ممنون البته خودم هم سرچ کردم تو گوگل وهنوز هم شک دارم اخه ما گیاه محبوبه شب داریم که این همه جا معروف هست به گل شب بو ولی در کل شباهت زیادی دارند هر دو گل در شب بوی مطبوعی تولید می کننداين گل شب بو هست كه نام علميش Matthiola spp
![]()
گل محبوبه شب
( ياس شب)
Cestrum parpui
اين گياه گونه اي از گياهان جنس CESTRUM از خانواده گوجه فرنگي هاSALONACEES
![]()
ممنون از راهنماييت حباب جان..لطف كردي
اين اكوميس هست.![]()
نه دوست عزیز اشتباه گفتی![]()
مرسي محمدرضا جان...دستت درد نكنه محمدرضا جان...منم همين استنباط رو داشتم يه لحظه احساس كردم دارم اشتباه ميكنم....چون خودم هم محبوبه شب رو داشتم هم شب بو رو ...البته محبوبه شبم رو شته از پا در آورد متاسفانه...اما شب بو رو هرسال تو باغچه ميكاشتم اونوقت بوي عطر از خونه ما همه كوچه رو ميگرفت....ههههههههي روزگار...يادش بخير مادررررر..در مورد محبوبه شب و شب بو يه مساله وجود داره اونم اينكه درسته هردو بوي مطبوعي دارن اما از دو خانواده جدا و دو گياه مختلف هستن شب بو گل زينتي و يكساله هست و مخصوص فصل بهار و تابستان اما محبوبه شب چند ساله بصورت درختچه بازم ممنونم از لطفت و دقت نظرت
من هم فكر كنم اكوميسه پيازي با برگها پهن چون گلاب گفتن منم عكسشو گذاشتم شما مطمئني كه نيست
در مورد محبوبه شب و شب بو يه مساله وجود داره اونم اينكه درسته هردو بوي مطبوعي دارن اما از دو خانواده جدا و دو گياه مختلف هستن شب بو گل زينتي و يكساله هست و مخصوص فصل بهار و تابستان اما محبوبه شب چند ساله بصورت درختچه بازم ممنونم از لطفت و دقت نظرت
باشه ....پس حتما چيز ديگه اييه ...من كه حدس ديگه ايي ندارم...نه عزیز نیست![]()
نه عزیز نیست![]()
ناامید نشو بازم تلاش کنباشه ....پس حتما چيز ديگه اييه ...من كه حدس ديگه ايي ندارم...
ميشه يه عكس واضح و بهتر بگذاريد اخه اينطوري و با اين عكس تشخيص كار سختيه![]()
سلام به دوستان گلم من بازم اومدم
به عکس ساده تر بگذارید سوات ما هم اجازه بده بشناسیمش
هر چی سرچ زدم هیچی نیافتم
حباب جان...جون تو اكوميس هست...آخه چيز ديگه نيست...اكوميس بي كلر هم هست... Eucomis bicolor
![]()
متين جان خوش اومدي عزيز...جات خالي بود...اينم عكس عزيزجان...
به اين ميگن دفاع از حقانيت اكوميس بي زبان....جباب جان با همون نام علمي كه مد نظرت هست توي گوگل يه سرچ بكن ببين چي دستگيرت ميشه...شايدم يه اسم ديگه هم داشته باشه ...خدا رو چه ديدي...مادر![]()
![]()
اي چقدر جاي امين رخ اينجا خاليه..يهويي دلم واسش تنگ شد.[/QUOTE![]()
با عرض معذرت از همه دوستان
من یه عکسی را از توی یه سایتی دیدم وانو انتخاب کردم وگذاشتم برای شما اما مشکل از این جا شروع شد که اون سایت نام علمی وخانواده مال یه گیاه بود وعکس اون مال یه گیاه دیگه وبه همین خاطر منو گمراه کرد
حدس گلابتون درست بود همون اکومیس برنده گلابتون هست ببخش.......![]()
سلام به دوستان گلم من بازم اومدم
به عکس ساده تر بگذارید سوات ما هم اجازه بده بشناسیمش
هر چی سرچ زدم هیچی نیافتم
اگر سایت را که گذاشتم می بینی حق با من بود
نوبت گلابتون هست باید افتخار بده![]()
سلام : فکر کنم طالبی مونتاژ شده چین باشه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقه *** نحوه تکثیر این گیاه چیه؟ | باغبانی | 321 | |
![]() |
مسابقه *** من می پرسم... تو بپرس...! | باغبانی | 437 | |