متاسفم

oneunited

عضو جدید
کاربر ممتاز
1من تو عمرام پاچه خوری هیچ احدی رو نکردم و نه می کنم.
داداشی من منظورم به شخص نبود کلی بود الان نمی دونم همه چرا دنبال دعوا و بلوا می گردن همه منتظر یک جرقه هستن:wallbash::wallbash:

من از این جملت که گفتی : نمی تونیم مثل آدم حرف بزنیم (منظورت, بزنی) ناراحت شدم , من به دخترا توهین نکردم ,گفته بودم تاپیکهای اونا جدیدا خیلی بی محتوا شده ,این حرفم کجاش بی ادبی بود؟؟؟؟

saba888

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاپيك پاك شده!!!
ميشه بگين در مورد چي بود!!!:w29:

شاهین تیز پرواز

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از این جملت که گفتی : نمی تونیم مثل آدم حرف بزنیم (منظورت, بزنی) ناراحت شدم , من به دخترا توهین نکردم ,گفته بودم تاپیکهای اونا جدیدا خیلی بی محتوا شده ,این حرفم کجاش بی ادبی بود؟؟؟؟
1من به طور کلی گفتم تو که منو میشناسی من به کسی دوست ندارم توهین کنمو اگر از دستم ناراحت شدی شرمنده هستم منظوری نداشتم من منظورم شخص نبودش
2شما عزیزم گفتی مثل علف درسته
یک سوال ما پسر ها تاپیک بی محتوا نمیزنیم ؟این مسئله دختر و پسر نداره

oneunited

عضو جدید
کاربر ممتاز
من به طور کلی گفتم تو که منو میشناسی من به کسی دوست ندارم توهین کنمو اگر از دستم ناراحت شدی شرمنده هستم منظوری نداشتم من منظورم شخص نبودش
2شما عزیزم گفتی مثل علف درسته
یک سوال ما پسر ها تاپیک بی محتوا نمیزنیم ؟این مسئله دختر و پسر نداره
من گفتم تاپیکاشون مثل علف زیاد شدن , این توهین به شخصه؟؟ (اگه می خواستم توهین کنم یا به خودشون می گفتم یا باید می گفتم مثل علف هرز!!)

ضمنا من گفتم جدیدا تاپیکاشون این طوری شده , باقیشو خودت ببینو قضاوت کن

شرمنده اگه توهینی کردم , منم تا تو هنینی نبینم ,به کسی بی حرمتی نمی کنم .

ببخشید

wasper

عضو جدید
من 5 صفحه این تاپیک را خوندم.ولی چون تاپیک پاک شده.نفهمیدم جریان چیه.
لطفا بگید جریان اون تاپیک چی بوده.
مگه چیکار کردن

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفانه کاربرانی هم که ادعای فرهنگشون میشه و بقیه رو به بی فرهنگی متهم می کنند دارن ادامه میدن.
آخرین کاربری که اینجوری در مورد دختران نظر میداد، mr.... بود، اخراج شده؟
چون استارتر تاپیک تو امضاش نوشته اخراجی!

اون ادب مرد به ز دولت او بود هم فقط یه شعار بود زیاد جدی نگیرید;)
:gol:
ممنونم مصطفی جان ولی خوب بود اسم از کسی برده نشه به خصوص تو این ماه مبارک .
منم گفتم حتی کسانی که اینجا هم دارن توهین رو محکوم میکنن یه تعدادیشون لااقل مستقیم به من و خانواده ام توهین کردن ولی جایز نمیدونم اسمشونو بیارم مخصوصا تو این ماه مبارک خود اونا بهتر از هر کسی میدونن که منظورم کیاست و خود اونا متوجه بشن برام بس است:mad::(

mina.a.s

عضو جدید
سلام راستش منم نمیدونم میشه بگین چی بود؟البته این چند وقته هم جا صدای اعتراض بلنده فکر کنم میخواد انقلاب مخملی نخی چیزی بشه

