كمك ،HELP ، سئوالات، FAQ ، درخواست ( پروژه هاي درسي )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

archi_arch

مدیر بازنشسته
bmh جان ممنون از لطفت حتما به دردم میخوره :gol::victory:
سرگل جان ممنون باشه مسئله ای نیست راستش این هفته که نه هفته ی بعدش تحویلمونه(البته ممکنه تغییر کنه ولی معلوم نیست) میتونم صبر کنم.اگه اخر این هفته هم برسه دستم میرسم بکشمشون:gol:
راستی ایمیلمو خواسته بودی architect_arch2000@yahoo.com
ولی خوب اگه بتونی همین جا بذاری خیلی بهتره که اگه بقیه هم بخوان بتونن استفاده کنن
بازم از هردوتون ممنون:w27:

archi_arch

مدیر بازنشسته
واقعا هیچ کدوم نمیتونین کمکم کنید؟
من رو بگو فکر میکردم که بیام و اینجا بگم مشکل حله!!!!:crying2:

خوب اخه اقا حامد اینجا تالار معماریه و بچه ها اکثرا معمارین اینهایی که شما میخواین بیشتر مربوط به شهرسازی میشه.بعد خوب یه کمم سرچ میکردی جای دوری نمیرفت به خدا!!!!!
نمیدونم دقیقا چی میخوای حالا یه نگاه به اینها بنداز امیدوارم به دردت بخوره.

· مدرن‌ترين شهر‌های آسيا در کره (به نقل از وبلاگ مهندسی ساختمان)
· مدرنیزم در شهر سازی (به نقل از سایت همکلاسی)
· شهر سازی و ترافيک (به نقل از سایت همکلاسی)
· مدیریت زباله های شهری (به نقل از سایت همکلاسی)
· زباله های شهری (به نقل از سایت همکلاسی)
· طبقه بندی مواد زائد جامد شهری (به نقل از سایت همکلاسی)
· گرافیک محیطی (به نقل از سایت همکلاسی)
· تحلیل فقر در فضای شهری (به نقل از سایت همکلاسی)
· شهر سازی و ترافيک (به نقل از سایت همکلاسی)
· مدرنیزم در شهر سازی (به نقل از سایت همکلاسی)
· بررسی بازار در شهر سازی (به نقل از سایت همکلاسی)
· بازارها (به نقل از سایت همکلاسی)
· بازآرایی میدان­های شهری (به نقل از سایت همکلاسی)
· شهر چیست؟ انواع شهرها و ویژگیهای آنها کدامند؟ (به نقل از سایت همکلاسی)
· منظور از برنامه ریزی شهری و منطقه ای (به نقل از سایت همکلاسی)
· توسعه شهر نشيني و پيامد هاي آن( با تكيه بر مورد ايران) (به نقل از سایت همکلاسی)
· سيرتحول تهيه طرحهاي توسعه شهري در جهان و ايران (به نقل از سایت همکلاسی)
· بررسي تحولات قيمت زمين در مناطق مختلف شهر تهران (به نقل از سایت همکلاسی)
· حقوق شهري و قوانين شهرسازي (به نقل از سایت همکلاسی)
· سيرتحول تهيه طرحهاي توسعه شهري در جهان و ايران (به نقل از سایت همکلاسی)
· شهرها و جهاني شدن (به نقل از سایت همکلاسی)
· مشکلات عمده شهرهاي جديد به لحاظ طراحي و ساخت،اجرا و سکونت (به نقل از سایت همکلاسی)
· شکل و مواد ساختمانی منازل فلسطین (به نقل از سایت همکلاسی)
· معرفی چند سایت علمی مربوط به رشته شهرسازی (به نقل از سایت همکلاسی)
· ساختار شبکه هاي ارتباطي در شهر (به نقل از سایت همکلاسی)
· مشکلات عمده شهرهاي جديد به لحاظ طراحي و ساخت،اجرا و سکونت (به نقل از سایت همکلاسی)
· برتري شهرهاي جديد بر شهرهاي سنتي (به نقل از سایت همکلاسی)
· انواع شهرهاي جديد از نظر نوع عملکرد و ساختار (به نقل از سایت همکلاسی)
· شهرهای جديد (به نقل از سایت همکلاسی)
· فرآيند برنامه ريزي (به نقل از سایت همکلاسی)
· مفهوم شهر و برنامه‌ريزي شهري (به نقل از سایت همکلاسی)
· برنامه ربزی شهری (تعريف و کاربرد برنامه ريزي) (به نقل از سایت همکلاسی)
· تفاوتهای اساسی مشخصه های طراحی (به نقل از سایت همکلاسی)
· مبانی طراحی شهری (به نقل از سایت همکلاسی)
· طراحي شهري چيست؟ (به نقل از سایت همکلاسی)
· نظریه های ساخت شهر (به نقل از سایت همکلاسی)

