این دیدگاههای نزاد پرستانه اصلا در شان دوستان نیست.وطن فروش....ما هرچی داریم از هخامنشی ها و ساسانی ها و... داریم نه از عرب های وحشی
تو اصلا" اسم خودتو ایرانی نذار
صرفا" مسلمونی,اونم از نوع افراطیش
مگه نیستن...؟؟؟ یه نگاهی به تاریخشون بندازاین دیدگاههای نزاد پرستانه اصلا در شان دوستان نیست.
هیچ کدام از ما اختیاری نزادمان و محل تولدمان را انتخاب نکرده ایم.
چرا به عربها میگید وحشی؟
واقعا زشته.
لازم نیست برای اثبات وطن پرستیتون به بقیه توهین کنید.
دوست دارید انها هم شما را اینطور خطاب کنند؟
بس كه عربا عقب افتادنمگه نیستن...؟؟؟ یه نگاهی به تاریخشون بنداز
اصلا" به من بگو چرا خدا حضرت محمد و سایر امامان رو بین عرب ها مبعوث کرد؟؟؟!!!
حتی در زمان جاهلیت هم در میان اعراب افراد فوق العاده ای وجود داشتند میتوانید به تاریخ مراجعه کنید و ملاحظه کنید.مثلا پیامبر در دوران جوانی با دسته ای از جوانان عرب پیمانی میبندند به نام پیمان جوانمردان ،حضرت پيامبر (ص) به همراه عدهاي از جوانان مكه در خانه عبدالله بن جدعان اجتماع كردند و سوگند ياد كردند تا از ستمديدگان و افراد غريبهاي را كه و ارد شهر ميشوند و مورد ستم زورمندان و اقع ميشوند ياري كنند.مگه نیستن...؟؟؟ یه نگاهی به تاریخشون بنداز
اصلا" به من بگو چرا خدا حضرت محمد و سایر امامان رو بین عرب ها مبعوث کرد؟؟؟!!!
صرف اینکه می گید می دونستن که چیزی رو ثابت نمی کنه.
سند و مدرک بیارید که قبل از اسلام تو کتابی مومیایی کردن فراعنه نقل شده باشه.
منتظریم...
در ضمن 10 تا دانشمند ایرانی قبل از اسلام هم نام ببرید ممنون میشم.
ایضا" منتظریم....
بی خیال !
ما هر چی داریم از خدا داریم . تازه واسه من ژست وطن دوستی نگیر که اصلا" بهت نمیاد.
ببین الآن این میراث به قول خودت هخامنشی ها رو چقدر دوست داری و مقایسه کن به عشقت به دشمنای این خاک !
پس از هخامنشی ها واسه من حرف نزن! برو از سپاه اسکندر و کراسوس تمجید کن!
تازه اگه وطن دوست بودی ننگ ساسانی رو نام نمی بردی که ملت ما رو جزو وحشی ترین اقوام زمانه کرد با حکمرانی موبدهای سودجو.
اسلام هم عربی نیست. روش انسانیه.
در ضمن من هیچ نژادی رو بهتر یا پست تر از خودمون نمی دونم. این دید از کمبود نشئت میگیره.
جناب آقای منتظر!صرف اینکه می گید می دونستن که چیزی رو ثابت نمی کنه.
منتظریم...
ایضا" منتظریم....
تا تعریفتون از "وحشی" چی باشه!!! سلسلۀ ساسانی جزو برجسته ترین و قدرترین سلسله های ایران بوده(مخصوصاً شاپور ساسانی) و 430 سال طول کشیده! اگه ننگین بود و مردم ناراضی می بودن، خیلی زود سرنگون میشد و امروز اسمی ازش باقی نمیموند.البته آخرش مثل همۀ سلسله های دیگه ضعیف شد...
بی خیال !
ما هر چی داریم از خدا داریم . تازه واسه من ژست وطن دوستی نگیر که اصلا" بهت نمیاد.
ببین الآن این میراث به قول خودت هخامنشی ها رو چقدر دوست داری و مقایسه کن به عشقت به دشمنای این خاک !
پس از هخامنشی ها واسه من حرف نزن! برو از سپاه اسکندر و کراسوس تمجید کن!
تازه اگه وطن دوست بودی ننگ ساسانی رو نام نمی بردی که ملت ما رو جزو وحشی ترین اقوام زمانه کرد با حکمرانی موبدهای سودجو.
اسلام هم عربی نیست. روش انسانیه.
در ضمن من هیچ نژادی رو بهتر یا پست تر از خودمون نمی دونم. این دید از کمبود نشئت میگیره.
میشه شما لطف کنید لینک این منبع موثق رو به من بدین؟!1- اگه اسمشو به انگلیسی تو گوگل سرچ کنی منبع موثقش هم میاد
morris bokay
2- شما هی می گی واضحه؟ واضحه؟ منم از همین ادبیات استفاده کردم. اگه این پریدنه اشکال از شماست
3- اینکه مصری ها مرده هاشون رو مومیایی می کردن تا همین یکی دو قرن پیش هم کسی نمیدونسته، قبلا هم تو متن اومده بود.
4- جالبیش اینه که توی انجیل نگفته، اگه گفته بود که می گفتن پیامبر رفته انجیل رو خونده همونو دوباره تکرار کرده، چون اولین جایی که بهش اشاره شده تو قرآنه، درحالیکه تازه رازش کشف شده، بهش میگن پیش گویی
5- یعنی هر کی یه چیز جدیدی میگه باید گفت قبلی ها هم می دونستن لزومی برای گفتنش ندیدن؟؟؟؟؟ ببخشید ولی شما در منتهای منطق وایسادید خانوم
6- کاملا مشخصه، مثل اینکه موقع نوشتن این کلمه خیلی دستتون لرزیده ها
7- ممنون از شما![]()
ارجاع به پُست قبلی...میشه یه کم از علم ایران قبل از اسلام بیشتر بگین
ایرانی ها از کجا می تونستن از رموز مومیایی کردن مصری ها باخبر بوده باشن در حالی که در هیچ کجا مطلبی دراین مورد پیدا نشده
نه در متون ایران که در هیچ کجا.
منظور از وحشی، نداشتن تمدن هست!این دیدگاههای نزاد پرستانه اصلا در شان دوستان نیست.
هیچ کدام از ما اختیاری نزادمان و محل تولدمان را انتخاب نکرده ایم.
چرا به عربها میگید وحشی؟
واقعا زشته.
لازم نیست برای اثبات وطن پرستیتون به بقیه توهین کنید.
دوست دارید انها هم شما را اینطور خطاب کنند؟
به به چه اشغالگر مهربونی!حتی در زمان جاهلیت هم در میان اعراب افراد فوق العاده ای وجود داشتند میتوانید به تاریخ مراجعه کنید و ملاحظه کنید.مثلا پیامبر در دوران جوانی با دسته ای از جوانان عرب پیمانی میبندند به نام پیمان جوانمردان ،حضرت پيامبر (ص) به همراه عدهاي از جوانان مكه در خانه عبدالله بن جدعان اجتماع كردند و سوگند ياد كردند تا از ستمديدگان و افراد غريبهاي را كه و ارد شهر ميشوند و مورد ستم زورمندان و اقع ميشوند ياري كنند.
