niloofar68
عضو جدید
سلام بچه ها کسی چیزی در مورد سیر تحولات مسجد میدونه اگه کمک کنین ممنون میشم
من تو بخش سازه درخواست یه چیزایی راجع به سازه فلزی کردم تو مقالات قسمت تنظیم شرایط هم مقاله خارجی برای این درس خواستم که تو هیچ کدومش کسی محلم نداد برا همین فکر کردم اینجا که مقاله ترجمه میکنین مرتبطتره حالا نمیدونم کجا چیزه دیگه ای خواستم که طبق تاپیک مربوطش نبوده که میگین خیلی جاها اینکارو کردمدر هر صورت ببخشید
سلام بچه ها کسی چیزی در مورد سیر تحولات مسجد میدونه اگه کمک کنین ممنون میشم
تو کتاب معماری ایران (دوره اسلامی)، محمد یوسف کیانی در مورد مکانها بصورت جداگانه مفصل نوشته..... امیدوارم بهت کمک کنه...
سلام دوستان من اسم تئوریستین های مشهور شهرسازی را می خوام کسی می تونه به من کمک کنه؟
سلام دوست عزیز، این جدیدترین منابع تکنولوژیه که منتشر شده ،امیدوارم موفق باشی.سلام دوستان. امسال می خوام تکنولوژی امتحان بدم. برای منابع کسی می تونه کمکم کنه؟.
کتاب طراحی شبکه ارتباطی دکتر قریب و کتاب راهنمای طراحی فضاهای شهری دکتر پاکزاد میتونه کمکت کنهسلام ببخشین برای طرح 5 کارشناسی می خوایم یه طراحی محله را انجام بدیم ولی می خوام بدونم چه مسائلی را باید رعایت کنیم و استانداردها و سرانه ها را از کجا پیدا کنم؟ اصلاً برای طراحی یه آپارتمان یا یه حجم مدرسه به چه چیزهایی باید توجه داشت یا برای طراحی معابر و پارک محله چیکار کنم؟ کسی می تونه به من کمک کنه؟
کتاب سبک شناسی دکتر پیرنیا رو دیدین؟کتاب معماری اسلامی ایران پیرنیا رو گرفتم ولی انقد ادبی نوشته هیچی نمیفهمم باید با پلان تفاوتاشونو نشون بدیم چکار کنم حالا![]()
کتاب معماری تکنولوژیک صفحه 260 تالار شهر لندن کار نورمن فاستر[ببخشید در مورد طراحی ساختمان شورای شهر اطلاعاتی دارید.خیلی واجبه.تورو خدا اگه دارین برام بفرستین.
مموش جونم تو هنوز دنبال نمونه ایی قربونت برم.slm mohandesaye javan &joje mohandesa.man shadidan be komak niaz daram bara payan namam.subjectam rasad khonast(observatory).nemone plan be hamrah ax o matlab mikham. too sabk bashe.hlp mehala to sabkam nabod fada sare mobarake hamaton.
خسته نباشید بچه های گل معماری
ببخشید من دنبال چند تا عکس OPENآشپزخانه میگردم اگه عکسشو نداشتید کتابی یا سی دی برام معرفی کنید که برم سفارش بدم چون خیلی ضروریه ممنون میشم کمکم کنید.
من واسه درس پروژه نهاييم موزه نور رو انتخاب كردم
لطفا اگه كتاب سايت پايان نامه يا هر چيز ديگه كه بتونه كمكم كنه دارين اينجا بذارين كه هم من هم بقيه بچه ها استفاده كنيم
مرسيييييييييييي
هههههه.....چقدر تايپ فارسي سختهههههه!!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
plz help meeee | سوالات و درخواست های معماری | 2 |