>>>محفلی برای بحث و گفتگو پیرامون "یک راز (قانون جاذبه)"

ساحل 64

عضو جدید
سلام بچه ها
من تازه این تاپیک رو دیدم خیلی خوشم اومد.. ازین به بعد منم بازی:D
سارا جان این اتفاق واسه منم افتاده و واسه همینم بدجور به تناقض رسیدم
روز و شب به فکر به دست آوردن یک هدف.. نظر.. دعا.. تمرکز..
ولی وقتی به دستش آوردم واقعا 180 درجه با چیزی که میخواستم فرق داشت..
یعنی چی فرق داشت؟یعنی اون چیزی که می خواستید نتونسستید به دست بیارید؟میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟

yuza

اخراجی موقت
سلام بچه ها
من تازه این تاپیک رو دیدم خیلی خوشم اومد.. ازین به بعد منم بازی:D
سارا جان این اتفاق واسه منم افتاده و واسه همینم بدجور به تناقض رسیدم
روز و شب به فکر به دست آوردن یک هدف.. نظر.. دعا.. تمرکز..
ولی وقتی به دستش آوردم واقعا 180 درجه با چیزی که میخواستم فرق داشت..

خوب به دستش نیوردی دیگه:biggrin:

mona.p

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی چی فرق داشت؟یعنی اون چیزی که می خواستید نتونسستید به دست بیارید؟میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟

بالاخره بعد از اونهمه اصرار و تلاش به دستش آوردم ولي اصلا اونچيزي نبود كه ميخواستم!! وقتي به دستش آوردم ضربه بزرگي خوردم..
همين باعث شده كه حالا وقتي يه چيزي رو ميخوام ولي تو زمان مورد نظرم بش نميرسم واسه بيشتر تلاش و اصرار كردنش ترديد داشته باشم كه نكنه بازم به صلاحم نباشه..
دقيقا همون چيزي كه سارا گفت..

yuza

اخراجی موقت
بالاخره بعد از اونهمه اصرار و تلاش به دستش آوردم ولي اصلا اونچيزي نبود كه ميخواستم!! وقتي به دستش آوردم ضربه بزرگي خوردم..
همين باعث شده كه حالا وقتي يه چيزي رو ميخوام ولي تو زمان مورد نظرم بش نميرسم واسه بيشتر تلاش و اصرار كردنش ترديد داشته باشم كه نكنه بازم به صلاحم نباشه..

راست میگه
منم یه چیزی میخواستم بهش نرسیدم بعدا فهمیدم اگه میرسیدم بد بخت میشدم
کلی هم خدا رو شکر کردم که بهش نرسیدم

برای هدف های بزرگ که تو زندگی خیلی تاثیر میزاره باید خیلی مراقب بود
مثلا یکی یه نفر رو ببینه بگه همسر من شه بعد از راز استفاده کنه بشه ولی بعد میفهمه اشتباه کرده

باید اولش به خدا توکل کرد و ازش خواست که اگه فلان اتفاق به صلاحه برام بیوفته
خدا حکیمه

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
خوش اومدید.
به نظرم باید کارا رو به خدا سپرد بعد خواست. یعنی اگه به صلاحتون باشه، اتفاق بیفته. شاید این نکته رو فراموش کردید.

srashedian

عضو جدید
یه سوال، چرا دخترا جذب نمیشن؟ :cry:هر چی بیشر بهشون نگاه میکنی بیشتر دور میشن، مورد عینی نقض قانون جذب :w20:

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب شما قانون جذب رو از پایه یه بار دیگه باید بخونی
مثل اینکه چیزی نفهمیدی

مرسی.
بچه ها این تاپیک واسه بحث راجع بع سوالات مرتبط هستش. لطفا سوالت رو بخونید و درباره اونا بحث کنید.
یوزا جان سوال شما رو هم پرسیدم دیدی؟

mona.p

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
نمیدونم اون قسمت فیلم یادتونه یا نه:
مردی که یک تابلو از تصاویر آرزوهاش درست کرده بود و تو اتاقش زده بود..
از دیروز تصمیم گرفتم رو یکی از آرزوهام به شدت زوم کنم:eek:
عکساشو زدم تو گوشیم و هر وقت بیکار میشم نگاشون میکنم..
تو تاکسی.. محل کار.. مخصوصا وقت خواب..
نظرتون چیه؟;)

