ای بابا من دیر رسیدم بازم بپرسدرسته ایول....
ای بابا من دیر رسیدم بازم بپرسدرسته ایول....
من نفهمیدم...................درسته ایول....
اگه بي خيال بيشيم كه پس جوابو كي بدهدو تا در هست که یکیش در بهشته و یکیش در جهنم. هر کدوم را باز کنی دیگه باید بری تا ابد توش! (دو تا در عین همه)
دو نفر هم اونجان که یکی راستگو و یکی دروغگوه و جفتشون میدونن که کدوم در مال کجاست.
و نمیدونیم که کدوم دروغگو هست،حالا ما میخوایم با یک سوال که از یکیشون میپرسیمّ،بفهمیم کدوم در بهشته که بریم توش عسل بخوریم..........
اون سوال چیه؟
اگه قبلا شنیدین بی خیال شین لطفا.
این یه چیزی تو مایه های همین معما بودا !من حوصله ی تاپیک زدن ندارم همینجا یه معمای دیگه میگم:
یه آدم باهوش رو زندانی کردن ... زندان دو تا در داره ... یکی از درا در آزادیه و اون یکی در اتاق اعدامه... جلوی هر درم یه نگهبان داره ... یکی از نگهبانا هرچی بپرسی ازش دروغ میگه و اون یکی نگهبان راست... زندانی فقط حق داره یه سوال از یکی از نگهبانا بپرسه (زندانی نمیدونه کدومشون دروغگوه ، کدومشون راستگو)... چه سوالی بپرسه تا بفهمه در آزادی کدومه؟ ... حواستون باشه فقط یه سوال حق داره بپرسه ،هیچ حرفه دیگه ای هم نمیتونه بزنه...
این یه چیزی تو مایه های همین معما بودا !
یعنی خودش بود فقط جای شخصیتها و موقعیتها عوض شده!
از هر کدوم از نگهبانا یه دونه سوال بپرسه یا فقط یه سوال از یکیشون؟من حوصله ی تاپیک زدن ندارم همینجا یه معمای دیگه میگم:
یه آدم باهوش رو زندانی کردن ... زندان دو تا در داره ... یکی از درا در آزادیه و اون یکی در اتاق اعدامه... جلوی هر درم یه نگهبان داره ... یکی از نگهبانا هرچی بپرسی ازش دروغ میگه و اون یکی نگهبان راست... زندانی فقط حق داره یه سوال از یکی از نگهبانا بپرسه (زندانی نمیدونه کدومشون دروغگوه ، کدومشون راستگو)... چه سوالی بپرسه تا بفهمه در آزادی کدومه؟ ... حواستون باشه فقط یه سوال حق داره بپرسه ،هیچ حرفه دیگه ای هم نمیتونه بزنه...
از هر کدوم از نگهبانا یه دونه سوال بپرسه یا فقط یه سوال از یکیشون؟
به نظرم باید بدیهی ترین سوال رو بپرسه![]()
طرفو نمی دونم ولی من میرم سراغ یکیش می گم ببخشید در آزادی سبزرنگ کدومهیه سوال ، اونم فقط از یکیشون (هر کدوم دلش خواست)...
خب چون فقط اون بوده که داشته کار بد بد میکرده!!!
(نزن تو ذوقم!بگو درسته!)
(حالا جوابش چیه!؟!)
طرفو نمی دونم ولی من میرم سراغ یکیش می گم ببخشید در آزادی سبزرنگ کدومه
اگه نگهبان راستگو باشه میگه آزادی اینه بیا برو تو اگه دروغگو باشه می گه اونی یکی یا مثلا همینه ( البته باید رنگی رو بگه که رنگ هیچ کدوم از درا نباشه )
حالا فعلا اینو داشته باش
تا راه دوم رو هم پیدا کنم![]()
راهنمایی ..........درس نیس ... فکر کن جوابش راحته ... یه ذره دقت کن...
نه غلطه... نفهمیدم منظورتو... ولی درا که رنگاش یکیه...
راهنمایی ..........
از همین سادگی هاست که به چشم نمیاد.....
مثل زندگی![]()
خب عزیز دلم من هم دوساعت همنو می گم باید یه سوال بدیهی بپرسه مثلا بگه من ....آخه راهنمایی چی بگم ... آها
ببین یه سوالیه که از هر کدوم بپرسه ... چه دروغگو ، چه راستگو یه جواب میدن... از اون جواب میتونه در درست پیدا کنه ...
راهنماییم کردم باید بگی دیگه...![]()
آخه راهنمایی چی بگم ... آها
ببین یه سوالیه که از هر کدوم بپرسه ... چه دروغگو ، چه راستگو یه جواب میدن... از اون جواب میتونه در درست پیدا کنه ...
راهنماییم کردم باید بگی دیگه...![]()
خب عزیز دلم من هم دوساعت همنو می گم باید یه سوال بدیهی بپرسه مثلا بگه من ....
بگه ...........
بگه ........
زیر سایه شما داریم آفتاب می گیریمایول سارا آبجی،کوشی بی مرام؟!
به یکیشون میگه میشه به نگهبان راستگو بگی در آزادی رو نشون بده . ( چه جوری میشه جواب یه سوالو اونی که همیشه دروغ می گه بده با جواب راستگوئه یکی باشه ؟ )
زیر سایه شما داریم آفتاب می گیریم![]()
خب عزیز دلم من هم دوساعت همنو می گم باید یه سوال بدیهی بپرسه مثلا بگه من ....
بگه ...........
بگه ........
خب خودش میگه نگهبان راستگو در آزادی کدومه![]()
ااااراستگو در ازادیه دروغ گو در اعدام؟
راستگو در ازادیه دروغ گو در اعدام؟
خسته نباشی ... نگهبانا اینطوری جواب نمیدن ... باید بدونن با کدومشونی... این معما از این جواب مسخره ها نداره... یکم باید مخت کار کنه ...
به اون کاری ندارم که می دونه یا نهنه... نمیدونه کدوم یکی کدوم در وایساده ...
فکر کنین ... این چه وضعشه؟...
موفق باشین![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
طرح خلاقانه مترو ریاض | زنگ تفريح | 0 | |
![]() |
اجرای طرح ازدواج آسان در دانشگاه ها - طنز | زنگ تفريح | 3 | |
![]() |
طرح سرشماری جوجه های آخر پاییز! | زنگ تفريح | 21 | |
![]() |
طرح سرشماری جوجه های آخر پاییز(بیا تو یه جیک اضافه کن) | زنگ تفريح | 20 | |