ماجرای ‌كسی ‌كه ‌توسط فرعون مسلمان شد + عكس

archi_arch

مدیر بازنشسته
منبع: سایت خبری قاصدک
همون سایت خبری دانشجویی که از سال 2005 به اینور به روز نشده؟ میشه یه منبع خبری معتبر و به روزتر بیارید؟
چون این متن بیشتر از اینکه حالت خبری داشته باشه فرم داستانی داره! خودتون ببینید

موریس بوکای تمام شب به جسد مومیایی شده زل زده بود و در مورد سخن دوستش فکر می‌‌کرد که چگونه قرآن مسلمانان درمورد نجات جسد بعد از غرق سخن می‌گوید در حالی‌که کتاب مقدس آنها از غرق شدن فرعون در هنگام دنبال کردن موسی سخن میگوید اما از نجات جسد هیچ سخنی بمیان نمی‌آورد و با خود می‌گفت آیا امکان دارد این مومیایی همان فرعونی باشد که موسی را دنبال میکرد؟

و آیا ممکن است که حضرت محمد هزار سال قبل از این قضیه خبر داشته است؟

سال مرگ فرعون زمان حضرت موسی (ع) بوده.
نکته مهم اینه که در قرآن به سالم بودن جسد اشاره شده. جای تعجبش این بوده که زمانی در قرآن به این مساله اشاره شده بوده که نه فرعونی وجود داشته و نه کسی می دونسته مومیایی چیه. (چون به عقل مردم اون زمان مومیایی کردن قد نمی داده)

ای کاش قبل از اینکه بخواید مخالفت کنید مطلب رو کامل می خوندید:

حیرت و سردرگمی پروفسور دوچندان شد و از خود سوال می‌کرد که چگونه این امر ممکن است با توجه به اینکه این مومیایی در سال 1898ميلادي كشف شده است، در حالی که قرآن مسلمانان قبل از 1400 سال پیدا شده است؟

چگونه با عقل جور در می آید در حالی که نه عرب و نه هیچ انسان دیگری از
مومیایی شدن فراعنه توسط مصریان قدیم آگاهی نداشته و زمان زیادی از کشف این مسئله نمیگذرد؟

فرعون زمان موسی(ع) بوده دیگه، واضح نیست؟ عیسی(ع) هم بعد از اون اومده واضح نیست؟ (ببخشید که مثل خودتون جواب میدم)
چرا همه به من میپرید؟! خب دارم سوال میکنم! جدا این متن برام قابل هضم نیست خب! شما که فهمیده اید برام بگید تا روشن شم!
اول این متن نوشته شده
چگونه با عقل جور در می آید در حالی که نه عرب و نه هیچ انسان دیگری از مومیایی شدن فراعنه توسط مصریان قدیم آگاهی نداشته و زمان زیادی از کشف این مسئله نمیگذرد؟
به نظرتون این دو قسمت با هم تناقض ندارند؟ یا شاید مصریان قدیم رو جزو انسانها نمیدونید!!
خب از مصریها نسل به نسل گذشته منتقل شده دیگه! منتها این منتقل شدن زمان میبره چون باید دهن به دهن میچرخیده که شاید زمان پیامبر این اطلاعات بهشون رسیده و اونها هم اینو گفتن! غیر از اینه؟