اینها رو من گلچین کردم بازم تو این لینک هست اگه اونها به دردت نخورد اینهارو هم ببین
http://www.iransaze.com/content-cat-23.html

nino

مدیر بازنشسته
کسی در مورد نیچه و ارتباطش با معماری اطلاعاتی داره؟

عزيزم كلا ارتباط فلاسفه و جامعه شناسان و روانشناسان با معماري رابطه مستقيم نيست بلكه معماران در مكاتب مختلف از نظريات آنها در معماري استفاده ميكنن و تعبيرات خودشون رو وارد معماري ميكنن مثلا آيزنمن نظريات ژاك دريدا رو وارد معماري كرد و بعضي طرفدار نظريات هابرماس و فوكو و ... هستن . اين كار خيلي سخته چون بايد ببيني معماري بوده كه به نيچه اشاره كرده باشه و يا نظرياتش بخوني و خودت تحليل كني كه در مورد معماري چي گفته يا نظرش در مورد فضا چيه ;)

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
خوبین؟؟
بچه ها من چند تا عکس می خوام
در مورد ساخت سازه
با الهام از طبیعت
کسی می تونه کمکم کنه؟؟
سلام عزیزم این یه عکس از سازه عنکبوتیه که از تار عنکبوت الهام گرفتهhttp://www.foto.ir/Photos/Gallery/32736.jpg.
یه کار رایت هم هست که ستونهای قارچی داره (ساختمان اداری جانسن و پسران)
تو همون مجموعه یه برج آزمایشگاهی داره که از حالت کنسولی شاخه ها الهام گرفته یه هسته مرکزی داره که طبقات ازش کنسولند http://www.greatbuildings.com/buildings/Johnson_Wax_Building.html تو این سایت هست اگه بخوای حتی دیتیل ستونهاش هم هست .یه کم بگردی پیدا می کنی;) تو کتاب معمار مهندس ساختار هم مطلب داره

maral55

مدیر بازنشسته
درباره ي معماري زاپن

1. کتاب معماری قدیم و جدید ژاپن نوشته محمد رضا جودت که می تونی اونو از کتابفروشی پرهام در انقلاب بخری
2. کتاب اساطیر ژاپن که اطلاعاتی در مورد خدایان ژاپن بهت میده
3. مجلات معمار رو در شماره های مختلفش بگرد مطمئنم مقاله ای با این عنوان دیدم بودم متاسفانه نمی دونم چه شماره ای
4. در اینترنت این کی ورد رو Japan architecture رو سرچ کن.

maral55

مدیر بازنشسته
سلام. هیچ کس در مورد رنگ و نور در دوره پهلوی اطلاعی نداره خیلی فوریه. هیچ کتابی هم نمی شناسین؟

حتما باید فقط در مورد پهلوی باشه؟
کتاب اصول و مبانی رنگ شناسی در معماری و شهرسازی هست ولی نمی دونم در مورد دوره پهلوی اطلاعاتی توش هست یا خیر

