رشد جاندار یا توسعه و تکامل جانداران میگن ؟؟؟!!
خیر ...تکاملش درسته اما به اون کلمه ای که میخوام و خیلی هم مهمه اشاره نمیکنید!
رشد جاندار یا توسعه و تکامل جانداران میگن ؟؟؟!!
تکامل دستگاه تولید مثل؟خیر ...تکاملش درسته اما به اون کلمه ای که میخوام و خیلی هم مهمه اشاره نمیکنید!
تکامل قارچ حتما هه هه !! نیدونم دیگه شما چی میخواین !!!!! من میدونم چیزی که برای شما با طیبه مهمه قارچ و بیماریه !!!الان شکفتم به رو خودتون نیارین !!!خیر ...تکاملش درسته اما به اون کلمه ای که میخوام و خیلی هم مهمه اشاره نمیکنید!
یافتم
تکامل فردی![]()
خب حالا بیا سوال بعد رو بزار!خسته نباشی! میدونی چرا یافتی؟ چون ما عادت نداریم بگیم سوال بعد با خودم!
خب حالا بیا سوال بعد رو بزار!
ترجمه تحت الفظی:
اجسام متحد المرکز!
در هیف کدوم قارچها دیده میشه؟ کارش چیه؟یک ساختار کروری متحد المرکز که در هیف گونه هایی از قارچ ها یافت میشود!
بدن متحدالمرکز در mycobionts حداقل چهل و سه گونه از گل سنگ های تشخیص داده شده اند و حضور خود را در دو غیر lichenized قارچ است که در اینجا برای اولین بار گزارش شده است. ساختار بدن ، به نظر می رسد از نزدیک در تمام گونه های مشابه است.
معاینه دقیق از بدن متحدالمرکز در میکروگرافهای الکترون از مقاطع نازک از Peltigera aphthosa Willd ، نشان می دهد که بدن در سازمان اساسا دارای ابعاد مساوی هستند. تعیین "بدن متحدالمرکز" ترجمه از واژه Körper konzentrische Körper برای اولین بار توسط Peveling استفاده می شود ، لذا ترجیح داده به نام اصلی [Iellipsoidal bodies]( بدن بیضوی). (براون و ویلسون ، 1968).
هر بدن متحدالمرکز دو منطقه از مواد osmiophilic اطراف هسته الکترون شفاف تشکیل شده است. . منطقه داخلی داخلی توسط مرز غشاء مانند محدود شده است. . منطقه بیرونی ظاهر متغیر است ، اما اغلب حاوی ساختارهای شعاعی چیده stainable که به عنوان lamellae در مقاطع مماسی به نظر می رسد.بدن متحدالمرکز ممکن است تحت استرس را به دیسک های با حذف هسته اما بدون پارگی آشکار از مواد اطراف سقوط است به این نتیجه رسیدند که اجساد خالی و یا پر شده با گاز یا مایع هستند.
به تنهایی یا در خوشه و غالبا توسط haloes الکترون شفاف احاطه شده است. . خوشه هایی از جسد در درون یک ماتریس مشخص است که تقریبا همواره با هسته سلول قرار دارند
بدن متحدالمرکز شده اند در همه انواع hyphae در پایه لیکن اما نه در ASCI یا ascospores یافت می شود.
خسته نباشی! میدونی چرا یافتی؟ چون ما عادت نداریم بگیم سوال بعد با خودم!
concentric body
میشه یه دفعه از رو متن بخونین برا من توضیحشو بنویسین!![]()
در هیف کدوم قارچها دیده میشه؟ کارش چیه؟
درسته !در هیف گلسنگ ها؟ وظیفش هم باید ذخیره مواد باشه.... البته در هیف برخی آسکومیست ها نظیر Venturia هم میتوه رویت بشه!
سوال بعد:
Rosette & Russet
منم این سوال بلد بودم هاا !!! اه حیف شد !!! دیر رسیدم !!ضمن تایید و تکمیا نظر آقا بهنام باید بگم که rosetteتو درس جانور شناسی داشتیم !! تا اونجایی که یادمه فک کنم یک مرحله از بیماری مالاریا بودروزت: (rosette)
فاصلهی میان گره هاکم شده و برگها بهصورت کپهای مانند گلبرگهای گل سرخ شده.
رزت : (Russet)
ناحیه خشن و متمایل به قهوه ای رنگ روی پوست سیب زمینی بر اثر تشکیل بافت چوب پنبه ای
درسته روزت در بیماری مالاریا بهش اشاره میشه که اونم به همین معناست!!وقتی مروزوئيت ها به صورت خوشهاي و نامنظم درون گلبول قرمز قرار مي گيرند، گاهي ممكنست بصورت كاملاً منظم و متقارن حول مركز سلول، به شكل گل مينا ديده شوند، اصطلاح روزت به چنين حالت هايي اطلاق مي شودمنم این سوال بلد بودم هاا !!! اه حیف شد !!! دیر رسیدم !!ضمن تایید و تکمیا نظر آقا بهنام باید بگم که rosetteتو درس جانور شناسی داشتیم !! تا اونجایی که یادمه فک کنم یک مرحله از بیماری مالاریا بود
روزت: (rosette)
فاصلهی میان گره هاکم شده و برگها بهصورت کپهای مانند گلبرگهای گل سرخ شده.
رزت : (Russet)
ناحیه خشن و متمایل به قهوه ای رنگ روی پوست سیب زمینی بر اثر تشکیل بافت چوب پنبه ای
بفرماید:
viroid and appressorium
بفرماید:
viroid and appressorium
phialide
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقه ••• کی میتونه بهترین راه مبارزه بگه ؟!؟ | گیاه پزشکی | 146 | |
![]() |
مسابقه ••• هرکی تصویر بهتری از آفات یا بیماری گذاشت! | گیاه پزشکی | 295 | |
![]() |