لطفا سوالات خود را پيرامون مسائل شيميايي در اين تاپيك مطرح كنيد

~Alchemist~

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام
بچه ها ما برای تولید یه سری روانکار خاص از موم مصنوعی زنبور عسل استفاده می کنیم
این موم رو خودمون تولید می کنیم و خودمون هم مصرف می کنیم
یه سوال برای ما پیش اومده که آیا این موم در مصارف دیگه ای هم داره؟
بازارش چجوریه؟
تو ایران کیا تولیدش می کنند؟
و...
خلاصه ش اینه که بازاریابیش برامون مبهمه!
اگر هم کسی از بچه ها بازاریابیش رو برامون انجام بده پورسانتش محفوظه....
ممنون

سلام مهندس
خب بستگی داره به کیفیت مومی که تولید میکنید

موارد مصرف زیادی برای موم هست ولی مهم ترینش
صنایع آرایشی بهداشتی مثل تولید کرم

levrone

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
بچه ها ما برای تولید یه سری روانکار خاص از موم مصنوعی زنبور عسل استفاده می کنیم
این موم رو خودمون تولید می کنیم و خودمون هم مصرف می کنیم
یه سوال برای ما پیش اومده که آیا این موم در مصارف دیگه ای هم داره؟
بازارش چجوریه؟
تو ایران کیا تولیدش می کنند؟
و...
خلاصه ش اینه که بازاریابیش برامون مبهمه!
اگر هم کسی از بچه ها بازاریابیش رو برامون انجام بده پورسانتش محفوظه....
ممنون

سلام
شما ميتونيد با اين موم رزين بسازيد!
روش ساخت رو اگز دوست داشتيد خبر بديد براتون ارسال ميكنم صندوق

و چند تركيب براي صنعت غذا به شرطي كه قابل خوردن باشه
كه در اين صورت ميتونيد به عنوان جايگزين براي بسياري از تركيبات تو اين صنعت ازش بهره بگيريد!

براي خشابهاي قرص هم قابل استفاده هستش!

كاربرد زياد ميشه براش جفت و جور كرد

بايد ببينيد شما تو كدوم ضمينه تمايل داريد وارد بشيد

نگران بازار يابيش نباشيد به راحتي ميتونيد خودتون چالش كنيد

فقط بايد مشخص بشه چي ميخوايد بسازيد

موفق باشيد

levrone

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام شیمیستای گل:heart:
من یه پروزه دارم برای ساخت اوسرین.کی می دونه چه جوری می تونم ماده اوسرین بسازم؟

گليسيرين و مقداري اوره!
گليسيرين رو گرم كنيد و مقداري اوره داخلش حل كنيد . اينو ديدم استفاده ميكنن
بعدا ميتونيد براي ساخت كرمها يا............. دوباره بهش اوره اضافه كنيد و يكمم لانولين كه بهترين عملكرد رو پيدا ميكنه
يك روش ديگه هم بود كه تو خاطرم نيست ذهنم شلوغه . فكر ميكنم ميگم خدمت شما
روغن اوسرين كاري نميكنه ! فقط خوب آبو نگه ميداره و پوست مرطوب ميمونه
ميگن براي اگزما خوبه اما اگزما عمرا با اين چيزا درست نميشه . در اصل اصلا درست نميشه :Dاگزما رو دوست ميدارم :D
تازه براي ساخت كرم يا داروهاي كرمي شكل هم دوباره نزديك به 10 درصد اوره ميزنن
حالا بحثش طولانيه
بازي زياد ميكنن يهو يك چيزيشو برميدارن جاش هيدروكينون ميزنن يا بنزوئيل پروكسايد رو ميان جاي يك بخش ديگش ميزنن و............ فرمول بازيه ديگه
طولانيه و البته براي مقاصد طرف سازنده اينا هم تغيير ميكنه .
موفق باشيد

enyac

عضو جدید
کمک در مورد ترکیبات رنگ مشکی که به صورت کشی با لاستیکی در می آید

کمک در مورد ترکیبات رنگ مشکی که به صورت کشی با لاستیکی در می آید

با سلام خدمت شما عریران

من بک کارگاه ریختگری آلومنیوم دارم که یکسری قطعات به سفارش مشتری تولید میکنم

دنبال ترکیب خاصی از رنگ مشکی هستم که به صورت کشی روی قطعه تولید شده بچسبه مثل عکس ریز

