خدارو شکر که حذف شد تا روی بعضیا کم بشه

اینجا جای رو کم کنی نیست دوست عزیز

خدارو شکر که حذف شد تا روی بعضیا کم بشه
1من تو عمرام پاچه خوری هیچ احدی رو نکردم و نه می کنم.
داداشی من منظورم به شخص نبود کلی بود الان نمی دونم همه چرا دنبال دعوا و بلوا می گردن همه منتظر یک جرقه هستن![]()
1من به طور کلی گفتم تو که منو میشناسی من به کسی دوست ندارم توهین کنمو اگر از دستم ناراحت شدی شرمنده هستم منظوری نداشتم من منظورم شخص نبودشمن از این جملت که گفتی : نمی تونیم مثل آدم حرف بزنیم (منظورت, بزنی) ناراحت شدم , من به دخترا توهین نکردم ,گفته بودم تاپیکهای اونا جدیدا خیلی بی محتوا شده ,این حرفم کجاش بی ادبی بود؟؟؟؟
وا اوندفعه برعکسش و گفتی جای وحید و امیر عوض شده بود منم انجام دادمچلوندن امیر تپل
اذیت نکردن وحید
من گفتم تاپیکاشون مثل علف زیاد شدن , این توهین به شخصه؟؟ (اگه می خواستم توهین کنم یا به خودشون می گفتم یا باید می گفتم مثل علف هرز!!)من به طور کلی گفتم تو که منو میشناسی من به کسی دوست ندارم توهین کنمو اگر از دستم ناراحت شدی شرمنده هستم منظوری نداشتم من منظورم شخص نبودش
2شما عزیزم گفتی مثل علف درسته
یک سوال ما پسر ها تاپیک بی محتوا نمیزنیم ؟این مسئله دختر و پسر نداره
ممنونم مصطفی جان ولی خوب بود اسم از کسی برده نشه به خصوص تو این ماه مبارک .متاسفانه کاربرانی هم که ادعای فرهنگشون میشه و بقیه رو به بی فرهنگی متهم می کنند دارن ادامه میدن.
آخرین کاربری که اینجوری در مورد دختران نظر میداد، mr.... بود، اخراج شده؟
چون استارتر تاپیک تو امضاش نوشته اخراجی!
اون ادب مرد به ز دولت او بود هم فقط یه شعار بود زیاد جدی نگیرید
![]()
بحث ادب و احترام متقابلهسلام راستش منم نمیدونم میشه بگین چی بود؟البته این چند وقته هم جا صدای اعتراض بلنده فکر کنم میخواد انقلاب مخملی نخی چیزی بشه
اهان راستش این چند روزه بد جور بچه های باشگاه به پر و پای هم پیچیدن همین طوری هر کی هر چی به ذهنش میاد تاپیک میزنه بد اون یکی یه تاپیک دیگه میزنه اعتراض میکنه بد همه از این تاپیک به اون تاپیک میرن تا بلکه جمش کنن اما...... من تو هیچ کدوم شرکت نکردم فقط میدیدم و به کوتاه فکریشون میخندیدم مرسی از شما که به فکر زدن این تاپیک افتادین اگه همه مثل من باشن که......بحث ادب و احترام متقابله![]()
ممنونخب می بینم که خدا رو شکر اون تایپیک حذف شده و از این بابت لازم دونستم ابتدا از مدیریت محترم تالار کشاورزی افسون 6282 ( که به دلیل قوانین باشگاه فارسی نوشتم ) و البته شقایق خانم زننده این تایپیک که در این زمینه اطلاع رسانی کردن تشکر کنم .
به امید اینکه دیگر شاهد توهین در باشگاه نباشیم
یه تاپیکی بود که به دخملا توهین شده بودیعنی یک مسلمون پیدا نمیشه بگه جریان اون تاپیک چی بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب شقایق خانم یه توضیحاتی دادن من کاملش میکنم . متاسفانه تایپیکی با عنوان توهین آمیز به خانمهای باشگاه زده شده بود که حقیقتا پا رو فراتر گذاشته بود . عده ای از دوستان اعتراض کردن ولی متاسفانه زننده تایپیک به جای عذر خواهی یا توضیحی درست در اقدامی ناشایست به کلیه اعضای منصف و البته حقدان باشگاه توهین کرد و حقیقتا بایستی این تایپیک از همون اول بسته میشد .یعنی یک مسلمون پیدا نمیشه بگه جریان اون تاپیک چی بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسیخب شقایق خانم یه توضیحاتی دادن من کاملش میکنم . متاسفانه تایپیکی با عنوان توهین آمیز به خانمهای باشگاه زده شده بود که حقیقتا پا رو فراتر گذاشته بود . عده ای از دوستان اعتراض کردن ولی متاسفانه زننده تایپیک به جای عذر خواهی یا توضیحی درست در اقدامی ناشایست به کلیه اعضای منصف و البته حقدان باشگاه توهین کرد و حقیقتا بایستی این تایپیک از همون اول بسته میشد .
خواهشا بیشتر نپرسید که خوب نیست دوباره وارد بحثاش شیم . مهم این بود که این تایپیک بسته شد و همین کافیست .
خب شقایق خانم یه توضیحاتی دادن من کاملش میکنم . متاسفانه تایپیکی با عنوان توهین آمیز به خانمهای باشگاه زده شده بود که حقیقتا پا رو فراتر گذاشته بود . عده ای از دوستان اعتراض کردن ولی متاسفانه زننده تایپیک به جای عذر خواهی یا توضیحی درست در اقدامی ناشایست به کلیه اعضای منصف و البته حقدان باشگاه توهین کرد و حقیقتا بایستی این تایپیک از همون اول بسته میشد .
خواهشا بیشتر نپرسید که خوب نیست دوباره وارد بحثاش شیم . مهم این بود که این تایپیک بسته شد و همین کافیست .
نفس کش........کی به ما توهین کرده؟؟؟؟؟یه تاپیکی بود که به دخملا توهین شده بود![]()
خب شقایق خانم یه توضیحاتی دادن من کاملش میکنم . متاسفانه تایپیکی با عنوان توهین آمیز به خانمهای باشگاه زده شده بود که حقیقتا پا رو فراتر گذاشته بود . عده ای از دوستان اعتراض کردن ولی متاسفانه زننده تایپیک به جای عذر خواهی یا توضیحی درست در اقدامی ناشایست به کلیه اعضای منصف و البته حقدان باشگاه توهین کرد و حقیقتا بایستی این تایپیک از همون اول بسته میشد .
خواهشا بیشتر نپرسید که خوب نیست دوباره وارد بحثاش شیم مطمئنم اگه شما هم بودین محکوم میکردین . مهم این بود که این تایپیک بسته شد و همین کافیست .
حالا شما اروم باش از قرار معلوم جمعش کردن تموم شده متاسفانه دیر رسیدیمنفس کش........کی به ما توهین کرده؟؟؟؟؟![]()
عزیزم جوش نیار فعلا که تاپیکش ترکیدنفس کش........کی به ما توهین کرده؟؟؟؟؟![]()
بستن کافی نیست، اعدام باید گردد![]()
حیف که دیر رسیدم.........حالا شما اروم باش از قرار معلوم جمعش کردن تموم شده متاسفانه دیر رسیدیم
آقا صلوات بفرستیدحیف که دیر رسیدم.........![]()