بعضی دیگر از خصوصیات اعراب جاهلی
خصوصيات اعراب:
اولين خصوصيت بارز آنها، سخاوت ميباشد، در زمان صلح و آرامش، عرب بخشنده و جوانمرد بود در بخشش مبالغه ميكرد و در اين راه مال و ثروت را خوار و بي اعتبار ميشمرد و بخشش و كرم را يكي از مظاهر سيادت و سروري ميدانست، قمار بازي آنان نيز از سخاوت و كرم ريشه ميگرفت. ثروتمندان در اوج سختيهاي روزگار بر سر گوسفندان و شتر به قمار ميپرداختند و چون يكي ميبرد گوشت قرباني را ميان نيازمندان و فقيران تقسيم ميكردند. بخشش عرب در پذيرايي از مهمان و فراهم كردن آسايش او تجلي مييافت و آنان به زیادي مهمان مباهات ميكردند و در شبهاي سرد ميكوشيدند با روشن كردن آتش، همگان را به سوي خود بكشانند.
شجاعت:
اعراب در دفاع از قبيله يا زنان خود و صيانت آنان از خواري و ذلت اسارت، شجاع و دلير بودند و در اين راه از مرگ باكي نداشتند. عرب باديه نشين از ساكنان شهرها شجاعتر بودند، علت اين امر شايد به دليل راحت طلبي و در ناز و نعمت به سر بردن شهرنشينان نشأت گرفته باشد، آنان دفاع از جان و مال خود را به حكمران خود واگذار ميكردند.
عفت و پاكدامني:
گر چه در ميان اعراب عصر جاهليت كساني وجود داشتند كه در لذت غوطهور بودند و دربارۀ زنان به لذتهای مغاير با عفت و پاكدامني ميپرداختند، اما در عين حال كساني نيز بودند كه به پاكدامني و چشم پوشي از زنان و لذتهاي ديگر شهرت داشتند. پاكدامني نيز مانند شجاعت و بخشندگي از لوازم و شرايط سروري تلقي ميشد و از ديگر خصوصيات عرب دوره جاهلي، وفاداري و وفاي به عهد ميباشد كه از هرگونه پيمان شكني و نيرنگ بيزار بود.
بعد از اسلام اوردن همین اعراب فداکاریهایی از خود نشان دادند که خداوند هم در قران از انها تمجید کرد. مثلا گذشت و فداکاری انصار در حق مهاجرین. درقران امده که انها حتی زمانی که در اوج نیاز بودند مال خود را در اختیار مهاجرینی میگذاشتند که در خانه هایشان زندگی میکردند.
وقتی سپاه اسلام به ایران امد و به یکی از شهر های شمال شرق ایران رسید شاید شهرود یا سبزوار درست به خاطر ندارم، شهر را تصرف کردندمردم مسلمان شهر به نزد قاضی شهر شکایت بردند و قاضی اسلام بررسی کرد و متوجه شد که قواعد اسلامی محاصره و جنگ در تسخیر شهر اعمال نشده است. قواعدی مثل اینکه باید قبل از حمله به آنها اخطار داده شود و حقوق جنگ به معنای امروزی ان رعایت گردد. قاضی اسلامی حکم تخلیه ی شهر را صادر کرد مردم ایرانی آن شهر که چنین آدابی را از طرف مسلمانان در قبال دشمن دیدند یکسره سلمان شدند.
خلاصه حرفم این است که در میان همه اقوام انسانهای خوب و بد وجود دارند.ما نمی توانیم انسانها را به خاطر قومیتشان زیر سوال ببریم.
منم منکر اینا نیستم... به هر حال اسلام خط فکری اونها رو تغییر داد... ارمغانی آورد به اسم "برادری"بعد از اسلام اوردن همین اعراب فداکاریهایی از خود نشان دادند که خداوند هم در قران از انها تمجید کرد. مثلا گذشت و فداکاری انصار در حق مهاجرین. درقران امده که انها حتی زمانی که در اوج نیاز بودند مال خود را در اختیار مهاجرینی میگذاشتند که در خانه هایشان زندگی میکردند.
جناب آقای منتظر!
کتاب تواریخ هرودوت، بخشی که مربوط به تمدن مصر هست، بطور کامل روش مومیایی کردن رو توضیح داده و حتی گفته که تو هر طبقۀ اجتماعی چطور انجام میشده و ...!