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
نظرتون چیه؟;)

بسیار خوبه.منم هر شب موقعی که می خوام بخوابم یک سری از آرزوهام رو تصویرسازی میکنم و بعد می خوابم. ایشالا بهشون می رسیم.

yuza

اخراجی موقت
مرسی.
بچه ها این تاپیک واسه بحث راجع بع سوالات مرتبط هستش. لطفا سوالت رو بخونید و درباره اونا بحث کنید.
یوزا جان سوال شما رو هم پرسیدم دیدی؟

بله،دست شما درد نکنه
ولی جوابش چی؟
خودم میگم:biggrin:
معلممون میگفت یه تغییری تو عادتتون بدید که هر وقت اون تغییر رو دیدین یاده موضوع دلخواه بیوفتین (میدونم نفهمیدین مثال میزنم)
مثلا یه انگشتر دستتون کنید هر وقت دید یاده فلان موضوع بیفتید
ولی برای من این نشد

سلام
نظرتون چیه؟;)

بسیار خوبه.منم هر شب موقعی که می خوام بخوابم یک سری از آرزوهام رو تصویرسازی میکنم و بعد می خوابم. ایشالا بهشون می رسیم.

من اصلا از این کارا نمیکنم
خوب شد یادم انداختید
منتها من هنوز تو مرحله اول موندم
یعنی هنوز نمیدونم چی میخوام؟هدفم چیه؟
واسه همین چیزای کوچولو کوچولو میخوام و بهش میرسم

مثلا یه امتحان دادم تو یونی هیچی نخونده بودم از 8 تا سوال 2 تاشو جواب دادم(5 نمره از 20 نمره میشد)
ولی همش تو ذهنم بود که 12 میشم ،مثلا میشستم معدلم و خودم حساب میکردم به جای اون درس 12 میزاشتم
جوابش اومد اصلا تعجب نکردم
11 شده بودم
استاد وقت نکرده بوده تصحیح کنه یه نمره سرسری به همه داده بود

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اصلا از این کارا نمیکنم
خوب شد یادم انداختید
منتها من هنوز تو مرحله اول موندم
یعنی هنوز نمیدونم چی میخوام؟هدفم چیه؟
واسه همین چیزای کوچولو کوچولو میخوام و بهش میرسم

مثلا یه امتحان دادم تو یونی هیچی نخونده بودم از 8 تا سوال 2 تاشو جواب دادم(5 نمره از 20 نمره میشد)
ولی همش تو ذهنم بود که 12 میشم ،مثلا میشستم معدلم و خودم حساب میکردم به جای اون درس 12 میزاشتم
جوابش اومد اصلا تعجب نکردم
11 شده بودم
استاد وقت نکرده بوده تصحیح کنه یه نمره سرسری به همه داده بود
:surprised:
من فکر نمیکنم این کار قانون جذب باشه!
طبق قانون جذب ما باید تلاشمونو بکنیم و روی نتیجه ش تمرکز کنیم.نه اینکه هیچ کاری انجام ندیم و بخوایم نتیجه بگیریم!
خب اگه اینجوریه، پس هیچکس هیچ تلاشی نمیکنه و از این طریق به نتیجه میرسه دیگه...که این اصلا عادلانه نیست!
یعنی اصلا درس نخونیم و نمره بگیریم !!!!!!!!!!!!!!!! :surprised:

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
:surprised:
من فکر نمیکنم این کار قانون جذب باشه!
طبق قانون جذب ما باید تلاشمونو بکنیم و روی نتیجه ش تمرکز کنیم.نه اینکه هیچ کاری انجام ندیم و بخوایم نتیجه بگیریم!
خب اگه اینجوریه، پس هیچکس هیچ تلاشی نمیکنه و از این طریق به نتیجه میرسه دیگه...که این اصلا عادلانه نیست!
یعنی اصلا درس نخونیم و نمره بگیریم !!!!!!!!!!!!!!!! :surprised:

چرا نشه. بعضی وقتا یک چیزایی رو بدست میاریم که از یک جایی میاد که نمیشه حدس زد. حتی شما وقتی فکر می کنید 15 میشید ولی 10 میگیرید. آیا این حتما به خاطر اشتباهات شما توی نوشتن برگه است؟ نه. ممکنه استادتون اشتباه کرده و یه سوال شما رو ندیده باشه. یا حتی تحقیقی که بهش دادید رو یادش رفته باشه.
آیا وقتی فکر می کنید می افتید اما 15 میشید. این یعنی شما خیلی خوب نوشتید؟ نه. ممکنه استاد نمره تحقیق نفر قبلی رو واسه شما گذاشته. ممکنه اشتباهی نمره رو وارد سیستم کرده و بعد هم قطعی شده. ممکنه شما رو با کس دیگه اس اشتباه گرفته باشه.
اما چرا اینها برای شما اتفاق می افتن؟ باید به چی برسید؟ اینه که مهمه. اینکه خدا کاری کنه که استادتون اشتباه کنه و وقتی بفهمه که دیگه دیر شده این لطف خدا به شماست. اما شما باید با این نشونه به اون نزدیک تر بشید و ازش تشکر کنید.
این نظر منه. من میگم هر چی اتفاق می افته یک حکمتی داره که ورای تصور ماست. ما فقط سهم خودمون رو از این حکمت می فهمیم. یعنی باید بفهمیم. حالا اینکه اون استاده واسه چی فراموش کرده یا اونی که نمرش برای ما ثبت شده چرا این اتفاق براش افتاده خودش باید بفهمه.
وقتی تصادف می کنید هم همینه. وقتی صبح می خواهید بردی بیرون همسایه کلی پر حرفی می کنه شاید واسه اینه که اگه زود برید بیرون اتفاقی می افته.
نمی دونم بیشتر شبیه درد دل شد ولی شاید جواب شما هم نبود سارا جان. کلا یه سری حرف بود دیگه ببخشید.

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا نشه. بعضی وقتا یک چیزایی رو بدست میاریم که از یک جایی میاد که نمیشه حدس زد. حتی شما وقتی فکر می کنید 15 میشید ولی 10 میگیرید. آیا این حتما به خاطر اشتباهات شما توی نوشتن برگه است؟ نه. ممکنه استادتون اشتباه کرده و یه سوال شما رو ندیده باشه. یا حتی تحقیقی که بهش دادید رو یادش رفته باشه.
آیا وقتی فکر می کنید می افتید اما 15 میشید. این یعنی شما خیلی خوب نوشتید؟ نه. ممکنه استاد نمره تحقیق نفر قبلی رو واسه شما گذاشته. ممکنه اشتباهی نمره رو وارد سیستم کرده و بعد هم قطعی شده. ممکنه شما رو با کس دیگه اس اشتباه گرفته باشه.
اما چرا اینها برای شما اتفاق می افتن؟ باید به چی برسید؟ اینه که مهمه. اینکه خدا کاری کنه که استادتون اشتباه کنه و وقتی بفهمه که دیگه دیر شده این لطف خدا به شماست. اما شما باید با این نشونه به اون نزدیک تر بشید و ازش تشکر کنید.
این نظر منه. من میگم هر چی اتفاق می افته یک حکمتی داره که ورای تصور ماست. ما فقط سهم خودمون رو از این حکمت می فهمیم. یعنی باید بفهمیم. حالا اینکه اون استاده واسه چی فراموش کرده یا اونی که نمرش برای ما ثبت شده چرا این اتفاق براش افتاده خودش باید بفهمه.
وقتی تصادف می کنید هم همینه. وقتی صبح می خواهید بردی بیرون همسایه کلی پر حرفی می کنه شاید واسه اینه که اگه زود برید بیرون اتفاقی می افته.
نمی دونم بیشتر شبیه درد دل شد ولی شاید جواب شما هم نبود سارا جان. کلا یه سری حرف بود دیگه ببخشید.
حرفاتو قبول دارم سیما جان.
اما اگه بخوایم اینجوری فکر کنیم،خب من از فردا درس نمیخونم و تمرکز میکنم رو اینکه استادم اشتباهی به من نمره بده !

yuza

اخراجی موقت
حرفاتو قبول دارم سیما جان.
اما اگه بخوایم اینجوری فکر کنیم،خب من از فردا درس نمیخونم و تمرکز میکنم رو اینکه استادم اشتباهی به من نمره بده !

