مسابقه *** كي ميتونه اين برگ هارو بشناسه؟

مارجين

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز
الياگنوس كه نيست؟؟؟!!! هست؟؟؟!!!

حمید 88

کاربر ممتاز
نه نیست البته اگه به شکل برگاش توجه کنید تا رنگش اسونتر میشه

Hamzeh856

کاربر ممتاز
مهندس جان منم از فرم برگاش شكم به ختمي برد...اما خب تا حالا نديدم ...واسه همين هيچي نگفتم...

آره حميد...؟

رفتم یه سرچ تو گوگل زدم ختمی ابلق دیدم یه عکس ازش اومد ...نگاه کردم دیدم مال خودم بود خخخ ... هیچی نگفتی یعنی چی ؟
خب اینو داشتم خودم ... برگ قرمزشم هست خیلی قشنگه واقعا

حمید 88

کاربر ممتاز
درسته ختمی ابلق هستش که دوسال پیش از شمال پیداش کردم و این هم قلمه اونه که الان دیگه برا خودش گلی شده
این مدلش رو هم دوسال پیش از کرج اوردم این هم قلمه سال قبله که بزرگ شده

IMG_4203.jpg
حمزه جان بفرمایید سوال بعد:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Hamzeh856

کاربر ممتاز
درسته ختمی ابلق هستش که دوسال پیش از شمال پیداش کردم و این هم قلمه اونه که الان دیگه برا خودش گلی شده
این مدلش رو هم دوسال پیش از کرج اوردم این هم قلمه سال قبله که بزرگ شده

مشاهده پیوست 202499
حمزه جان بفرمایید سوال بعد:

حمید جان این قرمزاشم خیلی قشنگه . زرد پُر پر هم خیلی فوق العادس ..... فقط به سرمای شدید حساسن

اینم سوال بعد

190620132410_574x430.jpg

Hamzeh856

کاربر ممتاز
سلام
بله کاملا درسته
بفرمایید توضیحات(بخاطر فرتی جواب دادنتون :D)

وسوال بعدی

متشکرم :gol:

آگاو ویکتوریا بومی ارتفاعات شمال شرقی مکزیک می باشد . عمدتا در خاک های آهکی در محیط های بیابانی تا نیمه بیابانی و در دامنه های شیب دار و نزدیک صخره های عمودی و در دیواره های دره های عمیق به شکل یک کلنی گسترده پدیدار می شوند . از نام های دیگر آگاو ویکتوریا گل سرخ مکزیکی است .
نام ویکتوریا به افتخار ملکه انگلیس توسط توماس مور نام گذاری شده است .

وجود خطوط سفید حالت منحصر به فردی به این گیاه داده . آگاو ویکتوریا رشد بسیار کند ولی مقاوم دارد ، و به همین دلیل و شکل ظاهری آن جزء منحصر به فردترین گونه ها شناخته می شود . گستردگی گیاه به قطر 45 سانت و ارتفاعی حدود 22 سانت است . به ندرت ارتفاع گیاه از 22 سانت بیشتر می شود . به ارقام مختلفی مانند برگ سفید و یا بدون رگه های سفید و یا چند رنگ از این گیاه وجود دارد .
برگ های این گیاه 15 تا 20 سانت طول و حدود 3 سانت پهنا دارد . برگ ها سفت و سخت و ضخیم و به رنگ سبز تیره و با حاشیه های سفید مشخص شده اند . برگ ها به صورت منظم رشد می کند و مانند یک گل گرد می باشد .
گل ها در این گیاه به صورت سنبله و طویل به ارتفاع 2 تا 4 متر و گل ها از رنگ های مختلف اغلب با سایه بنفش قرمز است . آگاو ویکتوریا پس از مدت زمان حدود 20-30 سال رشد تولید گل میکند که پس از پایان دوره گلدهی گیاه از بین می رود . ولی با تولید پا جوش از طریق گیاه اصلی قابل تکثیر است .
این گیاه در منازل و در باغ ها و یا گلدان ها قابل پرورش می باشد .
آگاو به خاک با زه کش بالا و نور مستقیم تا سایه آفتاب نیاز دارد . در ساعات اوج تابش در تابستان باید از نور مستقیم خورشید در امان بمانند . در فصل زمستان برای رشد خوب بستر گیاه باید خشک ( خشکی مطلق نباشد ) و دما بالای صفر درجه باشد . این گیاه زمانی که در حالت خشکی نگه داری شود حتی گاهی تا دمای منفی 10 درجه سانتی گراد را تحمل می کند . میزان آبیاری در این گیاه به گونه ای باید باشد که در فاصله بین دو آبیاری در فصل رشد و گرما خاک بستر کشت به مقدار خیلی کم مرطوب باشد ، و رطوبت خود را به طور کامل از دست ندهد .
کودهی به این گیاه باید 2 بار در سال یکبار در اوایل بهار و یکبار در اوایل تابستان به صورت کود محلول با آب صورت گیرد . در مناطقی که نزدیک ساحل و یا خطر یخبندان در ان وجود ندارد گیاه را می توان در بیرون از منزل نگهداری کرد . در مناطق با سرما زیاد این گیاه باید در گلدان کشت شود تا با شروع سرما گیاه را به داخل اتاق و در محلی که هوای تازه وجود دارد نگهداری کرد . آگاو نیاز به بستری با تهویه بالا دارد و آبیاری بیش از حد باعث خراب شدن آن می شود .

تکثیر :
از طریق بذر و پا گیاه های تولید شده توسط گیاه مادری در بهار قابل افزایش است . در طی زمان تکثیر خاک گیاه را همواره توسط غبار پاشی مرطوب نگه دارید و میزان نور گیاه تا مرحله رشد کافی در شرایط نور فیلتر شده قرار دهید .

منبع : ترجمه خودم .

http://www.cactus-art.biz/schede/AGAVE/Agave_victoria-reginae

Hamzeh856

کاربر ممتاز
خخخخ...همين الان فرتي عكسشو گرفتي گذاشتي؟؟؟

نه داشتم ...شانس منه دیگه رفتی خریدیش داری :cry:

اینقد تو گلخونه در میاد خستم کرده ...هی میکنم هی در میاد .....اینقد علف هرز ندارم اینو دارم :D