هرودوت اواسط دورۀ هخامنشی زندگی میکرده... قبل از اسلام
قنات میدونی چیه؟! ایرانیا اختراعش کردن! به محاسبات دقیق ریاضی احتیاج داره و یه جور مهندسی پیشرفته ست! تشخیص اینکه کجا باید زده میشده و ... خیلی پیچیده و دقیق بوده! از 2500 سال پیش قنات وجود داشته تو ایران!
شما یه سر تشریف ببرین دزفول! یه پل هست اونجا متعلق به دورۀ ساسانی... 1700 سال پیش ساخته شده و هنوزم مورد استفاده ست
یه سر برید چغازنبیل... حوضچۀ تصفیۀ آب هست اونجا... 1250 پیش از میلاد... تقریبا 750 سال قبل از تاسیس سلسلۀ هخامنشیان... ضمن اینکه سازه ش در دنیا بینظیره
قدمت گاهشماری در ایران، پنج هزار ساله
بناهایی مثل کعبه زرتشت یا نیاسر کاربریش همی گاهشماری و رصد بوده
تو شهر سوخته مربوط به هزاره های قبل از میلاد جراحی مغز انجام شده، چشم مصنوعی پیدا شده، خطکش پیدا شده
داریوش کبیر هزاران کیلومتر جادۀ سنگفرش ساخته بود، کانال سوئز رو ساخته بود
اختراع طاق و گنبد در زمان ساسانی هم که بعد از اسلام به وفور ازش استفاده شده و همچنانم میشه
از دانشگاه و بیمارستان گندی شاپور چیزی به گوشت خورده؟
اینا اگه مصداق علم نیست، شما چه اسمی روش میذارید؟ کاریز، پل، تصفیه خونه، گاهشماری(نجوم)، جراحی، جاده، کانال،...
ملتی که دانشگاه داشتن، مگه میشه دانشمند نداشته باشن؟
اگه اسمی باقی نمونده، ولی از روی این آثار میشه پی برد به فرهنگ و تمدن غنی که پشت اینهاست! علمی که این آثار، نتیجه و مصداق عینیش هست!
ولی حالا که شما مشکلتون اسمه، من با دانش ناقص و اندک خودم سه تا رو اسم میبرم، مطمئنم بازم هست اگه کسی دنبالش بره.. : اوستانس(زمان خشایارشا) + سئنا(اینم دوره هخامنشی) + برازه حکیم(زمان اردشیر ساسانی)
ضمناً دانشمندان بزرگ بعد از اسلام به خاطر وجود آثار مکتوب باقیمانده، شناخته شده هستن! وگرنه اگه قرار بود مورد هجوم قرار بگیرن و نابود بشن، مطمئناً شناختی وجود نمیداشت
تا تعریفتون از "وحشی" چی باشه!!! سلسلۀ ساسانی جزو برجسته ترین و قدرترین سلسله های ایران بوده(مخصوصاً شاپور ساسانی) و 430 سال طول کشیده! اگه ننگین بود و مردم ناراضی می بودن، خیلی زود سرنگون میشد و امروز اسمی ازش باقی نمیموند.البته آخرش مثل همۀ سلسله های دیگه ضعیف شد...
وحشی ترین اقوام زمانه... عجب!! همون زمان تو روم آدما رو مینداختن به جون هم، میشستن تماشا میکردن! ولی ما دانشگاه داشتیم!
مشتاق تعریف واژۀ "وحشی" هستم! فعلاً میذارم به حساب اطلاعات ناکافیتون! مثل دفعۀ پیش که تاپیک عذر خواهی... زدین بخاطرش!
بله با اجازتون از اول دنبال کردمشما بحث رو از اول دنبال کردید؟!
سوال من در جواب کسی بود که مدعی شد اشاره به سالم موندن بدن فرعون از اطلاعاتی بوده که سلمان فارسی ایرانی به پیامبر در مورد مومیایی فراعنه داده!
