خوشم مياد خودتون ميبريد و ميدوزيد سهيلا كيه؟
بله آقاي اسماعيلي جواب درسته
سوال بعد

نگفتم که حتما اینه که !!
اخه من خودمم داشتم دنبال عنصر هایی میگشتم که تو کلروفیل نقش دارن !!! بعد یهو اقای اسماعیلی گفت !! ذووق کردم !!! همین !!!

خوشم مياد خودتون ميبريد و ميدوزيد سهيلا كيه؟
بله آقاي اسماعيلي جواب درسته
سوال بعد
باتشکر، سوال بعد...
![]()
لايك چيه الهام؟ من نيدونم
خیر...خواهش ميكنم![]()
كلر؟
خیر...جسارتا منگنز نيس؟
عجب شانسی دارم من!
هر موقع میام جواب مسابقه اعلام شده......![]()
مرسی عزیزممممخوب گریه نکن حالا دوووسم !!!
با اجازه اقای اسماعیلی صاحب الختیار این تاپیک !!! سوال بعدی تو بگذار![]()
نه کمبود ازت نیست!يادمه يه بار استادم عزيزم بهمون گفته بود ميوه اينطور شه از چيه يادم الان يادم نمياد چي بود..
كمبود ازت نيس؟ البته به غير از گوگرد كه هميشه ميگفتم![]()
چرا نمیگید بچه ها خیلی آسونه که...
کمبود این عنصر باعث یک بیماری فیزیولوژیک مهم پس از برداشت سیب میشه...
بفرماینآره عزیزم کمبود کلسیم ...
الهام جان سوال بعدی رو بزار...
ممنون آقا ابوذر...
بیماری فیزیولوژیک آب گزیدگی یا نسج شیشه ای سیب (Water Core) که بیشتر در شرایطی بروز میکند که تابش نور آفتاب زیاد باشد، مخصوصا در مناطقی که اختلاف دمای شب و روز زیاد است. همچنین در درختانی که تعداد برگها نسبت به میوه ها زیادتر از حد طبیعی باشد بیشتر دیده می شود. این لکه های شیشه ای نزدیک زمان رسیدن میوه ظاهر و معمولا بعدا در انبار ناپدید می شوند. عمر انباری میوه های مبتلا به این عارضه کم است و به ندرت می توان بیشتر از 5-4 ماه آنها را با کیفیت خوب در سردخانه نگهداشت.بفرماین![]()
![]()
بیماری فیزیولوژیک آب گزیدگی یا نسج شیشه ای سیب (Water Core) که بیشتر در شرایطی بروز میکند که تابش نور آفتاب زیاد باشد، مخصوصا در مناطقی که اختلاف دمای شب و روز زیاد است. همچنین در درختانی که تعداد برگها نسبت به میوه ها زیادتر از حد طبیعی باشد بیشتر دیده می شود. این لکه های شیشه ای نزدیک زمان رسیدن میوه ظاهر و معمولا بعدا در انبار ناپدید می شوند. عمر انباری میوه های مبتلا به این عارضه کم است و به ندرت می توان بیشتر از 5-4 ماه آنها را با کیفیت خوب در سردخانه نگهداشت.
البته سوالتون ربطی به این مسابقه نداشت!
خوب شما باید سوال طرح کنید یا اقای اسماعیلی؟من منظورم این نبود !!! فک کنم عکسش تو اینترنت اشتباه پیدا کردم !!!
i m afraid
بفرماین سوال بعد خوب ...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
K | تشخيص علائم کمبود بُر در تعدادي از محصولات باغي و زراعي | شیمی و حاصلخیزی خاک | 0 | |
![]() |
شرح علائم کمبود عناصر در گیاهان | شیمی و حاصلخیزی خاک | 7 |