راهشو دیگه تو نمیتونی انتخاب کنی
مثلا بگی من از فلان شغل اینقدر پول در بیارم بعد روش کار کنی
باید ببینی هدفت اون پولست یا اون شغله

تو باید رو اینکه نمرت خوب شه کار کنی،بعد تمام کائنات به سمتی میرند که تو نمرت خوب شه،مثلا یه اتفاقایی میوفته که درست خوب شه درس خون شی یا ...
اگه هدفت این باشه استاد اشتباه کنه شاید اشتباه کنه مثلا نیم نمره نمرت زیاد شه یا کم شه حتی

تو یه دونه از اون کتابا خوندم میگفت من میخوام ولی چجوریش رو دیگه به الوهیت درونم واگذار میکنم

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
راهشو دیگه تو نمیتونی انتخاب کنی
مثلا بگی من از فلان شغل اینقدر پول در بیارم بعد روش کار کنی
باید ببینی هدفت اون پولست یا اون شغله

تو باید رو اینکه نمرت خوب شه کار کنی،بعد تمام کائنات به سمتی میرند که تو نمرت خوب شه،مثلا یه اتفاقایی میوفته که درست خوب شه درس خون شی یا ...
اگه هدفت این باشه استاد اشتباه کنه شاید اشتباه کنه مثلا نیم نمره نمرت زیاد شه یا کم شه حتی

تو یه دونه از اون کتابا خوندم میگفت من میخوام ولی چجوریش رو دیگه به الوهیت درونم واگذار میکنم

آفرین یوزا جان
سارا از ایشون یاد بگیر.
راهش رو کار نداشته باش. تو دنبال این نباش که از راه اشتباه به خواستت برسی. تو دنبال خواستت باش. راهش رو خدا جور می کنه اونم با ترکیب کردن دنیا با خواسته تو که رسیدن تو به خواستت جزئی از کائنات بشه و تو توی جریان دنیا یه سهمی داشته باشی.

yuza

اخراجی موقت
آفرین یوزا جان
سارا از ایشون یاد بگیر.
راهش رو کار نداشته باش. تو دنبال این نباش که از راه اشتباه به خواستت برسی. تو دنبال خواستت باش. راهش رو خدا جور می کنه اونم با ترکیب کردن دنیا با خواسته تو که رسیدن تو به خواستت جزئی از کائنات بشه و تو توی جریان دنیا یه سهمی داشته باشی.

تنک یو:w27:

ور ایز استاد اند بقیه بروبچ؟

استاد اومد ما رو دعوا انداخت خودش رفت:mad:

yuza

اخراجی موقت
یه شمع اوردم محفلتون گرم شه

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
آفرین یوزا جان
سارا از ایشون یاد بگیر.
میدونم که نباید به راهش کار داشته باشم.
اما من میگم این اصلا منطقی نیست که من هیچ تلاشی نکنم و بخوام نتیجه بگیرم !(البته چندبار برام پیش اومده)
در نهایت اینکه به خواستم برسم یا نه رو خدا تعیین میکنه دیگه نه؟؟؟خب مسلما کی که تلاش کرده ، حقش از منی که تلاش نکرم بیشتره.پس خدا به جایی بالاخره میگه دیگه بسه هرچقدر بدون تلاش نتیجه گرفتی..
اینجوری به نظرتون حق کسایی که زحمت کشیدن ، خورده نمیشه؟