65436095652476943377.jpg

اگه از دوسنان کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم کمکم کنه

با تشکر

Behnam Irani

عضو جدید
سلام
شما ميتونيد با اين موم رزين بسازيد!
روش ساخت رو اگز دوست داشتيد خبر بديد براتون ارسال ميكنم صندوق

و چند تركيب براي صنعت غذا به شرطي كه قابل خوردن باشه
كه در اين صورت ميتونيد به عنوان جايگزين براي بسياري از تركيبات تو اين صنعت ازش بهره بگيريد!

براي خشابهاي قرص هم قابل استفاده هستش!

كاربرد زياد ميشه براش جفت و جور كرد

بايد ببينيد شما تو كدوم ضمينه تمايل داريد وارد بشيد

نگران بازار يابيش نباشيد به راحتي ميتونيد خودتون چالش كنيد

فقط بايد مشخص بشه چي ميخوايد بسازيد

موفق باشيد

سلام
ممنون از پاسختون
ما این موم رو با دوتا فرمولاسیون مختلف تولید می کنیم
فرمولهاشو هم آلمانیها بهمون دادند
هر دوتا فرمول هم برای پوست بی ضرر هستند
و اینجوری که خودشون می گفتند یکی از فرمولها معمولا در صنایع آرایشی و دارویی استفاده میشه و یکی دیگه در صنایع رنگ و واکس و چرمسازی...
در حال حاضر توانایی تولید 20 تن در ماه رو داریم اما مصرف خودمون بیشتر از چند صد کیلو در ماه نیست و واسه همین می خواهیم در صورت امکان این محصول رو به بازار عرضه کنیم
شما در کشور تولید چنین محصولی رو مشاهده کردید؟
ممنون می شم که روش تولید رزین رو با استفاده از این موم برام بفرستید

با تشکر

levrone

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
ممنون از پاسختون
ما این موم رو با دوتا فرمولاسیون مختلف تولید می کنیم
فرمولهاشو هم آلمانیها بهمون دادند
هر دوتا فرمول هم برای پوست بی ضرر هستند
و اینجوری که خودشون می گفتند یکی از فرمولها معمولا در صنایع آرایشی و دارویی استفاده میشه و یکی دیگه در صنایع رنگ و واکس و چرمسازی...
در حال حاضر توانایی تولید 20 تن در ماه رو داریم اما مصرف خودمون بیشتر از چند صد کیلو در ماه نیست و واسه همین می خواهیم در صورت امکان این محصول رو به بازار عرضه کنیم
شما در کشور تولید چنین محصولی رو مشاهده کردید؟
ممنون می شم که روش تولید رزین رو با استفاده از این موم برام بفرستید

با تشکر

اشاره به رنگ كرديد
و منم براي همين گفتم رزين!
دقيقا ميدونم چه فرمولي رو بهتون دادن:D

چشم حتما

يك رزين ناز در حد همون آلمانيا:d

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز

:D سلام دوستان
من یه استری دام میسازم که بوی نعناع باید بده ولی بوی لاستیک میده

میشه راهنماییم کنید :D ?

اسانس نعناع بهش بزنین!;) یا یه نگاه به ساختار نعناع بندازین ببینین چه شباهتی داره استر شما با نعناع!؟

مثلاً، اتانول، بنزوئیک اسید و سولفوریک اسید با هم یه استر می دن که بوی نعناع داره! استر نهایی اتیل بنزوات هست. اگه بوی نعناع نده، یعنی استر موردنظر تشکیل نشده و یه چیز دیگه دارین...

آخرین ویرایش:

levrone

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

:D سلام دوستان
من یه استری دام میسازم که بوی نعناع باید بده ولی بوی لاستیک میده

میشه راهنماییم کنید :D ?

:w15::w15::w15::w15:
تقلب ؟:w15::w15:

اي اي اي

خيلي ساده هستش

اول اينكه نبايد مثل اسانس نعنا باشه

مثل موبيليت ! اگر بيني رو ببري توش ميتوني يك بويي مثل نعنا يا پونه ضعيف رو حس كني!

فرمولاسيون و روش عمل كردنت كاملا درسته فقط يك نكته انحرافي تو سولفوريكت وجود داره!!!:d

و اينكه يكم اين استره زمان لازم داره تا تشكيل بشه :d

سوالات رياضي گفتي دسته ؟:d

~Alchemist~

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
:w15::w15::w15::w15:
تقلب ؟:w15::w15: منو تقلب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ داشتیم؟؟؟؟؟؟
:w15::w15::w15:

اي اي اي

خيلي ساده هستش

اول اينكه نبايد مثل اسانس نعنا باشه

مثل موبيليت ! اگر بيني رو ببري توش ميتوني يك بويي مثل نعنا يا پونه ضعيف رو حس كني! به جان خودم بو گند میده! میخوام بریزمش تو بینی م بلکه پونه را تا ته حلقم حس کنم؟؟؟
:w15::w15::w15:

فرمولاسيون و روش عمل كردنت كاملا درسته فقط يك نكته انحرافي تو سولفوريكت وجود داره!!!:d آقا سختش نکن دیگه!! غلیظ نریختم، 50% رقیقش کردم بعد

و اينكه يكم اين استره زمان لازم داره تا تشكيل بشه :d حدود سه روز چرخید، والا من سرگیجه گرفتم جاش
:w15::w15:

سوالات رياضي گفتي دسته ؟:dنه بیشتر تست هوش بود البته واس خودم

خداییش دیدم اینجا حاجت میدی، گفتم منم اینجا سوالمو بزنم بلکه حاجت ما هم مورد استجابت واقع شه که جواب هم داد :w15:

levrone

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خداییش دیدم اینجا حاجت میدی، گفتم منم اینجا سوالمو بزنم بلکه حاجت ما هم مورد استجابت واقع شه که جواب هم داد :w15:

گفتم زمان ولي نه سه روز
چند ساعت !
بايد قربوني بدي علي جان:w15::w15:
ولي سختش نكردم مشكل سولفوريكته:D

چهار شنبه قراره با احمدرضا از اول بسازيم تا به ماده نهايي برسيم

يعني قراره بياد پيشم . امروز پيشم بود قرار گذاشت

اول يكم سولفوريكتو آبكي كن

چقدر سولفوريك زدي؟

~Alchemist~

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

گفتم زمان ولي نه سه روز
چند ساعت !
بايد قربوني بدي علي جان:w15::w15: چرا مگه چیکار کردم؟؟؟؟ ارزش گوسفند داره یا خروس؟؟
ولي سختش نكردم مشكل سولفوريكته:D

چهار شنبه قراره با احمدرضا از اول بسازيم تا به ماده نهايي برسيم

يعني قراره بياد پيشم . امروز پيشم بود قرار گذاشت نامردا!!!!!!!!!

اول يكم سولفوريكتو آبكي كن آبکی کردم ولی به چشم بازم آبکی تر میکنم

چقدر سولفوريك زدي؟ آبکی ش حدود ا سی سی و نیم
...........................:D
​مرسی

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
اصلا میبینم لورون اینجاس هر یه ساعت فقط میخوام بیام ببینم چی نوشته و یادداشت کنم:smile:
هم آقا حمید و هم علیرضا، خدایی هر دوتون خیلی باحال و باسوادین، دمتون گرم;)...ایشالا ازتون یه عالمه چیز یاد بگیریم، مخصوصا من شیمی کاربردیم باید یه دوره کامل پیش آقا حمید برم:)

مهربان

کاربر فعال تالار شیمی ,
کاربر ممتاز
من کاربردی میخونم و با اطمینان میتونم بگم بیشترین کاربرد ریاضی و مخصوصا معادلات توی این رشته هست که اونم از مهندسی واسط بودنش نشات گرفته، وقتی میای ارشد کاربردی، بجز ترم اول که پیشرفته های مشترک رو میگدرونی دیگه خبری از شیمی نیست. فیریکم که اصلا نیست اگرم باشه خیلی نامحسوس
خب بله اما کاربردی که تو مقطع کارشناسیه ایشون ارشد و گفتن

enyac

عضو جدید
با سلام خدمت شما عریران

دنبال ترکیب خاصی از رنگ مشکی هستم که به صورت کشی روی قطعه تولید شده بچسبه مثل عکس ریز