من ادعا نکردم قرآن برای اولین بار مومیایی کردن فراعنه رو کشف کرده!
اشاره به مومیایی کردن فرعونی بود که جسد مومیایی شدش 120 سال پیش کشف شده در صورتی که قرآن 1400 سال پیش از این واقعیت خبر داد.
یه دوست دیگه هم فرموده بودن:صرف اینکه می گید می دونستن که چیزی رو ثابت نمی کنه.
منتظریم...
ایضا" منتظریم....
منم میدونم منظورتون چیه! فقط به اون پستی که نقل قول گرفتم جواب دادمایرانی ها از کجا می تونستن از رموز مومیایی کردن مصری ها باخبر بوده باشن در حالی که در هیچ کجا مطلبی دراین مورد پیدا نشده نه در متون ایران که در هیچ کجا.
بازم جای شکرش باقیه که میگید باعث افتخاره!همه ی اینا باعث افتخاره. اما تمام این افتخارات هزاران سال قابل مقایسه با یک قرن از دوران طلایی بعد از اسلام هست؟!
حجم کشفیات و گسترش علوم و پیشرفت هنر و معماری و ... دوران طلایی اسلام به قدری هست که نمیشه با دوران قبل از اسلام مقایسه کرد.
مهد علوم قبل از ظهور اسلام یونان بود و در بحث علوم روز و در این زنجیره ای علمی به گواه اسناد تاریخی و علمی هیچ اشاره ای به ایران قبل از اسلام نشده.
چیزی که مشخصه اینه که قبل از ظهور اسلام بزرگترین و پیشرفته ترین تمدن های جهان ایران و بیزانس بودن اما بحث ما مقایسه با دوران طلایی اسلام هست . دورانی که به گواه دانشمندان و مورخان انفجاری در عرصه ی گسترش و نشر علوم مختلف صورت گرفت بطوریکه ریشه ی علوم امروزی رو همین تحول علمی تمدن اسلامی می دونند.
من قصد ندارم اینجا پشت سر هم کپی کنم ولی اگه با این ادعاهای بنده موافق نیستید حاضرم چندین صفحه از مفاخر علمی و پیشرفتهای هنری و معماری بعد از اسلام مثال بیارم.
در عرصه ی نجوم و ریاضیات و طب و حقوق و فلسفه و معماری و شیمی و .... انقدر مثال و مصداق وجود داره که نقلش یه تاپیک جداگانه می طلبه.
دانشمندان بزرگ بعد از اسلام به خاطر وجود آثار مکتوب باقیمانده، شناخته شده هستن! وگرنه اگه قرار بود مورد هجوم قرار بگیرن و نابود بشن، مطمئناً شناختی وجود نمیداشت
دوران طولانی که عرض کردم خدمتتون، دوران باشکوه و باثبات منظورم بوده، نه در حال فنا و خفت! دوران قاجار سراسر در حال بخشیدن خاک ایران بودن!!این ملاک طول دوران حکومت هم خیلی جالبه! و نتیجه گیری جالب تر شما مبنی بر اینکه اگه ننگین بود و مردم ناراضی بودن خیلی زود سرنگون می شد!
پس با این اوصاف دوران استیلای مغول و قاجاریه هم باید دوران درخشانی باشه!
اول بحث خیلی عالی و منطقی پیش اومدید ولی آخرش با این توجیهات خراب کردید!
شما با اطلاع کافیتون خبر از طبقه بندی ها و دسته بندی های عصر ساسانی ندارید؟!
دورانی که توده ی مردم از بسیاری از حقوق انسانی محروم بودن و غیرمستقیم بردگی اشراف رو می کردند.
شما با اطلاعات کافیتون از سرکوب های وحشیانه ی اقلیت های مذهبی ندارید؟
مزدک و مانی و شکنجه ی مسیحیان و کشتار ارمنستان و ....
