nina_taknam
عضو جدید
ممنون از دعوت دوستان 

منو منو منو انتخاب کنخیلی انتخاب سختیه.حالا من کیو انتخاب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیشه به چند نفر رای داد؟![]()
ممنون از دعوت دوستان![]()
عجبمن ساندیس گرفتم ب سیاوش رای دادم اما ب جان خودم اصلا نمی دونم کی هست
حالا واقعا کی هست![]()
من ساندیس گرفتم ب سیاوش رای دادم اما ب جان خودم اصلا نمی دونم کی هست
حالا واقعا کی هست![]()
ساندیسی ک بت دادم فاسد بود خخخ
عجبشناخت لازم نیست معرفت لازم است
![]()
با بیش تر بودنش نیست که بنظرم پارمهر از من یکی سرتره..... بقیه هم همشون عالینالان ینی من ب تو رای دادم
تو ک مطالب وبت 7 تا بیشتر نیس بعد تنهاامید 42 تاس بعد
احتمالا ساندیسات بیشتر بوده
سلام
برگزار کننده که متواریه (تنها امید)کسی هم که اینجا نیست بیاید یارکشی کنیم دو به دو یه بازی کنیم موافقید دوستان؟قایم موشک نباشه فقط منچی پرش ارتفاعی اصلا دوست پیش کسوتمون جناب محمد آقای گل پیشنهاد کنن .تا ثابت بشه رفاقت ما خیلی محکم تر از این حرفهاست
سلام لطف داری....این تاپیک اشتباه زده شده.سلام........از سیاوش عزیز متشکرم که این مسئله رو گفت.......جنبه سرگرمی و تفریحی ........برخی پست ها در این تاپیک نمیتواند بین ما 10 نفر تفرقه ای بیندازد و ما همگی به هم اعتماد داریم .......راستی جریان این یکی چیه؟!
مسابقه برترین وبلاگ نویس
نفرات برتر این سری برای دور آخر شرکت داده می شوندسلام
برگزار کننده که متواریه (تنها امید)کسی هم که اینجا نیست بیاید یارکشی کنیم دو به دو یه بازی کنیم موافقید دوستان؟قایم موشک نباشه فقط منچی پرش ارتفاعی اصلا دوست پیش کسوتمون جناب محمد آقای گل پیشنهاد کنن .تا ثابت بشه رفاقت ما خیلی محکم تر از این حرفهاست
نه اشتباه نبوده محمد جان فکرای الکی نکن.....راستش من فکر میکنم .........این نظرسنجی از اول اشتباه بوده .....چون خیلی های دیگه بودن که وب نوشت داشتن اسمشون نیست ........نمیدونم ملاک استارتر چی بوده؟...........به نظرم یک تاپیک راه بیفته ابتدا بدون نظر سنجی تحت یه مدت مشخص و کاربران به سلیقه خودشون هر تعداد که میخوان نام ببرن .......بعد اتمام مهلت بین چهار نفر نهایی همچین نظرسنجی گذاشته بشه
راستش من فکر میکنم .........این نظرسنجی از اول اشتباه بوده .....چون خیلی های دیگه بودن که وب نوشت داشتن اسمشون نیست ........نمیدونم ملاک استارتر چی بوده؟...........به نظرم یک تاپیک راه بیفته ابتدا بدون نظر سنجی تحت یه مدت مشخص و کاربران به سلیقه خودشون هر تعداد که میخوان نام ببرن .......بعد اتمام مهلت بین چهار نفر نهایی همچین نظرسنجی گذاشته بشه
سلام لطف داری....این تاپیک اشتباه زده شده.
نفرات برتر این سری برای دور آخر شرکت داده می شوند
نه اشتباه نبوده محمد جان فکرای الکی نکن.....![]()
از دست این بچه ها همه تبلیغ کردن به جز من....اینجا جای یوسف خالیه....تنها اسپانسر بی نظیره....
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقه برترین وبلاگ نویس، سری سوم ........ | مسابقات تفریحی | 62 | |
![]() |
مسابقه برترین وبلاگ نویس سری دوم ........ | مسابقات تفریحی | 117 | |
![]() |
مسابقه برترین وبلاگ نویس | مسابقات تفریحی | 9 | |
Д | ثبت نام در مسابقه برترین وبلاگ نویس | مسابقات تفریحی | 31 | |
![]() |
مسابقه برترین های باشگاه...نظرسنجی کاربران فعال گروه A | مسابقات تفریحی | 151 |