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
درخواست كمك درباره تضاد در معماري
سلام:ميخواستم ازتون كمك بگيرم موضوع يكي از پروژه هاي من تضاد و تضاد در معماريه استادم ازمن مقاله هاي توپ درباره اين موضوع خواسته حتي مقاله هاي خارجي كه براش ترجمه كنم لطفا منو تو اين امر ياري كنين خودم خيلي سرچ كردم اما نتيجه اي نگرفتم تو رو خدا به دادم برسين اين قدر سرم شلوغه كه ديگه وقت ندارم لطف ااگه مقاله هاي توپ درباره اين موضوع دارين يا اگه تونستين برام پيدا كنين بفرستين تا آخر عمر ممنونتون ميشم
سلام عزیزم .تو کتاب معماری فرم فضا نظم صفحه 110 از فرانسیس دی کی چینگ در مورد وحدت اضداد نوشته . تقریبا" 4 صفحه است . در مورد کاربرد تضاد در معماریه . یه مقاله هم پیدا کردم انگلیسیه architecture as oppositionدقیقا" نمی دونم به درد می خوره یا نه می خونم اگه به درد خور بود برات می ذارم;)

nino

مدیر بازنشسته
نگار جان بالاخره اين powerpoint رو پيدا كردم اصلا مخصوص موضوع خودته ;)

پیوست ها

• 6ABA~1.rar
    1.3 مگایابت · بازدیدها: 0

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنونم سیمین جان
اگه ممکنه و برات زحمتی نمی شه اون مقاله انگلیسیه رو هم بگذار
ممنونم
خیلی لطف کردی

خواهش می کنم من اون مقاله رو نتونستم کامل بخونم برا همین شک کردم که مطلبش به درد می خوره یا نه باز لینکش رو می ذارم
http://links.jstor.org/sici?sici=1046-4883(198522)38%3A4%3C8%3AAAO%3E2.0.CO%3B2-V امیدوارم به کارتون بیاد. من خودم سرچ کردم برا اینکه برام خودم هم این موضوع جالب بود گشتم یه کتاب هست به اسم آقایrobert venturi به اسم
Contradiction in Architecture . خواستم چند صفحه شو بخونم اگه مناسب بود بذارم ،زیاد وقت نکردم بگردم تو خیلی از سایتها هست contradiction به معنی تضاد و تباین هم هست .راستی اگه نتیجه بگیریم که تباین هم یه جور تضاده می شه ازش استفاده کرد ؟اگه این طور باشه تو کتاب اصل فرم و طرح نوشته وسیوس ونگ صفحه 107 تا 114 در مورد تباین مطلب داره فکر کنم به درد بخوره ;):gol:

آخرین ویرایش:

Mehran Aalto

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
من اندازه هاي استاندارد يك نيمكت يا صندلي رو براي پارك يا يك فضاي سبز ميخواستم يعني طول عرض ارتفاع پهنا و ... . اگر اندازه ها شو بهم بگين ممنون ميشم. مخصوصا كسايي كه برا تحليل كار ميكنن . مرسي

Arch-Azadeh

همکار مدیر مهندسی شهرسازی متخصص طراحی شهری
سلام . یه کتاب هست به اسم آفرینش نظریه معماری (نقش علوم رفتاری در طراحی محیط)
اگه کتاب هم به دردت بخوره این کتاب تو دنیا لنگه نداره اما متنش خیلی سنگینه :confused::crying: من مدتهاست شروع کردم اما نمی تونم تموم کنم . شنیدم دکتر عینی فر بیشتر سوالهای ارشد رو از تو این کتاب می ده که خودش هم ترجمه کرده . البته دیدم سوالهایی رو که از تو این کتاب دادن . نه اینکه فقط شنیده باشم:cool:
:D:D:D این کتاب جان لنگ یکی از سنگین ترین کتاباییه که واسه فوق خوندم...مجبور هم بودم بخونم چون سال 85 و 86 هم طراحی شهری هم معماری نصفش از این کتاب بود..دفعه اول خوندنش سخته..ولی بعدش خوب میشه. فکر کنم 3 بار خوندمش :surprised: ..ایده های جالبی را تو کتابش مطرح کرده بد نیست یک نگاهی بهش بندازین