و یه سوال دیگه! مگه تمام مطالبی که تو قران هست قبلا تو انجیل و توراتم اومده که حالا این باعث شگفتیه؟! اگه تناقض بود و مثلا تو انجیل گفته بود جسد از بین رفته یه چیزی!! ولی وقتی حرفی نزده که نمیشه اینطور نتیجه گرفت! خب اونجا لزومی ندیده بگه به جاش تو قران اوردن! (البته این بعد از رد فرض بالاییه!) غیر از اینه؟
لطفا منطقی جواب بدید من برام سواله با کسی هم دشمنی ندارم و منیخوامم ایراد الکی بگیرم! فقط برام قابل هضم و قابل قبول نیست! حالا شما هر چی میخواید اسمشو بذارید!
اگه یه کم فکر می کردی می فهمیدی که حضرت عیسی بعد از حضرت موسی اومده !!!!
اونوقت نمی گفتی که تو زمان اونها رخ نداده واسه همین نیاوردنش
تازه تو زمان خود حضرت موسی و جلوی چشم خود بنی اسرائیل اتفاق افتاده
منتهی بنی اسرائیل در عرض چهل روز پیغمبرشون رو انکار کردن
ما همون روز خاکسپاری پیغمبر
ببخشید که زحمت فکر کردن افتاد گردن شما!
:razz:
فکر میکنم شما خیلی غیر منطقی و از روی احساسات با موضوع برخورد کردین پیشنهاد میکنم یه بار با دقت بیشتر و با فکر باز تر به موضوع نگاه کنید
من ابهاماتمو گفتم. شاید نکته ای هست که من متوجهش نمیشم ولی هربار که میخونم بازم برداشتم همینه و برام غیر قابل قبوله. شما اگه جواب سوالای منو تو متن دیدی و اگه زحمتی براتون نیست و فکر نکردن من اذیتتون نمیکنه! بگید تا منم قانع شم.

ممنون

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همون سایت خبری دانشجویی که از سال 2005 به اینور به روز نشده؟ میشه یه منبع خبری معتبر و به روزتر بیارید؟

چرا همه به من میپرید؟! خب دارم سوال میکنم! جدا این متن برام قابل هضم نیست خب! شما که فهمیده اید برام بگید تا روشن شم!
اول این متن نوشته شده

به نظرتون این دو قسمت با هم تناقض ندارند؟ یا شاید مصریان قدیم رو جزو انسانها نمیدونید!!
خب از مصریها نسل به نسل گذشته منتقل شده دیگه! منتها این منتقل شدن زمان میبره چون باید دهن به دهن میچرخیده که شاید زمان پیامبر این اطلاعات بهشون رسیده و اونها هم اینو گفتن! غیر از اینه؟

و یه سوال دیگه! مگه تمام مطالبی که تو قران هست قبلا تو انجیل و توراتم اومده که حالا این باعث شگفتیه؟! اگه تناقض بود و مثلا تو انجیل گفته بود جسد از بین رفته یه چیزی!! ولی وقتی حرفی نزده که نمیشه اینطور نتیجه گرفت! خب اونجا لزومی ندیده بگه به جاش تو قران اوردن! (البته این بعد از رد فرض بالاییه!) غیر از اینه؟
لطفا منطقی جواب بدید من برام سواله با کسی هم دشمنی ندارم و منیخوامم ایراد الکی بگیرم! فقط برام قابل هضم و قابل قبول نیست! حالا شما هر چی میخواید اسمشو بذارید!

ببخشید که زحمت فکر کردن افتاد گردن شما!
:razz:

من ابهاماتمو گفتم. شاید نکته ای هست که من متوجهش نمیشم ولی هربار که میخونم بازم برداشتم همینه و برام غیر قابل قبوله. شما اگه جواب سوالای منو تو متن دیدی و اگه زحمتی براتون نیست و فکر نکردن من اذیتتون نمیکنه! بگید تا منم قانع شم.

ممنون
دهن به دهن نرسیده چون هنوز نحوه اهرام ثلاثه و اینکه مال کدوم فرعونه (هرچند که می گن مال خئوپس یا خوفویه) مشخص نیست. خیلی از چیزاست که از گذشته ها به ما نرسیده.
اینکه می گین زمان پیغمبر بهشون گفتن. به نظر شما اعراب جاهلیت(منظور مردم عادین) چیزی از این چیزا می فهمیدن؟ چجور می شه پیامبر اینو بدونه و تو قرآن به نحوی نیاد.
اینکه چرا تو تورات نیامده باید بگم با توجه به نبودن این مطلب یا باید بگیم تورات تحریف شده یا توش نیامده. چون غیر ممکنه که تو کتابی که مربوط به اون زمانه نیاد و تو کتابی که جدود 1500 سال بعد اومده بیاد.
مثل اینکه بگیم چیزی راجع به انقلاب ایران تو کتابا نوشته نشه. بعد 1500 سال نوشته بشه

.MosTaFa.

