ببخشید بچه ها من نتونستم یه مدت بیام..ممنونم که تاپیکو زنده نگه داشتین..یه دنیا ممنونم
شاید یه مصداقش هم ارش باشه که با وجود ترانه های بی محتوا محبوب شده..البته به نظر من که محبوب نیست ولی گویا به نظر بقیه اینطور نیست و ایشون ره صدساله رو یک شبه طی کردن
شاید همین توجه بیش از حد به موسیقی باعث شده که از ترانه غافل بشیم....
تو دهه 50..یا قبل اون فکر میکنم اینطور نبود...متن ترانه بیشتر مورد توجه بود....
اصلا به نظر من تو موندگاری یک اثر ترانه نقش محوری تری داره تا موسیقی....هرچند این دوتا مکمل هم هستن ولی اهنگ با ترانه بی محتوا از لحاظ هنری ارزشی نداره

درباره پیشنهادت اسمان گلم..من حرفی ندارم..شما پیشنهاد این موضوع رو دادی و خودت همه کاره ای....اگه موافق باشین وقتشو تمدید کنیم....
ریش و قیچی دست خودت عزیزم...
به نظرم پیشنهاد عالی ای هستش

با این حرفت دقیقا موافقمدرسته...
ولی نسل جوان ما دیگه دنبال شعرای با مفهوم نیستن...فقط می خوان با موزیک برقصن و انرژیشون رو تخلیه کنن...!
موسیقی رپ متال و هر چیز دیگه ای که به روحیه ی خستشون بخوره....
کاش در ادامه ی این تاپیک چند تا ترانه ی قدیمی و جدید رو هم بررسی کنیم...شاید حداقل این تاپیک بی نتیجه بسته نشه...!
شاید یه مصداقش هم ارش باشه که با وجود ترانه های بی محتوا محبوب شده..البته به نظر من که محبوب نیست ولی گویا به نظر بقیه اینطور نیست و ایشون ره صدساله رو یک شبه طی کردن

شاید همین توجه بیش از حد به موسیقی باعث شده که از ترانه غافل بشیم....
تو دهه 50..یا قبل اون فکر میکنم اینطور نبود...متن ترانه بیشتر مورد توجه بود....
اصلا به نظر من تو موندگاری یک اثر ترانه نقش محوری تری داره تا موسیقی....هرچند این دوتا مکمل هم هستن ولی اهنگ با ترانه بی محتوا از لحاظ هنری ارزشی نداره

درباره پیشنهادت اسمان گلم..من حرفی ندارم..شما پیشنهاد این موضوع رو دادی و خودت همه کاره ای....اگه موافق باشین وقتشو تمدید کنیم....
ریش و قیچی دست خودت عزیزم...
به نظرم پیشنهاد عالی ای هستش