محلي براي طرح معما و بحث روي آنها ....

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب اگه راستگوئه جواب بده چی؟؟؟

آفرین...یکی توضیح بده!:cry:

mohammad m

عضو جدید
دو تا در هست که یکیش در بهشته و یکیش در جهنم. هر کدوم را باز کنی دیگه باید بری تا ابد توش! (دو تا در عین همه)
دو نفر هم اونجان که یکی راستگو و یکی دروغگوه و جفتشون میدونن که کدوم در مال کجاست.
و نمیدونیم که کدوم دروغگو هست،حالا ما میخوایم با یک سوال که از یکیشون میپرسیمّ،بفهمیم کدوم در بهشته که بریم توش عسل بخوریم..........
اون سوال چیه؟

اگه قبلا شنیدین بی خیال شین لطفا.
اگه بي خيال بيشيم كه پس جوابو كي بده

معمار67سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
باید بپرسه از کدوم در می خوای بری تو؟ راستگوه راستشو می گه دروغگوه هم در بهشتو نشون می ده
جایزه منو بده..........................

mojtaba_81

عضو جدید
من حوصله ی تاپیک زدن ندارم همینجا یه معمای دیگه میگم:
یه آدم باهوش رو زندانی کردن ... زندان دو تا در داره ... یکی از درا در آزادیه و اون یکی در اتاق اعدامه... جلوی هر درم یه نگهبان داره ... یکی از نگهبانا هرچی بپرسی ازش دروغ میگه و اون یکی نگهبان راست... زندانی فقط حق داره یه سوال از یکی از نگهبانا بپرسه (زندانی نمیدونه کدومشون دروغگوه ، کدومشون راستگو)... چه سوالی بپرسه تا بفهمه در آزادی کدومه؟ ... حواستون باشه فقط یه سوال حق داره بپرسه ،هیچ حرفه دیگه ای هم نمیتونه بزنه...

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه آدم باهوش رو زندانی کردن ... زندان دو تا در داره ... یکی از درا در آزادیه و اون یکی در اتاق اعدامه... جلوی هر درم یه نگهبان داره ... یکی از نگهبانا هرچی بپرسی ازش دروغ میگه و اون یکی نگهبان راست... زندانی فقط حق داره یه سوال از یکی از نگهبانا بپرسه (زندانی نمیدونه کدومشون دروغگوه ، کدومشون راستگو)... چه سوالی بپرسه تا بفهمه در آزادی کدومه؟ ... حواستون باشه فقط یه سوال حق داره بپرسه ،هیچ حرفه دیگه ای هم نمیتونه بزنه...
این یه چیزی تو مایه های همین معما بودا !
یعنی خودش بود فقط جای شخصیتها و موقعیتها عوض شده!

mojtaba_81

عضو جدید
من میگم آقا مهرشاد یا هر کی دیگه که میخواد معما بگه همینجا بیاد بگه(تاپیک جدید نزنه)... اینجا میشه تاپیک معما ... تعداد پستاشم میره بالا... خوبه:smile:

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
از هر کدوم از نگهبانا یه دونه سوال بپرسه یا فقط یه سوال از یکیشون؟
به نظرم باید بدیهی ترین سوال رو بپرسه :redface:

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سوال ، اونم فقط از یکیشون (هر کدوم دلش خواست)...
طرفو نمی دونم ولی من میرم سراغ یکیش می گم ببخشید در آزادی سبزرنگ کدومه
اگه نگهبان راستگو باشه میگه آزادی اینه بیا برو تو اگه دروغگو باشه می گه اونی یکی یا مثلا همینه ( البته باید رنگی رو بگه که رنگ هیچ کدوم از درا نباشه )
حالا فعلا اینو داشته باش:surprised:
تا راه دوم رو هم پیدا کنم;)

sariii

کاربر بیش فعال
خب چون فقط اون بوده که داشته کار بد بد میکرده!!!:D
(نزن تو ذوقم!بگو درسته!)
(حالا جوابش چیه!؟!:redface:)

mojtaba_81

عضو جدید
خب چون فقط اون بوده که داشته کار بد بد میکرده!!!:D
(نزن تو ذوقم!بگو درسته!)
(حالا جوابش چیه!؟!:redface:)

درس نیس ... فکر کن جوابش راحته ... یه ذره دقت کن... راستی حواسم نیست تو داری جواب کدومو میگی؟...

طرفو نمی دونم ولی من میرم سراغ یکیش می گم ببخشید در آزادی سبزرنگ کدومه
اگه نگهبان راستگو باشه میگه آزادی اینه بیا برو تو اگه دروغگو باشه می گه اونی یکی یا مثلا همینه ( البته باید رنگی رو بگه که رنگ هیچ کدوم از درا نباشه )
حالا فعلا اینو داشته باش:surprised:
تا راه دوم رو هم پیدا کنم;)

نه غلطه... نفهمیدم منظورتو... ولی درا که رنگاش یکیه...

mojtaba_81

عضو جدید
راهنمایی ..........
از همین سادگی هاست که به چشم نمیاد.....
مثل زندگی :surprised:

آخه راهنمایی چی بگم ... آها
ببین یه سوالیه که از هر کدوم بپرسه ... چه دروغگو ، چه راستگو یه جواب میدن... از اون جواب میتونه در درست پیدا کنه ...
راهنماییم کردم باید بگی دیگه...;)

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین یه سوالیه که از هر کدوم بپرسه ... چه دروغگو ، چه راستگو یه جواب میدن... از اون جواب میتونه در درست پیدا کنه ...
خب عزیز دلم من هم دوساعت همنو می گم باید یه سوال بدیهی بپرسه مثلا بگه من ....
بگه ...........
بگه ........

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز

به یکیشون میگه میشه به نگهبان راستگو بگی در آزادی رو نشون بده . ( چه جوری میشه جواب یه سوالو اونی که همیشه دروغ می گه بده با جواب راستگوئه یکی باشه ؟ )

mojtaba_81

عضو جدید
به یکیشون میگه میشه به نگهبان راستگو بگی در آزادی رو نشون بده . ( چه جوری میشه جواب یه سوالو اونی که همیشه دروغ می گه بده با جواب راستگوئه یکی باشه ؟ )

اولا که نگهبانا با هم حرف نمیزنن فقط جوابه زندونی رو میدن ...بعدشم ببین باید یه جوابی بده ... اگه تو پیش دروغگو رفته باشی ... یعنی اون بره پیش راستگو بهش بگه که به تو بگه در آزادی کدومه ؟... نه نمیشه... ولی خیلی نزدیک شدی...

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin::mad: خسته نباشی ... نگهبانا اینطوری جواب نمیدن ... باید بدونن با کدومشونی... این معما از این جواب مسخره ها نداره... یکم باید مخت کار کنه ...

شوخی کردم خب .:cry::cry: منظورت این بود که من جوابای مسخره میدم ؟؟ دیگه هیچی نمی گم اصلاً :w04: