پیدا کردم
وضعیت حفره های لوکولوآسکومیستها؟
دقیقا اینجوری نه !!!واقعا این نوشته بود؟؟؟ ...یه راهنمایی دیگه تو آسکوکارپ هست!
دقیقا اینجوری نه !!!
ولی نوشته بود در لوکول داران 3 نوع سنتروم وجود داره که بر اساس توضیحاتش فکر کردم این باشه!
الان که دوباره خوندم فکر کنم همون آسک باشهیا مجموع آسکها یا آرایش آسکها
آرایش آسکها میشه دیگه؟خوبه داری نزدیک میشی! مجموع آسکها نه! یه چزیای دیگه تو آسکوکارپ!
آرایش آسکها میشه دیگه؟
پارافیز نمیشه که!گفتم آرایش یا مجموع یه چیزای دیگه!! آسک نه! تو آسکوکارپ علاوه بر آسک چی هست دیگه؟
یه راهنمایی! بهش هاماتسیوم هم میگن!
پارافیز نمیشه که!
چون یه جایی برای لوکولوآسکومیستها من خوندم نوشته سنتروم نوع Elsinoe فاقد بافت هاماتسیومه!
شما میگین سنتروم میشه مجموع بافتهای عقیم ، بافتهای عقیم داخل آسکوکارپ هم میشه هاماتسیوم ، پس یعنی سنتروم آسکوکارپ باید بشه همون هاماتسیوم
اینی که تو گفتی تعریف سنتروم فاقد هاماتسوم هست!
در واقع سنتروم بافت های عقیمی هستند که در آسکوکارپ دیده میشند...
سوال بعد رو خودت بذار.
شما میگین سنتروم میشه مجموع بافتهای عقیم ، بافتهای عقیم داخل آسکوکارپ هم میشه هاماتسیوم ، پس یعنی سنتروم آسکوکارپ باید بشه همون هاماتسیومپس تعریف دقیق سنتروم باید یه چیز دیگه باشه !
ممنون آقا امیر! بالاخره گرفتم چی شدبذار توضیح این دوتا رو تفکیکی بذارم:
سنتروم:
در داخل آسکوکارپ علاوه بر وجود آسک ها ممکن است بافت های عقیم نیز وجود داشته باشند که به مجموع آنها سنترو میگویند.
هاماتسیوم:
در سنتروم به سلول ها با هیف های عقیم بین آسکها و یا دهانه آسکوکارپ هاماتسیوم اطلاق میشود...
ممنون آقا امیر! بالاخره گرفتم چی شد
سوال بعد: spindle pole body
آفرین ! ولی در همه قارچهای عالی وجود دارهمرکز سازمان دهنده میکروتوبول ها در مخمر ها!!![]()
آفرین ! ولی در همه قارچهای عالی وجود داره
سوال بعد؟
مرکز بدن مهره داران
تا حالا دیدی من از حشره سوال طرح کنم!؟
اتفاقا شک کردم !!!!
بذار بفکرم
پس به چی ربط داره؟!
سوال بعد:
Ontogenie
اگر آخرین حرفش c باشه فکر کنم اساس طبقه بندی زنگهاست که معیارش نوع اسپوره
توی مراحل 5 گانه زنگها اسپورهای مختلفی ایجاد میشدن ... اسپورموگونیوم و ایسیوم و تلیوم و ...
یه چیزی تو این مایه ها به ذهن من رسید...
رشد شناسی !!! بگو درسته ؟؟!! اعصابمون خرد شد با این قارچ هاتون بریم سر حشره یکم حال کنیم هه هه
سوال بعد:
Ontogenie
آقا امیر راهنمایی میخوایم!
رشد شناسی !!! بگو درسته ؟؟!! اعصابمون خرد شد با این قارچ هاتون بریم سر حشره یکم حال کنیم هه هه
برو سر کوچتون 2 کیلو بگیر برای منم یک کیلو هه هه !! میخوام اونقدر اسپم کنم که امتیاز هام صفر بشه به درک !!! حالا مگه چی میشه هه هه ههآقا امیر راهنمایی میخوایم!
الهام جون امشب تا ساعت 12 هرچی میخوای اسپم کن از فدا امتیاز کم میشه!برو سر کوچتون 2 کیلو بگیر برای منم یک کیلو هه هه !! میخوام اونقدر اسپم کنم که امتیاز هام صفر بشه به درک !!! حالا مگه چی میشه هه هه هه
الهام جون امشب تا ساعت 12 هرچی میخوای اسپم کن از فدا امتیاز کم میشه!
الای یعنی راهنمایی نکردین دیگه هه هه !!!
خیر! چون خیلی سادست....
نه یه واژه کلیه فقط مختص قارچ نیست....
دو کلمه جوابشه...
خوب کم بشه !! گفتم که .. !! حالا مگه زیاد بشه چی نصیبمون میشه که کم بشه غصه بخوریم !!! من تا قبل از این هر تایپیکی و میخواستم جواب بدم دست ودلم میلرزید وای خدا نکنه اسپم کنم بچه ها ناراحت بشن آخرش چی شد الکی تهمت میزننند حالا میخواام اسپم کنم !!! دلم میخواد !! اخرش اینه که اخراج میشم دیگه خوب بشم !!!الهام جون امشب تا ساعت 12 هرچی میخوای اسپم کن از فدا امتیاز کم میشه!
الای یعنی راهنمایی نکردین دیگه هه هه !!!
خوب مگه رشد شناسی غیر از این ویژگی های که شما گفتین !!! هم دو کلمه هم فقط مختص قارچ نیست !!! یک چیزی تو مایه های رشد و توسعه و تکامل اینا میشه Ontogenie
آخی عزیزم ! چه دل پری داره !خوب کم بشه !! گفتم که .. !! حالا مگه زیاد بشه چی نصیبمون میشه که کم بشه غصه بخوریم !!! من تا قبل از این هر تایپیکی و میخواستم جواب بدم دست ودلم میلرزید وای خدا نکنه اسپم کنم بچه ها ناراحت بشن آخرش چی شد الکی تهمت میزننند حالا میخواام اسپم کنم !!! دلم میخواد !! اخرش اینه که اخراج میشم دیگه خوب بشم !!!
سوال بعد:
Ontogenie
اگر آخرین حرفش c باشه فکر کنم اساس طبقه بندی زنگهاست که معیارش نوع اسپوره
توی مراحل 5 گانه زنگها اسپورهای مختلفی ایجاد میشدن ... اسپورموگونیوم و ایسیوم و تلیوم و ...
یه چیزی تو این مایه ها به ذهن من رسید...
الان این توضیح کدوم سوال بود؟![]()
سوال بالا دیگه!
رشد جاندار یا توسعه و تکامل جانداران میگن ؟؟؟!!یه کلمشو میگین اما کلمه دومشو نمیگین!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقه ••• کی میتونه بهترین راه مبارزه بگه ؟!؟ | گیاه پزشکی | 146 | |
![]() |
مسابقه ••• هرکی تصویر بهتری از آفات یا بیماری گذاشت! | گیاه پزشکی | 295 | |
![]() |
مسابقه ••• 20 سوال تا 900000 گونه حشره | گیاه پزشکی | 1168 | |
![]() |
مسابقه ••• تشخیص عکسهای میکروسکوپی! | گیاه پزشکی | 2105 | |
![]() |
مسابقه ••• هر کی گفت مشکل چیه؟ | گیاه پزشکی | 3876 |