مشاهده پیوست 180059

با تشکر

کسی از دوستان نیست جواب بده

آخرین ویرایش توسط مدیر:

~Alchemist~

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
با سلام خدمت شما عریران

مشاهده پیوست 180059

با تشکر
کسی از دوستان نیست جواب بده
سلام دوست عزیز
من خودم زیاد تو مبحث رنگ وارد نشدم، ولی چیزی که فهمیدم اینه که رنگ ها معمولا روی آلومینیوم خوب نمیمانن، ولی بدنه پژو 405 از آلومینیومه، میتونید برید کارخانه ازشون بپرسین که رنگی که استفاده میکنن از چه نوعی هست.

برای رنگ زدن در و پنجره های آلومینیومی، قدیما از پلی استر، آکریلات یا استات نیکل استفاده میکردن ولی سازمان بهداشت جهانی مصرف اینارو برای ساختمان ها ممنوع کرده!!

یه راه دیگه شم آندایزینگ هست که میتونید این لینک را مطالعه کنید.

یه راه دیگه هم هست، این تخصص بچه های متالوژی هست که روکش روی فلزات بکشن، تو تالار مهندسی مواد و متالوژی مطرحش کنید به نظرم بهتر جواب بده.

unstoppable

کاربر بیش فعال
اینجا چرا گرایش "شیمی پلیمر" نداره؟!؟!؟!

یه سؤالی...
مونومر هایی که برای سنتز پلیمر استفاده میشن اکثراً سمی هستن؟!
مثلاً اتیلن یا پروپیلن، استایرن، آمیدها و...

حسابی توضیح بدین لطفاً...مرسی...

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز

یه سؤالی...

کلا مواد شیمیایی رو میشه گفت سمی ولی یکی کمتر و یکی خیلی بیشتر!
ترکیبات آروماتیک و آمینی و آمیدها و ترکیبات دارای هالوژن سمیت و خطر بیشتری دارن

~Alchemist~

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اینجا چرا گرایش "شیمی پلیمر" نداره؟!؟!؟نه دیگه، دیدم پلیمری ها میان پشت سرم حرف میزنن گفتم تحویلشون نگیرم :smoke::w02:

یه سؤالی...

:surprised:
ببین مهندس، اتان همون گاز شهریه که میای آتیشش میزنی، (درسته که اسنتشاقش به جای هوا میتونه آدمو بکشه ولی گازه دیگه، خوب چرا استنشاق میکنی؟) بعد یه درجه احیا میشه که اتیلن را میده، بعد میشه استیلن که واسه جوشکاری استفاده میکنین :D

استایرن، سمیتش مشابه کلروفرمه ولی بخوری مشکل ایجاد میکنه. واس همین برای پلیمرهایی که برای مواد غذایی در نظر میگیرن، اگه مقدارن استایرن واکنش نداده توش، بیشتر از 500 پی پی ام باشه اون موقع است که اجازه فروش بهش نمیدن. چون این پلیمرها در تماس مستقیم با مواد غذایی ن.

آمیدها، مثلا اوره، اوره را که توی خیلی چیزا استفاده میکنن، توی همین کرم های آرایشی. می مالی به پوستت اگه سمی باشه که به مرور آسیب میزنه!!!!

بعد اگه میخوای سمیت یه ترکیب را در بیاری اسم اونو بزن با MSDS
مثلا Ethylene MSDS

levrone

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اصلا میبینم لورون اینجاس هر یه ساعت فقط میخوام بیام ببینم چی نوشته و یادداشت کنم:smile:
هم آقا حمید و هم علیرضا، خدایی هر دوتون خیلی باحال و باسوادین، دمتون گرم;)...ایشالا ازتون یه عالمه چیز یاد بگیریم، مخصوصا من شیمی کاربردیم باید یه دوره کامل پیش آقا حمید برم:)
سلام
آقا ما مخلص شما هم هستيم اين چه حرفيه

يا خدا!
:D اوه اوه عليرضا برو تو سنگر يك كلاهم بذار سرت موهاتو تازه كاشتي :w15::w15:
یه سؤالی...

