شازموگامی چطوره؟ خب من خیلی راجع به اینکه چه کلمه ای بذارم فکر نکردم. بگید شازموگامی چیه؟
عزیزم مسابقه واژه نوبت شماست برنده رو اعلام کن ...کی باید برنده رو اعلام کنه؟![]()
بلدم نميگم
زنبق آبی؟اینجا خیلی وقته خوابیده
با اجازه یه سوال میزارم
دوستان
این چه گیاهیه؟؟؟؟؟؟
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=20391&stc=1&d=1272482440
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=20392&stc=1&d=1272482474
لطف میکنیبلدم نميگم
مگه گفنم براش اسم انتخاب کن...مگه نوزاده؟؟؟من بلد نیستم ولی میگم!
وای چه خوشگله... یه جورایی گلش مثل زنبقه و چون تو آبه من اسمشو میذارم زنبق آبی
خوب بید؟!!
زنبق آبی؟
مرسی سورینجواب fgni عزیز کامل بود. دست همگی درد نکنه!!!
زود سوال بعدی بذارید....
ممنونم مبصر جانلطف میکنی
مگه گفنم براش اسم انتخاب کن...مگه نوزاده؟؟؟
معلوم نیست
مرسی سورین
محمدرضا
دست بجنبون دیگه![]()
بعدا میگم ....ممنونم مبصر جان
من از ژنتيك خوشم نمياد همون هرس خوبه كسي نيست بگه پيوند پلي چي هست![]()
بعدا میگم ....
از آنجایی که هرس و پیوند دو مبحث جدا هستن .....سوال جواب نداردممنونم مبصر جان
من از ژنتيك خوشم نمياد همون هرس خوبه كسي نيست بگه پيوند پلي چي هست![]()
همونی که تو پست قبلی گفتم ....بلد نيستي خانم مهندس ؟
آبان ۱۵م, ۱۳۸۸ | گیاهان آب زی, گیاهان فضای باز تابستانه
گیاه سنبل آبی ....
سلام عزیز خوش اومدی...سلام من تازه واردم و نمیدونم این چیه فقط میخواستم بگم منم هستم
مرسی محمدرضا درست بود .....سنبل ابی .... زحمت سوال بعدی با شماآبان ۱۵م, ۱۳۸۸ | گیاهان آب زی, گیاهان فضای باز تابستانه![]()
گیاه سنبل آبی با نام علمی Eichhornia crassipes و نام انگلیسی Water Hyacinth گیاهی است آبزی که به وسیله دم برگهایی که تغییر شکل یافتهاند و به شکل اسفنجی در آمدهاند میتواند روی سطح آب شناور بماند.
به وسبله استولون (ساقههای رونده یا بندهای ریشهزا. همانند توت فرنگی) تکثیر میشود.
گلهای آبی رنگی شبیه گلهای سنبل پیازی تولید میکند. نسبت به سرما حساس است و زمستانهای ملایم را هم تحمل نمیکند.
خاصیت بزرگ این گیاه که به تازگی روی آن تحقیقاتی انجام میشود تصفیه آبهای آلوده است. این گیاه از جمله ماکروفیتهای آبی به شمار میرود که میتوانند در تصفیه پسابهای صنعتی مورد استفاده قرار گیرند. (مقاله: سازمان محیط زست مطالعه آزمایشگاهی نقش گیاه سنبل آبی درتصفیه زیستی فاضلاب)
از طرف دیگر گیاه سنبل آبی در مناطق گرمسیری روی آبهای راکد به شدت رشد میکند و در برخی مناطق مانند استرالیا به دلیل پوشاندن سطح وسیعی از رودخانهها و باتلاقها ایجاد مشکلات زیست محیطی (مانند ایجاد مشکل در زندگی ماهیها و گیاهان آبی دیگر) نمودهاست. این گیاه چنان سطح آب را میپوشاند که حتی رفت و آمد قایقها هم دچار مشکل میشود.
