na baw....tavajoh nakon.......ishalla omre javdane dashte bashiمگه چی شده بود
من یه جا شنیدم عمر شهریوری ها کوتاه![]()
na baw....tavajoh nakon.......ishalla omre javdane dashte bashiمگه چی شده بود
خوب پیشاپیش تسلیت عرض میکنیم.مگه چی شده بود
منم تیری هستم
فروردینی ها رو دوست ندارم
خیلی مغرورن
اما اسفندی هارو دوست دارم
تیری هام که دیگه آخر مهربونین![]()
من متولد تیر هستم
تیریا یکم حساسن فقط اما خیلی مهربونن...دی
خب توام انگار بهمنیه انقد هوار میزنه...خرداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد
چی بلندتر؟باشه
خردااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد
مگه بهتر از خرداد هم ماهی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!خب توام انگار بهمنیه انقد هوار میزنه...
اونی که باس هوار بزنه منم!!!
میدونستم خیلی کم یابیم اما نه تا این حد!!!
مهری نبوود؟![]()
نگو که 14ام؟؟؟!!!تازه روزشو نمیدونی![]()
مگه چی شده بود
شما اذری هستین؟؟دستتون درد نکنه.......آذر ها خیلم خوبن!!!پسراش نه ولی دختراش چرا!!!!!!!
خوب حالا اگه کاداوم باشه بد نیستای بابا نکنه کادو میخوای؟؟
خیلی...
امیدوار شدم به خودم :
خصوصيات كلي متولدين شهريورماه:
حسّاس ، با هوش ، شاد و سر حال ، دقيق ، وظيفه شناس ، خوش هيكل و خوش تيپ ، سالم و تندرست ، اهل سازش ، سود جو ، خجول ، بد پيله ، واقعاْ ساعي و كوشا ، سرمايه دار ، كمال گرا ، صبور و آرام ، عاشق سلامت خود ، متّكي به نفس ، خونسرد و خوددار ، عاشق كامپيوتر ، روشنفكر و دانشمند ، قابل انعطاف ، وسواسي ، پر انرژي ، مبتكر ، اهل اعتدال و ميانه روي ، كمك رسان ، اهل انتقاد ، معتمد ، وفادار ، با ايمان ، رام نشدني ، بي ريا و بي تزوير ، خوش قلب ، چشم و گوش بسته ، با شرم و حيا ، ثابت قدم ، مورد حسد قرار مي گيرد ، دور از جرّ و بحث ، گول زرق و برق را نمي خورد ، فرشته خو ، خيلي درس خوان ، چابك ، خيال پرداز ، داراي ذائقه قوي ، با انضباط و مستقل ، كاردان و لايق ، نكته سنج ، خود كفا ، پر توقّع ، اهل همدردي ، زود رنج ، قاطع ، دور انديش ، خرده گير و خورده بين .
مرد متولد شهريور
آتش عشق اين مرد بسيار كم شعله اما جاودانه و با حرارت است. مجموعهاي است از كمال و هوش و ثبات قدم. بر انگيختن احساساتش كار دشواري است. او ميتواند سالهاي سال بدون اينكه قلبش براي كسي بتپد زندگي كند. به كوچكترين چيزهائي كه مورد علاقه همسرش است فكر ميكند و به آنها اهميت ميدهد.
مهریا کلا کمن......
مهریا واقعا مهربونن.....
دقیقا میگم که هستمنگو که 14ام؟؟؟!!!
امیدوار شدم به خودم :
خصوصيات كلي متولدين شهريورماه:
حسّاس ، با هوش ، شاد و سر حال ، دقيق ، وظيفه شناس ، خوش هيكل و خوش تيپ ، سالم و تندرست ، اهل سازش ، سود جو ، خجول ، بد پيله ، واقعاْ ساعي و كوشا ، سرمايه دار ، كمال گرا ، صبور و آرام ، عاشق سلامت خود ، متّكي به نفس ، خونسرد و خوددار ، عاشق كامپيوتر ، روشنفكر و دانشمند ، قابل انعطاف ، وسواسي ، پر انرژي ، مبتكر ، اهل اعتدال و ميانه روي ، كمك رسان ، اهل انتقاد ، معتمد ، وفادار ، با ايمان ، رام نشدني ، بي ريا و بي تزوير ، خوش قلب ، چشم و گوش بسته ، با شرم و حيا ، ثابت قدم ، مورد حسد قرار مي گيرد ، دور از جرّ و بحث ، گول زرق و برق را نمي خورد ، فرشته خو ، خيلي درس خوان ، چابك ، خيال پرداز ، داراي ذائقه قوي ، با انضباط و مستقل ، كاردان و لايق ، نكته سنج ، خود كفا ، پر توقّع ، اهل همدردي ، زود رنج ، قاطع ، دور انديش ، خرده گير و خورده بين .
مرد متولد شهريور
آتش عشق اين مرد بسيار كم شعله اما جاودانه و با حرارت است. مجموعهاي است از كمال و هوش و ثبات قدم. بر انگيختن احساساتش كار دشواري است. او ميتواند سالهاي سال بدون اينكه قلبش براي كسي بتپد زندگي كند. به كوچكترين چيزهائي كه مورد علاقه همسرش است فكر ميكند و به آنها اهميت ميدهد.
بابا من نگفتم که زدم طالع بینی این بوداووووووووووووووووووووووووووه
چقد خودتو تحویل میگیری دیگه خصوصیت خوب نداریم که بگی؟؟؟؟؟
راس میگی؟بابا من نگفتم که زدم طالع بینی این بود
نوچ.....من آذریم![]()
مهری بودین شوما؟
بابا من نگفتم که زدم طالع بینی این بود
اینم زنان متولد بهمن
خصوصیات زنان متولد بهمن
زنان متولد این ماه عموماً افرادی قابل پیش بینی – کنجکاو و برخوردار از حس ششم – دارای افکار مثبت – رک و صریح – با ثبات – مستقل – سریع الانتقال – بی علاقه به ازدواج و امور زناشویی – در صورت تصمیم به ازدواج ، عشق تند و آتشین از خود نشان می دهد – گاه نمی داند چگونه علاقه خود را به همسر آینده اش و همین طور فرزندانش ابراز کند – اغلب رفتاری تعجب انگیز دارد – علاقمند به کسب معلومات و طالب شهرت است – دارای سوء ظن است و تحمل خیانت را ندارد – از دروغ و نیرنگ بیزار است – مادری دلسوز و مهربان است ، اما ابراز احساسات درونی و واقعی برایش مشکل است – اغلب حس غریبی دارد و مایل است از همه چیز سر در بیاورد – اغلب شیک پوش است و ظاهری آراسته دارد و ...
متولین آذر :می توان گفت زن متولد آذر ماه اهل منطق و واقعیات، مهمان دوست، بی ریا و پول خرج کن و بی نظم و انضباط، راست گو اما بدزبان و درشت گو است.طالع آذریا رو هم بذار ...همه بدونن که آذریا خصوصیت بد ندارن![]()
الهی من بمیرم.دقیقا میگم که هستم![]()
دیدید.....آذریا ماهنمتولین آذر :می توان گفت زن متولد آذر ماه اهل منطق و واقعیات، مهمان دوست، بی ریا و پول خرج کن و بی نظم و انضباط، راست گو اما بدزبان و درشت گو است.
اگر حسود و بدکینه هستنید، هرگز با دختر متولد آذر ازدواج نکنید.
شاید بهترین توصیف زن متولد آذر این باشد که بگوییم او زنی نیست که انتظار داشته باشید مطابق میل شما حرف بزند و چه بسا که گاه و بیگاه از لحن نیشدار او آزرده خاطر می شوید و در مقابل هر چند گاه یکبار آنچنان جملات زیبا و دل انگیز از دهان او خارج می شود که شما با شنیدن این جملات، روزگار را به خوشی طی خواهید کرد. زبان زن متولد آذر نیشدار و پرکنایه است اما قلبش پاک و صمیمی و بی ریا است.
زن متولد آذر دنیا را درست به همان صورتی که هست می بیند و در دیدگاه زندگی اهل واقعیت و منطق است. به ندرت اتفاق می افتد که زنی مانند یک متولد ماه آذر وقایع و رویدادهای زندگی را چنان دقیق و مستدل و منطقی توجیه کند و از خوبیها برای خوشبین شدن به آینده بهره گیری نماید و بدی ها را هم به عنوان یک واقعیت غیر قابل انکار بپذیرد.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
متولد چه ماهی هستی؟؟؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 54 | |
![]() |
متولد چه ماهی هستید؟ | گفتگوی آزاد | 24 | |
![]() |
متولد چه ماهی هستی؟؟؟؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 617 | |
![]() |
در چه ماهی باید متولد می شدید؟ | گفتگوی آزاد | 14 | |
![]() |
تست: در چه ماهی باید متولد می شدید؟ | گفتگوی آزاد | 15 |