prettyblackrose
عضو جدید
لطفا واسه ي ماكتم هم كمكم كنيد.
مرسي از لطفتون
مرسي از لطفتون
سلام یلدا جان منم مثل تو این ترم طراحی خوابگاه دارم اگه مطلبی دستت رسید ممنون میشم اگه واسه منم بفرستی منم خوشحال میشم کمکت کنممرسي اگه اين لطف و كني ممنون ميشم چون خيلي نياز دارم دقيقا نميدونم بايد چه طور واسم بفرستي اگه ميشه از بچه هايي كه عضو فعال سايت هستند بپرس كه بايد چه جور بفرستي بازم ممنون![]()
من اون کتابا رو از این سایت دانلود کردمسلام یلدا جان منم مثل تو این ترم طراحی خوابگاه دارم اگه مطلبی دستت رسید ممنون میشم اگه واسه منم بفرستی منم خوشحال میشم کمکت کنم
بچه ها عکس نقشه راههای ایران رو دارین دقیق و با جزئیات میخوام واسه پروژه روستا. نقشه هایی که خودم پیدا کردم دقیق نیستن یعنی تمام روستاها رو ندارن.روستای من تو استان مرکزی هستش بچه ها کمک اگه سایت یا عکسی دارین بگین بدجور گیر کردمسلام به شما دوست عزیز
کتاب سبک شناسی معماری پیرنیا و معماری اسلامی میتونه کمک خوبی برای شما باشه.
موفق باشید
slm azizam.karaye "santiago calatrava"kolan to in sabke.karash ro negah kon,1ketab male nashre khak hast be esme"santiago calatrava" hatman komaket mikone.axasham to sitesh hast.سلام دوستای عزیز.من ازتون کمک می خوام.استادمون ازمون خواسته که از فرم یک جاندار برای طراحی هتل یا کافی شاپ یا هر فضایی دلخواه دیگه استفاده کنیم.بهم بگید از چه منبعی استفاده کنم![]()
slm,ketab sabk shenasi ostad pir nia.سلام خدمت همه دوستهای عزیز
من به پلان مساجد امام اصفهان و یا نقش جان و یا مسجد شیخ لطف الله نیاز دارم
از کجا میتونم پیدا کنم؟
slm.naghshe k na,ama boro to site google earth mitoni ax begiri.بچه ها عکس نقشه راههای ایران رو دارین دقیق و با جزئیات میخوام واسه پروژه روستا. نقشه هایی که خودم پیدا کردم دقیق نیستن یعنی تمام روستاها رو ندارن.روستای من تو استان مرکزی هستش بچه ها کمک اگه سایت یا عکسی دارین بگین بدجور گیر کردم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
plz help meeee | سوالات و درخواست های معماری | 2 |