گلابتون
مدیر بازنشسته
گلاب جان محمدرضا نميادش انگاري تاپيك رفته خواب زمستوني بياو حالا شما سوال بزار![]()
ای خدا از دست تو سهیلا...هرچی من میخوام از سوال دادن فرارکنم..باز منو گیرمیندازیااااا....شیطون..

دوستان بفرمایید...

آخرین ویرایش:
گلاب جان محمدرضا نميادش انگاري تاپيك رفته خواب زمستوني بياو حالا شما سوال بزار![]()
ای خدا از دست تو سهیلا...هرچی من میخوام از سوال دادن فرارکنم..باز منو گیرمیندازیااااا....شیطون..![]()
دوستان بفرمایید...
![]()
شبیه پیچک صحرای !!! ولی شما که سوال اسون نمیگذارین !!!![]()
خیر قربان..جسارتآ عشقه یا پاپیتال خیلی با این فرق داره...خیلی شبیه عشقه است. احتمالا از خانواده Araliaceae باشه...
ممنونم گلابتون عزيزم/ ببخشيد يه مدت نبودم مشكلي برام پيش او.مده بود كه نميتونستم حضور پيدا كنم/خب فکرمیکنم دیگه مهلت مسابقه تموم شده باشه...با اجازه دوستان گیاه رو خدمتتون معرفی میکنم..![]()
همونطور که محمدرضای عزیز و مصوم جون فرمودند....این گیاه
همیشک نام دارد و از خانواده لیلیاسه هست....اگه دقت کرده باشید اکثر دسته گلها رو توی گلفروشیها با این گیاه تزئین میکنن...واسه همین گفتم که حتم دارم اکثرتون این گیاه رو از نزدیک لمس کردید...
این گیاه شباهت خاصی به کوله خاس داره...اما کوله خاس نیست...
مشخصات این گیاه...
نام گیاه : همیشک
نام علمی: ana racemosa
نام تیره :asparaginaceae
نام جنس : Dana
نام گونه : racemosa
نوع گیاه : تک لپه ای
نوع میوه : سته مانند
نوع اندام : درختچه ای
نوع گل : یک جنسه
فرمول گل:3یا مضربی از3
نامهای فارسی که برای این گیاه مصطلح هست ایناس:
همیشگ . همیشه. تلم. چلم. مازرا. ویج. کرویچ. زن کیش. زن کش. زرگین. غارالارض. دفنه اسکندریه. دفنه اسکندرانی. غار اسکندریه. غارالاسکندرانی . انبوب الراعی . فقندر. قافندار. خاماذاقی. حب النار.
همیشک درختچه ای کوچک از تیره لاله یا خانواده لیلیاسه هست. که به ارتفاع 50 تا 100 متر هم رشد دارد و گیاهی همیشه سبز و شبیه بامبو است.
از نظر گیاه شناسی:
شاخ و برگ نازک و راست و گسترده و پوشیده از شاخه های برگی متناوب اما انبوه , شاخه برگی (Cladode) به طول 8-5 و به عرض2 /5- 1 سانتی متر با پهنای متنوع , سرنیزه ای , نوک تیز , با قاعده کوتاه , با رآس بلند و باریک شده , سبز روشن.
گل : کوچک سفید 6-9 تایی , درخوشه های انتهایی و در محور شاخه های برگی بالایی قرار گرفته اند.( جای تفاوت گل در همیشک و کوله خاس ) دمگل ها کمی کوتاه تر , در زیر گل مفصل دار.
میوه :سته , کروی , قرمز به قطر 9-6 میلی متر میباشد.
یه چیز جالب که خودم تازه در مورد این گیاه متوجه شدم اینکه ...
عصاره اندام های سبز همیشک و همچنین جوشانده اش در طب سنتی , مدر و قاعده آور محسوب میشه...
تکثیر این گیاه هم از طریق بذر و تقسیم ریشه گیاه در فصل پاییز هست.
سوالی بود بفرمایید در خدمتم...![]()
ضمن تشکر از حضور همه عزیزانم...به خصوص مصوم جونم....![]()
برنده این مسابقه هم با اجازه حضار ....محمدرضای گلم هست....بفرما پسرم سوال بعد باشماست.![]()
البته معصومه خانم من با نظرتون مخالفم. جنس همیشک (Dana racemosa) و کوله خاس (Ruscus aculeatus) متفاوته و این دو دو گیاه متفاوتند، اما هر دو از تیره کوله خاس (Ruscaceae) هستند.ممنونم گلابتون عزيزم/ ببخشيد يه مدت نبودم مشكلي برام پيش او.مده بود كه نميتونستم حضور پيدا كنم/
منتهي بگم/ بازم پاي حرفم هم هستم/
اين گياه هميشك از اسم هاي ديگه كوله خاس/در اصل كوله خلاس با هميشك فرقي نميكنه/
منتهي اين هايي كه گفتم منظورم اين نيست من سوال طرح كنم نه/ دوست دارم ديگر دوستان فعال تر باشن در زمينه عكس گذاشتن گياه/
ممنونم گلابتون عزيزم
البته معصومه خانم من با نظرتون مخالفم. جنس همیشک (Dana racemosa) و کوله خاس (Ruscus aculeatus) متفاوته و این دو دو گیاه متفاوتند، اما هر دو از تیره کوله خاس (Ruscaceae) هستند.
