محلي براي طرح معما و بحث روي آنها ....

ali_reza6556

کاربر فعال
اونی که سیگار میکشیده فقط مرد بوده ولی اون دوتای دیگه زن بودن
درسته؟
البته شاید دوستان قبل از من جواب داده باشن ولی من نگاه نکردم

mehrshad53

اخراجی موقت
اونی که سیگار میکشیده فقط مرد بوده ولی اون دوتای دیگه زن بودن
درسته؟
البته شاید دوستان قبل از من جواب داده باشن ولی من نگاه نکردم

ایول داداش.....20 ... ولی قبلا بچه ها گفتن...بازم ممنون که اومدین تو تاپیک ما...بازم بیاین از این طرفا...(مشتری مداری را حال کنین)

ali_reza6556

کاربر فعال
ایول داداش.....20 ... ولی قبلا بچه ها گفتن...بازم ممنون که اومدین تو تاپیک ما...بازم بیاین از این طرفا...(مشتری مداری را حال کنین)
ممنون
یکم بخودم امید وار شدما
راستی اگه جوابارو با پیام خصوصی ارسال بشه بهتره
اینجور نیست؟

mehrshad53

اخراجی موقت
ممنون
یکم بخودم امید وار شدما
راستی اگه جوابارو با پیام خصوصی ارسال بشه بهتره
اینجور نیست؟

اره، ولی اینم مزه خودش را داره ....مثلا شما توی یه مهمونی هم که معما میگی، خب اگه کسی جواب بده همه میفهمن ،برای همین همه سعی میکنن زودتر جواب بدن;)

mehrshad53

اخراجی موقت
جالب بود اما کمی لوسه مگه خانوما سیگار نمی کشن؟
:surprised:
اتفاقا اشتباه از من بود. همیشه میگفتم اونی که چرت میزنه را پلیس میگیره،چون وقتی اسم روزنامه و سیگار میاد،همه یاد مردا میفتن....
در کل منظور معما این نبود

nil0ofar

عضو جدید
:surprised:
اتفاقا اشتباه از من بود. همیشه میگفتم اونی که چرت میزنه را پلیس میگیره،چون وقتی اسم روزنامه و سیگار میاد،همه یاد مردا میفتن....
در کل منظور معما این نبود
پس منظورش چیه؟
ببخشید من نگرفتم :(

mehrshad53

اخراجی موقت
معمای جهنمی !

معمای جهنمی !

دو تا در هست که یکیش در بهشته و یکیش در جهنم. هر کدوم را باز کنی دیگه باید بری تا ابد توش! (دو تا در عین همه)
دو نفر هم اونجان که یکی راستگو و یکی دروغگوه و جفتشون میدونن که کدوم در مال کجاست.
و نمیدونیم که کدوم دروغگو هست،حالا ما میخوایم با یک سوال که از یکیشون میپرسیمّ،بفهمیم کدوم در بهشته که بریم توش عسل بخوریم..........
اون سوال چیه؟

اگه قبلا شنیدین بی خیال شین لطفا.

yuhana

عضو جدید
کاربر ممتاز
دو تا در هست که یکیش در بهشته و یکیش در جهنم. هر کدوم را باز کنی دیگه باید بری تا ابد توش! (دو تا در عین همه)
دو نفر هم اونجان که یکی راستگو و یکی دروغگوه و جفتشون میدونن که کدوم در مال کجاست.
و نمیدونیم که کدوم دروغگو هست،حالا ما میخوایم با یک سوال که از یکیشون میپرسیمّ،بفهمیم کدوم در بهشته که بریم توش عسل بخوریم..........
اون سوال چیه؟
من قاطی کردم!!!!:w20::w20::w20::w20:

roshanfekrejavan

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون سوال چیه؟

به راستگوئه بگی که بره از دروغگوئه بپرسه کدوم در مال بهشته.هرکدومو که گفت اون یکی درو باز می کنی!:whistle:
حالا زود باش ال سی دی رو رد کن بیاد!:w07:

yuhana

عضو جدید
کاربر ممتاز
به راستگوئه بگی که بره از دروغگوئه بپرسه کدوم در مال بهشته.هرکدومو که گفت اون یکی درو باز می کنی!:whistle:
حالا زود باش ال سی دی رو رد کن بیاد!:w07:
روشن جان
راستگو و دروغگو که معلوم نیست وگرنه راحت میشد:w00:

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سوالی باید پرسد که هردوشون یه جوابو بدن!
حالا اون سواله مهمه :w06:

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
می پرسی "جهنم کجاست "
راست گوئه که راست می گه ؛ دروغگو هم چون آدم بدیه، جهنمو نشون میده دیگه!!!!

roshanfekrejavan

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا ما که نمیدونیم کدوم راستگوئه !
با من حرف نزن !
با من حرف نزن!
اون سوت بلبلی رو نمی بینی جلوی جوابم؟
خوب به یکیشون بگه اگر راستگویی درجهنمو نشون بده ولی اگر دروغ گویی در بهشتو نشون بده!
درینصورت در هر 2حالت در جهنم نشون داده میشه!:whistle:
یجوری هر 2تاشونو دور میزنیم!:w07:

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
با من حرف نزن!
اون سوت بلبلی رو نمی بینی جلوی جوابم؟
خوب به یکیشون بگه اگر راستگویی درجهنمو نشون بده ولی اگر دروغ گویی در بهشتو نشون بده!
درینصورت در هر 2حالت در جهنم نشون داده میشه!:whistle:
یجوری هر 2تاشونو دور میزنیم!:w07:
با من حرف نزن !

خب منم گفتم که باید یه سوالی بپرسیم که هردوشون یه جوابو بدن...

با من حرف نزن !

yuza

اخراجی موقت
اون سوال چیه؟

:w17:

avishan

عضو جدید
از یکیشون می پرسه اگه از اون یکی بپرسم در بهشت کدومه، کدوم درو نشون میده.
هر کدومو گفت اون یکی در می شه در بهشت:confused: