سلام
من نیستم
چون هیچکی منو دوس نداره...

سلام
من نیستم
چون هیچکی منو دوس نداره...
مگه ما چمونهههههههه!!!؟واه ....................شما ديگه چرا؟
آفرين به اين جوون مرد.................. خيلي با مرامي ........ 9كريممن دوست دارم. از همین جا اعلام میکنم اگه خواستی اسم منو بنویسی جاش Mehrdad-254 بنویس. هر کی میخواد به من رای بده به Mehrdad-254 رای بده.
اینا هم برای تو Mehrdad-254 :
![]()
ببین!من دوست دارم. از همین جا اعلام میکنم اگه خواستی اسم منو بنویسی جاش Mehrdad-254 بنویس. هر کی میخواد به من رای بده به Mehrdad-254 رای بده.
اینا هم برای تو Mehrdad-254 :
![]()
چی شد ؟ چی شد ؟خانم محترم اسم ما رو خط بزن
مرسی
نه بابا كجا؟خانم محترم اسم ما رو خط بزن
مرسی
ببین!
چیشکی منم دوست نداره هااااااااااااااا!
تحویل بگیر!
خانم محترم اسم ما رو خط بزن
مرسی
مرسییییییییی!پری تحویلت میگیره. پری جون این همشهریه منه. بیا باهاش اعتلاف کن رایش بره بالا.
من اسمشون رو بنويسم؟ای بابا مگه چی شد کسی حرفی زد؟
بابا دمت گرم
آفرين به اين جوون مرد.................. خيلي با مرامي ........ 9كريم
ببین!
چیشکی منم دوست نداره هااااااااااااااا!
تحویل بگیر!
ای بابا مگه چی شد کسی حرفی زد؟
دست شما درد نکنه پری جونمممممممممممم!!!با عرض پوزش ما معنی اعتلاف را نفهمیدیم....ولی هرچی ابوالفضل خان بگه.....اصلا بیاین یه کاری کنیم....به من حق رای زیاد بدین....مثلا 40 تا 50 تا....به همتون رای میدم....جون همتون اگه دروغ بگم
با عرض پوزش ما معنی اعتلاف را نفهمیدیم....ولی هرچی ابوالفضل خان بگه.....اصلا بیاین یه کاری کنیم....به من حق رای زیاد بدین....مثلا 40 تا 50 تا....به همتون رای میدم....جون همتون اگه دروغ بگم
شما لطف دارین ولی جایی که قراره از دوستی و محبت و محبوبیت حرف زده بشه، خوبیت نداره حرفای پشت پرده وجود داشته باشه
در کل ممنونم
چه حرف پشت پرده ای حتما اشتباه برداشت کردی من که اسمتو مینویسم
یه نفر این میر حسینو متقاعدش کنه این دوست مارو اذیت نکنه!!!چه حرف پشت پرده ای حتما اشتباه برداشت کردی من که اسمتو مینویسم
من کوچیک همه تونم هستم.
ببین....گوشتو بیار.....شب خونه ما مهمون.....اصلا فک نکنی میخوام نمک گیرت کنما....اصلا خدا شاهدهچه حرف پشت پرده ای حتما اشتباه برداشت کردی من که اسمتو مینویسم
یه نفر این میر حسینو متقاعدش کنه این دوست مارو اذیت نکنه!!!
میر حسین ناز میکنیاااااااا!
اینطور که پیداست تو بیشتر از همه رای میاری شیطون![]()
ببین....گوشتو بیار.....شب خونه ما مهمون.....اصلا فک نکنی میخوام نمک گیرت کنما....اصلا خدا شاهده...ولیکن....شما یه لطفی بکن...اسم مارو زیاد بنویس....همینجوری هی بنویس....کم که نمیشه ازت
![]()
خواستم یه کم سربهسرش بزارم ببینم هنوزم دوسم داره یا نه
![]()
ناراحتي؟نه من اصلا اهل رشوه گرفتن و اینجور حرفا نیستم
حالا شام چی دارید؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
به نظر شما مهم ترین عامل فساد چیست؟ | گفتگوی آزاد | 22 | |
P | ارزان ترین روش تبلیغات برای گیمت | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
بهترین و مناسب ترین شهر برای زندگی در ایران | گفتگوی آزاد | 5 | |