کارشناس تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
1- همون سایت خبری دانشجویی که از سال 2005 به اینور به روز نشده؟ میشه یه منبع خبری معتبر و به روزتر بیارید؟

2- چرا همه به من میپرید؟!

3- به نظرتون این دو قسمت با هم تناقض ندارند؟ یا شاید مصریان قدیم رو جزو انسانها نمیدونید!!

4- و یه سوال دیگه! مگه تمام مطالبی که تو قران هست قبلا تو انجیل و توراتم اومده که حالا این باعث شگفتیه؟! اگه تناقض بود و مثلا تو انجیل گفته بود جسد از بین رفته یه چیزی!!

5- اونجا لزومی ندیده بگه به جاش تو قران اوردن!

6- منیخوامم ایراد الکی بگیرم!

7- ممنون

1- اگه اسمشو به انگلیسی تو گوگل سرچ کنی منبع موثقش هم میاد
morris bokay

2- شما هی می گی واضحه؟ واضحه؟ منم از همین ادبیات استفاده کردم. اگه این پریدنه اشکال از شماست

3- اینکه مصری ها مرده هاشون رو مومیایی می کردن تا همین یکی دو قرن پیش هم کسی نمیدونسته، قبلا هم تو متن اومده بود.

4- جالبیش اینه که توی انجیل نگفته، اگه گفته بود که می گفتن پیامبر رفته انجیل رو خونده همونو دوباره تکرار کرده، چون اولین جایی که بهش اشاره شده تو قرآنه، درحالیکه تازه رازش کشف شده، بهش میگن پیش گویی

5- یعنی هر کی یه چیز جدیدی میگه باید گفت قبلی ها هم می دونستن لزومی برای گفتنش ندیدن؟؟؟؟؟ ببخشید ولی شما در منتهای منطق وایسادید خانوم

6- کاملا مشخصه، مثل اینکه موقع نوشتن این کلمه خیلی دستتون لرزیده ها

7- ممنون از شما:gol:

raha 001

عضو جدید
هنگامی که هواپیمای حامل بزرگترین طاغوت تاریخ در فرانسه به زمین نشست، بسیاری از مسئولین کشور فرانسه و از جمله رئیس دولت و وزرایش در فرودگاه حاضر شده و از جسد طاغوت استقبال کردند.
پس از اتمام مراسم، جسد فرعون به مکانی با شرایط خاص در مرکز آثار فرانسه انتقال داده شد تا بزرگترین دانشمندان باستان‌شناس به همراه بهترین جراحان و کالبدشکافان فرانسه، آزمایشات خود را بر روی این جسد و کشف اسرار متعلق به آن شروع کنند.

رئیس این گروه تحقیق و ترمیم جسد یکی از بزرگترین دانشمندان فرانسه بنام پروفسور موریس بوکای بود که برخلاف سایرین که قصد ترمیم جسد را داشتند او در صدد کشف راز و چگونگی مرگ این فرعون بود.

تحقیقات پروفسور بوکای همچنان ادامه داشت تا اینکه در ساعات پایانی شب، نتایج نهایی ظاهر شد؛ بقایای نمکی که پس از ساعتها تحقیق بر جسد فرعون کشف شد دال بر این بود که او در دریا غرق شده و مرده است و پس از خارج کردن جسد او از دریا برای حفظ جسد، آن را مومیایی کرده‌اند. اما مسئله‌ی غریب و آنچه باعث تعجب بیش از حد پروفسور بوکای شده بود این مسئله بود که چگونه این جسد سالم‌تر از سایر اجساد باقی مانده، درحالی که این جسد از دریا بیرون کشیده شده است.
پروفسور موریس بوکای در حال آماده کردن گزارش نهایی در مورد کشف جدید (مرگ فرعون بوسیله غرق شدن در دریا و مومیایی جسد او بلافاصله پس از بیرون کشیدن از دریا) بود که یکی از حضار در گوشی به یادآور شد که برای انتشار نتیجه تحقیق عجله نکند، چرا که نتیجه تحقیق کاملا مطابق با نظر مسلمانان در مورد غرق شدن فرعون است.

