مسابقه *** كي ميتونه اين برگ هارو بشناسه؟

مارجين

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز
باشه بابا نزن ...خو یه هفته نبودم گفتم بیام یچی بگم ... اصن تو گفتی خوبه ؟ چرا میکوبی تو سرم :confused:
حقتتتتتتتته...مهلومه كه من گفتم...دوست دارم...

بهله جواب کوب بید همون داهلیا خودمون حالا مارجین باشه دیگه اینقذه کلاس نذاره مثل من باش به هیشکی رحم نمیکنم بدونم ببینم میگم کلاس ملاس بیلمیره :D
حمزه جان بفرمایید سوال بعد :cool:
من و حمزه نداريم داااااش...

باوركن موضوع كلاس گذاشتن نيست ...دلم ميخواد به ديگران هم فرصت بدم...آخه اينقذه فرتي هم جواب بدم كه مسابقه خيلي لووووس ميشه....

عرعر (ایلانتوس)؟

ااااا؟؟؟ منم فكرميكردم عرعر باشه....نيست؟؟؟!!!!

Hamzeh856

کاربر ممتاز
حقتتتتتتتته...مهلومه كه من گفتم...دوست دارم...

من و حمزه نداريم داااااش...

باوركن موضوع كلاس گذاشتن نيست ...دلم ميخواد به ديگران هم فرصت بدم...آخه اينقذه فرتي هم جواب بدم كه مسابقه خيلي لووووس ميشه....

ااااا؟؟؟ منم فكرميكردم عرعر باشه....نيست؟؟؟!!!!

من باور میکنم نمیخوای کلاس بذاری . کم مونده اینجا هم کلاس آموزشی بذاری :D ... اصن باید جا اون آبنیات بدم برگ همین گیاه رو بخوری حالت جا بیاد . از کنارش رد میشی بوش خفه میکنه آدمو . اینم یه راهنمایی

مارجين

کاربر ممتاز
من باور میکنم نمیخوای کلاس بذاری . کم مونده اینجا هم کلاس آموزشی بذاری :D ... اصن باید جا اون آبنیات بدم برگ همین گیاه رو بخوری حالت جا بیاد . از کنارش رد میشی بوش خفه میکنه آدمو . اینم یه راهنمایی

باز تو فرتي يه چي گفتي؟؟؟اگه چشمت به آبنبات منه عمرا بهت بدم....

ببينم اين درخت تو منطقه خودتون رشد ميكنه؟؟؟
گفتي بدبو يه چي تو ذهنم اومد اما هنوز واضح نشده...برم يخده فكركنم ببينم روشن ميشه
ببينم ؟چريش نيست؟؟؟

مارجين

کاربر ممتاز
هاااااااااا...آقطي نيست....؟

آقطي سياه...تو جنگلاي شمال فراووونه...يه ميوه هاي ريز سياه هم ميده...اونام خيلي بدبو هستن...

Hamzeh856

کاربر ممتاز
هاااااااااا...آقطي نيست....؟

آقطي سياه...تو جنگلاي شمال فراووونه...يه ميوه هاي ريز سياه هم ميده...اونام خيلي بدبو هستن...

تازه میخواستم بگم درخت نیست دیدم جواب دادی . خدایا برگاشو بکوب تو کله مارجین که منو همش میزنه یخورده بوش خفه کنه اینو .:D اینا رو جدی نمیگما ناراحت نشی از ته دل میگم . دوست دارم بوشو از نزدیک حس کنی

اسم علمی رو هم بوگو و سوال بعدی ;)

ni_rosa_ce

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میدونم ولی اسمشو نمیدونم:huh:

تازه میخواستم بگم درخت نیست دیدم جواب دادی . خدایا برگاشو بکوب تو کله مارجین که منو همش میزنه یخورده بوش خفه کنه اینو .http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/biggrin.gif اینا رو جدی نمیگما ناراحت نشی از ته دل میگم . دوست دارم بوشو از نزدیک حس کنی

اسم علمی رو هم بوگو و سوال بعدی http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/wink.gif

یعنی آقطی سیاهه؟!:huh:
یعنی این؟!
Sambucus nigra

من فکر می کردم اینه!
Impatiens capensis

Hamzeh856

کاربر ممتاز
میدونم ولی اسمشو نمیدونم:huh:

یعنی آقطی سیاهه؟!:huh:
یعنی این؟!
Sambucus nigra

من فکر می کردم اینه!
Impatiens capensis

آقطی هست نه اقطی سیاه . متوجه اون قسمت نشدم . اسم دقیقش میشه این
[h=3]Sambucus ebulus[/h]
آقطی کبیر اسم فارسیش میشه . اینی که شما گفتی آقطی صغیر هست .آقطی کبیر تو شمال کشور رشد میکنه .

مارجين

کاربر ممتاز
تازه میخواستم بگم درخت نیست دیدم جواب دادی . خدایا برگاشو بکوب تو کله مارجین که منو همش میزنه یخورده بوش خفه کنه اینو .:D اینا رو جدی نمیگما ناراحت نشی از ته دل میگم . دوست دارم بوشو از نزدیک حس کنی

اسم علمی رو هم بوگو و سوال بعدی ;)
تا چشت درآد....داش حميدم گفته تا گياه رو ديدي فرتي بگو كه كلاس ملاس بيلميره بشم...

خدا هم تا دلت بخواد واسه من گل فرستاده ....حسوديت بشه...

ها ها ها ...منو ناراحتي؟؟؟ عمرا...همچين تلافيشو دربيارم كه حالت جا بياد...
در ضمن واسه همون بوش يادم اومد كه تو شمال ديده بودمش...

آقطی هست نه اقطی سیاه . متوجه اون قسمت نشدم . اسم دقیقش میشه این
Sambucus ebulus

آقطی کبیر اسم فارسیش میشه . اینی که شما گفتی آقطی صغیر هست .آقطی کبیر تو شمال کشور رشد میکنه .

خودت هم كه اسم علميش رو به سلامتي فرتي گفتي....حالا خودت هم سوال بذار...ههههههه...

Hamzeh856

کاربر ممتاز
تا چشت درآد....داش حميدم گفته تا گياه رو ديدي فرتي بگو كه كلاس ملاس بيلميره بشم...

خدا هم تا دلت بخواد واسه من گل فرستاده ....حسوديت بشه...

ها ها ها ...منو ناراحتي؟؟؟ عمرا...همچين تلافيشو دربيارم كه حالت جا بياد...
در ضمن واسه همون بوش يادم اومد كه تو شمال ديده بودمش...

خودت هم كه اسم علميش رو به سلامتي فرتي گفتي....حالا خودت هم سوال بذار...ههههههه...

اووووووووووووو چه خبره بابا . کم نیاریا .

نه دیگه آقطی رو گفتی خودت سوال بعدی رو بگو ... بگو منتظرم فرتی بگم

مارجين

کاربر ممتاز
اووووووووووووو چه خبره بابا . کم نیاریا .

نه دیگه آقطی رو گفتی خودت سوال بعدی رو بگو ... بگو منتظرم فرتی بگم

فعلا توضيحاتش رو فرتي بذارم ....

آقطي گیاهی است از خانواده ی Caprifoliaceae كه به صورت درخت یا درختچه دیده می شود. دارای برگهای متقابل و به فرم مركب دارای 5 تا 7 برگچه و فاقد گوشواره است. گلها به رنگ سفید و به صورت گل آذین دیهیم یا خوشه قرار دارند. میوه به فرم سته و به رنگ قرمز یا سیاه است و دارای 2 تا 3 میوه می باشد. ریزوم هایی به رنگ سفید دارد. تمام اندام های گیاه سمی است و بوی ناخوشایندی دارد.
دو گونه از این گیاه دارای اهمیت دارویی هستند: S.ebulus آقطی صغیر (پَلَم) و S.nigra آقطی كبیر
S.ebulus در شمال كشور و S.nigra در حوالی همدان، تهران،سمنان و كردستان یافت می شود.

اطلاعات بيشتر