مسابقه ••• واژنامه گیاهپزشکی

senjed A

عضو جدید
هوراااااااااااااااااااااااااااااااا مشاهده پیوست 65038 نمیدونین چقدر خودمو کشتم که پیداااش کردم که تاعمر دارم یادم نمیره مشاهده پیوست 65039یک سوال اسووون حشره ایی بدم حال کنین !! بفرمایین retinaculum
باید یه اندام قفل کننده در قائده بال جلویی پروانه ها باشه;)

eliot -esf

کاربر فعال مهندسی کشاورزی , گیاهپزشکی
کاربر ممتاز
باید یه اندام قفل کننده در قائده بال جلویی پروانه ها باشه;)
با این که خیلی کمکم کردی و نمیخواام ضایعت کنم !!! ولی این نیست !!! یعنی من نیدونم فک نکنم !! من یک چیز دیگه در موردش میدونم تو از کجا میگی ؟؟؟!!

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار

در بال غشائیان، حاشیه بالایی بال عقبی، قلابهای کوچکی داره برای چفت شدن با بالهای جلویی در زمان پرواز
در بال پولکداران هم، موها یا فلسهای قلاب مانندی که زیر بالهای جلویی هست و موقع پرواز با بال عقبی چفت میشه

البته در شکم پادمان هم قلاب نگهدارنده اندام جهش، اسمش همینه!

eliot -esf

کاربر فعال مهندسی کشاورزی , گیاهپزشکی
کاربر ممتاز
در بال غشائیان، حاشیه بالایی بال عقبی، قلابهای کوچکی داره برای چفت شدن با بالهای جلویی در زمان پرواز
در بال پولکداران هم، موها یا فلسهای قلاب مانندی که زیر بالهای جلویی هست و موقع پرواز با بال عقبی چفت میشه

البته در شکم پادمان هم قلاب نگهدارنده اندام جهش، اسمش همینه!
آفرین ;) کامل ترین جوااب !! البته من خودم پروانه ها را نمیدونستم !!! منظورم از این سوال همون قلاب نگهدارنده اندام جهش پادمان ها بود :)

بفرمایین سوال بعد ...

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
مهم نیس منظور تو چی بود!!! مهم اینه که سنجد هم درست اشاره کرده بود، بنابراین ایشون باید سوال بعد رو طرح کنه ...

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسم یک قارچه ... فکر کنم خوراکی باشه ...
کافیه؟ اگر نه تا خوابم نبرده بگو!

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب بل شکله دیگه اون کلاهکش شبیه بله! (با کسره) زنگوله ای شکل! مسابقه واژه نامه است ها! توضیحش باشه سرچی بکنم!
امممممممممم
آها میگه اوایل تابستون تو جنگل منگل رشد میکنه ... گونه با ارزشی ... بقیشم تکراریه که خودم اشاره کردم! کلاهکش و ...

senjed A

عضو جدید
خب بل شکله دیگه اون کلاهکش شبیه بله! (با کسره) زنگوله ای شکل! مسابقه واژه نامه است ها! توضیحش باشه سرچی بکنم!
امممممممممم
آها میگه اوایل تابستون تو جنگل منگل رشد میکنه ... گونه با ارزشی ... بقیشم تکراریه که خودم اشاره کردم! کلاهکش و ...
درسته!
سوال بعد؟