عمرا اگه سمي باشن! سم كدومه ! نترس بابا هيچ كدوم سمي نيستن!
كف دست منو كه خودت از نزديك ديدي! اوجش اون آزمايشو دست منه
. اگر بحث همون پروپيلن ديشبه كه عمرا اگر سمي باشه يا مشكل ايجاد كنه فقط براي فشرده شدن اينا كمپرسورهاي غير عادي لازم داري كه توضيحشو برات دادم
و زمان فشرده شدنه كه ميتونن مثل هلو واكنش بدن با هرچيزي

کلا مواد شیمیایی رو میشه گفت سمی ولی یکی کمتر و یکی خیلی بیشتر!
ترکیبات آروماتیک و آمینی و آمیدها و ترکیبات دارای هالوژن سمیت و خطر بیشتری دارن
والا به خدا تبليغ ميشه روشون
مثل متانول بيچاره ! ميگن سم عصبي قوي! كجاش بدبخت سم عصبيه
توهين به متانول ؟
:D
ببین مهندس، اتان همون گاز شهریه که میای آتیشش میزنی، (درسته که اسنتشاقش به جای هوا میتونه آدمو بکشه ولی گازه دیگه، خوب چرا استنشاق میکنی؟) بعد یه درجه احیا میشه که اتیلن را میده، بعد میشه استیلن که واسه جوشکاری استفاده میکنین :D

استایرن، سمیتش مشابه کلروفرمه ولی بخوری مشکل ایجاد میکنه دقيقا چه مكشكلي ؟
:D
این آبی ها مال منه یعنی علیرضا خخخخ حمید پستتو ویرایش کردم، اصلن سانسورچی بودنم عالمی داره هااااا خخخخ
کلروفرم بیچاره س!! میگن بوش کنی بیهوش میکنه!!! من که صبح تا شوم کار کردم باهاش اصلن خوابمم نگرفت چه برسه بیهوووووووووووش!!!!! احمدرضا میتونه بره تست کنه ببینه استیلن بو کنه یا بخوره چش میشه میایم پتنت میکنیم. خخخخخخخخخ

. واس همین برای پلیمرهایی که برای مواد غذایی در نظر میگیرن، اگه مقدارن استایرن واکنش نداده توش، بیشتر از 500 پی پی ام باشه اون موقع است که اجازه فروش بهش نمیدن. چون این پلیمرها در تماس مستقیم با مواد غذایی ن.

آمیدها، مثلا اوره، اوره را که توی خیلی چیزا استفاده میکنن، توی همین کرم های آرایشی. می مالی به پوستت اگه سمی باشه که به مرور آسیب میزنه!!!!

مثلا Ethylene MSDS

اتان گاز شهزي نيست علي جان!
متان قسمت عمده اين گازه
و اينكه اتان احيا بشه ميشه اتيلن ؟:surprised::D و اتيلن احيا بشه ميشه آستيلن ؟ :surprised::D

آخرین ویرایش توسط مدیر:

~Alchemist~

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اتان گاز شهزي نيست علي جان! یه درصدیش اتانه دیگه :D
متان قسمت عمده اين گازه
و اينكه اتان احيا بشه ميشه اتيلن ؟:surprised::D و اتيلن احيا بشه ميشه آستيلن ؟ :surprised::D
[/QUOTE]
خب منظورم خود احیا نبود که!!!!
منظورم اینه که دو تا هیدروژن کمتر داره :( خوب نگفتم خب!!!!!!!!!
ethane CH3CH3
ethylene CH2CH2
acetylene CHCH

آخرین ویرایش:

unstoppable

کاربر بیش فعال

استایرن، سمیتش مشابه کلروفرمه ولی بخوری مشکل ایجاد میکنه. واس همین برای پلیمرهایی که برای مواد غذایی در نظر میگیرن، اگه مقدارن استایرن واکنش نداده توش، بیشتر از 500 پی پی ام باشه اون موقع است که اجازه فروش بهش نمیدن. چون این پلیمرها در تماس مستقیم با مواد غذایی ن.

مثلا Ethylene MSDS

سلام
آقا ما مخلص شما هم هستيم اين چه حرفيه

عمرا اگه سمي باشن! سم كدومه ! نترس بابا هيچ كدوم سمي نيستن!
كف دست منو كه خودت از نزديك ديدي! اوجش اون آزمايشو دست منه
. اگر بحث همون پروپيلن ديشبه كه عمرا اگر سمي باشه يا مشكل ايجاد كنه فقط براي فشرده شدن اينا كمپرسورهاي غير عادي لازم داري كه توضيحشو برات دادم
و زمان فشرده شدنه كه ميتونن مثل هلو واكنش بدن با هرچيزي

اتان گاز شهزي نيست علي جان!
متان قسمت عمده اين گازه
دم شما گرم رفقا مرسی...
والا منم باور نمیشد گفتم از شما بپرسم...
داستان در مورد این سؤال بود که چرا برای سنتز پلیمرها از حلال استفاده میکنن؟(مزایا؟)
یکی برگشت گفت چون مونومرهاش سمی هستن...99% مطمئن بودم که اشتباهه چون خیلی مسخره میشه که مثلاً پروپیلن که تو بطری های آب و نوشابه و... استفاده میشه سمی باشه...
علیرضا زورت زیاد شده پست حمید رو ویرایش میکنی؟! :)))))))
سوتی هم که دادی که...گاز شهری اتانه؟!؟!؟! :)))))))

unstoppable

کاربر بیش فعال
علیرضا اینقدر پست های مارو ویرایش نکن...بی جنبه... دی:
حمید شاکی بشه کل تحصیلاتت رو ویرایش میکنه هاااااا.... :)))))))
اونجا رو که دیگه نمیتونی ویرایش کنی... P: سندم سندم نکن...:)))))))

حلال به کنترل دما و ویسکوزیته کمک میکنه...(بجز بحث نوع واکنش)

فرزانه 343

کاربر فعال تالار شیمی ,
کاربر ممتاز
قسمت عمده گاز طبیعی متانه
ولی اما گاز شهری نه!
چون متان با کمترین گرما منفجر میشه و نمیشه تو لوله ها ی آهنی جریان داشته باشه ودلایل دیگه......،مثل مصرف بالا و جلوگیری از افت فشارو...
بخاطر همین گاز شهری همون گاز طبیعی نیست و افزودنی های زیادی داره.اتفاقا کلی اتان البته اگه استاندارد باشه.

LPG و ....هم همینطوره
گرچه مث بنزین و آب و چیزای دیگه معلوم نیست چقدر استانداردن.

آخرین ویرایش:

unstoppable

کاربر بیش فعال
قسمت عمده گاز طبیعی متانه
ولی اما گاز شهری نه!
چون متان با کمترین گرما منفجر میشه و نمیشه تو لوله ها ی آهنی جریان داشته باشه ودلایل دیگه......،مثل مصرف بالا و جلوگیری از افت فشارو...
بخاطر همین گاز شهری همون گاز طبیعی نیست و افزودنی های زیادی داره.اتفاقا کلی اتان البته اگه استاندارد باشه.

LPG هم همینطوره
گرچه مث بنزین و آب و چیزای دیگه معلوم نیست چقدر استانداردن.

• گاز شهري (TOWN GAS)
اصطلاحا به گازي گفته مي شود كه از طريق خط لوله از يك مجتمع توليد گاز به مصرف كنندگان تحويل مي شود . گاز شهري يا از زغال سنگ و يا از نفتا توليد و در مناطقي مصرف مي شود كه يا گاز طبيعي در دسترس نباشد و يا زغال سنگ ارزان به وفور يافت شود تركيب گاز شهري هيدروژن %50، متان%20 تا %30، كربن منواكسيد %7 تا %17، كربن دي اكسيد%3، نيتروژن %8، هيدروكربورها %8 علاوه بر اين ناخالصي هاي ديگري مانند بخار آب ، امونيال ، گوگرد، اسيد سيانيدريك نيز در گاز شهري وجود دارد. به گاز شهري گاز زغال سنگ و يا گاز سنتز نيز مي گويند. در ايران گازي كه از طريق خط لوله به مشتركين در شهرها عرضه مي گردد گاز طبيعي است و تركيب آن مشابه گاز شهري نيست.

