مسابقه *** كي ميتونه اين برگ هارو بشناسه؟

Hamzeh856

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز
اخ جون... باشه بیا باهم دیگه کیک بخوریم..
عزیزمی مارجین جونم....
خیلی هم خوب.. از این به بع من سوال گذاشتم خدایی راهنماییش با شما...:w17:

بله درسته .. افرین. خارمریم یا خار علیص اطلاعات گیاه رو بفرمایید و سوال بعد با شماست دوست عزیز

بهش نمیگن. کنگر درکل.. به نام خارمریم یا خارعلیص معروفه.. :smile:

========================================================================================
این گیاه که بومی خاورمیانه، اروپا و آمریکای شمالی است سال هاست که برای درمان بیماری مورد استفاده قرار می گیرد.

خواص خار مریم:

این گیاه که یک نوع آنتی اکسیدان قوی است، از بدن در برابر آسیب های سلولی ایجاد شده از رادیکال های آزاد محافظت می کند.

ماده ای به نام گلوتاتیون(Glutathione) موجود در این گیاه نقش عمده ای در سم زدایی کبد ایفا می کند.

خار مریم از ایجاد سنگ صفرا پیش گیری و بیماری را درمان می کند.

این گیاه، در مقابله با سرطان پروستات، رحم و سینه موثر است و رشد سلول های سرطانی را نیز کاهش می دهد.

این گیاه اثربخشی داروهای مربوط به شیمی درمانی را نیز افزایش می دهد.

مقاومت انسولین در بیمارانی که از دیابت نوع ۲ رنج می برند را کاهش می دهد.

خار مریم، در کاهش میزان کلسترول خون موثر است و کلسترول مفید را نیز افزایش می دهد.

در صورت مسمومیت با قارچ که می تواند به کبد آسیب برساند خوردن خارمریم ۱۰ دقیقه پس از مصرف قارچ، اثر سموم را از بین می برد. استعمال عصاره خارمریم در عرض ۴۸ ساعت پس از مسمومیت بر اثر مصرف قارچ مانع از کار افتادن کبد و مرگ حتمی می شود.

مارجين

کاربر ممتاز
خدايا مرا ياري كن كه فرتي جوابگو نباشم...
الان بايد خيلي صبور باشم كه جواب ندم...

مارجين

کاربر ممتاز
نه نیستش .

مارجین بگو راحت کن خودتو سخته داری کنترل میکنی خودتااااااااا... از فرتی هم گذشته

داري تحريكم ميكنييييي؟؟؟؟..
نههههه..من ميتونم به خودم غلبه كنم...تا فرداصب ميكنم...

فقط يه كلوم ميگم كه نگي قپي اومدم...محصول اين گياه جيززززه....بده...
اما خيلي خيلي دوزززش ميدارم..

مارجين

کاربر ممتاز
نه نیستش .

مارجین بگو راحت کن خودتو سخته داری کنترل میکنی خودتااااااااا... از فرتی هم گذشته

گرچه ميدونم اين طعمه و دامي بيش نيست...
اما باشه ميگم و خودم و خودتو و ملتي رو راحت ميكنم...

شاهدانه...اووووووووخيششش راحت شدم...

مارجين

کاربر ممتاز
شاه‌دانه (به انگلیسی: Cannabis) گیاهی یک ساله با برگ‌های قطره‌ای است. میوهٔ این گیاه ریز و روغنی بوده و خاصیت آرامش بخش دارد که از آن برای درمان نیز استفاده می‌شود. از بخش‌های مختلف این گیاه مشتقات فراوانی گرفته می‌شود. از جمله

• تخم شاه‌دانه: این ماده، همان تخم گل گیاه شاه‌دانه‌است.
  • ماری‌جوانا:این ماده از برگِ خشکِ گیاهِ شاه‌دانه بدست می‌آید.
  • حشیش:این ماده از صمغِ گیاهِ شاه‌دانه بدست می‌آید.
  • روغن حشیش:روغن حشیش عموماً فروخته نمی‌شود و بیشتر خود تولید کنندگان حشیش آنرا استفاده می‌کنند. روغن را روی سیگار می‌ریزند و سیگار چرب شده را می‌کشند و اثر آن به مراتب بسیار بیشتر از خود حشیش است.

[h=2]مشخصات گیاه[/h] گیاهی شبیه به گزنه که بلندیش تا دو متر می‌رسد. دارای غنجهای متعدد، برگهای کشیده و دانه‌های ریز است. همچنین از دانه‌ها جهت تهیه روغن و تولید صابون استفاده می‌شود. برگ‌ها و غنچه مستقیماً یا جهت تولید بنگ استفاده می‌شد.THC در گونه ماده این گیاه غلظت بیشتری دارد. بر طبق بیانات مورخین، شاهدانه از اولین گیاهانی بوده که توسط بشر کشت شده‌است و استفاده از برگ و غنچه شاهدانه(کانابیس) به عنوان محرک به بیش از ۳۰۰۰ سال قبل از میلاد می‌رسد. بر طبق گزارش سازمان ملل، سالانه حدود ۱۶۴ میلیون نفر از شاهدانه به عنوان محرک استفاده می‌کنند و این در حالی است که قریب به ۲۳ میلیون نفر آنرا روزانه مصرف می‌کنند. در بعضی از کتب قدیمی به کانابیس گیاه مقدس می‌گفتند. از این گیاه جهت درمان بعضی بیماری ها-کم کردن درد قاعدگی خانم ها-درمان افسردگی و... استفاده می‌شود. شاهدانه در استانهای فارس، اصفهان، تهران و شمال ایران کشت می‌شود. این گیاه در ایران به نام وید نیز شناخه میشود.

Hamzeh856

کاربر ممتاز
گرچه ميدونم اين طعمه و دامي بيش نيست...اما باشه ميگم و خودم و خودتو و ملتي رو راحت ميكنم...

شاهدانه...اووووووووخيششش راحت شدم...

اره درسته ... فقط ازش مصرف نکنی بعد .........

مارجين

کاربر ممتاز

خيرعزيزجان..درست نيست...اگه اشتباه نكنم كوله خاس از خانواده ليلياسه بايد باشه...درسته؟
اين خانواده اش فرق داره ...تو گل فروشيا زياد ديدينش...دقت كنيد...:redface:

حمید 88

کاربر ممتاز
[h=2]هميشك[/h] فارسي:
هميشك
نام علمي:
Danae racemosa
(L.) Moench
اين گياه نيمه خشبي و هميشه سبز تنها گونه ي سرده هميشك (
Danae
Medicus) در ايران بوده و به تيره لاله (
Liliaceae
) تعلق دارد.گفتني است در گل فروشي ها به غلط به آن بامبو گفته مي شود.
مختصري از ويژگي هاي گياه شناسي:
گياهي درختچه اي، نيمه خشبي، با شاخه هاي نازك-راست و فراوان، به ارتفاع 50 تا 100 سانتي متر. داراي "شاخه هاي برگ مانند" به شكل سرنيزه، با رگبرگ هاي موازي و به رنگ سبز روشن. گل ها كوچك، سفيد و به صورت مجتمع در خوشه هاي انتهايي متشكل از 6 تا 9 گل. ميوه سته، كروي و به رنگ قرمز.
زمان گل و ميوه دهي: بهار و تابستان
پراكندگي جغرافيايي در كشور: زيستگاه اين گونه جنگل هاي شمال كشور است و از آنجا كه اين جنگل ها امروزه به شدت تخريب مي شوند و پهنه ي آنها رو به نقصان است، اين گونه نيز مانند بسياري از گونه هاي گياهي ديگر كه تنها در جنگل هاي شمال مي رويند در معرض خطر نابودي قرار گرفته است. متاسفانه با وجود هشدار هاي فراوان متخصصين محيط زيست و دوست داران طبيعت به منظور حفاظت و حراست از جنگل ها ي شمال كشور به عنوان يك مجموعه ي زيستي منحصر به فرد در دنيا، هنوز روند تخريب، تغيير كاربري و برداشت بي رويه از منابع طبيعي در اين جنگل ها ادامه دارد.
فوايد زيست محيطي: توليد غذا (انرژي و مواد) با استفاده از آب، مواد معدني و انرژي نوراني خورشيد؛ تلطيف هوا با توليد رطوبت و تبديل دي اكسيد كربن به اكسيژن؛ پالايش هوا با تثبيت گازهاي سمي و ذرات معلق در هوا مانند عوامل بيماريزا، گرد و غبار و غيره؛ حفاظت از خاك در برابر فرسايش آبي و بادي و بالاخره زيبا سازي محيط. وجود گياهان در هر منطقه سبب تعديل شرايط اقليمي آن منطقه شده و موجب مي شود تا شرايط زيست براي ساير جانداران مناسب تر گردد.
مصارف زينتي: بسياري از گياهان تيره ي لاله زينتي هستند، هميشك نيز گياهي زينتي است و همواره در گل فروشي ها حضور دارد و به طور معمول از برگ هاي اين گياه به منظور تزئين دسته گل ها، سبد گل ها و تاج گل ها استفاده مي شود. به دليل تقاضاي زياد بازار براي برگ هاي هميشك، امروزه اين گياه در بسياري از گلخانه ها كشت و پس از برداشت به فروش مي رسد ولي متاسفانه بسيار مشاهده مي شود كه سود جويان در جنگل هاي شمال كشور پايه هاي اين گياه را قطع و براي فروش روانه ي بازار هاي گل مي نمايند و به اين ترتيب به توده هاي طبيعي اين گياه آسيب رسانده و زندگي طبيعي گياه را مختل مي كنند.

حمید 88

کاربر ممتاز
سوال بعد:
توضیح اینکه یکی از گلهای معروف و زیبا است که خیلی هم باسلیقه است
amy_k_leaf.jpg001.jpg

آخرین ویرایش:

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار

مارجين

کاربر ممتاز

حمید 88

کاربر ممتاز
سلام

به دور از روند مسابقه یک سوال

در عکس دوم گیاه بیماری داره؟
بله درسته چون دنبال یه عکس مشخص ازش بودم اینو انتخاب کردم البته اگه مشتری باشه حاضرم با یه قیمت مناسب بدمش تالار گیاهپزشکی

Hamzeh856

کاربر ممتاز
اي بنجسسسس...خوبه من گفت بگمااااا....

باز تو فرتي پريدي وسط...

داش حميدجان منم ميخواستم همينو بگم....كوكب يا همون داهليا....

باشه بابا نزن ...خو یه هفته نبودم گفتم بیام یچی بگم ... اصن تو گفتی خوبه ؟ چرا میکوبی تو سرم :confused:

حمید 88

کاربر ممتاز
بهله جواب کوب بید همون داهلیا خودمون حالا مارجین باشه دیگه اینقذه کلاس نذاره مثل من باش به هیشکی رحم نمیکنم بدونم ببینم میگم کلاس ملاس بیلمیره :D
حمزه جان بفرمایید سوال بعد :cool:

Hamzeh856

کاربر ممتاز
بهله جواب کوب بید همون داهلیا خودمون حالا مارجین باشه دیگه اینقذه کلاس نذاره مثل من باش به هیشکی رحم نمیکنم بدونم ببینم میگم کلاس ملاس بیلمیره :D
حمزه جان بفرمایید سوال بعد :cool:

میگم مارجین بیاد سوالو بگه به جون خودم دیشب خواب نداشتم ...همش یکی میکوبید تو سرم :cry:

ولی میگم ...منو میزنه :D

images85.jpg