مجبوب ترین عضو باشگاه کیه؟

tanhatarin_asb-3

عضو جدید
سلام دوستان عزیز غرض از زدن این تاپیک این بوده که بدونم شما چه کسی رو محبوب ترین عضو باشگاه میدونید؟
البته این علاقه باید منطقی باشه منظورم نوع برخورد و رفتار,عقاید,احترام به حقوق دیگران و از این قبیل ............
من اسم شخص خاصیرو در حال حاضر ننوشتم هر کسی که میخواد عضو این نظر سنجی بشه تا بدونه که توی این باشگاه محبوبیت داره یا نه اسم خودش رو اعلام کنه تا من در تاپیک بعدی در نظر سنجی نام اون رو قرار بدم با کمال تشکر از دوستان اگر همکاری کنید.

دوستان خواهشمندم و تمنا دارم که به هیچ شخصی نباید توی این تاپیک توهین بشه:heart::heart::heart::heart::heart::heart:

tanhatarin_asb-3

عضو جدید
البته لازم به ذکر است که از تمام بچه های باشگاه باید به تعداد 15 نفر عضو بشن باید قرعه بندازیم یا بچه ها خودشون به نفع بقیه بکشن کنار
من خودم بعدا تو خونه قرعه کشی میکن اسم هر کی افتاد همونو مینویسم:D

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این شد یه کار درست...

آقا منم هستم...

خودشونو به نفع بقیه بکشن کنار بهتره به نظر من؛ اگه نشد بازم اونوقت قرعه کشی...

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه جایزه یا مزایایی هم برای این نفر برگزیده بذارید جالب میشه...

tanhatarin_asb-3

عضو جدید
میگم شاید بچه ها باور نکنن که من تو خونه قرعه کشی میکنم.ولی به جون مامانم قرعه کشیه حتما هست چون تعداد بچه ها خیلی زیاده

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
خيلي فكر جالبي كردي عزيزم

اما من شركت نميكنم ............. از همين الان به نفع بقيه ميكشم كنار

tanhatarin_asb-3

عضو جدید
سلام
من نیستم
چون هیچکی منو دوس نداره...

این چه حرفیه عزیزم همه ی بچه ها دوست داشتنین من منظورم این بود که چه کسی هم از لحاظ کردار وبرخورد و هم عقاید از بقیه سرتره ولی خب به قول امضات این نیز بگذرد;)

tanhatarin_asb-3

عضو جدید
بچه ها من دارم اسم همتونو مینویسما در ضمن من دلیل احترامتون به اون فرد رو میخوام

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من نیستم
چون هیچکی منو دوس نداره...

من دوست دارم. از همین جا اعلام میکنم اگه خواستی اسم منو بنویسی جاش Mehrdad-254 بنویس. هر کی میخواد به من رای بده به Mehrdad-254 رای بده.

اینا هم برای تو Mehrdad-254 :
:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol: