...::: مسابقه معماری ::...

...::: مسابقه معماری ::...

• عالی

رای: 200 69.2%
  • خوب

رای: 76 26.3%
  • متوسط

رای: 5 1.7%
  • بد

رای: 8 2.8%

• مجموع رای دهندگان
    289
وضعیت
موضوع بسته شده است.

erick

عضو جدید
کاربر ممتاز
سؤال

سؤال

سؤال 42.........
كدام نوع از بناهاي ايران نزديك ترين شكل كالبدي با مفهوم فولدينگ است؟

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
سؤال 42.........
كدام نوع از بناهاي ايران نزديك ترين شكل كالبدي با مفهوم فولدينگ است؟
راسته های مجاور هم در بازارهای سنتی ما ،نزدیک ترین شکل کالبدی با مفهوم فولدینگ است.
:D:همین صبح خونده بودم

erick

عضو جدید
کاربر ممتاز
راسته های مجاور هم در بازارهای سنتی ما ،نزدیک ترین شکل کالبدی با مفهوم فولدینگ است.
:D:همین صبح خونده بودم
جوابت كاملا درسته.......حتي كاما شم گذاشتي.........:biggrin:
آفرين.....سؤال بعدي رو بفرماييد..............

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
ميدونم دارم اسپم ميذارم و قانون تاپيكو ميشكنم! ولي اين فولدينگ چي هست؟؟

erick

عضو جدید
کاربر ممتاز
ميدونم دارم اسپم ميذارم و قانون تاپيكو ميشكنم! ولي اين فولدينگ چي هست؟؟
عزيزم اگه كتاب معماري معاصر غرب تاليف وحيد قباديان رو بخوني همچي دستت مياد............
ولي به طور كلي فولدينگ به معني چين و لايه است........ يعني هزاران لايه تو در تو در كنار هم...... هيچ چيز نسبت به ديگري برتري ندارد......توضيحات بيشتر تو منبعي كه بالا گفتم.....

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال 43 :
چهار نوع از پنجره هایی که باعث می شه دید به یه سمت محدود بشه که از زمانهای قدیم تا به امروز استفاده می شدن کدوم ها هستند؟
یه نوعش رو من می گم زحمت سه نوع دیگه با شما:
شیشه های آیینه ای (رفلکسی):D: این آسون بود خودم گفتم:D:)

پروین جان کتاب مبانی و مفاهیم در معماری معاصر غرب از دکتر وحید قبادیان رو بخون کتاب کم حجمیه. اونجا توضیح داده;)

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی خیلی سخته؟:(
بیشتر جنبه ی معماری داره تا فنی!!;)
تا شب صبر می کنم اگه کسی جواب نداد یا منبعشو معرفی می کنم تا مطالعه کنین و جواب رو بگین یا جواب رو می گم;)

:(:(:(

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورت نوعی از شیشست..؟؟؟؟
خب شیشه های مشجر....

نه لزوما شیشه ...
یه جورایی این قسمت جواب درسته: نوعی شیشه های ناصاف و غیر صیقلی هستند که دید رو محدود می کنند و فقط از دور شکل کلی احجام دیده می شن ...اما دو نوع متریال دیگه شیشه نیستند ;)
و به جز این سه نوع در توضیحش می گم که متریالی هم هست که فقط اجازه ی عبور نور رو می ده و دید هر دوسمت رو محدود می کنه و البته شیشه نیست و زمانهای قدیم ازش استفاده می شده;)