ممنونم گلابتون عزيزم/ ببخشيد يه مدت نبودم مشكلي برام پيش او.مده بود كه نميتونستم حضور پيدا كنم/
منتهي بگم/ بازم پاي حرفم هم هستم/
اين گياه هميشك از اسم هاي ديگه كوله خاس/در اصل كوله خلاس با هميشك فرقي نميكنه/
منتهي اين هايي كه گفتم منظورم اين نيست من سوال طرح كنم نه/ دوست دارم ديگر دوستان فعال تر باشن در زمينه عكس گذاشتن گياه/
ممنونم گلابتون عزيزم
البته معصومه خانم من با نظرتون مخالفم. جنس همیشک (Dana racemosa) و کوله خاس (Ruscus aculeatus) متفاوته و این دو دو گیاه متفاوتند، اما هر دو از تیره کوله خاس (Ruscaceae) هستند.
عزيز دلمي گلابتون / متشكرم/ نه حق با شماست/ شايد من اشتباه كردم//خواهش میکنم عزیزم...اتفاقا جات خیلی خیلی خالی بود...خوش اومدی گلم.![]()
آخه عزیزم چطوری میشه قبول کرد که حتی جنسشون هم با توضیحاتی که دادم و به قول آقای اسماعیلی با هم متفاوته...و حتی از نظر ظاهری هم باهم بی نهایت تفاوت دارند...؟![]()
به هرحال نظرت واسه من محترمه عزیزم...![]()
بهتره بپردازیم به سوال جدید...![]()
خیرحمید جان...از خانواده کدوئیان هم نیست.از خانواده Cucurbitaceae است؟
خیرقربان..از ویتاسه هم نیست.از خانواده انگور (Vitaceae) است؟
ziba[IMG گفت:http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up1/89849453432231442270.jpg[/IMG] jun;4742941]عکس گیاه کجاست ؟ !!!من هیچی نمیبینم ![/ 'گیاه مورد نظرQUOTE]
عکسو دیدی خانومم..؟؟ شما که باید زودتر به جواب برسی گلم..قبلا خودت این گیاه رو البته از یک گونه دیگش رو معرفی کرده بودی خانومیعکس گیاه کجاست ؟ !!!من هیچی نمیبینم !
نه حمید جان...به راهنمایی که کردم یه کم دقت کنی به جواب میرسیاااا...از خانواده لگومینوز fabaceae نیست؟
نه گلم عشقه هم نیست ...قبلا آقای اسماعیلی هم اشاره کرده بودند.اشقه نيست؟
عکسو دیدی خانومم..؟؟ شما که باید زودتر به جواب برسی گلم..قبلا خودت این گیاه رو البته از یک گونه دیگش رو معرفی کرده بودی خانومی![]()
نه حمید جان...به راهنمایی که کردم یه کم دقت کنی به جواب میرسیاااا...![]()
نه گلم عشقه هم نیست ...قبلا آقای اسماعیلی هم اشاره کرده بودند.![]()
تو از مایشگاه علف هرز امروز داشتم میگشتم الکی !!! چشمم به یک گیاهی خورد به نام تاجریزی سیاه !!! برگ اش یکم شبیه این بود !!! حالا تاجریزی سیاه نیست ؟؟؟
گلابتون خانم میشه یه عکسه دیگه ازاش بذاری
رفقا من که جنسشو گفتم !!!! زحمت گونش رو بکشین دیگه ! تاج ریزی چیه ؟ چه شباهتی به این داره آبجی ؟!![]()
باریکلا گلم...همونی که خودت گفتی...خوب اگه اونی باشه که من گذاشتم پس از جنس tamus هست
ولی اگه اونی باشه که مهندس اسماعیلی گذاشتن باید از جنس bryonia باشه
تشخیص گونش رو میزارم برای دوستان![]()
نه عزیزدلم...آخه این چه شباهتی به تاجریزی داره دخترم...تو از مایشگاه علف هرز امروز داشتم میگشتم الکی !!! چشمم به یک گیاهی خورد به نام تاجریزی سیاه !!! برگ اش یکم شبیه این بود !!! حالا تاجریزی سیاه نیست ؟؟؟
گلابتون خانم میشه یه عکسه دیگه ازاش بذاری
نه عزیزدلم...همون راهنمایی که کردم...اگه سرچ کنید پیداش میکنیداااااTamus edulis نيست؟
Menispermum canadense
؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
آ | مسابقه *** كي ميتونه بگه اين وسيله باغباني اسمش چيه ؟ | باغبانی | 603 | |
![]() |
مسابقه *** نحوه تکثیر این گیاه چیه؟ | باغبانی | 321 | |
![]() |
مسابقه *** من می پرسم... تو بپرس...! | باغبانی | 437 | |
![]() |
مسابقه *** هر کی تونست یه عکس خوب از گیاه پیدا کنه | باغبانی | 1717 | |
![]() |