لطفا سوالات خود را پيرامون مسائل شيميايي در اين تاپيك مطرح كنيد

levrone

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من که کلاً استاد نمیشم...
ولی جداً تندی نکردمااااا...فقط کپی-پیست بود...
به هر حال معذرت میخوام، ببخشید.
اي بابا
امروز چرا اينجوريه
بچه ها كسي قصد اذيت يا تندي كردن رو نداره
اول عليرضا بعد شما ناراحت شديد
اصلا مهم نيست اين بحثها
من اصلا اشتباه كردم گاز خطوط لوله شهري كاملا اتانه
ولي اگر كاملا ميخوايد براتون روشن بشه كه كدوم گازه
نه استاد ميتونه درست بگه و نه كس ديگه اي
كسي ميدونه اين چيه كه اين گازو پالايش كرده و به پست هاي انتقال هدايت كرده
يا كسي ميتونه پاسخ درست رو بده كه حداقل يك بار با اين گاز واكنشي انجام داده يا حداقل يكبار رفرمش كرده
پس منابع به درد نميخورن
و اينم براي احمد رضا بگم
آقا يك پيشنهاد دارم برات!
با اين بحث كه گاز خطوط شهري اتانه من تصميمم در مورد كارخونه كه ديشب بهت گفتم عوض شد!
يك واحد كراكينگ بزنم و اولفين بدست بيارم اتيلن مفت بدست ميارم
چون خطوط لوله همه جا هست و قيمت اين گاز لوله كشي هم مفته
پس چه كاريه برم جنوب اونجا خوراك اتان بگيرم متر معكبي 2000 تومن ؟!
بيخ ريشم هست ديگه متري 400 تومن ! نظرت چيه ؟

~Alchemist~

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

بابا من کی ناراحت شدم؟؟؟؟؟؟؟؟ :دی

سر به سر احمدرضا میذاشتم، اونور هی جوابمو نداد، گفتم به خودت بگم بیاد جواب بده :D از با شما بودن خیلی هم خوشحالم، کلی انرژی میدین به آدم، یکمی هم از محیط خسته کننده دانشگاه دور میشم :D

آخجون، پس درست گفته بودم؟؟؟ همون اتانه؟؟؟؟
سوتی نبود پس؟؟ :D
حمیــــــــــــــد!!! من میگم اتان را احیا کنیم اتیلن میده (البته کلا منظورم یه چیز دیگه بود ولی تو درسامون خونده بودیم که فرایند هیدروژن گیری تو اشل ازمایشگاهی با گرما و پلاتین یا پالادیم امکان پذیره!! و فشار)!!! خب چرا خودت میخوای واحدشو بزنی؟؟

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
:surprised:
ببین مهندس، اتان همون گاز شهریه که میای آتیشش میزنی، (درسته که اسنتشاقش به جای هوا میتونه آدمو بکشه ولی گازه دیگه، خوب چرا استنشاق میکنی؟) بعد یه درجه احیا میشه که اتیلن را میده، بعد میشه استیلن که واسه جوشکاری استفاده میکنین :D

استایرن، سمیتش مشابه کلروفرمه ولی بخوری مشکل ایجاد میکنه. واس همین برای پلیمرهایی که برای مواد غذایی در نظر میگیرن، اگه مقدارن استایرن واکنش نداده توش، بیشتر از 500 پی پی ام باشه اون موقع است که اجازه فروش بهش نمیدن. چون این پلیمرها در تماس مستقیم با مواد غذایی ن.

آمیدها، مثلا اوره، اوره را که توی خیلی چیزا استفاده میکنن، توی همین کرم های آرایشی. می مالی به پوستت اگه سمی باشه که به مرور آسیب میزنه!!!!