ولی موریس بوکای بشدت این خبر را رد کرده و آن را بعید دانست. او بر این عقیده بود که رسیدن به چنین نتیجه ی بزرگی ممکن نیست مگر با پیشرفت علم و با استفاده از امکانات دقیق و پیشرفته کامپیوتری.

در جواب او یکی از حضار بیان کرد که قرآنی که مسلمانان به آن ایمان دارند قصه غرق شدن فرعون و سالم ماندن جثه‌ی او بعد از مرگ را خبر داده است.

حیرت و سردرگمی پروفسور دوچندان شد و از خود سوال می‌کرد که چگونه این امر ممکن است با توجه به اینکه این مومیایی در سال 1898ميلادي كشف شده است، در حالی که قرآن مسلمانان قبل از 1400 سال پیدا شده است؟

چگونه با عقل جور در می آید در حالی که نه عرب و نه هیچ انسان دیگری از مومیایی شدن فراعنه توسط مصریان قدیم آگاهی نداشته و زمان زیادی از کشف این مسئله نمیگذرد؟

موریس بوکای تمام شب به جسد مومیایی شده زل زده بود و در مورد سخن دوستش فکر می‌‌کرد که چگونه قرآن مسلمانان درمورد نجات جسد بعد از غرق سخن می‌گوید در حالی‌که کتاب مقدس آنها از غرق شدن فرعون در هنگام دنبال کردن موسی سخن میگوید اما از نجات جسد هیچ سخنی بمیان نمی‌آورد و با خود می‌گفت آیا امکان دارد این مومیایی همان فرعونی باشد که موسی را دنبال میکرد؟

و آیا ممکن است که حضرت محمد هزار سال قبل از این قضیه خبر داشته است؟

او در همان شب تورات و انجیل را بررسی کرد اما هیچ ذکری از نجات جسد فرعون به میان نیاورده بودند.

پس از اتمام تحقیق و ترمیم جسد فرعون، آن را به مصر باز گرداندند ولی موریس بوکای خاطرش آرام نگرفت تا اینکه تصمیم گرفت به کشورهای اسلامی سفر كند تا از صحت خبر در مورد ذکر نجات جسد فرعون توسط قرآن اطمینان حاصل نمايد.

یکی از مسلمانان قرآن را باز کرد و این آیه را برای او تلاوت نمود:
{فَالْیَوْمَ نُنَجِّیکَ بِبَدَنِکَ لِتَکُونَ لِمَنْ خَلْفَکَ آیَةً وَإِنَّ کَثِیراً مِنَ النَّاسِ عَنْ آیَاتِنَا لَغَافِلُونَ} [یونس:92]

ما امروز پيكرت را [از آب‏] نجات مي‌دهيم تا عبرت آيندگان شوى، و همانا بسيارى از مردم از آيت‏هاى ما بى‏خبرند
این آیه او را بسیار تحت تآثیر قرار داد و لرزه بر اندام او انداخت و با صدای بلند فریاد زد: "من به اسلام داخل شدم و به این قرآن ایمان آوردم."

موریس بوکای با تغییرات بسیاری در فکر و اندیشه و آیین به فرانسه بازگشت و سالها در مورد تطابق حقائق علمی کشف شده در عصر جدید با آیه های قرآن تحقیق کرد.

حاصل تلاش سالها تحقیق این دانشمند فرانسوی کتاب "قرآن و تورات و انجیل و علم بررسی کتب مقدس در پرتو علوم جدید" بود.

