رفتیمماشالله چه بچه های درس خونی هم هستنا؟؟؟واقعا که من برای بچه های ایران متاسفام..حالا شما برین خارج چه ادمایی هستند اونجا............
بله منم دعوا ندارم البتهمن خودم حداقل 2 بار در هفته میرم پارک
بحث اصلا پارک رفتن واسه تفریح نیست
بحث درس خوندن در مکان نامربوطه
خلوتم باشه به درد نمیخوره
درس خوندن تمرکز میخواد که تو پارک حاصل نمیشه
مگه میشه انقد راحت تو پارک ...
هیشکی نیس اینا رو بگیره؟! منکراتی چیزی؟!
چشم ماماناشون روشن با این بچه بزرگ کردنشون
زمان ما بچه ها میومدن دانشگاه سیگاری و... میشدن، ببین اینا وقتی برسن دانشگاه چی میشن.
ماشالله چه بچه های درس خونی هم هستنا؟؟؟واقعا که من برای بچه های ایران متاسفام..حالا شما برین خارج چه ادمایی هستند اونجا............
این چیزا که راهه حل نیست. ماجرای" تا نباشد چوب تر..." اگه روز اول باباش با کمربند سیاه و کبودش کرده بود، الان وضعش این نبود. بچه ای که حرف گوش نمیده رو باید انقد زد تا خون بالا بیاره. یا رام میشه و دیگه از راه راست خارج نمیشه، یا اگه نشد انقدر میزنیش تا جان به جان افرین تسلیم کنه. تنها راهش همینه. متد جدید روانشناسی اینو میگه ها، فکر نکنید حرف منهبله..... اینجوریه دیگه.......!!!
آدم هر وقت همچین صحنه هایی رو می بینه... یا دلش می سوزه.و یا میگه : به من چه؟ تقصیر خودشونه و من فوضولی تو کارشون نمی کنم......
ولی هر وقت دلت می سوزه...
سوال: تا حالا شده با هاش دوست بشی؟نه اینکه خودتم سیگاری شی... بلکه تو درس خو ندن کمکش کنی تا بره دانشگاه، یه جوری روش اثر بذاری
تا سیگا رو کنار بذاره ،و زاویه دیدشونو نسبت به بعضی مسائل(مشکلاتی که دارند و مشکلاتی که می بینند) عوض کنی ؟؟؟؟؟!!!
متاسفانه من که تا حالا نشده
ولی به نظرم راهش اینه!!!
پس اگر ما بهتر از اونا می فهمیم و یا می دانیم و اینکه همه ی انتقادات بر کار اونا وارده.....
پس نسبت به اینها مسئولیم. (چون سن و سالمون به اونا نزدیکتره)
البته دانشجویانی رو هم تو دانشگاه دیدم که اهل سیگار و هر برنامه ی بد تر از اون هستن و درسشون هم خوبه.
ولی وضعیت اینها (افراد این تصاویر) و از این قبیل کاملا فرق می کنه.
و اینکه هر مو قع دیدیم نمی خواد قبول کنه نباید اصرار کرد.
امُا نسبت به این وضعیت هیچ وقت بی تفاوت نباشیم.
مگه میشه انقد راحت تو پارک ...
هیشکی نیس اینا رو بگیره؟! منکراتی چیزی؟!
این چیزا که راهه حل نیست. ماجرای" تا نباشد چوب تر..." اگه روز اول باباش با کمربند سیاه و کبودش کرده بود، الان وضعش این نبود. بچه ای که حرف گوش نمیده رو باید انقد زد تا خون بالا بیاره. یا رام میشه و دیگه از راه راست خارج نمیشه، یا اگه نشد انقدر میزنیش تا جان به جان افرین تسلیم کنه. تنها راهش همینه. متد جدید روانشناسی اینو میگه ها، فکر نکنید حرف منه
بله..... اینجوریه دیگه.......!!!
آدم هر وقت همچین صحنه هایی رو می بینه... یا دلش می سوزه.و یا میگه : به من چه؟ تقصیر خودشونه و من فوضولی تو کارشون نمی کنم......
سوال: تا حالا شده با هاش دوست بشی؟نه اینکه خودتم سیگاری شی... بلکه تو درس خو ندن کمکش کنی تا بره دانشگاه، یه جوری روش اثر بذاری
تا سیگا رو کنار بذاره ،و زاویه دیدشونو نسبت به بعضی مسائل(مشکلاتی که دارند و مشکلاتی که می بینند) عوض کنی ؟؟؟؟؟!!!
ولی به نظرم راهش اینه!!!
پس اگر ما بهتر از اونا می فهمیم و یا می دانیم و اینکه همه ی انتقادات بر کار اونا وارده.....
البته دانشجویانی رو هم تو دانشگاه دیدم که اهل سیگار و هر برنامه ی بد تر از اون هستن و درسشون هم خوبه.
بله..... اینجوریه دیگه.......!!!
ولی به نظرم راهش اینه!!!
وا يعني چي!!!!!!:دي
مشاهده پیوست 61424
وا يعني چي!!!!!!:دي
مشاهده پیوست 61424
منم فقط تو اتاقم میتونم درس بخونم. یعنی راستشو بخوای تو اتاقمم نمیتونم درس بخونم. ولی حالا که اینجوریه، مامان من با نایس الیس میرم پارک درس بخونیممن فقط تو اتاق خودم میتونم درس بخونم نه کتابخونه دانشگاه نه جای دیگه ای چون تمرکز ندارم...هه یه چیزی بگم؟؟؟ چقدپارک باحاله!نمیدونستم! ماماااااااااااااااان! من میرم پارک درس بخونم!![]()
اخه یه تاپیک ، اینقدر مسخره رو که نمیشه تا ابد راجع بهش صحبت کرد. بعدشم وقتی بحث مهمی نیست، ما هم یه خوش و بش کنیم.بابک میخواست این تاپیک رو انتقال بده نزاشتیم، اگه میدونستم اسپم خونه میشه همون اول مخالفتی نمیکردم با انتقال
بگو بابک بیاد تاپیک رو منتقل کنه. از اول هم باید این کارو میکرد. من نمیدونم برای چی نظرسنجی میکنه. االان بابک میاد اینا رو به اون بگو
بگو بابک بیاد تاپیک رو منتقل کنه. از اول هم باید این کارو میکرد. من نمیدونم برای چی نظرسنجی میکنه. ا
نظرسنجی برای کاربران بودوقتی بحث مهمی نیست، ما هم یه خوش و بش کنیم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مامان تو زنی یا مرد؟ | گفتگوی آزاد | 52 | |
![]() |
مامان من مردم؟خاطره یک مادر. خنده داره بخونین حتما | گفتگوی آزاد | 20 | |
![]() |
دلم برات تنگه ناجور مامان :((( | گفتگوی آزاد | 8 | |
![]() |
مامان چرا منو به دنیا آوردی؟؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 10 | |
![]() |
داستان مامان | گفتگوی آزاد | 2 |