سلام
نه پلان نمی خوام
در مورد فضای سبز در معماری
کتابهای
1-آشنایی با طراحی محیط و منظر - جان متلوچ ، سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری تهران ، 1379 دو جلد
2- مجموعه مقالات سمینار فضای سبز،سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری تهران ، 1371
3- فضای سبز شهری ، جلد نهم از کتاب سبز شهرداری - مرکز مطالعات و برنامه ریزی وزارت کشور- 1379

همین کتاب سبز شهرداری جلد نه فکر کنم از همه بهتره

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
سيمين جان همه حسابي ناراحت بودن :(
عزيزم بستگي به حجمت داره
چرا كامل با پلكسي نمي سازي . جايي تو شهرتون هست كه با ليزر ببره . چون با دست بريدن خيلي سخته :confused:
من بهت چوب باسا رو پيشنهاد ميدم خيلي هم ميتوني ظريف كار كني ;)

مرسی.
آخه ماکت سفید بین ماکتهای دیگه (موقع ارزیابی) خودشو خیلی نشون می ده خیلی هم رویاییه . اما این بار می خوام مشکی باشه. چون موضوع مدرسه راهنماییه خواستم که هم خاصیت صفحه ای بدم به حجمم. هم دیوارها و شیشه ها با پر و خالی شدنشون در مقابل هم یه بازی قشنگی با هندسه حجم می کنن اگه بخوام کلا از یه متریال بسازم اون حالتش از بین می ره یعنی اون تاکیدی که بین کشمکش اینها هست از بین می ره :(

safora

عضو جدید
من عكس و مطلب در مورد شناشيل در خانه هاي بوشهر ميخوام هر كي ميتونه لطفا كمكم كنه هر چه زودتر بهتر

Mehran Aalto

عضو جدید
کاربر ممتاز
علاوه بر این اینم خیلی حیفه که این همه معمار در تالار حضور داشته باشن و همش اینقدر رای داشته باشیم!!
گفتم حالا كه تعداد بچه هاي معماري اينجا بيشتر شده يه بار ديگه امتحان كنيم شايد جواب قاطع تري گرفتيم.

• Like
واکنش ها: nino

aref_fld

عضو جدید
بعد دادن به سایت پلان دانشگاه

بعد دادن به سایت پلان دانشگاه

دوستان سلام
من برای تحویل پروژه درک و بیان محیط باید سایت پلان دانشگاه را بهش بعد بدم و فضای سبز اطراف اون را طراحی كنم و بعدش هم اون رو راندو کنم ولی من تا بحال بعددادن را انجام ندادم اگر می شود من را راهنمایی کنید.

پیوست ها

• siteplan.jpg
    siteplan.jpg
    97.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه راندو از مداد رنگی یا آبرنگ یا ترکیب هردوشون با هم استفاده کن
به کتاب راندو ترسیم و پرسپکتیو هم یه نگاهی بنداز راندو کردن رو خیلی خوب آموزش داده:)

aminkhan

عضو جدید
موضوع کار پایانی ما طراحی کافی شاپ وکافی نت با هم هست که داخل چند تا بلوک خوابگاهی قرارداره
تورا به خدا کمک
این بار دومه
کسی نیست کمک کنه
پس اگه سایت شما به هیچ کس کمک نمیکنه
چرا راهش انداختین

nino

مدیر بازنشسته
موضوع کار پایانی ما طراحی کافی شاپ وکافی نت با هم هست که داخل چند تا بلوک خوابگاهی قرارداره
تورا به خدا کمک
این بار دومه
کسی نیست کمک کنه
پس اگه سایت شما به هیچ کس کمک نمیکنه
چرا راهش انداختین

سلام آقا امين
بفرماييد چه كمكي ميخواي ؟ الان مشكلت در طراحي چيه ؟

aminkhan

عضو جدید
درست نمی دونم
چی باید طراحی کنم
چند تا عکس در این مورد میخواستم

nino

مدیر بازنشسته
درست نمی دونم
چی باید طراحی کنم
چند تا عکس در این مورد میخواستم

خوب من بايد تو عكسام بگردم ببينم ميونم چيزي پيدا كنم . فردا يه سر بزن اگه چيزي پيدا كردم برات ميذارم همينجا ;)

nino

مدیر بازنشسته
دوستان سلام

من برای تحویل پروژه درک و بیان محیط باید سایت پلان دانشگاه را بهش بعد بدم و فضای سبز اطراف اون را طراحی كنم و بعدش هم اون رو راندو کنم ولی من تا بحال بعددادن را انجام ندادم اگر می شود من را راهنمایی کنید.

