bmh
عضو جدید

من چند تا دتايل برات مي زارم اميدوارم بدرت بخوره
دتايل ها كار خودم است نظرتون رو اگه درموردشون بدين ممنون ميشم
.مشاهده پیوست karoon-fin.zip
واقعا هیچ کدوم نمیتونین کمکم کنید؟
من رو بگو فکر میکردم که بیام و اینجا بگم مشکل حله!!!!![]()
کسی در مورد نیچه و ارتباطش با معماری اطلاعاتی داره؟
سلام عزیزم این یه عکس از سازه عنکبوتیه که از تار عنکبوت الهام گرفتهhttp://www.foto.ir/Photos/Gallery/32736.jpg.سلام
خوبین؟؟
بچه ها من چند تا عکس می خوام
در مورد ساخت سازه
با الهام از طبیعت
کسی می تونه کمکم کنه؟؟
درباره ي معماري زاپن
سلام. هیچ کس در مورد رنگ و نور در دوره پهلوی اطلاعی نداره خیلی فوریه. هیچ کتابی هم نمی شناسین؟
سلام عزیزم .تو کتاب معماری فرم فضا نظم صفحه 110 از فرانسیس دی کی چینگ در مورد وحدت اضداد نوشته . تقریبا" 4 صفحه است . در مورد کاربرد تضاد در معماریه . یه مقاله هم پیدا کردم انگلیسیه architecture as oppositionدقیقا" نمی دونم به درد می خوره یا نه می خونم اگه به درد خور بود برات می ذارمدرخواست كمك درباره تضاد در معماريسلام:ميخواستم ازتون كمك بگيرم موضوع يكي از پروژه هاي من تضاد و تضاد در معماريه استادم ازمن مقاله هاي توپ درباره اين موضوع خواسته حتي مقاله هاي خارجي كه براش ترجمه كنم لطفا منو تو اين امر ياري كنين خودم خيلي سرچ كردم اما نتيجه اي نگرفتم تو رو خدا به دادم برسين اين قدر سرم شلوغه كه ديگه وقت ندارم لطف ااگه مقاله هاي توپ درباره اين موضوع دارين يا اگه تونستين برام پيدا كنين بفرستين تا آخر عمر ممنونتون ميشم![]()
ممنونم سیمین جان
اگه ممکنه و برات زحمتی نمی شه اون مقاله انگلیسیه رو هم بگذار
ممنونم
خیلی لطف کردی![]()
سلام . یه کتاب هست به اسم آفرینش نظریه معماری (نقش علوم رفتاری در طراحی محیط)
اگه کتاب هم به دردت بخوره این کتاب تو دنیا لنگه نداره اما متنش خیلی سنگینهمن مدتهاست شروع کردم اما نمی تونم تموم کنم . شنیدم دکتر عینی فر بیشتر سوالهای ارشد رو از تو این کتاب می ده که خودش هم ترجمه کرده . البته دیدم سوالهایی رو که از تو این کتاب دادن . نه اینکه فقط شنیده باشم
![]()
کتابهایسلام
نه پلان نمی خوام
در مورد فضای سبز در معماری
سيمين جان همه حسابي ناراحت بودن
عزيزم بستگي به حجمت داره
چرا كامل با پلكسي نمي سازي . جايي تو شهرتون هست كه با ليزر ببره . چون با دست بريدن خيلي سخته
من بهت چوب باسا رو پيشنهاد ميدم خيلي هم ميتوني ظريف كار كني![]()
گفتم حالا كه تعداد بچه هاي معماري اينجا بيشتر شده يه بار ديگه امتحان كنيم شايد جواب قاطع تري گرفتيم.علاوه بر این اینم خیلی حیفه که این همه معمار در تالار حضور داشته باشن و همش اینقدر رای داشته باشیم!!
موضوع کار پایانی ما طراحی کافی شاپ وکافی نت با هم هست که داخل چند تا بلوک خوابگاهی قرارداره
تورا به خدا کمک
این بار دومه
کسی نیست کمک کنه
پس اگه سایت شما به هیچ کس کمک نمیکنه
چرا راهش انداختین
درست نمی دونم
چی باید طراحی کنم
چند تا عکس در این مورد میخواستم
دوستان سلام
من برای تحویل پروژه درک و بیان محیط باید سایت پلان دانشگاه را بهش بعد بدم و فضای سبز اطراف اون را طراحی كنم و بعدش هم اون رو راندو کنم ولی من تا بحال بعددادن را انجام ندادم اگر می شود من را راهنمایی کنید.![]()
مرسی.
آخه ماکت سفید بین ماکتهای دیگه (موقع ارزیابی) خودشو خیلی نشون می ده خیلی هم رویاییه . اما این بار می خوام مشکی باشه. چون موضوع مدرسه راهنماییه خواستم که هم خاصیت صفحه ای بدم به حجمم. هم دیوارها و شیشه ها با پر و خالی شدنشون در مقابل هم یه بازی قشنگی با هندسه حجم می کنن اگه بخوام کلا از یه متریال بسازم اون حالتش از بین می ره یعنی اون تاکیدی که بین کشمکش اینها هست از بین می ره![]()
ميتوني از روش پرسپكتيو آگزونومتري استفاده كي خيلي راحت![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
plz help meeee | سوالات و درخواست های معماری | 2 |