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب می بینم که خدا رو شکر اون تایپیک حذف شده و از این بابت لازم دونستم ابتدا از مدیریت محترم تالار کشاورزی افسون 6282 ( که به دلیل قوانین باشگاه فارسی نوشتم ) و البته شقایق خانم زننده این تایپیک که در این زمینه اطلاع رسانی کردن تشکر کنم .
به امید اینکه دیگر شاهد توهین در باشگاه نباشیم

mina.a.s

عضو جدید
بحث ادب و احترام متقابله:w02:
اهان راستش این چند روزه بد جور بچه های باشگاه به پر و پای هم پیچیدن همین طوری هر کی هر چی به ذهنش میاد تاپیک میزنه بد اون یکی یه تاپیک دیگه میزنه اعتراض میکنه بد همه از این تاپیک به اون تاپیک میرن تا بلکه جمش کنن اما...... من تو هیچ کدوم شرکت نکردم فقط میدیدم و به کوتاه فکریشون میخندیدم مرسی از شما که به فکر زدن این تاپیک افتادین اگه همه مثل من باشن که......

شقایق21

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب می بینم که خدا رو شکر اون تایپیک حذف شده و از این بابت لازم دونستم ابتدا از مدیریت محترم تالار کشاورزی افسون 6282 ( که به دلیل قوانین باشگاه فارسی نوشتم ) و البته شقایق خانم زننده این تایپیک که در این زمینه اطلاع رسانی کردن تشکر کنم .
به امید اینکه دیگر شاهد توهین در باشگاه نباشیم
ممنون
هر چند بعید ولی امیدوارم:D

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی یک مسلمون پیدا نمیشه بگه جریان اون تاپیک چی بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب شقایق خانم یه توضیحاتی دادن من کاملش میکنم . متاسفانه تایپیکی با عنوان توهین آمیز به خانمهای باشگاه زده شده بود که حقیقتا پا رو فراتر گذاشته بود . عده ای از دوستان اعتراض کردن ولی متاسفانه زننده تایپیک به جای عذر خواهی یا توضیحی درست در اقدامی ناشایست به کلیه اعضای منصف و البته حقدان باشگاه توهین کرد و حقیقتا بایستی این تایپیک از همون اول بسته میشد .
خواهشا بیشتر نپرسید که خوب نیست دوباره وارد بحثاش شیم مطمئنم اگه شما هم بودین محکوم میکردین . مهم این بود که این تایپیک بسته شد و همین کافیست .

آخرین ویرایش:

شقایق21

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب شقایق خانم یه توضیحاتی دادن من کاملش میکنم . متاسفانه تایپیکی با عنوان توهین آمیز به خانمهای باشگاه زده شده بود که حقیقتا پا رو فراتر گذاشته بود . عده ای از دوستان اعتراض کردن ولی متاسفانه زننده تایپیک به جای عذر خواهی یا توضیحی درست در اقدامی ناشایست به کلیه اعضای منصف و البته حقدان باشگاه توهین کرد و حقیقتا بایستی این تایپیک از همون اول بسته میشد .
خواهشا بیشتر نپرسید که خوب نیست دوباره وارد بحثاش شیم . مهم این بود که این تایپیک بسته شد و همین کافیست .
مرسی;)

wasper

عضو جدید
خواهشا بیشتر نپرسید که خوب نیست دوباره وارد بحثاش شیم . مهم این بود که این تایپیک بسته شد و همین کافیست .

:gol::gol::gol::gol::gol:

iman_majd

عضو جدید
خواهشا بیشتر نپرسید که خوب نیست دوباره وارد بحثاش شیم مطمئنم اگه شما هم بودین محکوم میکردین . مهم این بود که این تایپیک بسته شد و همین کافیست .

بستن کافی نیست، اعدام باید گردد:mad::exclaim::exclaim::evil::confused::w02::w06::w11:

يار هميشگي

عضو جدید
من نتونستم تاپيک رو ببينم کاش توضيح ميدادين توهين به ديگران کار پسنديده اي نيست.

Sarp

مدیر بازنشسته
تایپیک رو حذف کرده اند
مگه موضوعش چی بود ؟