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه لزوما شیشه ...
یه جورایی این قسمت جواب درسته: نوعی شیشه های ناصاف و غیر صیقلی هستند که دید رو محدود می کنند و فقط از دور شکل کلی احجام دیده می شن ...اما دو نوع متریال دیگه شیشه نیستند ;)
و به جز این سه نوع در توضیحش می گم که متریالی هم هست که فقط اجازه ی عبور نور رو می ده و دید هر دوسمت رو محدود می کنه و البته شیشه نیست و زمانهای قدیم ازش استفاده می شده;)
سلام!
نمی دونم درست متوجه شدم یا نه؟ ولی من .....من توی مسجد جامع نایین دیدم که در شبستانی که زیرزمین بود برای نورگیری از سنگ مرمر استفاده شده بود به این صورت که در قسمتهایی از سقف تکه هایی از مرمر گذاشته بودند لازمه بگم سقف شبستان در واقع کف حیاطه!بعد با تابش نور خورشید به این سنگ ها یه نور ملایم بسیار زیبا به شبستان وارد میشد!البته اگه اشتباه نکنم در مسجد جامع اصفهانم یه همچین چیزی دیدم !

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام!
نمی دونم درست متوجه شدم یا نه؟ ولی من .....من توی مسجد جامع نایین دیدم که در شبستانی که زیرزمین بود برای نورگیری از سنگ مرمر استفاده شده بود به این صورت که در قسمتهایی از سقف تکه هایی از مرمر گذاشته بودند لازمه بگم سقف شبستان در واقع کف حیاطه!بعد با تابش نور خورشید به این سنگ ها یه نور ملایم بسیار زیبا به شبستان وارد میشد!البته اگه اشتباه نکنم در مسجد جامع اصفهانم یه همچین چیزی دیدم !

سمیه جان این همون موردیه که اشاره کردم که دید رو کاملا محدود می کنه بله در کلیسا ها هم از لایه های نازک سنگ برای نورگیری استفاده می کردند که هم حالت روحانی به فضا می ده هم کاملا دید رو از هر دو سمت می بنده ....
اما اون دو نوع پنجره ای که هنوز جوابش رو نگفتن دید رو به یه سمت محدود می کنه :que:
ممنون از توضیحت! دقتت عالیه;)

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
استفاده از حصير يا كركره هاي چوبي .
استفاده از شيشه هاي رنگي .
و شيشه مشجر هم كه دوستمون گفتن .

بله ...من کامل ترش میکنم;)
البته با توضیحات احسان جان معلوم می شه که بیشتر از 4 نوع هستند.

استفاده از شبکه های ریز چوبی که در مقابل پنجره قرار می گیرد ( که بیشتر در ممالک عربی مورد استفاده است )با استفاده از این شبکه ها می شود خیابان را دید بدون اینکه بیننده دیده شود استفاده از نمونه های سنگی(شبکه های ریز سنگی) که در هندوستان دیده شده است .
لوکوربوزیه هم تحت سفرش به ترکیه از این عنصر استفاده کرده است در ویلای شوب schwob . شیشه هایی که سطح ناصاف و غیر صیقلی دارند و شیشه های آیینه ای آخرین پدیده ی این ایده.
البته نمونه های قشنگ تری هستند متاسفانه تو سرچ پیدا نکردم تو منبع اگر نگاه کنید نمونه های دیگه ای هم داره.

منبع: زیباشناسی در معماری صفحه 462
لطفا سوال بعدی رو مطرح بفرمایید.;)

mehrazin_f

عضو جدید
منظور از ایکوموس شورای بین المللی بناها و محوطه های فرهنگی _تاریخی است.ایکوموس به عنوان یکی از تشکل های غیر دولتی با نظارت مستقیم یونسکو در حوزه بناها و بافت های تاریخی فعالیت می کند.

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
منظور از ایکوموس شورای بین المللی بناها و محوطه های فرهنگی _تاریخی است.ایکوموس به عنوان یکی از تشکل های غیر دولتی با نظارت مستقیم یونسکو در حوزه بناها و بافت های تاریخی فعالیت می کند.

سلام .
قسمت دوم سوالم رو جواب ندادی ... مکان این شورا در ایران کجاست ؟

mehraz-archi

عضو جدید
سلام .
قسمت دوم سوالم رو جواب ندادی ... مکان این شورا در ایران کجاست ؟
خوب باید سازمان میراث فرهنگی باشه :w20:

ايران ميزبان هفدهمين مجمع عمومي ايكوموس جهاني در سال 2011
هفدهمين مجمع عمومي ايكوموس به مدت 10 روز در شهرهاي تهران و اصفهان خواهند بود.​

setayesh_s

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به دوستان عزیزم

سوال 44: منظور از ایکوموس چیست ؟ در ایران کجاست ؟ کارهای آن چیست ؟

(ICOMOS) شوراي بين المللي بناها ومحوطه ها شوراي جهاني و غير دولتي به منظور مطالعه وحفاظت و معرفي بناها و محوطه هاي فرهنگي و تاريخي-
ايران سال 2011 ميزبان ايكوموس ميخواد بشه

منبع: راديو زمانه
اطلاعات بيشتر:
www.aftab.ir

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
خوب باید سازمان میراث فرهنگی باشه :w20:

ايران ميزبان هفدهمين مجمع عمومي ايكوموس جهاني در سال 2011​

هفدهمين مجمع عمومي ايكوموس به مدت 10 روز در شهرهاي تهران و اصفهان خواهند بود.​

(ICOMOS) شوراي بين المللي بناها ومحوطه ها شوراي جهاني و غير دولتي به منظور مطالعه وحفاظت و معرفي بناها و محوطه هاي فرهنگي و تاريخي-
ايران سال 2011 ميزبان ايكوموس ميخواد بشه

سلام

هنوز به جواب اصلی نرسیدین .مکان این شورا در ایران کجاست ؟ از بابت خبر اجلاس هم ممنونم .

mehrazin_f

عضو جدید
سلام

هنوز به جواب اصلی نرسیدین .مکان این شورا در ایران کجاست ؟ از بابت خبر اجلاس هم ممنونم .
من فقط ميدونم که تو خيابون اميرکبير يه موسسه هست که با فرستادن يه سری مدارک به اون آدرس ميشه تو سازمان ایکوموس عضو شد...بيشتر از این نميدونم:(

nino

مدیر بازنشسته
من فقط ميدونم که تو خيابون اميرکبير يه موسسه هست که با فرستادن يه سری مدارک به اون آدرس ميشه تو سازمان ایکوموس عضو شد...بيشتر از این نميدونم:(

مدارک لازم برای عضویت در سازمان ایکوموس
مدارک لازم برای عویت در سازمان ایکوموس(شورای بین المللی بناها و محوطه های تاریخی):
۱- دو قطعه عکس رنگی
۲-یک برگ فتوکپی از صفحه اول شناسنامه
۳- اصل فیش بانکی در وجه موسسه فرهنگی ایکوموس ایران جاری۴۴۲۱ بانک ملی ایران شعبه ملت کد(۱۴۱) بر اساس جدول حق عضویت سالانه به ترتیب زیر:
دانشجو ۵۰۰۰۰ ریال،غیر دانشجو ۱۰۰۰۰ ریال،موسسات فرهنگی و نهادها ۵۰۰۰۰۰ ریال.
۴-فتوکپی کارت دانشجویی جهت دانشجویان متقاضی عضویت
آدرس دبیرخانه موسسه:تهران-خیابان امیر کبیر-نرسیده به چهارراه سرچشمه-کوچه علیرضا جاویدی-شماره ۱۲-کدپستی ۱۱۱۸۷۴۳۳۶۴
تلفن:۳۳۴۴۰۰۵۴-۰۲۱،دورنگار:۳۳۴۴۰۰۵۵-۰۲۱

setayesh_s

عضو جدید
کاربر ممتاز
يه ستاره زميني ديگه ا م رفت و ستاره اسماني شد برا شادي روحش يكي يه فاتحه بخونيم

در غمش شكيبا باش شكيبا باش شكيبا ..................

ميدونم ربطي به تايپيك نداشت اومدم جواب سوالو ببينم كه.........

ehsan_y

عضو جدید
سلام
منم ناراحت شدم و تسليت مي گم
مي دونم زياد ربطي نداره ولي مي خواستم بدونم عضويت توي اين سازمان چه مزيتي داره ؟
يا اينكه چه كارهايي بايد بكنيم ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا