من از اول این بحث بودم و همه پست ها رو هم خوندم
پستی که شما بهش جواب دادی هم توی پستت مشخصه
چرا جواب نداری طفره میری؟
خب اگه خوندی پس فکر نمیکنم جوابی نیاز باشه! ولی واسه اینکه بیخودی تاپیک رو اسپم نکنی واست میگم. لطفا دقت کن!
اصلا چه ربطی داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه توجیه کار اون چرا پای بقیه رو وسط می کشی؟
گیرم رییس جمهور ایران هیچی ندونه از فرهنگ اونا، اصلا از هیچ فرهنگی هیچی ندونه
دلیل رفتار اون میشه؟
اون به عنوان رییس جمهور باید به اعتقادات یک دختر مسلمون احترام میگذاشت
حالا چه رییس جمهور ایران با ادب باشه چه بی ادب
منم یه کره ای رو می شناسم که خیلی هم دوستش دارم ولی چه ربطی داره؟؟؟؟؟؟؟؟
ایرانی ها رو هم دوست دارم دلیل میشه هر ایرانی بهم بی احترامی کرد بگم چون ایرانیا آدم های خوبین حتما اون هم منظور نداشته، توجیه می کنین در حد تیم ملی
دوست عزیزم REZANASSIMI فرمودند:
رئیس جمهورا باید در مورد فرهنگ ملتهای دیگه اطلاعات کافی داشته باشن و مشاوراشون هم اینجور اطلاعاتو میدن
شرکت ما با کره ای ها زیاد سر و کار داره. حتی طرفهای تجاری شرکت هم آداب و رسوم ما رو میدونن. چه برسه به یه رئیس جمهور... !
این کره ای ها کلا آدمهای بی ادبی هستن ، خودشونم بالاتر از همه دنیا میدونن...
من در جواب ایشون گفتم:
مثلا رئیس جمهور ما راجع به فرهنگ کره ای خیلی میدونه؟!!؟
تازه این همه فیلم کره ای از شبکه های ملی پخش میکنن بازم حاضرم شرط ببندم هیچی از فرهنگ اونا نمیدونن چه برسه به اونا که نه فیلم ایرانی میبینن نه جنس ایرانی میخرن!
شما دارین قضاوتتون رو روی یه ملت فقط بخاطر چند نفر خراب میکنین.
من 4-5 تا دوست کره ای دارم که نه تنها بی ادب و ... نیستن خیلی هم آدمهای خوبی هستند.
ولی بازم نمیگم همه کره ای ها خوبن! بالاخره همه جای دنیا آدم خوب و بد پیدا میشه و نباید زود قضاوت کنیم.
حالا جواب سوالهای شما!
1-واسه توجیه کار اون چرا پای بقیه رو وسط می کشی؟
ج: من واسه توجیه اینکه رئیس جمهور کره راجع به آداب ما نمیدونه گفتم مگر رئیس جمهور ما راجع به آداب اونها خیلی میدونه؟! حالا رئیس جمهور ما نه کلا منظورم همه کشورهاست. آیا همه رئیس جمهور ها راجع به آداب همه کشورها باخبر هستند که توقع داریم رئیس جمهور کره باشه!
2-گیرم رییس جمهور ایران هیچی ندونه از فرهنگ اونا، اصلا از هیچ فرهنگی هیچی ندونه
دلیل رفتار اون میشه؟
ج: مگه بنده خدا چیکار کرده؟! خب وقتی ندونه مثه بقیه آدمهای دنیا برای ادای احترام دستش رو دراز میکنه که دست بده دیگه!!! این کار بدیه!؟؟!؟!
3-اون به عنوان رییس جمهور باید به اعتقادات یک دختر مسلمون احترام میگذاشت
حالا چه رییس جمهور ایران با ادب باشه چه بی ادب
ج: حالا مگه احترام نزاشته؟! به رئیس جمهور ایران هم ربطی نداره! برای باز شدن مسئله به جواب سوال 1 رجوع شود!
4-
منم یه کره ای رو می شناسم که خیلی هم دوستش دارم ولی چه ربطی داره؟؟؟؟؟؟؟؟
ج: این ربطش به اون قسمت از گفته های دوست عزیزم rezanassimi که گفتند کره ای ها آدمهای بدی هستند. پس این جمله شما هم در تایید حرفهای منه!
خب عزیز دلم مشکل شما حل شد؟!
ماشالاه شما با این هوش و ذکاوت چجوری مهندسی صنایع قبول شدی خدا میداند!!!!
البته قصد توهین ندارم دوست من ولی خب قبول کن خیلی سخته هی باید مطالب قبلی رو واسه شما بیارم تا از ماجرا با خبر بشی.
اما دیگه فکر کنم مشکل حل شد! حالا اگه سوال دیگه ای هم هست مطرح کنین اما تو سوالاتتون دقت کنین لطفا!!!