archi_arch
مدیر بازنشسته
همون سایت خبری دانشجویی که از سال 2005 به اینور به روز نشده؟ میشه یه منبع خبری معتبر و به روزتر بیارید؟منبع: سایت خبری قاصدک
چون این متن بیشتر از اینکه حالت خبری داشته باشه فرم داستانی داره! خودتون ببینید
موریس بوکای تمام شب به جسد مومیایی شده زل زده بود و در مورد سخن دوستش فکر میکرد که چگونه قرآن مسلمانان درمورد نجات جسد بعد از غرق سخن میگوید در حالیکه کتاب مقدس آنها از غرق شدن فرعون در هنگام دنبال کردن موسی سخن میگوید اما از نجات جسد هیچ سخنی بمیان نمیآورد و با خود میگفت آیا امکان دارد این مومیایی همان فرعونی باشد که موسی را دنبال میکرد؟
و آیا ممکن است که حضرت محمد هزار سال قبل از این قضیه خبر داشته است؟
سال مرگ فرعون زمان حضرت موسی (ع) بوده.
نکته مهم اینه که در قرآن به سالم بودن جسد اشاره شده. جای تعجبش این بوده که زمانی در قرآن به این مساله اشاره شده بوده که نه فرعونی وجود داشته و نه کسی می دونسته مومیایی چیه. (چون به عقل مردم اون زمان مومیایی کردن قد نمی داده)
چرا همه به من میپرید؟! خب دارم سوال میکنم! جدا این متن برام قابل هضم نیست خب! شما که فهمیده اید برام بگید تا روشن شم!ای کاش قبل از اینکه بخواید مخالفت کنید مطلب رو کامل می خوندید:
حیرت و سردرگمی پروفسور دوچندان شد و از خود سوال میکرد که چگونه این امر ممکن است با توجه به اینکه این مومیایی در سال 1898ميلادي كشف شده است، در حالی که قرآن مسلمانان قبل از 1400 سال پیدا شده است؟
چگونه با عقل جور در می آید در حالی که نه عرب و نه هیچ انسان دیگری از مومیایی شدن فراعنه توسط مصریان قدیم آگاهی نداشته و زمان زیادی از کشف این مسئله نمیگذرد؟
فرعون زمان موسی(ع) بوده دیگه، واضح نیست؟ عیسی(ع) هم بعد از اون اومده واضح نیست؟ (ببخشید که مثل خودتون جواب میدم)
اول این متن نوشته شده
به نظرتون این دو قسمت با هم تناقض ندارند؟ یا شاید مصریان قدیم رو جزو انسانها نمیدونید!!چگونه با عقل جور در می آید در حالی که نه عرب و نه هیچ انسان دیگری از مومیایی شدن فراعنه توسط مصریان قدیم آگاهی نداشته و زمان زیادی از کشف این مسئله نمیگذرد؟
خب از مصریها نسل به نسل گذشته منتقل شده دیگه! منتها این منتقل شدن زمان میبره چون باید دهن به دهن میچرخیده که شاید زمان پیامبر این اطلاعات بهشون رسیده و اونها هم اینو گفتن! غیر از اینه؟
و یه سوال دیگه! مگه تمام مطالبی که تو قران هست قبلا تو انجیل و توراتم اومده که حالا این باعث شگفتیه؟! اگه تناقض بود و مثلا تو انجیل گفته بود جسد از بین رفته یه چیزی!! ولی وقتی حرفی نزده که نمیشه اینطور نتیجه گرفت! خب اونجا لزومی ندیده بگه به جاش تو قران اوردن! (البته این بعد از رد فرض بالاییه!) غیر از اینه؟
لطفا منطقی جواب بدید من برام سواله با کسی هم دشمنی ندارم و منیخوامم ایراد الکی بگیرم! فقط برام قابل هضم و قابل قبول نیست! حالا شما هر چی میخواید اسمشو بذارید!
ببخشید که زحمت فکر کردن افتاد گردن شما!اگه یه کم فکر می کردی می فهمیدی که حضرت عیسی بعد از حضرت موسی اومده !!!!
اونوقت نمی گفتی که تو زمان اونها رخ نداده واسه همین نیاوردنش
تازه تو زمان خود حضرت موسی و جلوی چشم خود بنی اسرائیل اتفاق افتاده
منتهی بنی اسرائیل در عرض چهل روز پیغمبرشون رو انکار کردن
ما همون روز خاکسپاری پیغمبر

من ابهاماتمو گفتم. شاید نکته ای هست که من متوجهش نمیشم ولی هربار که میخونم بازم برداشتم همینه و برام غیر قابل قبوله. شما اگه جواب سوالای منو تو متن دیدی و اگه زحمتی براتون نیست و فکر نکردن من اذیتتون نمیکنه! بگید تا منم قانع شم.فکر میکنم شما خیلی غیر منطقی و از روی احساسات با موضوع برخورد کردین پیشنهاد میکنم یه بار با دقت بیشتر و با فکر باز تر به موضوع نگاه کنید
ممنون