از ناموس دزدی های موبدان آتشکده ها چی ؟!
از حرمسراهای پادشاهان ساسانی و به بردگی گرفتن ناموس رعیت؟!
از کشتارهای موبدان؟!
این موارد رو مورخین اسلامی ننوشتن!
اگه لازم باشه منم وارد بازی کپی میشم و دوران کثیف ساسانی رو بیشتر شرح میدم.
100%همه ی اینا باعث افتخاره.
محروم بودن توده ی مردم از بسیاری از حقوق انسانی
طبقه بندی ها و دسته بندی ها
سرکوب اقلیت های مذهبی
شکنجه و کشتار
ناموس دزدی ها
حرمسراها و به بردگی گرفتن ناموس رعیت
حرفاتون متین؛ ولی هیچکدوم اینا دلیل نمیشه چیزی رو که داشتیم بگیم نداشتیم و بهش افتخار نکنیم و نابودش کنیم! میشه؟!ای بابا دوستان تمومش کنید.
ببینید همه حکومتها در همه دورانها خوبیها و بدیهایی داشته اند من اگر از اعراب مثال اوردم قصدم تمجید از انها که نبود. گفتم بیایید منصف باشیم.با تمام زشتیهایی که از اعراب سراغ داریم انها هم خوبیهایی دارند . به انها به خاطر قومیتشون توهین نکنید.
من خودم عرب نیستم اما به هر حال ما توی ایران خودمان هم وطنان عرب داریم .توهین شما شامل همه میشود مثلا همین لبنانیها عربند.واقعا به نظرتون وحشی اند. من دوست لبنانی داشتم قسم میخورم از من و شما متمدنتر و بروزتر بود![]()
گفتم نزادبرستی خوب نیست.
همین غربیها ما ایرانیها را وحشی میدانند ما را بربر مینامند برایمان فیلم 300 را درست میکنند
شما خوشتون میاد؟
پس بیایید اینطور حرف نزنیم.
همه ما بنده خداهستیم وملاک خوبی هر کس به کارهای خوب خودش است که اختیاری است و ارادی
نه نزاد و قوم و تاریخش که در اراده او نبوده.
گیرم پدر تو بود فاضل
از فضل پدر تو را چه حاصل
اما درباره ماجرای خلیج فارس و... ضعف از ما و دیپلماسی ضعیفمان است.غربیها هم بدشون نمیاد تفرقه اندازی کنند.
من یقین دارم یک انسان بافرهنگ و متمدن سایر قومیتها را پست و وحشی نمیداند و به انها توهین نمیکند .
کسی چیزی در تناقض با این نگفت!در ضمن این راهم اضافه کنم حمله به ایران در زمان خلیفه دوم اتفاق افتاد و او انطور که در تاریخ امده به شدت متعصب و نزادبرست بوده و عرب را قوم برتر میدانسته ودر زمان پیامبر هم به سلمان فارسی اهانت میکرده. اما پیامبر باهاش برخورد میکردند و اجازه چنین رفتارهایی را نمیدادند.
حمله به ایران به دستور عمر صورت گرفته نه پیامبر یا ائمه.
وای چه جالب اتفاقا پارسال پسر همسایه ما رفته بود دریا و انجا غرق شد ساحل تنکابن بعد از 1 هفته توی ساحل نوشهر پیدا شد
من فکر کردم چون جسد بعد از مدتی باد میکنه و میاد روی آب و سیستم امواج دریا اون را به ساحل میاره بعد از این حرفها من متوجه شدم که اشتباه میکردم و واین کار خداست برای عبرت آموزی... اما من نفهمیدم که این پسرک 17 ساله چی داشت برای عبرت آموزی
راستی مگه فرعون به خودش بجای طلا جواهر وزنه های پاورلیفتینگ بسته بود که باید زیر دریا میموند![]()
جناب آقای منتظر!
کتاب تواریخ هرودوت، بخشی که مربوط به تمدن مصر هست، بطور کامل روش مومیایی کردن رو توضیح داده و حتی گفته که تو هر طبقۀ اجتماعی چطور انجام میشده و ...!
هرودوت اواسط دورۀ هخامنشی زندگی میکرده... قبل از اسلام
قنات میدونی چیه؟! ایرانیا اختراعش کردن! به محاسبات دقیق ریاضی احتیاج داره و یه جور مهندسی پیشرفته ست! تشخیص اینکه کجا باید زده میشده و ... خیلی پیچیده و دقیق بوده! از 2500 سال پیش قنات وجود داشته تو ایران!
شما یه سر تشریف ببرین دزفول! یه پل هست اونجا متعلق به دورۀ ساسانی... 1700 سال پیش ساخته شده و هنوزم مورد استفاده ست
یه سر برید چغازنبیل... حوضچۀ تصفیۀ آب هست اونجا... 1250 پیش از میلاد... تقریبا 750 سال قبل از تاسیس سلسلۀ هخامنشیان... ضمن اینکه سازه ش در دنیا بینظیره
قدمت گاهشماری در ایران، پنج هزار ساله
بناهایی مثل کعبه زرتشت یا نیاسر کاربریش همی گاهشماری و رصد بوده
تو شهر سوخته مربوط به هزاره های قبل از میلاد جراحی مغز انجام شده، چشم مصنوعی پیدا شده، خطکش پیدا شده
داریوش کبیر هزاران کیلومتر جادۀ سنگفرش ساخته بود، کانال سوئز رو ساخته بود
اختراع طاق و گنبد در زمان ساسانی هم که بعد از اسلام به وفور ازش استفاده شده و همچنانم میشه
از دانشگاه و بیمارستان گندی شاپور چیزی به گوشت خورده؟
اینا اگه مصداق علم نیست، شما چه اسمی روش میذارید؟ کاریز، پل، تصفیه خونه، گاهشماری(نجوم)، جراحی، جاده، کانال،...
ملتی که دانشگاه داشتن، مگه میشه دانشمند نداشته باشن؟
اگه اسمی باقی نمونده، ولی از روی این آثار میشه پی برد به فرهنگ و تمدن غنی که پشت اینهاست! علمی که این آثار، نتیجه و مصداق عینیش هست!
ولی حالا که شما مشکلتون اسمه، من با دانش ناقص و اندک خودم سه تا رو اسم میبرم، مطمئنم بازم هست اگه کسی دنبالش بره.. : اوستانس(زمان خشایارشا) + سئنا(اینم دوره هخامنشی) + برازه حکیم(زمان اردشیر ساسانی)
ضمناً دانشمندان بزرگ بعد از اسلام به خاطر وجود آثار مکتوب باقیمانده، شناخته شده هستن! وگرنه اگه قرار بود مورد هجوم قرار بگیرن و نابود بشن، مطمئناً شناختی وجود نمیداشت
وحشی ترین اقوام زمانه... عجب!! همون زمان تو روم آدما رو مینداختن به جون هم، میشستن تماشا میکردن! ولی ما دانشگاه داشتیم!
مشتاق تعریف واژۀ "وحشی" هستم! فعلاً میذارم به حساب اطلاعات ناکافیتون! مثل دفعۀ پیش که تاپیک عذر خواهی... زدین بخاطرش!
در ضمن این راهم اضافه کنم حمله به ایران در زمان خلیفه دوم اتفاق افتاد و او انطور که در تاریخ امده به شدت متعصب و نزادبرست بوده و عرب را قوم برتر میدانسته ودر زمان پیامبر هم به سلمان فارسی اهانت میکرده. اما پیامبر باهاش برخورد میکردند و اجازه چنین رفتارهایی را نمیدادند.
حمله به ایران به دستور عمر صورت گرفته نه پیامبر یا ائمه.