سلام در مورد مدل سازی خشک کن کابینی غیر پیوسته غیر خورشیدی یه مقاله میخوام.لطفا به ایمیلم بفرستین
masomehni@yahoo.com
masomehni@yahoo.com
هیشکی نمی دونه؟سلام دوستان
من نیاز فوری به چند مقاله جدید و خوب فارسی و اگلیسی در مورد انواع مایکو توکسین ها در انواع شیرخشک (صنعتی پرچری و اسکیم و نوزاد و غذای کودک) نیازمندم.
ممنون می شم برام بگذارید.
یه عنوانی از مقاله هاتون ندارن که انگلیسیش چی میشه دقیقاً ؟ من که سر رشته ای ندارم در این باب... اما اگر بتونین بگین انگلیسیش چی میشه میتتونم کمکتون کنم.هیشکی نمی دونه؟
خیلی خوب می شد اگر در این تاپیک جزوات درسی را برای کارشناسی ارشد صنایع غذایی با هم تبادل می کردیم.
ضمنا اگر کسی به جزوات کارشناسی ارشد پارسه دسترسی داره ولی جزوات کاردانی به کارشناسی رو بخواد پیام بده.
ممنونم بابت این اطلاعات ولی اگه سایت یا اطلاعاتی دارین درباره نوشابه میشه برای ایمیلم بفرستید
سلام به همه دوستان عزیز.
از این به بعد هر گونه در خواست اعم از سوال های مختلف،کتاب،منبع،سایت و ... در مورد مسائل مربوط به صنایع غذایی را توی این تاپیک مطرح کنین و منتظر جواب توی همین تاپیک از طرف دوستان باشین.
دوستان عزیز لطف کنین جواب هاتونو را به صورت نقل قول بگین تا مشخص بشه مربوط به کدوم پست و چه شخصی هست.
لطفا تاپیک جدا برای هر گونه سوالی تشکیل ندین و همین طور توی تاپیک های مختلف یه سوال رو عنوان نکنین.
ممنون از همکاریتون![]()
سایت اداره استاندارد رفتی؟مهندساي صنايع غذايي كجايين پس ؟ سوالم اورژانسيه . يعني هيشكي اينجا نميدونه سبزي قورمه رو چطور تو صنعت سرخ مي كنن ؟؟؟؟؟؟؟![]()
سایت اداره استاندارد رفتی؟
با سلام خدمت همه بروبچ صنایع غذایی:
من رشته ام مهندسی شیمیه ولی پروژم مربوط به صنایع غذاییه!
کتاب کاربرد سیالات فوق بحرانی درصنایع غذایی مولف:علی مرتضوی رو میخواستم لطف کنید به ایمیلم بفرستید اگه دارید ممنون میشم.
![]()
Bleaching and Purifying Fats and Oils
Chapter 3. Adsorbents
Dennis Taylor
Citation InformationBleaching and Purifying Fats and Oils
Theory and Practice, Second Edition
Gary R . List
AOCS Publishing 2010Pages 69–95
Print ISBN: 978-1-893997-91-2
eBook ISBN: 978-0-415-88535-5
DOI: 10.1201/b10513-4
http://www.amazon.com/Bleaching-Purifying-Fats-Oils-Practice/dp/093531542X
..........
Bleaching powder and its action in bleaching
Dennis R. Taylor
DR Taylor ConsultingPort Barrington, Illinois
Formerly of
Oil-Dri Corporation of AmericaVernon Hills, Illinois
http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Dstripbooks&field-keywords=Bleaching+%2BDennis+R+Taylor
...