مسابقه *** كي ميتونه اين برگ هارو بشناسه؟

مارجين

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز
به نظرم ختمي باشه..

مارجين

کاربر ممتاز
خیر
راهنمایی اینکه
تنوع رنگ گلهاش زیاده و از چند روزه دیگه هم یواش یواش سر و کلش تو گلفروشیها پیدا میشه بعد از یه ماه غیبش میزنه تا سال دیگه

هااااا فهميدم..

چقدر من خنگول تشريف دارم..

خب معلومه سينره اس...

مارجين

کاربر ممتاز
بهله باهوش سوال بعد با شما

چاكر داهاش خودمم هستم...باهوشي ارثيه...
:w12:

گیاه سینره
گیاه سینره بعنوان یک گیاه نوروزی در رنگ‌های مختلف و اندازه‌های متفاوت وجود دارد. عمده مصرف این گیاهان به عنوان گل‌های آپارتمانی هستند. این گیاه بوسیله بذرهای بسیار ریزش تکثیر می‌شود و مراحل رشد رویشی آن فوق‌العاده کند است. بعد از یک دوره طولانی رشد رویشی وارد مرحله زایشی می‌شود و گل‌های رنگین تولید می‌كند.
سینرر را در محیطی با خاک غنی از مواد غذایی و درجه حرارت نسبتاً یکنواخت پرورش می‌دهند. اما بعد از به گل رفتن گیاه و ظهور گل‌ها درجه حرارت محیط را تا حد امکان پایین می‌آورند تا دوره شکوفایی گیاه Blooming طولانی‌تر شود.
بذرهای سینره بسیار کم دوام هستند و قوه نامیه خود را بسرعت از دست می‌دهند. بلافاصله پس از برداشت بذرها و خشک کردن آن‌ها، در اوایل مرداد ماه بذرها را در خاک سبک کشت می‌کنند. برای جوانه زنی و رشد اولیه گیاه معمولاً 30 تا 40 روز مدت زمان لازم است. هنگامیكه گیاه 2 برگه شد در گلدان‌هایاستكانی می‌كارند و زمانی كه 6 برگه شدند در گلدان‌های اصلی برای فروش قرار می‌دهند.
نکته مهم در پرورش سینرر کاربرد کودهای اسیدی برای ساخت بهتر آنتوسیانین است. برای داشتن آنتوسیانین بهتر و رنگریزه‌های بهتر در گل‌های گیاه از محیط‌های اسیدی برای کشت گیاه استفاده می‌کنند.

مارجين

کاربر ممتاز
بفرماييد يه سوال خيلي آسون...
اين يكي از گلدونهاي خودمه...البته اگه عكسها كيفيت نداره ببخشيد با گوشي خودم گرفتم...هندليه ديگه...

اين عكس قبل از آرايش هست....

و اين عكس بعد از آرايش...

مارجين

کاربر ممتاز

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
افرين عزيزم...بفرماييد توضيحات و سوال بعد...ممنونم.
[/QUOTE]

مارچوبه زینتی یا شویدی – گردی – چتری

مشخصات: اسم علمی مارچوبه Asparagus واز خانواده Liliaceae می باشد. این جنس دارای گو نه های بسیاری است. دو گونه آن از نظر زینتی حائز اهمیت هستند. زیرا هم به صورت گیاهان گلدانی و هم آویزی در آپارتمان مورد استفاده قرا می گیرند. این گیاهان دائمی و دارای ساقه های نازک و منشعب می باشند. اغلب به خاطر شاخه های برگ مانند تغییر شکل یافته که کلادود نام دارند، پرورش داده می شوند. مارچوبه نرمه بومی افریقای جنوبی است و یک واریته رونده دارد که به طول 2 تا 3 متر با گسترش 30 تا 60 سانتی متر می رسد. در موقع جوانی دارای منظره‌ای پرپشت و متراکم بوده و به عنوان گیاه گلدانی پرورش داده می شود. ولی به تدریج گیاه به صورت بالا رونده در آمده و ساقه های اصلی تولید شاخه های افقی می کند. این گونه واریته دیگری دارد که پا کوتاه بوده و به بلندی 2 تا 30 سانتی متر می رسد. این گونه دارای منظره پرپشت و متراکم است میوه ای این گیاه سته، کروی شکل، کوچک و قرمز می باشد. مارچوبه زبره، بومی آفریقای جنوبی و ناتال است ارتفاع بوته 30 سانتی متر و گسترش شاخه ها 100 تا 150 سانتی متر می باشد. این گیاه در منزل بهتر از مارچوبه نرمه مقاومت دارد و هم چنین، چون دارای شاخه های آویزان است به عنوان گلدان آویزی مصرف دارد. برگ های آن سوزنی شکل و خشن تر از برگ های سید و ریزی دارد. میوه آن سته قرمز رنگ است.
مراقبت: این گیاه به نور زیاد، هوای گرم، آبیاری فراوان، رطوبت نسبی 50-70 درصد و خاک قلیایی نیز دارد.