استفاده تزیینی از سنبل آبی:
در حیاطهایی که دارای حوض هستند میتواند سنبل را در کنار گیاهان آبزی دیگری مانند نیلوفر آبی و همچنین گیاهان کنار-آب-زی مانند جگن و نخل مرداب نگهداری کرده و ترکیب زیبایی از آنها به وجود آورد.
در اردبیل:
ما در گلستان علی، تابستانها این گیاه را در فضای باز نگهداری میکنیم و پاییز و زمستان حوضچهها را به محلهای سرپوشیده منتقل میکنیم.
تغذیه گیاه:
این گیاه مواد غذایی را به صورت محلول از آب جذب میکند و استفاده از کودهای کامل مایع به صورت دوز مصرفی یک در هزار و ماهانه حداقل یکبار برای این گیاه مناسب است.
ازدیاد:
تکثیر گیاه به وسیله گیاهچههای جدیدی که در انتهای استولونها تشکیل میشود انجام میشود.
مراقبت:
تنها مراقبت لازم سنبل آبی این است که در آب باشد.
ممنونم خانم مهندس دوستان بگيد اين چه گليهمرسی محمدرضا درست بود .....سنبل ابی .... زحمت سوال بعدی با شما
گل استکانیه؟ممنونم خانم مهندس دوستان بگيد اين چه گليه
![]()
در مورد مسابقه واژه هم گلاب عزيز برنده شدن ممنونم از توضيحات ايشون و منتظر سوالشون ميمونيم
در مورد علف هرز تعريف خاصبي وجود داره اونم اينكه هر گياهي كه بطور نابجا در نقطه اي كه نبايد باشه رشد كنه بعنوان مزاحم باشه علف هرز شمرده ميشه بنا بر اين حتي گرانترين گلها هم ميتونن بعنوان علف هرز محسوب بشن در مورد اين گياه نميشه گفت يك گياه باغچه اي هست اما در برخي فرمهاي باغباني لاستفاده زينتي داره بيشتر در فرم باغهاي سبك انگليسي كاربرد دارهاز تيره علف هاي هرزه؟![]()
ممنون محمدرضا جان ... عكس بيشتر يا بهتري از اين گل داري؟
سورين جان بعيد ميدونم گل استكاني باشه ...گل استكاني مرفولوژيش با اين فرق داره يه كمي شبيه انگشتانه است ...اما هنوز مطمئن نيستم.![]()
دوستان محبت كنيد در خصوص واژه سال آوري درختان ميوه و علت آن و يكي از راه هاي جلوگيري از آن توضيح بفرماييد.![]()
پس از تيره علف هرز نيست .تو عكس اولي از برگاش فكركردم از تيره علف هاي هرزه.در مورد علف هرز تعريف خاصبي وجود داره اونم اينكه هر گياهي كه بطور نابجا در هر نقطه اي رشد كنه بعنوان علف هرز شمرده ميشه بنا بر اين حتي گرانترين گلها هم ميتونن بعنوان علف هرز محسوب بشن در مورد اين گياه نميشه گفت يك گياه باغچه اي هست اما در برخي فرمهاي باغباني لاستفاده زينتي داره بيشتر در فرم باغهاي سبك انگليسي كاربرد داره
چشم اينم يه عكس ديگه![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقه *** نحوه تکثیر این گیاه چیه؟ | باغبانی | 321 | |
![]() |
مسابقه *** من می پرسم... تو بپرس...! | باغبانی | 437 | |
آ | مسابقه *** كي ميتونه بگه اين وسيله باغباني اسمش چيه ؟ | باغبانی | 603 | |
آ | مسابقه *** كي ميتونه اين برگ هارو بشناسه؟ | باغبانی | 1543 | |
![]() |
مسابقه *** هر کی تونست یه عکس خوب از گیاه پیدا کنه | باغبانی | 1717 |