دوستان این گیاه رو نشناختین؟؟؟؟راهنمایی :
دوستا این گیاه تو بوشهر و کشورهای حوزه خلیج فارس هم کاشته میشه در نتیجه گیاهی گرمسیری هست.
اینم عکسی از اسکلت و میوه آن :
![]()
![]()
دوستان این گیاه رو نشناختین؟؟؟؟راهنمایی :
دوستا این گیاه تو بوشهر و کشورهای حوزه خلیج فارس هم کاشته میشه در نتیجه گیاهی گرمسیری هست.
اینم عکسی از اسکلت و میوه آن :
![]()
![]()
دوستان این گیاه رو نشناختین؟؟؟؟
بهله چشمنه نشناختيم ميشه بفرماييد ما هم بدونيم
ممنونم کلروفیل جان
دوستان این چه گیاهیه؟؟؟؟
![]()
حالا ک خودم جوابو گذاشتم ..... خسته نباشی
من فهمیدم چیه!!! بگم؟
اسمش خرزهره زرد یا شیناس هست![]()
حالا ک خودم جوابو گذاشتم ..... خسته نباشی
Thevetia peruviana یکی از سمی ترین گیاهان شناخته شده است. براساس فلور ایران این گیاه در باغ های پالایشگاه آبادان یافت می شود . ولی مشاهدات اخیرا حاکی از آن است که به شکل وسیع در نواحی جنوبی و جزایر خلیج فارس کاشته می شود و نام محلی آن شیناس است . شیناس به صورت درخچه یا درخت همیشه سبز و بومی شبه قاره هند وآمریکای جنوبی می باشد . این گیاه ، برگ های نوک تیز و کشیده به رنگ سبز براق داشته ودارای گل هایی شیپوری زرد ونارنجی و خوشبو است . میوه آن سبز ، سخت و زاویه دار است که بعد از خشک شدن به رنگ سیاه در می آید و حاوی دو عدد دانه می باشد . همه بخش های این گیاه بخصوص دانه ها سمی بوده وحاوی گلیکوزیدهای قلبی دام ها و انسان می باشند که بطور مستقیم روی قلب اثر می گذراند . و خوردن این گیاه توسط دام یا انسان موجب مسمومیت شدید ومرگ می گردد . برهمین اساس نام محلی گیاه در هند " سم گاو " است . گلیگوزیدهای قلبی گیاه عبارتند از : ,Thevetin B Thevetin A , Thevetoxin, Peruvoside, Ruvoside و Nerifolin مسمومیت با شیناس در کودکان ، گاوها و پرندگان گزارش شده است . نشانه های مسمومیت به صورت اسهال ، استفراغ ، دل درد ، طیف وسیعی از برادی آریتمی و تاکی آریتمی ها است . مرگ نیز به دنبال تاکی کاردی بطنی و فیبریلاسیون بطنی رخ می دهد .
باشه ....تو فقط اسم علمیشو گفتی، ببین من چقدر اطلاعات مفید دادم
اصلا حالا که اینجوره میرم دو سه تا از این درختا میخورم که برادی آریتمی و تاکی آریتمی بگیرم![]()
دنیس عزیزم اینجا جای سوال پرسیدن نیست گلم ولی من همینجا جوابتو میزارم ایشالله بعدا افسون جابجاش میکنه ...اسم اين رو مي دونيد ؟
فك مي كنم سرما اينجوريش كرده!حالا اوردمش تو خونه .
شيوه ي تكتيرشم مي خوام بدونم..
![]()
من بگم؟ من بگم؟این چه گیاهیه؟؟؟؟
راهنمایی : از خشکبار
لطفا واژه لاتین کلمات زیر را بنویسید :
1 - قلمه
2 - پیوند
3 - کو پیوند
4 - خوابانیدن
5 - هرس
ممنونم
این چه گیاهیه؟؟؟؟
شما باید بگی چه گیاهیه ..... اونوقت از من میپرسی؟؟خیلی قشنگه، واقعا بادام هندی این شکلیه؟ من که تا حالا همچین جونوری ندیده بودم! اگه نگفته بودی از خشکباره میگفتم فلفل دلمه ایه !!![]()
لطفا واژه لاتین کلمات زیر را بنویسید :
1 - قلمه
2 - پیوند
3 - کو پیوند
4 - خوابانیدن
5 - هرس
ممنونم
از تاپیک روزی 10 اصطلاح کشاورزی تقلب کردم...من تو کارام همیشه صادقم.....
Cutting
Grafting
bud grafting - Budding
Air layering = chinese layering یعنی خوابانیدن هوایی.... ((چرا یادت رفته خوابانیدن تنها رو هم بذاری.... زود برو بذارش به درد همچین مواقعی میخوره))
Pruning
دوستان کمتر از 24 ساعت فرصت پاسخگویی به این مسابقه است.این چه گیاهیه؟؟؟؟
این چه گیاهیه؟؟؟؟
مرسي خانومي زحمت كشيدي منم نميدونستم اين بادام هندي هست تا بحال نديده بودمش خيلي خيلي جالب بود....ممنونم گلم...![]()
این چه گیاهیه؟؟؟؟
دقیقا درست گفتیمن بگم؟ من بگم؟
بادام هندیه![]()
خیلی قشنگه، واقعا بادام هندی این شکلیه؟ من که تا حالا همچین جونوری ندیده بودم! اگه نگفته بودی از خشکباره میگفتم فلفل دلمه ایه !!![]()
ممنون کلروفیل عزیزم شما هم دقیق گفتیدAnacardium occidentale
فکرکنم همون بادام هندیه که کاغذ رنگی عزیزمون گفته![]()
مریم جان وظیفه طرح سوال رو به دوش دیگران گذاشتن البته طبق معمولدقیقا درست گفتی
ممنون کلروفیل عزیزم شما هم دقیق گفتید
از اجایی که مریم زودتر جواب دادن من ایشونو برنده اعلام میکنم
مریم جان سوال بعدی با شماست
ممنونم![]()
این چه گیاهیه؟؟؟
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=19716&stc=1&d=1270670699
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقه *** نحوه تکثیر این گیاه چیه؟ | باغبانی | 321 | |
![]() |
مسابقه *** من می پرسم... تو بپرس...! | باغبانی | 437 | |
آ | مسابقه *** كي ميتونه بگه اين وسيله باغباني اسمش چيه ؟ | باغبانی | 603 | |
آ | مسابقه *** كي ميتونه اين برگ هارو بشناسه؟ | باغبانی | 1543 | |
![]() |
مسابقه *** هر کی تونست یه عکس خوب از گیاه پیدا کنه | باغبانی | 1717 |