*afsane*

عضو جدید
خوب به نظرم باید سوالات رو تغییر بدم تا کمی راه بیفتیم:

yuza: من مشکلم اینه مثلا یه هدف رو که در نظر میگیرم فرداش یادم میره روش کار کنم
چیکار کنم؟؟؟؟
سلام.ببین یوزا جان اول اینکه هدفی که شما انتخاب میکنی باید محرکت باشه و شوق و اشتیاق ایجاد کنه.اگه وقتی به اهدافت نگاه میکنی هیچ شوقی توت ایجاد نمیکنه به نظرم هدفت رو عوض کن.این شوق و علاقه خیلی بهت کمک میکنه.ولی غیر از علاقه شما به محرک دیگه هم نیاز داری.شما اول یه لیست از اهدافت تهیه کن.بعد جلو هر هدفت علاوه بر اینکه مهلت تعیین میکنی یه شرح میدی که اگه به هدفت برسی چه مزایایی داره و اکه نرسی چه مضراتی داره.بعد هر روز این لیست رو مرور کن.این باعث میشه علاوه بر اینکه اهدافت یادآوری میشه واست ،یه محرک خوب هم میشه.زمان رو یادت نره.چون زمان هم یه محرک قوی واسه تلاشته.

mona.p

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب به نظرم باید سوالات رو تغییر بدم تا کمی راه بیفتیم:

yuza: من مشکلم اینه مثلا یه هدف رو که در نظر میگیرم فرداش یادم میره روش کار کنم
چیکار کنم؟؟؟؟
سلام.ببین یوزا جان اول اینکه هدفی که شما انتخاب میکنی باید محرکت باشه و شوق و اشتیاق ایجاد کنه.اگه وقتی به اهدافت نگاه میکنی هیچ شوقی توت ایجاد نمیکنه به نظرم هدفت رو عوض کن.این شوق و علاقه خیلی بهت کمک میکنه.ولی غیر از علاقه شما به محرک دیگه هم نیاز داری.شما اول یه لیست از اهدافت تهیه کن.بعد جلو هر هدفت علاوه بر اینکه مهلت تعیین میکنی یه شرح میدی که اگه به هدفت برسی چه مزایایی داره و اکه نرسی چه مضراتی داره.بعد هر روز این لیست رو مرور کن.این باعث میشه علاوه بر اینکه اهدافت یادآوری میشه واست ،یه محرک خوب هم میشه.زمان رو یادت نره.چون زمان هم یه محرک قوی واسه تلاشته.

به نظرم اگه تو گوشیمون بنویسیم بهتره چون همیشه در دسترسه
آخه من قبلنا تو کاغذ که مینوشتم چون جلو چشم نبود مرتب نمیرفتم سراغش ولی از وقتی تو گوشیم زدم این مشکل حل شده چون اصولا عادت دارم با گوشیم زیاد ور میرم:D
تازه میتونیم یه زنگ خوشگل واسش پیدا کنیم هر روز یادمون بندازه:D
تازه میتونیم یه تصویر خوشگلم متناسب با هدفمون واسش بذاریم:D
تازه چقد من خوشحالم:D

yuza

اخراجی موقت
آخه من قبلنا تو کاغذ که مینوشتم چون جلو چشم نبود مرتب نمیرفتم سراغش ولی از وقتی تو گوشیم زدم این مشکل حل شده چون اصولا عادت دارم با گوشیم زیاد ور میرم:D

دستت درد نکنه
:w16:
میشه بگب چی نوشتی تو گوشیت؟
یعنی هدفت چیه؟
تا حالا به یکیشون رسیدی؟
یعنی تجربتو بگو دیگه

