![]()
ظرف آجیل هایی که تو مهمونی ها جلوی من میذارن به ترتیب زیر خورده میشه۱-بادوم هندی(البته اگه داشته باشه)
۲-پسته
۳-بادوم درختی
۴-فندق
۵-تخمه ژاپنی
۶-تخمه کدو
۷-نخودچی(اونم اگه داشته باشه)
۸-پیاله
۹-پیش دستی
۱۰_فرش
۱۱-همینجوری برو تا آخر!!!
منم زیاد دوست ندارم منتها مجبورم مجبور میفهمی.......چه باحال !!! اما من فرش رو بخورم نخودچی رو نمیخورم. اه اه اه چیه این نخود ؟!![]()

منم نه نخود میخورم نه تخمه کدو....وبه فرش و پیش دستی هم نمیرسه....دیچه باحال !!! اما من فرش رو بخورم نخودچی رو نمیخورم. اه اه اه چیه این نخود ؟!![]()
پس حتما تو رژیمی...منم نه نخود میخورم نه تخمه کدو....وبه فرش و پیش دستی هم نمیرسه....دی

خداییش تو حرفهای من فکرم به اینجا نرسیده بود ....من از نخود متنفرم
راستی انبر ببرید آجیل هایی که دهنش بستو بودو با انبر بشکنید
یعنی فندق رو بیشتر دوست داریجای فندوق و بادوم عوض کن
خداییش تو حرفهای من فکرم به اینجا نرسیده بود ....![]()
درد میکنه, از اون جوش های گنده و آبدار 
من از نخود متنفرم
راستی انبر ببرید آجیل هایی که دهنش بستو بودو با انبر بشکنید
اینا حاصل سالها تجربست
تازه با شکم کاملا خالی و سر زده برید مهمونی
آره اینجوری غافلگیر میشن نمیتونن دیگه چیزی رو قایم کنن منتها لازمش اینه وقتی زنگ زدی دستت رو بزرای رو زنگ تا فرصت نکنن چیزی رو قایم کنن....اینا حاصل سالها تجربست
تازه با شکم کاملا خالی و سر زده برید مهمونی

یعنی فندق رو بیشتر دوست داری

میشه یه دونه از این چاقو جاکلیدی ها هست که میدازن به دسته کلید اونا رو همراه برد که کار لنگ نمونه...یه انبردست کوچک جیبی هم کافی می باشد
آره اینجوری غافلگیر میشن نمیتونن دیگه چیزی رو قایم کنن منتها لازمش اینه وقتی زنگ زدی دستت رو بزرای رو زنگ تا فرصت نکنن چیزی رو قایم کنن....![]()
میشه یه دونه از این چاقو جاکلیدی ها هست که میدازن به دسته کلید اونا رو همراه برد که کار لنگ نمونه...
اوه اوه نگو که اگه این آجیل ها نسازه زمین گیرت میکنناره خیلی بیشتر از بادو از بادوم خاطره تلخ دارم میفهمین ک....
هرچی اجیل خوردین میاد جلو چشتون![]()
نه بابا استغفرالله شاید نا محرمی چیزی تو حیط باشه صاحب خونه اون وقت همون آجیل ها رو فرو میکنه تو حلقتاز دیوار میپریم تو چرا زنگ بزنیم
آره اونام کار راه اندازن فقط جا گیرنو همچنین از اون چاقو سوئیسی های همه کاره هست, اونا هم خوبه
آره باهات موافقم.........نخود خیلی چرت واسه آجیل عید..................چه باحال !!! اما من فرش رو بخورم نخودچی رو نمیخورم. اه اه اه چیه این نخود ؟!![]()
اگه هدفت خونه خراب کردن صاحبخانه باشه حتما میخوریآره باهات موافقم.........نخود خیلی چرت واسه آجیل عید..................
تازشم آدمو گلاب به روتون یوبث میکنه![]()

نخود نمیخورم اما شام جبران میکنم ..............شما نگران اون نباشاگه هدفت خونه خراب کردن صاحبخانه باشه حتما میخوری![]()

نه بابا استغفرالله شاید نا محرمی چیزی تو حیط باشه صاحب خونه اون وقت همون آجیل ها رو فرو میکنه تو حلقت
رژیمم کجا بود؟؟؟؟ من و پرهیز از نخوردن؟؟؟ گاهی بعضی چیسا رو دوس نمیدارمپس حتما تو رژیمی...![]()
دیگه باید دوست نداشتن رو بزاری کنار ...رژیمم کجا بود؟؟؟؟ من و پرهیز از نخوردن؟؟؟ گاهی بعضی چیسا رو دوس نمیدارم
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
سلسله مراتب تو سری | تالار عکس | 12 | |
|
|
نگاه شما: آجیل قسطی | تالار عکس | 2 | |
|
|
تصاویر : بازار آجیل شب چلّه | تالار عکس | 5 | |
|