مزایده بین المللی رخش صحراگرد!

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
افرین خوبه که خودتم میدونی :w08:
اخه یهو این همه قیمت رو میبرن بالا خودت :w18: خواستی دیگه کاری هم نمیشه کرد :w37:
یکی نیست این پست رو حذف کنه ؟؟؟ ویرایش کنه :cry:

فکر اینجاها رو هم کردم... بادی گارد دارم. باور کن!
پول دارم،دوست دارم دنیا رو بریزم بهم!!!!
حالا چرا گریه می کنی، منم خیلی حساس...! باشه، به خاطر شما به جای پول نقد چک دو روزه بهش میدم. خوبه؟!

maten110

عضو جدید
[شما هم خسته نباشید![/QUOTE]

آخه تو اوضاع خراب بازار ماشین تو اومدی این ماشین رو که عینهو شیر سماور بنزین مصرف میکنه رو بفروشی خدایی خنده نداره

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
این که دلیل نمیشه! پایینی هم صاحاب داره؟ اینطور نیست؟!

...:cool:

صاحب پایینی منم ولی بالایی نه!

!

داداش اشتباه فکر می کنی. باید به اسحضار برسونم که ایران دلار و یورو رو تحریم کرده و تنها با دو کشور رابطه دوستانه خوبی داره و پول ازشون قبول می کنه؛ یکی چین و اون یکی ترکیه. حالا با لیر ترکیه یا یوان چین، هر کدوم خوشت اومد من 15000 تا رو حاضرم بدم خدمتت و زیر حرفمم نمی زنم...:cool:

جسارتا عارضم به حضور شریفتون که معاملات بین المللی بر پایه دلار انجام میشه. حتی معامله با چین و ترکیه. البته واحد کل اروپا (یورو) هم قابل تبادله، اگه مایل بودی!

Phyto

مدیر تالار
آخه تو اوضاع خراب بازار ماشین تو اومدی این ماشین رو که عینهو شیر سماور بنزین مصرف میکنه رو بفروشی خدایی خنده نداره

شیر سماور کدومه خواهر؟ مصرفش هفت و نیم هشته به جان شما ...

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
صاحب پایینی منم ولی بالایی نه!

جسارتا عارضم به حضور شریفتون که معاملات بین المللی بر پایه دلار انجام میشه. حتی معامله با چین و ترکیه. البته واحد کل اروپا (یورو) هم قابل تبادله، اگه مایل بودی!

یعنی هیچ راهی برای خرید بالایی نیست؟ من که شرطم برای خرید پایینی، خرید بالاییه، اصلا پایینی برام مثا جایزه ست برای خرید بالایی. اگه اینجور نباشه معامله مون نمی گیره...
ضمنا عجب اصراری داری که بین المللی هستیم. کجامون بین المللیه؟! یا واحد چین یا ترکیه. تو کاسب نیستی...

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
اووه اووه چه بازاری شد من خریدارم 16000 بده خودم میخرم جهنم به ضرر بازاریی گفتن ;)

آبجی

عضو جدید
کاربر ممتاز
داداش اشتباه فکر می کنی. باید به اسحضار برسونم که ایران دلار و یورو رو تحریم کرده و تنها با دو کشور رابطه دوستانه خوبی داره و پول ازشون قبول می کنه؛ یکی چین و اون یکی ترکیه. حالا با لیر ترکیه یا یوان چین، هر کدوم خوشت اومد من 15000 تا رو حاضرم بدم خدمتت و زیر حرفمم نمی زنم...:cool:
موافقم ریال چطوره ؟؟؟ :redface:

آبجی

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر اینجاها رو هم کردم... بادی گارد دارم. باور کن!
پول دارم،دوست دارم دنیا رو بریزم بهم!!!!
حالا چرا گریه می کنی، منم خیلی حساس...! باشه، به خاطر شما به جای پول نقد چک دو روزه بهش میدم. خوبه؟!

نه چک برگشتی بهتره :eek:

آبجی

عضو جدید
کاربر ممتاز
اووه اووه چه بازاری شد من خریدارم 16000 بده خودم میخرم جهنم به ضرر بازاریی گفتن ;)

نه خب این قیمتایی که شما ها میگید من وسعم نمیرسه
شما الان با زنبود آبی وارد بحث شید

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
موافقم ریال چطوره ؟؟؟ :redface:

قابل توجه رضا...
پیشنهاد خوبیه. ما با اقتصاد خودمون کار می کنیم. کالای ایرانی و از این جوری چیزا!...

نه چک برگشتی بهتره :eek:

نخیر، بنده آدم معتبری هستم...

:surprised::razz:
فکر می کردم بازار خراب کن خودمم!
از لج محمدرضا هم که شده20000

گلابتون

مدیر بازنشسته
اومدم كه ديگه بازار رو بتركونم.....يك كلام ...............30000 تا ..................نبود؟؟؟؟ :w01:

آبجی

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیگه کسی نبوده ؟؟؟
50 هزار تومان یک
50هزار توامن دو
50هزار تومان سه

آبجی

عضو جدید
کاربر ممتاز
صفراشو درست نشمردی!!

نه دیگه چند تا پست بالاتر قرار شد واحد خودمون باشه پس به ریال حسابش کردم چون همه جا به ریال مینویسن

پانصدهزار ریال میشه پنجاه هزار تومان دیگه

Phyto

مدیر تالار
نه دیگه چند تا پست بالاتر قرار شد واحد خودمون باشه پس به ریال حسابش کردم چون همه جا به ریال مینویسن

پانصدهزار ریال میشه پنجاه هزار تومان دیگه

نمیخوام اصلا

اینجوری فایده نداره، من باید اولش خودم یه قیمت پایه میدادم...
ماشین ارزشمند من به این خوش فرمی به این سرحالی به این قشنگی خجالت نمیکشین حرف از چند هزار تومن میزنین؟ من گفتم حالا به میلیون دلار معامله میشه!!

آبجی

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیخوام اصلا

اینجوری فایده نداره، من باید اولش خودم یه قیمت پایه میدادم...
ماشین ارزشمند من به این خوش فرمی به این سرحالی به این قشنگی خجالت نمیکشین حرف از چند هزار تومن میزنین؟ من گفتم حالا به میلیون دلار معامله میشه!!

میخوای وبلاگشو بزنم و جهانیش کنم شاید بیشتر فروخته بشه :w01:

گریه نکن مرد که گریه نمیکنه :cry:

پیشرفت قیمت خیلی خوب بوده :w18:

Phyto

مدیر تالار
من خودم یک میلیون میخرمش... بالاتر نبود؟!

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
آقا قسطی هم میفروشیش
دی :

eliot -esf

کاربر فعال مهندسی کشاورزی , گیاهپزشکی
کاربر ممتاز
به خاطر یک جایزه مسابقه عکاسی نفروشینش !!
به خدا بچه ها راضی نیستن شما رخشتون بفروشین 11000000ریال جایزه بگیرین !!:D

بالا