ممنون دوست گرامی :gol:

ولی چرا کمی در مورد کتابخانه ها و علومی که در ایران زمان پیامبر وجود داشته و توسط اعراب نابود و سوزانده شده توجه نمیکنید؟؟
تا کشوری از لحاظ علمی در سطح بالایی نباشه نمیتونه روی کشورهای دیگه تسلط داشته باشه و تشکیل امپراطوری( ساسانی) رو بده.پس علم ایران که نابود شده رو از قلم نندازید..
چرا به کسی که یکی از بزرگترین دانشمندان اون زمان بوده (سلمان پارسی) و در اختیار پیامبر بوده توجه نمیکنید ؟؟
شاید این اطلاعاتی که الان برای شما تعجب آوره توسط سلمان که به کتابها و گنجینه های علمی ایران دسترسی داشته در اختیار پیامبر قرار داده شده!!

باور کنید نمیشه به قطعیت چیزی رو پذیرفت برای همینه که به قول یکی از دوستان آمریکایی ها دارن روی این قضیه تحقیق میکنن..مرسی;)

pooran.mehr

عضو جدید
کاربر ممتاز

شما بگو 100 ساله به روز نشده (البته هر هفته به روز میشه) فکر میکنی فرقی میکنه درست مثل این میمونه که همه ی کتابای قدیمیت رو بریزی دور چون چند سال از چاپشون گذشته:w20:

من این مطلب رو گذاشتم اینجا چون به نظرم جالب اومد گفتم خوب دوستامم بخوننش ولی انگار اینجا عادت شده که یه سری از بچها با همه چیز مخالف باشن

با کمال احترام باید بگم شما با هدف تخریب به این نوشته نگاه کردین

pooran.mehr

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون دوست گرامی :gol:

ولی چرا کمی در مورد کتابخانه ها و علومی که در ایران زمان پیامبر وجود داشته و توسط اعراب نابود و سوزانده شده توجه نمیکنید؟؟
تا کشوری از لحاظ علمی در سطح بالایی نباشه نمیتونه روی کشورهای دیگه تسلط داشته باشه و تشکیل امپراطوری( ساسانی) رو بده.پس علم ایران که نابود شده رو از قلم نندازید..
چرا به کسی که یکی از بزرگترین دانشمندان اون زمان بوده (سلمان پارسی) و در اختیار پیامبر بوده توجه نمیکنید ؟؟
شاید این اطلاعاتی که الان برای شما تعجب آوره توسط سلمان که به کتابها و گنجینه های علمی ایران دسترسی داشته در اختیار پیامبر قرار داده شده!!

باور کنید نمیشه به قطعیت چیزی رو پذیرفت برای همینه که به قول یکی از دوستان آمریکایی ها دارن روی این قضیه تحقیق میکنن..مرسی;)

من هم به گذشته ایران افتخار میکنم

ولی باید یه واقعیتی رو پذیرفت که در حال حاضر ما سالها از جهان علم و خرد عقب افتادیم حالا به هر علت
ای کاش روزی فرزندان ما با افخار به جهانیان بگن که چی درسته و چی غلط

بيتاب

عضو جدید
خطاب به یه نفر داره میگه تورو به ساحل نجات میرسونیم.یعنی نجاتت میدیم..
اون قدرهام دیگه معنیش تفسیر نمیخواد...روشنه چی داره میگه...
بعدم تو سوره یونس هستش..
خدا از ايه چنين نظر دارد :
فرعون كه مرده وجان در بدن ندارد وديگر اثري در حيات نداريد ؛ جسدش را بصورت سالم از دريا نجات ميدهم ( چون اگر در دريا مي ماند فاسد وازبين مي رفت ) وبريا عبرت مردم قرا گيرد ...........يك
هر سوره در قران اسم دارد ودر اين سوره هاي قران مطالب متفاوت وجود دارد در اين سوره يونس ، داستان هاي متعدد از پيامبران خدا ودشمناشان نقل شده است از جمله داستان موسي وفرعون است واين يك چيزي عادي درقران ودر تضاد با با سم ييونس ندارد

