از طریق آب جمع شده روی پشت بام کاروانسرا که به وسیله ی ناودان به آب انبار منتقل می شد....
راسته های مجاور هم در بازارهای سنتی ما ،نزدیک ترین شکل کالبدی با مفهوم فولدینگ است.سؤال 42.........
كدام نوع از بناهاي ايران نزديك ترين شكل كالبدي با مفهوم فولدينگ است؟
جوابت كاملا درسته.......حتي كاما شم گذاشتي.........راسته های مجاور هم در بازارهای سنتی ما ،نزدیک ترین شکل کالبدی با مفهوم فولدینگ است.
:همین صبح خونده بودم
عزيزم اگه كتاب معماري معاصر غرب تاليف وحيد قباديان رو بخوني همچي دستت مياد............ميدونم دارم اسپم ميذارم و قانون تاپيكو ميشكنم! ولي اين فولدينگ چي هست؟؟
منظورت نوعی از شیشست..؟؟؟؟
خب شیشه های مشجر....
سلام!نه لزوما شیشه ...
یه جورایی این قسمت جواب درسته: نوعی شیشه های ناصاف و غیر صیقلی هستند که دید رو محدود می کنند و فقط از دور شکل کلی احجام دیده می شن ...اما دو نوع متریال دیگه شیشه نیستند
و به جز این سه نوع در توضیحش می گم که متریالی هم هست که فقط اجازه ی عبور نور رو می ده و دید هر دوسمت رو محدود می کنه و البته شیشه نیست و زمانهای قدیم ازش استفاده می شده![]()
سلام!
نمی دونم درست متوجه شدم یا نه؟ ولی من .....من توی مسجد جامع نایین دیدم که در شبستانی که زیرزمین بود برای نورگیری از سنگ مرمر استفاده شده بود به این صورت که در قسمتهایی از سقف تکه هایی از مرمر گذاشته بودند لازمه بگم سقف شبستان در واقع کف حیاطه!بعد با تابش نور خورشید به این سنگ ها یه نور ملایم بسیار زیبا به شبستان وارد میشد!البته اگه اشتباه نکنم در مسجد جامع اصفهانم یه همچین چیزی دیدم !
سلام
استفاده از حصير يا كركره هاي چوبي .
استفاده از شيشه هاي رنگي .
و شيشه مشجر هم كه دوستمون گفتن .
منظور از ایکوموس شورای بین المللی بناها و محوطه های فرهنگی _تاریخی است.ایکوموس به عنوان یکی از تشکل های غیر دولتی با نظارت مستقیم یونسکو در حوزه بناها و بافت های تاریخی فعالیت می کند.
محل مورد نظر شهر خاصیه یا محل خاصی..؟؟؟؟؟سلام .
قسمت دوم سوالم رو جواب ندادی ... مکان این شورا در ایران کجاست ؟
خوب باید سازمان میراث فرهنگی باشهسلام .
قسمت دوم سوالم رو جواب ندادی ... مکان این شورا در ایران کجاست ؟
سلام به دوستان عزیزم
سوال 44: منظور از ایکوموس چیست ؟ در ایران کجاست ؟ کارهای آن چیست ؟
خوب باید سازمان میراث فرهنگی باشه
ايران ميزبان هفدهمين مجمع عمومي ايكوموس جهاني در سال 2011
هفدهمين مجمع عمومي ايكوموس به مدت 10 روز در شهرهاي تهران و اصفهان خواهند بود.
(ICOMOS) شوراي بين المللي بناها ومحوطه ها شوراي جهاني و غير دولتي به منظور مطالعه وحفاظت و معرفي بناها و محوطه هاي فرهنگي و تاريخي-
ايران سال 2011 ميزبان ايكوموس ميخواد بشه
من فقط ميدونم که تو خيابون اميرکبير يه موسسه هست که با فرستادن يه سری مدارک به اون آدرس ميشه تو سازمان ایکوموس عضو شد...بيشتر از این نميدونمسلام
هنوز به جواب اصلی نرسیدین .مکان این شورا در ایران کجاست ؟ از بابت خبر اجلاس هم ممنونم .
من فقط ميدونم که تو خيابون اميرکبير يه موسسه هست که با فرستادن يه سری مدارک به اون آدرس ميشه تو سازمان ایکوموس عضو شد...بيشتر از این نميدونم![]()
شرمنده که سوال منم ربطی به تاپیک نداره .....ببخش سعید جان
ببخشید دوستان ....
کی ستایش جان؟
تسلیت می گم عزیزم![]()
خسرو شكيبايي