ميتوني از روش پرسپكتيو آگزونومتري استفاده كي خيلي راحت ;)

nino

مدیر بازنشسته
مرسی.
آخه ماکت سفید بین ماکتهای دیگه (موقع ارزیابی) خودشو خیلی نشون می ده خیلی هم رویاییه . اما این بار می خوام مشکی باشه. چون موضوع مدرسه راهنماییه خواستم که هم خاصیت صفحه ای بدم به حجمم. هم دیوارها و شیشه ها با پر و خالی شدنشون در مقابل هم یه بازی قشنگی با هندسه حجم می کنن اگه بخوام کلا از یه متریال بسازم اون حالتش از بین می ره یعنی اون تاکیدی که بین کشمکش اینها هست از بین می ره :(

سيمين جان من از كار بچه هامون كه با پلكسي ساختن عكس گذاشتم تو تاپيك ايده، طرح ترم جاري شما چيست؟ ميتوني با پلكسي مشكي هم كار كني . ;)

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
چطوری میشه از یه استوانه پرسپکتیو داخلی کشید؟؟:surprised:
من یه اتاق تو ذهنم هست که قاعده ش یه دایره س. پلانشو کشیدم و میخوام برای نشون دادن فضای داخلی چند تا پرسپکتیو هم بکشم ولی نمی دونم چطوری بکشم لطفا" کمک کنید! اگه میشه یه عکس هم بذارید رو همون واسم توضیح بدین!

reza_gach_arch

عضو جدید
گچساران_f1

گچساران_f1

سلام من از دانشگاه گچساران هستم.
کسی هست که یه کلکسیون کامل از یه خونه ویلایی داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟
f1
:D

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام رضای عزیز
رضا جان چرا تو تالار مهندسی معماری مطرح نمی کنی؟
اتفاقا جزو فعالترین تالارهاست و زود جواب میگیری
موفق باشی
یاعلی

m-khatami

عضو جدید
÷روژه مرمت..

÷روژه مرمت..

سلام دوستان
میخواستم نظرتون را راجع به این طرح مرمتی بدونم.این عکسها را ببینید>>
علت تخریب سقف برداشته شدن یکی از ستونهاست درنتیجه شاه تیرچوبی شکسته .

مرحله1: شمع گذاری زیر سقف
2-تخلیه بار روی سقف ( کاهگل و تخته و...)
3-نصب ستونهایی مطابق عکس و قرار دادن یک تیر روی آنها
4-اتصال تیرهای چوبی به تیرآهن مطابق دتایل ارسالی.
این ستون ها با تیرهایی به ستونهای داخل اتاق وصل میشند و یک کلاف فلزی را تشکیل میدن.

حالا چنتا سوال:
اگه من پوشش کاهگل سقف را بردارم تا سبک بشه بعدا چطوری روی تیر چوبی را پوشش بدم؟؟
آیا نیازی به یک سقف طاق ضربی کاذب به عنوان سقف اصلی روی سقف موجود هست ؟؟که کلا سقف موجود خالی از بار بشه !
اینطور که به نظر میاد تیرهای چوبی هنوز سالمند.

نیازی به کابل کششی هست یا همون تیر کافیه؟؟چون دیوارهای طرفین چرخیده !

خلاصه اینکه اگه جای من بودید چیکار میکردید؟؟

مرررررررسی.

پیوست ها

• Picture 0282.jpg
    Picture 0282.jpg
    73.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • Picture 028.jpg
    Picture 028.jpg
    72.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

m-khatami

عضو جدید
این دتایل را یادم رفت بفرستم ....مال ÷ست قبلیه !!

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    18.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0
وضعیت
موضوع بسته شده است.