ماهم اين هفته برون رفت و به چشمم ساليست حال هجران تو چه داني كه چه مشكل حاليست
madonna عضو جدید Oct 8, 2008 #8,101 ماهم اين هفته برون رفت و به چشمم ساليست حال هجران تو چه داني كه چه مشكل حاليست
2sadaf2 عضو جدید کاربر ممتاز Oct 8, 2008 #8,102 نازم به ناز آن که ننازد به ناز خویش ما را به ناز ناز فروشان نیاز نیست
comudf کاربر بیش فعال کاربر ممتاز Oct 8, 2008 #8,103 تکیه بر جای بزرگان نتوان زد به گزاف مگر اسباب بزرگی همه اماده کنی حافظ
S secret_f عضو جدید کاربر ممتاز Oct 8, 2008 #8,104 یک قصه بیش نیست غم عشق و وین عجب از هر زبان که میشنوم نامکرر است
hami_life عضو جدید کاربر ممتاز Oct 8, 2008 #8,105 تو را گم میکنم هر روز و پیدا می کنم هر شب بدین سان روزها را با تو زیبـــا میـکنم هر شب
***fatima*** عضو جدید Oct 8, 2008 #8,106 بنمای رخ که باغ و گلستانم آرزوست بگشای لب که قند فراوانم آرزوست ای آفتاب حسن برون آ دمی ز ابر کان چهره مشعشع تابانم آرزوست
بنمای رخ که باغ و گلستانم آرزوست بگشای لب که قند فراوانم آرزوست ای آفتاب حسن برون آ دمی ز ابر کان چهره مشعشع تابانم آرزوست
رنگ خدا عضو جدید کاربر ممتاز Oct 8, 2008 #8,107 تا تو نگاه می کنی کار من اه کردن است ای به فدای چشم تو این چه نگاه کردن است
abfa عضو جدید Oct 8, 2008 #8,108 تو را آن به که روی خود ز مشتاقان بپوشانی که شادی جهانگیری غم لشکر نمی ارزد
محـسن ز مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Oct 9, 2008 #8,110 ای که از کوچه معشو قه ما میگذری برحذر باش که سر می شکند دیوارش
گلابتون مدیر بازنشسته Oct 9, 2008 #8,111 شب در اعماق سياهي ها مه چو در هاله راز آيد نگران ديده به ره دارم شايد آن گمشده باز آيد
abfa عضو جدید Oct 9, 2008 #8,112 شب ظلمت و بیابان به کجا توان رسیدن مگر آنکه شمع رویت به رهم چراغ دارد
گلابتون مدیر بازنشسته Oct 9, 2008 #8,117 راضي مشو كه بنده ناچيزي عاصي شود بغير تو روي آورد راضي مشو كه سيل سرشكش را در پاي جام باده فرو بارد
باران بهاری عضو جدید کاربر ممتاز Oct 9, 2008 #8,118 در دل بی نوای من عشق تو چنگ می زند شوق به اوج می رسد،صبر فرود می کند .. دل به غمی فروختم پایه و مایه سوختم شاد ِزیان خریده ای کاین همه سود می کند "ه.ا.سایه"
در دل بی نوای من عشق تو چنگ می زند شوق به اوج می رسد،صبر فرود می کند .. دل به غمی فروختم پایه و مایه سوختم شاد ِزیان خریده ای کاین همه سود می کند "ه.ا.سایه"
سارا بلا عضو جدید Oct 9, 2008 #8,119 دگر حورو پری را کس نگوید با چنین حسنی که این را اینچنین چشمست و آنرا آنچنان ابرو...
seeemesooo عضو جدید Oct 9, 2008 #8,121 ياران موافق همه از دست شدند در پاي اجل يکان يکان پست شدند خورديم ز يک شراب در مجلس عمر دوري دو سه پيشتر ز ما مست شدند
ياران موافق همه از دست شدند در پاي اجل يکان يکان پست شدند خورديم ز يک شراب در مجلس عمر دوري دو سه پيشتر ز ما مست شدند
sina1 عضو جدید Oct 9, 2008 #8,122 در این دیار خسته کش دگر بریده نفسم هر چه تلاش می کنم به آرامش نمی رسم
atish_baran عضو جدید کاربر ممتاز Oct 9, 2008 #8,123 مانده روشن بر سر بالین من شمع بی نوری سراپا سوخته از درون روزن پندار و وهمدیده بر این پرده دارم دوخته
مانده روشن بر سر بالین من شمع بی نوری سراپا سوخته از درون روزن پندار و وهمدیده بر این پرده دارم دوخته
گلابتون مدیر بازنشسته Oct 9, 2008 #8,124 همه ميدانند همه ميدانند كه من و تو از آن روزنه سرد عبوس باغ را ديديم و از آن شاخه بازيگر دور از دست سيب را چيديم همه ميترسند همه ميترسند، اما من و تو به چراغ و آب و آينه پيوستيم و نترسيديم
همه ميدانند همه ميدانند كه من و تو از آن روزنه سرد عبوس باغ را ديديم و از آن شاخه بازيگر دور از دست سيب را چيديم همه ميترسند همه ميترسند، اما من و تو به چراغ و آب و آينه پيوستيم و نترسيديم
سارا بلا عضو جدید Oct 9, 2008 #8,125 مکن زغصه شکایت که در طریق طلب به راحتی نرسید آنکه زحمتی نکشید...
محـسن ز مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Oct 9, 2008 #8,126 دو زلفونت بود تار ربابم چه می خواهی از این حال خرابم تو که با ما سر یاری نداری چرا هر نیمه شو آیی به خوابم
دو زلفونت بود تار ربابم چه می خواهی از این حال خرابم تو که با ما سر یاری نداری چرا هر نیمه شو آیی به خوابم
گلابتون مدیر بازنشسته Oct 9, 2008 #8,127 مو كه افسرده حالم چون ننالم شكسته پر و بالم چون ننالم همه گويند فلاني ناله كم كن ته آئي در خيالم چون ننالم
مو كه افسرده حالم چون ننالم شكسته پر و بالم چون ننالم همه گويند فلاني ناله كم كن ته آئي در خيالم چون ننالم
محـسن ز مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Oct 10, 2008 #8,128 مو که سر در بیابونم شوو روز سرشک از دیده بارونم شو وروز نه تب دارم نه جایم میکنه درد همی دونم که نالونم شوو روز
مو که سر در بیابونم شوو روز سرشک از دیده بارونم شو وروز نه تب دارم نه جایم میکنه درد همی دونم که نالونم شوو روز
سحرخوان عضو جدید Oct 10, 2008 #8,130 نه طريق دوستان است و نه شرط مهرباني كه به دوستان يكدل سر و دست برفشاني