بعد اگه میخوای سمیت یه ترکیب را در بیاری اسم اونو بزن با MSDS
مثلا Ethylene MSDS

سلام
آقا ما مخلص شما هم هستيم اين چه حرفيه

عمرا اگه سمي باشن! سم كدومه ! نترس بابا هيچ كدوم سمي نيستن!
كف دست منو كه خودت از نزديك ديدي! اوجش اون آزمايشو دست منه
. اگر بحث همون پروپيلن ديشبه كه عمرا اگر سمي باشه يا مشكل ايجاد كنه فقط براي فشرده شدن اينا كمپرسورهاي غير عادي لازم داري كه توضيحشو برات دادم
و زمان فشرده شدنه كه ميتونن مثل هلو واكنش بدن با هرچيزي

والا به خدا تبليغ ميشه روشون
مثل متانول بيچاره ! ميگن سم عصبي قوي! كجاش بدبخت سم عصبيه
توهين به متانول ؟
:D

اتان گاز شهزي نيست علي جان!
متان قسمت عمده اين گازه
و اينكه اتان احيا بشه ميشه اتيلن ؟:surprised::D و اتيلن احيا بشه ميشه آستيلن ؟ :surprised::D

خب منظورم خود احیا نبود که!!!!
منظورم اینه که دو تا هیدروژن کمتر داره :( خوب نگفتم خب!!!!!!!!!
ethane CH3CH3
ethylene CH2CH2
acetylene CHCH

اي بابا
امروز چرا اينجوريه
اصلا مهم نيست اين بحثها
يا كسي ميتونه پاسخ درست رو بده كه حداقل يك بار با اين گاز واكنشي انجام داده يا حداقل يكبار رفرمش كرده
پس منابع به درد نميخورن
و اينم براي احمد رضا بگم
با اين بحث كه گاز خطوط شهري اتانه من تصميمم در مورد كارخونه كه ديشب بهت گفتم عوض شد!

سر به سر احمدرضا میذاشتم، اونور هی جوابمو نداد، گفتم به خودت بگم بیاد جواب بده :D از با شما بودن خیلی هم خوشحالم، کلی انرژی میدین به آدم، یکمی هم از محیط خسته کننده دانشگاه دور میشم :D

آخجون، پس درست گفته بودم؟؟؟ همون اتانه؟؟؟؟
سوتی نبود پس؟؟ :D
حمیــــــــــــــد!!! من میگم اتان را احیا کنیم اتیلن میده (البته کلا منظورم یه چیز دیگه بود ولی تو درسامون خونده بودیم که فرایند هیدروژن گیری تو اشل ازمایشگاهی با گرما و پلاتین یا پالادیم امکان پذیره!! و فشار)!!! خب چرا خودت میخوای واحدشو بزنی؟؟
درود بر شما دوستان گل
چطور مطورین؟؟
من تست کردم میدونم تو گاز شهری چیه!!!
99.98 درصدش از ترکیبی به نام ((اتیل متیل 60 تا بوتیل یه وری با زاویه ی 85 درجه)) تشکیل شده:biggrin:

فرزانه 343

کاربر فعال تالار شیمی ,
کاربر ممتاز
من که کلاً استاد نمیشم...
ولی جداً تندی نکردمااااا...فقط کپی-پیست بود...
به هر حال معذرت میخوام، ببخشید.
نگفتم تندی کردین.میتونستی این حمله رو اصلا ننویسی:کلاً درباره هرچی میخوایم صحبت کنیم اولش باید بپرسیم تو ایران یا خارج؟!؟!:confused:
و احتیاج به عذر خواهی نیست .اگه ظرفیت کم باشه یا نباشه به هیج جا نمی رسیم .منم چون درس میدم معلم بازیم انگار گل کرد.شما هم ببخشید.
من به شاگردام هم عملا یاد میدم که ما کتاب نباید باشیم ،اونم با این همه امکانات و ......

~Alchemist~

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
شما هم ببین تو ایران یا خارج!!!!!
فاصله حرف تا عمل نه خیلی دوره نه خیلی نزدیک.شما همین سایت ببینین بنزین از چه ترکیباتیه بعد برو آزمایش کن و ببین تفاوت از ماه من تا ماه گردون چقدره.البته من خودم آزمایش نکردم استاد بزرگی می گفت که به گفته هاش ایمان دارم.تازه اشتباهم کرده باشم ملایم تر هم میتونستی یادم بدی .استاد خوبی نمیشی
بچه ها من همیشه ازین بحث های جنجالی استقبال میکنم ولی یکم مهربان تر باشین دیگه ..... :gol:
بحث بنزین شد، یه داستانی را بگم جالبه بدونید
چند سال پیش توی یکی از دانشگاه های مغرب کشور، استادی برخاست و گفت که من میتونم بنزین بسازم، خلاصه کل کلی افتاد بیا و ببین
اومد کلی پول قرض کرد که یه پالایشگاه کوچیک بزنه و ... خلاصه نتونست قرضاشو پس بده و دانشگاه اخراجش کرد....
بعد همین پارسال این استاد ارجمند توسط وزارت استخدام شدن برای تولید بنزین (بله جانم بنزین ایرانی، همین که داری هر روز میسوزونی)
جالبه کاری که کرده ایشون، برای بالا بردن عدد اکتان بنزین، چون امکانات اون وریا رو نداره و دانشش هم که هیچ، اومده مقدار بنزن را تا 50 درصد بالا برده، کاری که بنزن میکنه با سلامتی را کار ندارم، حرف بزنم حمید گوشمو میپیچونه :D

حالا چقدر این داستان حقیقته، خدا داند ولی من خودم اینو از یکی از بچه ها که پدرش استاد اونجاس شنیدم.
ولی خودتون میدونید دیگه کیفیت بنزین در حد نا مطلوبی پایینه

توی بحث گازوئیل هم، نوعی که از چین وارد میکردن، گازوئیل ترش بود یعنی مقدار گوگرد ان بالا بود و تصفیه نشده بود. این گوگرد هم در اثر احتراق به اکسیدهاش تبدیل میشه و ....

آخرین ویرایش:

آرام وحشی

عضو جدید
کمک

کمک

سلام میدونم این مطلبو نباید بزارم اینجا میدونم جاش این جا نیس ببخشید.... اگه جواب انتگرال رادیکال تانژانت ایکس دی ایکس رو بلده بهم بگه لطفا. خیلی ضروریه:(

levrone

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

آخه من اصلا در جريان نبودم

آخجون، پس درست گفته بودم؟؟؟ همون اتانه؟؟؟؟ اتانه ؟
:w15: همون دهيدروژنايسون رو روش انجام بده ببين چيه :D
سوتی نبود پس؟؟ :D راستي چه خبر؟:d

خب اتيلن بدست بيارم ديگه !:d
ولي مشكل اينجاست كه گاز لوله كشي رو من باهاش زياد دعوا كردم و هر بار هم كراكش كردم بهم گاز سنتز داد نه اتيلن!
اصولا تو ايران فرايندهاي تاپ مثل MTP و MTO رو نداريم
تو ايران اتيلن رو با كركينگ بخار هيدروكربن ها بدست مياريم
مقدار اتاني هم كه تو پالايش گاز بدست مياد اينقدر نيست كه دهيدروژناسيون اتان رو راه بندازيم
ولي بالاخره به يك حد دپوي مناسب كه ميرسه ازش استفاده ميكنيم
اما زماني كه گاز متراكم و تقطير ميشه به اندازه خيلي كم از پارافينهاي گازي هم با متان مياد .

قسمت عمده گاز لوله متانه و مقداري مركاپتان و تركيبات گوگردي ديگه براي بو دار كردن كه اونم ميزنن تا زمان نشت قابل تشخيص باشه چون متان خالص بو نداره
خود گاز طبيعي كه ميره براي پالايش قسمت بزرگش متانه
پس وقتي درصد كمي از اتان توش هست كه حتي براي حوراك واحدهاي پتروشيمي هم كافي نيست چطور ميتونه سوخت ميليونها مشترك رو ساپورت كنه ؟ از كجا مياد ؟
حالا فرض بگيريم كه باشه اين مقدار اتان
به نظرت اينكه بيان اتان رو براي خوراك بدن واحدهاي اولفين ازرشمند تره يا سوخت ؟ خب متان فراوون تره و كار سوخت رو ميكنه
براي اثبات حرف من ميتوني يك بگ از گاز لوله رو آناليز كني
البته بحث مهمي نيست بيخيال

~Alchemist~

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خب اتيلن بدست بيارم ديگه !:d
ولي مشكل اينجاست كه گاز لوله كشي رو من باهاش زياد دعوا كردم و هر بار هم كراكش كردم بهم گاز سنتز داد نه اتيلن!
اصولا تو ايران فرايندهاي تاپ مثل MTP و MTO رو نداريم
تو ايران اتيلن رو با كركينگ بخار هيدروكربن ها بدست مياريم
مقدار اتاني هم كه تو پالايش گاز بدست مياد اينقدر نيست كه دهيدروژناسيون اتان رو راه بندازيم
ولي بالاخره به يك حد دپوي مناسب كه ميرسه ازش استفاده ميكنيم
اما زماني كه گاز متراكم و تقطير ميشه به اندازه خيلي كم از پارافينهاي گازي هم با متان مياد .

قسمت عمده گاز لوله متانه و مقداري مركاپتان و تركيبات گوگردي ديگه براي بو دار كردن كه اونم ميزنن تا زمان نشت قابل تشخيص باشه چون متان خالص بو نداره
خود گاز طبيعي كه ميره براي پالايش قسمت بزرگش متانه
پس وقتي درصد كمي از اتان توش هست كه حتي براي حوراك واحدهاي پتروشيمي هم كافي نيست چطور ميتونه سوخت ميليونها مشترك رو ساپورت كنه ؟ از كجا مياد ؟
حالا فرض بگيريم كه باشه اين مقدار اتان
به نظرت اينكه بيان اتان رو براي خوراك بدن واحدهاي اولفين ازرشمند تره يا سوخت ؟ خب متان فراوون تره و كار سوخت رو ميكنه
براي اثبات حرف من ميتوني يك بگ از گاز لوله رو آناليز كني
البته بحث مهمي نيست بيخيال

خبر اینکه سلامتی، من تازه اومدم، کلی سوتی هم هست که تعریف نکردم :D
اوهوم گرفتم جریانو
محسن هم گفته که آنالیزش کرده!

آقا نخندیاااااااااا، یه پیشنهاده شاید به صرفه نباشه، شاید عملی نباشه
آبگیری از اتانول هم اتیلن میده. مثلا کنار این زمین های کشاورزی که علف زیاد تولید میشه، میشه اونو خوراک تخمیر کرد و بعد با تقطیر این فراورده، اتانول را بگیریم و آبگیری انجام بدین و اتیلن بگیرین.
میشه آیا؟

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام میدونم این مطلبو نباید بزارم اینجا میدونم جاش این جا نیس ببخشید.... اگه جواب انتگرال رادیکال تانژانت ایکس دی ایکس رو بلده بهم بگه لطفا. خیلی ضروریه:(
تو تالار ریاضی یه سایت معرفی شده که هرچی بهش بدی برات حل میکنه
تو نت هم بگردی سایتش رو پیدا میکنی;)
اینم آدرسش
integral.png

آخرین ویرایش:

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز

unstoppable

کاربر بیش فعال
اي بابا
امروز چرا اينجوريه
اصلا مهم نيست اين بحثها
پس منابع به درد نميخورن
و اينم براي احمد رضا بگم
خیلی خوبه میشه ولی فکر نمیکنم اتان باشه آخه اون چیزی که من گفتم برای سایت صنایع پتروشیمی بود.
به قول خودت همونیه که گاز رو فرستاده تو لوله
بعدشم کراکینگ از این کاتالیست گرون ها نمیخواد؟! :-؟
فکر کنم تو مایه های همونیه که خودمون سنتز کردیم...!!!

levrone

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خیلی خوبه میشه ولی فکر نمیکنم اتان باشه آخه اون چیزی که من گفتم برای سایت صنایع پتروشیمی بود.
به قول خودت همونیه که گاز رو فرستاده تو لوله
بعدشم کراکینگ از این کاتالیست گرون ها نمیخواد؟! :-؟
فکر کنم تو مایه های همونیه که خودمون سنتز کردیم...!!!

نه عزيز
كراك كردن هيدروكربن ها كاتاليستهاي غير عادي نداره
حتي كاتاليستهاي اسيدي هم جواب ميده
مثل فوجاسيت

levrone

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خبر اینکه سلامتی، من تازه اومدم، کلی سوتی هم هست که تعریف نکردم :D اوهوم گرفتم جریانو محسن هم گفته که آنالیزش کرده! آقا نخندیاااااااااا، یه پیشنهاده شاید به صرفه نباشه، شاید عملی نباشه آبگیری از اتانول هم اتیلن میده. مثلا کنار این زمین های کشاورزی که علف زیاد تولید میشه، میشه اونو خوراک تخمیر کرد و بعد با تقطیر این فراورده، اتانول را بگیریم و آبگیری انجام بدین و اتیلن بگیرین. میشه آیا؟
نه چرا خنده دار ظرفيت زيادي نداره براي حركتهاي بزرگ مثل تامين خوراك يك واحد پتروشيمي بدرد نميخوره ولي براي يك كارخونه معمولي خوبه و ميتونه دهيدراتاسيون كنه الكل تخميري رو يك مقدار در حد زورش پلي اتيلني چيزي بسازه

Behnam Irani

عضو جدید
Re: لطفا سوالات خود را پيرامون مسائل شيميايي در اين تاپيك مطرح كنيد

سلام
یه سوال
نفت یا اتانول مانع یخ زدن گازوئیل می شند.
اگر نفت و اتانول با هم مخلوط شن این محلول ضد یخ قویتر میشه؟
نرم افزاری هست که بشه فرایند رو شبیه سازی کرد تا نیاز به آزمونهای سعی و خطا رو به حداقل رسوند؟؟

Sent from HTC Desire V using Tapatalk 2

levrone

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
یه سوال
نفت یا اتانول مانع یخ زدن گازوئیل می شند.
اگر نفت و اتانول با هم مخلوط شن این محلول ضد یخ قویتر میشه؟
نرم افزاری هست که بشه فرایند رو شبیه سازی کرد تا نیاز به آزمونهای سعی و خطا رو به حداقل رسوند؟؟

سلام
يك چيزي ذهنمو مشغول كرده
و اونم اينه كه اتانول عدد ستان پاييني داره
اضافه كردن اتانول به گازوئيل عدد ستان گازوئيل رو پايين مياره كه!
از طرفي گازوئيل درست و استاندارد كه قسمت بزرگ يا حتي بايد گفت تقريبا همش پارافينهاي خطيه
چرا بايد يخ بزنه ؟
مگر اينكه گازوئيل هاي اينجا درصد آروماتيكشون بالا باشه
نفت سفيد هم ستانش كمتر از گازوئيله دقيق تو ذهنم نيست ولي فكر ميكنم 40 تا 45 باشه
ولي اگر ميخوايد يخ نزنه و همزمان عدد ستان گازوئيل بالاتر بره ميتونيد چند درصد روغن پارافين بهش بزنيد!
اتانول براي تركيب شدن با بنزين مفيد عمل ميكنه ولي گازوئيل برام عجيب بود

Behnam Irani

عضو جدید
مشکل همین پارافین داخل گازوئیل هست ک در دمای پائین کریستاله میشه و مانع حرکت سوخت میشه

levrone

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مشکل همین پارافین داخل گازوئیل هست ک در دمای پائین کریستاله میشه و مانع حرکت سوخت میشه

خب ميتونيد از تركيبات ازت دار استفاده كنيد
يا حداقل از الكلهاي سنگين تر. نرمال بوتانول به بالا

يا بيايد تو هر ليتر گازوئيل نزديك به 20 ميلي ليتر هپتان نرمال اضافه كنيد
هپتان نرمال هم اكتانش صفره و هم باعث ميشه تركيب شما يخ نزنه
فقط كم چون نبايد گازوئيل شما به راحتي بسوزه ولي تركيب زيادي هپتان نرمال باعث ميشه فلشش شبيه به بنزين بشه

Behnam Irani

عضو جدید
Re: لطفا سوالات خود را پيرامون مسائل شيميايي در اين تاپيك مطرح كنيد

مهندس این دو درصد وزنی ک فرمودید رو بر چه مبنایی بیان کردید؟(محاسبه یا تجربی)
اگر دمای منفی بیستر بشه مثلا ۲۵ درجه زیر صفر بازم همین درصد جوابگو هست؟
این هپتان نرمال چه مزیتهابی نسبت به اتانول یا نفت داره؟
ضمنا
اتانول تو گازوئیل حل نمیشه!
واسه همین مشکلات دیگه ای رو بوجود میاره...
هپتان نرمال تو گازوئیل حل میشه؟
و در آخر اینکه برآورد حدودی قیمت هر لیتر هپتان نرمال چقدره؟
با تشکر

آخرین ویرایش:

engmr

عضو جدید
سلام کسی میدونه فرمول عایقهای سفید بام چیه ممنون میشم بگین واینکه یه نوع پودر خارجیه میخام بدونم ترکیباتش چیه چطوری میشه فهمید ممنون

levrone

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مهندس این دو درصد وزنی ک فرمودید رو بر چه مبنایی بیان کردید؟(محاسبه یا تجربی)
اگر دمای منفی بیستر بشه مثلا ۲۵ درجه زیر صفر بازم همین درصد جوابگو هست؟
این هپتان نرمال چه مزیتهابی نسبت به اتانول یا نفت داره؟
ضمنا
اتانول تو گازوئیل حل نمیشه!
واسه همین مشکلات دیگه ای رو بوجود میاره...
هپتان نرمال تو گازوئیل حل میشه؟
و در آخر اینکه برآورد حدودی قیمت هر لیتر هپتان نرمال چقدره؟
با تشکر

اينا نيازي به محاسبه خاصي نداره . خواصشون مشخصه
هپتان نرمال يك خوبي داره و اونم اينكه اكتانش صفره و بديش هم اينه كه فلشش نزديك به بنزينه و گازوئيل نبايد با شعله مشتعل بشه
تو موتور ديزل هم تا پودر و حالت اسپري نداشته باشه اشتعالي هم نداره
اما اگر درصد هپتان نرمال كم و نزديك به 20 ميلي ليتر باشه نميتونه گازوئيل رو شديدا قابل اشتعال كنه
زماني كه اين گازوئيل داخل سيلندر اسپري ميشه باعث ميشه ضربه شديد تر و به موقع تري به پيستون وارد بشه ولي روي زمين بريزي نه! شديد نميسوزه
از طرفي به سرعت احتراق صورت ميگيره و تمام! يعني مانع از دير سوزي ميشه و عملا زود سوز تر ميكنه
ميتونه از يخ زدن جلوگيري كنه . خودش نقطه انجمادش خيلي پايينه ولي زماني كه تركيب ميشه ديگه خودش تك نيست! خود هپتان نرمال تو 90 درجه زير صفر يخ ميزنه
نميشه بگي تو 90 درجه زير صفر يخ ميزنه ولي اندازه اي كمك ميكنه كه تو زمستون نزنه! ميشه گفت نزديك به 20 درجه رو تحمل ميكنه
مثل متانول ديگه
تو تركيبات سبك
اتانول رو من تست نكردم ببينم حل ميشه يا نه ولي ستانش پايينه سوختو خراب ميكنه
اگر قرار باشه سوخت بريزه به هم نفت كوره كه خيلي جيگر تر عمل ميكنه
تازه مثل اتانول روي عدد ستان شديد تاثير نميذاره
و نزديك به 40 ميرسونه
هپتان نرمال رو اگر بخوايد الان از بازار بخريد نميصرفه ! روي بشكه نزديك به 4 تا 5 تومن هر كيلو هستش
مگر براي آزمايش موتور ديزل مد نظر داشته باشيد يا بخوايد يك حركت خاصي بكنيد! چون اگر يك راننده بخواد ازش به عنوان يك بخش كوچيك سوخت روزانش استفاده كنه بدرد نميخوره
البته اتانول هم نميصرفه اونم نزديك به 3 تومنه
اما اگر بخوايد بهتر عمل كنيد ميتونيد روغن هاي پارافيني سبك تر رو تهيه كنيد
اونا يخ نميزنن (اونايي كه زرده)

هپتان نرمال به راحتي حل ميشه چون در اصل خودش يك زماني محلول بوده و جدا شده از همين تركيبات نفتي مثل گازوئيل

هپتان نرمال به كيلو فروخته ميشه و ليتري نيست

اما يادتون باشه نبايد سوختو روي زمين ريختيد با كبريت روشن بشه! پس دقت كنيد مقدار هپتانتون زياد نشه

Behnam Irani

عضو جدید
ممنونم مهندس
اما ما برای مصرف انبوه احتیاج داریم
ماشینهای زیادی داریم که گازوئیل سوزند
بهترین پیشنهاد شما که هم نقطه ریزش رو بهبود ببخشه و هم اقتصادی باشه چیه؟
منظورتون از روغنهای پارافینی سبک و زرد رنگ چیه؟
اسم تجاریشون یا برندشون چیه که اگر بخواهیم تهیه کنیم بگیم فلان جنس رو احتیاج داریم
به نظر شما درصد مصرف این روغنها هم همون 20 میلی لیتر در لیتر کافیه؟
لاجرم اگر نشد مجبوریم از هپتان نرمال استفاده کنیم...

levrone

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ممنونم مهندس
اما ما برای مصرف انبوه احتیاج داریم
ماشینهای زیادی داریم که گازوئیل سوزند
بهترین پیشنهاد شما که هم نقطه ریزش رو بهبود ببخشه و هم اقتصادی باشه چیه؟
منظورتون از روغنهای پارافینی سبک و زرد رنگ چیه؟
اسم تجاریشون یا برندشون چیه که اگر بخواهیم تهیه کنیم بگیم فلان جنس رو احتیاج داریم
به نظر شما درصد مصرف این روغنها هم همون 20 میلی لیتر در لیتر کافیه؟
لاجرم اگر نشد مجبوریم از هپتان نرمال استفاده کنیم...

صندوق لطفا

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سنتز اتانول

سنتز اتانول

درود بر تو عزیز
خوبی؟؟
یه سوال فننی؟؟؟؟
برتری واحد سنتز اتانول از اتیلن و یا گاز سنتز نسبت به تولید تخمیریش چیه؟(بحث محیط زیست و اینا رو بیخیال)
کدوم اقتصادی تره؟

levrone

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
درود بر تو عزیز
خوبی؟؟
یه سوال فننی؟؟؟؟
برتری واحد سنتز اتانول از اتیلن و یا گاز سنتز نسبت به تولید تخمیریش چیه؟(بحث محیط زیست و اینا رو بیخیال)
کدوم اقتصادی تره؟

