چرا نداریم!؟ پس من چی ام؟ کلی فیس میدین با این سال بالایی بودن.....

!!!
شرمنده اسپم دادم! مجبور شدم!
الهی .............. خب عزیزم اگه داریم چرا جواب نمی دی؟
کی فیس دادیم؟

تازه همه یه زمانی سال پایینی بودن این اصطلاح نشون دهنده حدودی تعداد ترمهای گذرونده شده است نه حد اطلاعات و سواد عزیزم

حالا خودتو ناراحت نکن جیگرم

بعدا یه جوری از دلت در میارم........
عزیزم من همه اش منتظرم تو و پرندیس یا فیاض یا مهر آذین و بقیه سوال بپرسین که نمی پرسین........

تا جایی که یادم میاد پروین تا حالا یه سوال پرسیده آره؟
بچه ها سوالاتی که میپرسین کمی برای بقیه دوستان کمی سنگینه...(قابل توجه دومان و سیمین )
برای اینکه تاپیک بازده بهتری بده سولات رو سعی کنین طوری انتخاب کنین که کمی با مطالب دانشگاهی مطابقت داشته باشه...ممنونم از فعالیت خوبتون....

کمی؟در مورد این سوال آخر من ،عین کتاب بود از کتاب آشنایی با معماری جهان ....دیگه روتین تر از این کتاب داریم؟

فقط باید ورق زده می شد.....

من چند وقت قبل یه سوال دادم که بهترین ورودی آمفی تاتر از کجاست؟ آقای احسان لطف کردند جواب دادند، گفتند که از پشت آمفی تاتر

خب مشخصه که برای ایشون خیلی راحت بود..من پرسیدم تا بچه هایی که سال پایینی( ببخشید تعداد سنوات تحصیلیشون کمه یا باز ببخشید ورودی....چی بگم آخه پروین جونم؟) هستند اونها جواب بدن اما جواب ندادن و ایشون جواب دادن دستشون درد نکنه

.... وقتی دوستان دیگه جواب نمی دن چه می شه کرد؟

سوالی که دیروز پرسیدم ، گفتم که سال پایینی ها (ببخشید باز،ورودی ها ) جواب بدن که جواب ندادن...... به احتمال قوی چون فکر میکنن سوال سخته به این تاپیک سر نمی زنن........بعد تو معماری سخت و آسون نداریم که .....بیشتر کتابها هم طراز با هم هستند.......فقط باید بهشون مراجعه بشه.....اصلا چرا بچه ها فکر می کنن باید با واحد های دانشگاهی جلو برن؟
مثلا این دانشگاه ما فعلا معماری معاصر نداده ....اما من کتابهای معماری معاصر رو شونصد بار خوندم می خواد ترم 8 یا 4 ناپیوسته بده یعنی ترم آخر

یعنی من باید تا اون موقع صبر کنم؟

چرا فکر می کنین باید جواب سوال رو بدونین تا جواب بدین؟ می شه گشت و پیدا کرد جوابشو.... اگه قرار باشه همه چی رو بدونیم این تاپیک به چه دردی می خوره؟
در مورد سوالات دومان، من به یه نتیجه ای رسیدم هم بچه ها رو وادار به سرچ و جستجو می کنه هم بیشتر می خواد نکته ای رو ،موردی رو ،لابلای سوالش آموزش بده تا به اطلاعات دوستان اضافه کنه .... ببخش دومان جان من نظر دادم

اصلا حالا که من سوالای سخت می پرسم دوستان قبل من سوال بپرسن تا اصلا من نتونم بپرسم !

این فکر بهتریه

(جدی میگم)
بازم رو چشمم.من سوالای آسون می پرسم دوستان هم کم لطفی نکنن دیگه !!!!
لطفا سوال بعدی رو مطرح کنید