*afsane*

عضو جدید
منم یه سوالی دارم. اگه ما یه چیزی رو بخوایم و تصویر سازی کنیم و اینا.
بعد اون چیز رو بخریم. مثلا ما پول خرید ماشین رو داریم. اما او پول رو خیلی جاهای دیگه هم واسه خرج کردنش داریم.
باید حتما واسمون به صورت معجزه آسا یا مثلا بی زحمت بیاد اونچه میخواهیم؟ یا نه ؟
من تو تخصیص اتفاقات به راز و غیر راز گیج می زنم بعضی وقتا.
سیما جون تو هرچیزی که وارد زندگیت میشه قانون جذب داره کار میکنه.مثلا همین که میگی.بالاخره شما یه تصویر از مدل ماشینت داشتی درسته؟یا اینکه این پولی که داشتی رو در واقع جذب کردی.اینکه میگی اگه تصویرسازی هم نمی کردی بازم همین اتفاق میافتاد درسته.چون هر جذبی نتیجه تصویرسازی که نیست.بلکه اگه کسی این قانون رو بدونه و تصویرسازی کنه روند جذب سریعتر اتفاق میافته.اوکی؟چیزی که باعث شد شما ماشینو بخری باورت بود.باور اینکه از بین چیزایی که میتونستی با این پول بخری ماشین رو انتخاب میکنی.در واقع باورت باعث شد ماشین رو انتخاب کنی عزیز.

mona.p

عضو جدید
کاربر ممتاز
دستت درد نکنه
:w16:
میشه بگب چی نوشتی تو گوشیت؟
یعنی هدفت چیه؟
تا حالا به یکیشون رسیدی؟
یعنی تجربتو بگو دیگه

سلام
راستش این روشو (گوشی) اولین باره که دارم به کار میبرم.. چیزیم ننوشتم یه عالمه عکسای خوشگل ازش گذاشتم.. که کلی با دیدنشون حال میکنم:w14:
ولی در کل من 8ساله که از سیستم تکنولوژی فکر استفاده میکنم.. اولین بار تو کلاسای دکتر علیرضا آزمندیان با این تحول آشنا شدم.. و میتونم بگم هر چی به دست آوردم از این تکنولوژی بوده:smile:

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
تازه منم عكساي ماشينم رو گذاشتم تو گوشيم.. الان وقتي صفحه گوشيمو روشن مي كنم هيجان زده ميشم.

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
راستش این روشو (گوشی) اولین باره که دارم به کار میبرم.. چیزیم ننوشتم یه عالمه عکسای خوشگل ازش گذاشتم.. که کلی با دیدنشون حال میکنم:w14:
ولی در کل من 8ساله که از سیستم تکنولوژی فکر استفاده میکنم.. اولین بار تو کلاسای دکتر علیرضا آزمندیان با این تحول آشنا شدم.. و میتونم بگم هر چی به دست آوردم از این تکنولوژی بوده:smile:
منم مشگل كاغذ رو دارم. واسه همين گذاشتم تو گوشيم.

yuza

اخراجی موقت
سلام
چی به دست اوردی مگه؟:surprised:

تازه منم عكساي ماشينم رو گذاشتم تو گوشيم.. الان وقتي صفحه گوشيمو روشن مي كنم هيجان زده ميشم.
قبل ار این که بخری گذاشته بودی تو گوشیت؟

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبل ار این که بخری گذاشته بودی تو گوشیت؟

سلام
نه ماشین الانم مال آقامون بوده که اون واسه خودش ماشین خریده این دست منه. اما من یه ماشین نو و باحال می خوام. من هرروز موقع برگشتن از سر کار (چون خسته ام و خیلی سختم بود بدون ماشین و حالا ماشین دارم) خدا رو شکر می کنم.
الانم عکسای ماشین جدیدم رو گذاشتم تو گوشیم تا بیاد. عکسای مختلف از توش و بیرون و پشتش.

آخرین ویرایش:

mona.p

عضو جدید
کاربر ممتاز
چی به دست اوردی مگه؟:surprised:

شاید خیلی بزرگ نباشن ولی چیزایین که دوسشون داشتم..
چیزای معمولی از نمره گرفته تا تیپ و لباس مورد علاقم.. ماشین.. حتی عشق!
و حالا هم یه زندگی مجردی و مستقل توپ واسه خودم دارم همونطور که میخواستم;)
خدا رو شکر:heart:
من عکسای هدف جدیدمو تو گوشیم گذاشتم نه چیزایی که قبلا به دست آوردم.. به شدت روش تمرکز کردم:eek:..