maryam_th

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا از ايه چنين نظر دارد :
فرعون كه مرده وجان در بدن ندارد وديگر اثري در حيات نداريد ؛ جسدش را بصورت سالم از دريا نجات ميدهم ( چون اگر در دريا مي ماند فاسد وازبين مي رفت ) وبريا عبرت مردم قرا گيرد ...........يك
هر سوره در قران اسم دارد ودر اين سوره هاي قران مطالب متفاوت وجود دارد در اين سوره يونس ، داستان هاي متعدد از پيامبران خدا ودشمناشان نقل شده است از جمله داستان موسي وفرعون است واين يك چيزي عادي درقران ودر تضاد با با سم ييونس ندارد
به اون همقطارتم گفتم اول همه پستارو با دقت بخونین بعد نظر بدین...باز تو تا اولین پستی که چشمتو گرفت از خودت نظر درکردی؟؟
بعدشم مگه نمیگم برو بخواب؟؟ پوستت خراب میشه

raha 001

عضو جدید
من هم به گذشته ایران افتخار میکنم

ولی باید یه واقعیتی رو پذیرفت که در حال حاضر ما سالها از جهان علم و خرد عقب افتادیم حالا به هر علت
ای کاش روزی فرزندان ما با افخار به جهانیان بگن که چی درسته و چی غلط

قبول دارم الان که ما تقریبا حرفی واسه گفتن نداریم !!
منظور من این بود که اگه چیز عجیبی توی قرآن دیدید که خیلی با معجزه شباهت داشت بد نیست بدونید که در گذشته منبع علمی بزرگی (ایران )وجود داشته که میتونسته از اون راه وارد قرآن شده باشه ..

پیام پدرام

عضو جدید
سلام خیلی از ماجرای مومیایی فرعون خوشم اومد.مخصوصا اون قسمت که نوشته بودی که دانشمند با صدای بلند فریاد زد که من به این قرآن و دین اسلام ایمان آوردم .

.MosTaFa.

کارشناس تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
قبول دارم الان که ما تقریبا حرفی واسه گفتن نداریم !!
منظور من این بود که اگه چیز عجیبی توی قرآن دیدید که خیلی با معجزه شباهت داشت بد نیست بدونید که در گذشته منبع علمی بزرگی (ایران )وجود داشته که میتونسته از اون راه وارد قرآن شده باشه ..

میشه یه کم از علم ایران قبل از اسلام بیشتر بگین
ایرانی ها از کجا می تونستن از رموز مومیایی کردن مصری ها باخبر بوده باشن در حالی که در هیچ کجا مطلبی دراین مورد پیدا نشده
نه در متون ایران که در هیچ کجا.

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیگه هیچی رو نمیشه باور کرد
من که دیکه این حرفها تو گوشم فرو نمیره
فقط خدا رو قبول دارم
خود خودشو
ممنون

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز
این پروفسور با این علم و آگاهی و سطح اندیشه دینش رو به خاطر این قضیه تغییر داده حالا این دوستان میان ایرادای بنی اسرائیلی میگیرن! انگار اون پروفسوره که به خاطر این حرف تحولی در عقایدش ایجاد کرده و بعد از سال ها زندگی به اسلام رو آورده کشکی قبول کرده و سطحی نگاه کرده و فقط این دوستان به نکات مهم و اساسی پی بردن!:biggrin:

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیگه هیچی رو نمیشه باور کرد
من که دیکه این حرفها تو گوشم فرو نمیره
فقط خدا رو قبول دارم
خود خودشو
ممنون

خوب این خدا چجور راهشو به شما نشون میده؟
چه جور هدف برتر رو بهت نشون میده؟
چجور خبر از زندگی بعد از مرگت میده؟
چجور راه و روش صحیح رو بهت نشون میده؟

raha 001

عضو جدید
میشه یه کم از علم ایران قبل از اسلام بیشتر بگین
ایرانی ها از کجا می تونستن از رموز مومیایی کردن مصری ها باخبر بوده باشن در حالی که در هیچ کجا مطلبی دراین مورد پیدا نشده
نه در متون ایران که در هیچ کجا.