چطوري محسن جان
اولا آسيبي براي محيط زيست نداره
سرعت و مقدار توليد محصول بالاست و نياز به صرف زمان براي تخمير نيست . كيفيت محصول نهايي اصلا قابل مقايسه نيست!
وقتي سنتز ميكني ميتوني تا هزاران تن در روز بدست بياري ولي تخمير اين داستانو نداره
مقدار كمه . زمان زياده و..........
از گاز سنتز ارزش نداره ولي اتيلن خوبه
تخمير كردنش ميشه بازي
ولي اگر واحدي ميخواد ميزان زيادي از اين ماده رو توليد كنه سنتزش خيلي بهتره
حالا تو حساب كن بخواي خرما تحمير كني!
مثل لاكتيك اسيده !
تخميرش يا سنتزش
سنتز لاكتيك رو بررسي كرديم براي مهرداد زديم الان براش هر كيلو 2100 تومن در مياد
و ظرفيت توليدشم بالاست
اما تخمير........ بشين تا دربياد ! در ماه هم نميتوني ظرفيت دو ساعت مهرداد رو بگيري
مثل اينه كه بخواي واحد توليد متانول بزرگ مثل زاگرس رو با يك جايي كه چوب پيروليز ميكنه رو مقايسه كني!
يك تن چوب پيروليز كني نزديك به 16 كيلو متانول آلوده بدست مياري ولي يهو يك واحد سنتزش ساعتي چند تريلي بدست مياره
پيغامتو ديدم حالا باهات تماس ميگيرم

Behnam Irani

عضو جدید
سلام دوستان
ما برای شستشوی بعضی قطعات فلزی و چربی زدایی اونها قصد داریم از متیل استات استفاده کنیم
و در حال حاضر از پرکلرید آمونیوم استفاده می کنیم اما متیل استات به صرفه تر و سالمتره
اما از اونجا که قطعات فلزی روی هم سابیده می شند و ممکنه جرقه بوجود بیاد امکان آتش گرفتن متیل استات وجود داره.
می خواستم بدونم
1- آیا شما راهی رو پیشنهاد می دید که کاری بکنیم متیل استات بدون افت قدرت حلالیتش خاصیت آتش گیریش از بین بره؟
2- و یا ماده دیگه ای رو می تونید معرفی بفرمائید تا استفاده کنیم و قیمتش از متیل استات بیشتر نشه و فرار باشه و زود خشک شه؟
با تشکر

levrone

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان
ما برای شستشوی بعضی قطعات فلزی و چربی زدایی اونها قصد داریم از متیل استات استفاده کنیم
و در حال حاضر از پرکلرید آمونیوم استفاده می کنیم اما متیل استات به صرفه تر و سالمتره
اما از اونجا که قطعات فلزی روی هم سابیده می شند و ممکنه جرقه بوجود بیاد امکان آتش گرفتن متیل استات وجود داره.
می خواستم بدونم
1- آیا شما راهی رو پیشنهاد می دید که کاری بکنیم متیل استات بدون افت قدرت حلالیتش خاصیت آتش گیریش از بین بره؟
2- و یا ماده دیگه ای رو می تونید معرفی بفرمائید تا استفاده کنیم و قیمتش از متیل استات بیشتر نشه و فرار باشه و زود خشک شه؟
با تشکر

سلام بهنام جان !
آقا شمارت بين بقيه شماره هاي گوشي گم شد نتونستم بهت خبر بدم!
اول اينكه اونو ديروز برام آوردن ! الان دستمه هر وقت مناسب ديدي يكي رو بفرست بهش تحويل بدم

و دوم اينكه ميزان فراريت براتون مهمه ؟ متيل فراره اگر فرار نباشه مشكلي داره ؟

Behnam Irani

عضو جدید
سلام مهندس
الان بهت زنگ می زنم
ضمنا اگر فرار باشه بهتره...
اگرم نشد دیگه جاره ای نداریم!