کود: ازاواسط بهار و تا اواخر تابستان هر دو هفته یک بار می توان به مقدار 3 گرم در لیتر، کود برای مارچوبه مصرف کرد.

خاک: نوع خاک مورد نیاز این گیاه مخلوطی است که از دو قسمت خاک برگ و یک قسمت خاک باغچه فاقد آهک .

ازدیاد: آسپارگوس را میتوان از طریق کاشت بذر در بهار، در دمای حدود 21 درجه سانتیگراد در کمپوست مخصوص بذر و قلمه تکثیر کرد. رشد گیاه در این روش بسیار کند است. حتی زمانی که نشاءها جوانه می زنند، میزان رشد گیاه به قدری کند است که برای داشتن گیاهی به اندازه معقول و دلخواه، لازم است چند ماه منتظر بمانید. روش بهتر، برای تکثیر سریعتر گیاه، تقسیم بوته مادری، در اواسط بهار و تابستان است. ابتدا خاک را مرطوب کرده و گیاه مادری را از گلدان بیرون آورید. ریشه های گیاه را از هم باز کنید و با استفاده از یک چاقوی تیز، توده ریشه ها را به قسمتهای مساوی و مرتب تقسیم کرده، هر کدام را در گلدانی با قطر دهانه 9 سانتیمتر، حاوی کمپوست گلدانی با پایه پیت قرار دهید دقت کنید که خاک را همیشه مرطوب نگاه داشته و گیاهان را در محیطی با نور مناسب ولی دور از تابش مستقیم خورشید قرار دهید تا رشد کنند.

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز

مارجين

کاربر ممتاز
چرا راهنمایی کردی؟:w02:
حالا اشکالی نداره مارجینی دیگه...:w24:
بابا راهنمایی هم کرد دوستمون بلد نیستید؟:confused:
قربون اون فوكولت برم
....ببخشيد ديگه ديگه...

تاوزه ..كلي جلوي خودمو گرفتم ....دارم تمرين ميكنم كه جواب ندم...

تا بچه ها جواب بدن بيا با هم يه شيريني بزنيم بر بدن....

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
قربون اون فوكولت برم
....ببخشيد ديگه ديگه...

تاوزه ..كلي جلوي خودمو گرفتم ....دارم تمرين ميكنم كه جواب ندم...

تا بچه ها جواب بدن بيا با هم يه شيريني بزنيم بر بدن....
اخ جون... باشه بیا باهم دیگه کیک بخوریم..
عزیزمی مارجین جونم....
خیلی هم خوب.. از این به بع من سوال گذاشتم خدایی راهنماییش با شما...:w17:

بله درسته .. افرین. خارمریم یا خار علیص اطلاعات گیاه رو بفرمایید و سوال بعد با شماست دوست عزیز

مگه همونی نیست که گلهای بنفش داره...ساقه این گیاه رو هم مصرف میکنن و خواص دارویی هم داره؟:huh::huh::huh:
آخه این گیاه تو دانشگاه ما پرههههه به ما گفتن کنگره!!!:surprised::surprised::surprised:
فرقش با کنگر چیه؟:confused:
بهش نمیگن. کنگر درکل.. به نام خارمریم یا خارعلیص معروفه.. :smile:

مارجين

کاربر ممتاز
اخ جون... باشه بیا باهم دیگه کیک بخوریم..
عزیزمی مارجین جونم....
خیلی هم خوب.. از این به بع من سوال گذاشتم خدایی راهنماییش با شما...:w17:

نوش جااااان

اي به روي چشمممممممممم...