دوست عزیزم از اونجایی که درست نزدیک به 1000 سال قبل از ورود اسلام به ایران (در زمان امپراطوری هخامنشی) و به مدت 100 سال مصر توسط کمبوجیه پسر کوروش کبیر فتح شد ایرانی ها میدونستن چطور میشه مردگان رو مومیایی کنن.
حتی در زمان خسرو پرویز هم مصر فتح شد که اسنادش توی مصر و حدود 100 سال پیش کشف شده ولی متاسفانه هنوز وارد کتابهای تاریخی نشده!!
در مورد علم و دانش ایران بهتره یه سری به موزه ملی ایران بزنید تا از نزدیک با آثار به جای مونده اون زمان آشنا بشید.

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیزم از اونجایی که درست نزدیک به 1000 سال قبل از ورود اسلام به ایران (در زمان امپراطوری هخامنشی) و به مدت 100 سال مصر توسط کمبوجیه پسر کوروش کبیر فتح شد ایرانی ها میدونستن چطور میشه مردگان رو مومیایی کنن.
حتی در زمان خسرو پرویز هم مصر فتح شد که اسنادش توی مصر و حدود 100 سال پیش کشف شده ولی متاسفانه هنوز وارد کتابهای تاریخی نشده!!
در مورد علم و دانش ایران بهتره یه سری به موزه ملی ایران بزنید تا از نزدیک با آثار به جای مونده اون زمان آشنا بشید.

صرف اینکه می گید می دونستن که چیزی رو ثابت نمی کنه.
سند و مدرک بیارید که قبل از اسلام تو کتابی مومیایی کردن فراعنه نقل شده باشه.
منتظریم...
در ضمن 10 تا دانشمند ایرانی قبل از اسلام هم نام ببرید ممنون میشم.
ایضا" منتظریم....

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
صرف اینکه می گید می دونستن که چیزی رو ثابت نمی کنه.
سند و مدرک بیارید که قبل از اسلام تو کتابی مومیایی کردن فراعنه نقل شده باشه.
منتظریم...
در ضمن 10 تا دانشمند ایرانی قبل از اسلام هم نام ببرید ممنون میشم.
ایضا" منتظریم....
وطن فروش....ما هرچی داریم از هخامنشی ها و ساسانی ها و... داریم نه از عرب های وحشی
تو اصلا" اسم خودتو ایرانی نذار
صرفا" مسلمونی,اونم از نوع افراطیش

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی....:gol::gol::gol:

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز
وطن فروش....ما هرچی داریم از هخامنشی ها و ساسانی ها و... داریم نه از عرب های وحشی
تو اصلا" اسم خودتو ایرانی نذار
صرفا" مسلمونی,اونم از نوع افراطیش

:surprised:
بی خیال !
ما هر چی داریم از خدا داریم . تازه واسه من ژست وطن دوستی نگیر که اصلا" بهت نمیاد.
ببین الآن این میراث به قول خودت هخامنشی ها رو چقدر دوست داری و مقایسه کن به عشقت به دشمنای این خاک !
پس از هخامنشی ها واسه من حرف نزن! برو از سپاه اسکندر و کراسوس تمجید کن!
تازه اگه وطن دوست بودی ننگ ساسانی رو نام نمی بردی که ملت ما رو جزو وحشی ترین اقوام زمانه کرد با حکمرانی موبدهای سودجو.
اسلام هم عربی نیست. روش انسانیه.
در ضمن من هیچ نژادی رو بهتر یا پست تر از خودمون نمی دونم. این دید از کمبود نشئت میگیره.

mehrab.mbm

عضو جدید
اتفاقا این مطلب کاملا در مورد فرعون گفته شده.

ترجمه آیات:
اکنون باید ایمان بیاوری؟ در صورتی که از این پیش عمری به نافرمانی زیستی و از مردم ظالم بدکار بودی.(91) پس ما امروز بدن تو را برای عبرت دیگران به ساحل نجات می رسانیم با آنکه بسیاری از مردم از آیات ما غافل هستند.