• مشخصات گاز طبيعي
گاز طبيعي گازي است بي رنگ ، بي بو و سبك تر از هوا . براي تشخيص نشت گاز ،در ايستگاههاي دروازه ورودي شهرها به آن مواد بودار كننده اضافه مي كنند تا ايمني مصرف كنندگان گاز طبيعي تامين گردد . گاز طبيعي مورد استفاده در استان خراسان از مخازن گازي سرخس تامين مي گردد و 98 درصد آن را گازمتان تشكيل مي دهد (CH4). ارزش حرارتي هر متر مكعب گاز طبيعي تقريبامعادل ارزش حرارتي يك ليتر نفت سفيد مي باشد .

منبع: اینجا

کلاً درباره هرچی میخوایم صحبت کنیم اولش باید بپرسیم تو ایران یا خارج؟!؟!:confused:

فرزانه 343

کاربر فعال تالار شیمی ,
کاربر ممتاز
  • گاز شهري (TOWN GAS)
اصطلاحا به گازي گفته مي شود كه از طريق خط لوله از يك مجتمع توليد گاز به مصرف كنندگان تحويل مي شود . گاز شهري يا از زغال سنگ و يا از نفتا توليد و در مناطقي مصرف مي شود كه يا گاز طبيعي در دسترس نباشد و يا زغال سنگ ارزان به وفور يافت شود تركيب گاز شهري هيدروژن %50، متان%20 تا %30، كربن منواكسيد %7 تا %17، كربن دي اكسيد%3، نيتروژن %8، هيدروكربورها %8 علاوه بر اين ناخالصي هاي ديگري مانند بخار آب ، امونيال ، گوگرد، اسيد سيانيدريك نيز در گاز شهري وجود دارد. به گاز شهري گاز زغال سنگ و يا گاز سنتز نيز مي گويند. در ايران گازي كه از طريق خط لوله به مشتركين در شهرها عرضه مي گردد گاز طبيعي است و تركيب آن مشابه گاز شهري نيست.

• مشخصات گاز طبيعي
گاز طبيعي گازي است بي رنگ ، بي بو و سبك تر از هوا . براي تشخيص نشت گاز ،در ايستگاههاي دروازه ورودي شهرها به آن مواد بودار كننده اضافه مي كنند تا ايمني مصرف كنندگان گاز طبيعي تامين گردد . گاز طبيعي مورد استفاده در استان خراسان از مخازن گازي سرخس تامين مي گردد و 98 درصد آن را گازمتان تشكيل مي دهد (CH4). ارزش حرارتي هر متر مكعب گاز طبيعي تقريبامعادل ارزش حرارتي يك ليتر نفت سفيد مي باشد .

منبع: اینجا

کلاً درباره هرچی میخوایم صحبت کنیم اولش باید بپرسیم تو ایران یا خارج؟!؟!:confused:

شما هم ببین تو ایران یا خارج!!!!!
فاصله حرف تا عمل نه خیلی دوره نه خیلی نزدیک.شما همین سایت ببینین بنزین از چه ترکیباتیه بعد برو آزمایش کن و ببین تفاوت از ماه من تا ماه گردون چقدره.البته من خودم آزمایش نکردم استاد بزرگی می گفت که به گفته هاش ایمان دارم.تازه اشتباهم کرده باشم ملایم تر هم میتونستی یادم بدی .استاد خوبی نمیشی

فرزانه 343

کاربر فعال تالار شیمی ,
کاربر ممتاز
فاصله حرف تا عمل نه خیلی دوره نه خیلی نزدیک.شما همین سایت ببینین بنزین از چه ترکیباتیه بعد برو آزمایش کن و ببین تفاوت از ماه من تا ماه گردون چقدره.البته من خودم آزمایش نکردم استاد بزرگی می گفت که به گفته هاش ایمان دارم.تازه اشتباهم کرده باشم ملایم تر هم میتونستی یادم بدی .استاد خوبی نمیشی
راستی یادم رفت سر این بحث یکی از بچه ها چلوکباب هم برد(البته به طرفداری از استاد).حدود 7-8 سال پیش بود.شاید الان فقط گاز طبیعیه .در ضمن گاز شهری که گفتم منظور همین گازیه که تو لوله هاست و گاز طبیعی خالص نیست و گرونتر از اون هم هست.

آخرین ویرایش:

unstoppable

کاربر بیش فعال
من که کلاً استاد نمیشم...
ولی جداً تندی نکردمااااا...فقط کپی-پیست بود...
به هر حال معذرت میخوام، ببخشید.