رحم است بر اسیری کز گرد دام زلفت .................................. با صد امیدواری ناشاد رفته باشددور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت
دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
رحم است بر اسیری کز گرد دام زلفت .................................. با صد امیدواری ناشاد رفته باشددور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت
دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت
رحمی به حال عاشق خونین جگر کنید
یا پا فرانهید و خدا را خبر کنید
ره میخانه و مسجد کدام است .............................. که هر دو بر منِ مسکین حرام استدر بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم
سرزنش ها گر کند خار مغیلان غم مخور
ره میخانه و مسجد کدام است .............................. که هر دو بر منِ مسکین حرام است
شبتون به خیر مدیر بانو![]()
تو را نادیدن ما غم نباشد .............................. که در خیلت به از ما کم نباشدتحمل گفتی و من هم که کردم سال ها اما
چقد آخر تحمل بلکه یادت رفته پیمانت
شب شما هم به خبر
تو را نادیدن ما غم نباشد .............................. که در خیلت به از ما کم نباشد
دل بردی از من به یغما ای ترک غارتگر من ............................ دیدی چه آوردی ای دوست از دست دل بر سر مندوستان شرح پریشانی من گوش کنید
داستان غم پنهانی من گوش کنید
دل بردی از من به یغما ای ترک غارتگر من ............................ دیدی چه آوردی ای دوست از دست دل بر سر من
یاد تو در خاطر من آشیان دارد هنوز ...................... قلب زارم از غمت سوز نهان دارد هنوزنو بهار است در آن کوش که خوشدل باشی
که بسی گل بدمد باز و تو در گل باشی
یاد تو در خاطر من آشیان دارد هنوز ...................... قلب زارم از غمت سوز نهان دارد هنوز
فی البداهه از خودم![]()
نازنینا ما به ناز تو جوانی داده ایمبسیار زیبا مثل همیشه
زیبا کلامی خوش سخن
گویی تو شعرای خفن
اینم فی البداهه از من![]()
نازنینا ما به ناز تو جوانی داده ایم
دیگر اکنون با جوانان نازکن با ما چرا
بسیار زیبا مثل همیشه
زیبا کلامی خوش سخن
گویی تو شعرای خفن
اینم فی البداهه از من![]()
بسار زیبا نوشتین.ادامه بدین تا طبعتون روان تر بشه.
واقعاً عالیه
نرگس به چشمانت مثل
لعل لبت قند و عسل
اینم فی البداهه از خودم با وزن شعر شما![]()
تا بوی زلف یار در آبادی من استممنون از تشویقتون
لازمه عاشقیست رفتن و دیدن ز دور
ور نه ز نزدیک هم رخصت دیدار هست
افرین
تا بوی زلف یار در آبادی من است
هر لب که خنده ای کند از شادی من است
تا کی غم آن خورم که دارم یا نهتا لشکر غمت نکند ملک دل خراب
جان عزیز خود به نوا میفرستمت
هان چ خوب آمدی!صفا کردی!!تا کی غم آن خورم که دارم یا نه
وین عمر به خوشدلی گذارم یا نه
پرکن قدح باده که معلومم نیست
کاین دم که فرو برم برآرم یا نه
تا کی غم آن خورم که دارم یا نه
وین عمر به خوشدلی گذارم یا نه
پرکن قدح باده که معلومم نیست
کاین دم که فرو برم برآرم یا نه
دارم چه شکایت ها از دست ستمکاران ............................. ای کاش به پا خیزد از عدل تو غوغاییهر دم از این باغ بری می رسد
تازه تر از تازه تری می رسد
دارم چه شکایت ها از دست ستمکاران ............................. ای کاش به پا خیزد از عدل تو غوغایی
دارم چه شکایت ها از دست ستمکاران ............................. ای کاش به پا خیزد از عدل تو غوغایی
یا رب این کعبه مقصود تماشاگه کیست
که مغیلان طریقش گل و نسرین من است
ببخشید تشکرام تمام شده
[FONT="]مرا یك شب تحمل كن كه تا باور كنی ای دوست [/FONT]تا تو مراد من دهی کشته مرا فراق تو
تا تو مراد من دهی من به خدا رسیده ام
ندانمت به حقیقت که در جهان به که مانی .................... جهان و هرچه در او هست صورت اند و تو جانییا رب به کمند عشق پابستم کن
از دامن غیر خود تهی دستم کن
ندانمت به حقیقت که در جهان به که مانی .................... جهان و هرچه در او هست صورت اند و تو جانی
سال ها دل طلب جام جم از ما می کرد ............................. وانچه خود داشت ز بیگانه تمنا می کردیار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم
دولت صحبت ان مونس جان ما را بس
سال ها دل طلب جام جم از ما می کرد ............................. وانچه خود داشت ز بیگانه تمنا می کرد
ممنون از همراهیتون مدیر بانو.شبتون به خیر![]()
سال ها دل طلب جام جم از ما می کرد ............................. وانچه خود داشت ز بیگانه تمنا می کرد
ممنون از همراهیتون مدیر بانو.شبتون به خیر![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اولین مسابقۀ "مشاعرۀ سنتی دور همی" با جایزه | مشاعره | 109 | |
![]() |
مشاعرۀ شاعران | مشاعره | 11 |