وفتی حضرت موسی (ع) به بنی اسرائیل خبر داد خدا فرعون را غرق کرده بنی اسرائیل نپذیزفتن، پس خدا به دریا امر کرد که امواجش را تکان دهد و نعش او به کنار دریا بیافکند تا اینکه او را به صورت نعش بی جان ببینند و عبرت بگیرند.

نکته جالب دیگه اینکه فرعون بسیاری آهن آلات و زیور آلات به خودش بسته بود ولی خدا او را در جای بلند قرار داد در حالیکه او به خاطر سنگینی زیورآلات باید پایین می رفت. و این برای عبرت بود.

:gol:این است حقانیت اسلام همیشه پیروز:gol:
وای چه جالب اتفاقا پارسال پسر همسایه ما رفته بود دریا و انجا غرق شد ساحل تنکابن بعد از 1 هفته توی ساحل نوشهر پیدا شد

من فکر کردم چون جسد بعد از مدتی باد میکنه و میاد روی آب و سیستم امواج دریا اون را به ساحل میاره بعد از این حرفها من متوجه شدم که اشتباه میکردم و واین کار خداست برای عبرت آموزی... اما من نفهمیدم که این پسرک 17 ساله چی داشت برای عبرت آموزی

راستی مگه فرعون به خودش بجای طلا جواهر وزنه های پاورلیفتینگ بسته بود که باید زیر دریا میموند:w18::w18::w18:

mezak

کاربر فعال
اگه یه کم فکر می کردی می فهمیدی که حضرت عیسی بعد از حضرت موسی اومده !!!!
اونوقت نمی گفتی که تو زمان اونها رخ نداده واسه همین نیاوردنش
تازه تو زمان خود حضرت موسی و جلوی چشم خود بنی اسرائیل اتفاق افتاده
منتهی بنی اسرائیل در عرض چهل روز پیغمبرشون رو انکار کردن
ما همون روز خاکسپاری پیغمبر

نظرتون در مورد نوستراداموس چيه؟ اگه ادعاي پيغمبري مي كرد بهش ايمان مي آوردين يا نه؟! ( با توجه به اين كه تا الان بزرگترين پيشگوي دنياست و تعداد پيشگوييهاي درستش خيلي بيشتر از هر كتابي بوده).

البته كم هم نبودن كساني كه به خاطر داشتن اين نيروهاي فوق عادي مي تونستن ادعاي پيامبري كنن.

mezak

کاربر فعال
این پروفسور با این علم و آگاهی و سطح اندیشه دینش رو به خاطر این قضیه تغییر داده حالا این دوستان میان ایرادای بنی اسرائیلی میگیرن! انگار اون پروفسوره که به خاطر این حرف تحولی در عقایدش ایجاد کرده و بعد از سال ها زندگی به اسلام رو آورده کشکی قبول کرده و سطحی نگاه کرده و فقط این دوستان به نکات مهم و اساسی پی بردن!:biggrin:

توجه كنيد توجه كنيد! يك پروفسور :surprised: مسلمون شده حواستون باشه ها يك پروفسور ها نه يك انسان عادي:biggrin::surprised::biggrin:

پس بشتابيد تا جناب پروفسور پشيمون نشده به اسلام روي بياوريد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :confused:

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
:surprised:
بی خیال !
ما هر چی داریم از خدا داریم . تازه واسه من ژست وطن دوستی نگیر که اصلا" بهت نمیاد.
ببین الآن این میراث به قول خودت هخامنشی ها رو چقدر دوست داری و مقایسه کن به عشقت به دشمنای این خاک !
پس از هخامنشی ها واسه من حرف نزن! برو از سپاه اسکندر و کراسوس تمجید کن!
تازه اگه وطن دوست بودی ننگ ساسانی رو نام نمی بردی که ملت ما رو جزو وحشی ترین اقوام زمانه کرد با حکمرانی موبدهای سودجو.
اسلام هم عربی نیست. روش انسانیه.
در ضمن من هیچ نژادی رو بهتر یا پست تر از خودمون نمی دونم. این دید از کمبود نشئت میگیره.
در حد بحث کردن نیستی چون اصلا" تو باغ نیستی!

بالا