Hosein Kian
عضو جدید
درخواست
درخواست
سلام بچه ها ...در مورد بازار محله اطلاعات میخوام هرچی بود برسونید...از خون واجب تره
درخواست
سلام بچه ها ...در مورد بازار محله اطلاعات میخوام هرچی بود برسونید...از خون واجب تره
سلامسلام
كسي درمورد كلاس هاي ورك شاپ احسان طايفه خبري داره يانه؟
وهمچنين كلاس هاي اسكيسش چقدره؟
سلاملطفا" اگه اطلاعاتی در مورد مجتمع رفاهی بین راهی دارید،کمکم کنید
![]()
سلام به بروبچسه معماری گل
آقا یه راهنمایی فوری نیاز دارم ممنون میشم کمکم کنین.
من لیسانسم رو عمران بودم الان فوق لیسانس تکنولوژی قبول شدم. سر کلاس های فوق که رفتم متوجه شدم این رشته به معماری بیشتر از اونچه فکر می کردم میل دارهحالا به قول دکتر گلابچی عمرانی ها باید معمار بشن....
به نظر شما از چی شروع کنم؟ پایه معماریم رو چه جور بریزم....این گرایش بیشتر سمت علمی کردن معماریه و برای همین بیشتر به کتاب هایی نیاز دارم که عناصر معماری رو تشریح کنه نه تاریخ و ایناش. در واقع منابعی رو می خوام که با خوندنش بتونم گلیمم رو بین بچه های تکنولوژی معماری بکشم بیرون....کمک کنید دعاگوتون میشم
ما ریز همتونیم![]()
سلامدوستان!
كسي نمونه اي از باغ موزه داره به من كمك كنه!اطلاعاتي راجع به باغ موزه آب قلهك و باغ گياه شناسي چيتگر پيدا كردم ولي سايت پلان ندارم.اگه نمونه خارجي هم داشته باشيد خيلي عاليه!
هركي داره لطفاً بده در راه خدا!![]()
میخواستم بدونم چرا بعضی از مساجد 2 منار و بعضی 1 منار دارند؟
در ضمن غیر از تفاوت اعتقادی شیعه و سنی
سلام.کسی کمکم میتونه بکنه راجع به خوابگاه دانشجویی؟ لطفا اگه مطلب یا نمونه یا استانداردهاشو داشتین کمکم کنین
دلیل وجود یک مناره را دوستمون فرمودند ولی اینکه چرا مسجد 2 مناره ای ساخته شده بیشتر بخاطر جنبه ی زیبایی قضیه بوده بخاطر حالت قرینه ای که بین دو مناره بوجود می یاد و منظره ی زیباتری که بوجود می آوره...میخواستم بدونم چرا بعضی از مساجد 2 منار و بعضی 1 منار دارند؟
در ضمن غیر از تفاوت اعتقادی شیعه و سنی
کتاب نقد اثار معماری معاصر ایران نمونه پلان. عکس و ... همراه نقد داره.فکر کنم خیلی به دردتون بخوره اگه پیدانکردی برام پیام بذارتوی صفحه خودم.اسکن کنم برات بفرستمبچه ها ميشه راهنماييم كنيد تا بتونم يه نمونه از فرهنگسرا در داخل يا خارج از ايران پيدا كنم. هر چي سرچ كردم نتيجه نداد.
مرسی از راهنماییت نویفرت رو دیدم اما راجع به کالج و دانشگاهه نه خوابگاه در ضمن به نمونه هم خیلی احتیاج دارم کاش یکی کمک کنهسلام.
نمیدونم نگاه کردی یا نه ولی از نویفرت خیلی میتونی کمک بگیری
سلام من برای درس تنظیم شرایط محیطی استادم ازمون یه مقاله خواسته ترجمه کنیم البته حتما باید با ذکر منبع نویسنده و اینا باشه موضوع مقاله هم میتونه (پدیده گلخانه ای یا پدیده شومینه ای یا معماری پایدار و کلا هر چیزی که مربوط به این درسه باشه کسی میتونه کمکم کنه لطفا![]()
من تو بخش سازه درخواست یه چیزایی راجع به سازه فلزی کردم تو مقالات قسمت تنظیم شرایط هم مقاله خارجی برای این درس خواستم که تو هیچ کدومش کسی محلم نداد برا همین فکر کردم اینجا که مقاله ترجمه میکنین مرتبطتره حالا نمیدونم کجا چیزه دیگه ای خواستم که طبق تاپیک مربوطش نبوده که میگین خیلی جاها اینکارو کردمسلام. دوست عزیز شما اگر مطالب درخواستیتون رو در تاپیک كمك ،HELP ، سئوالات، FAQ ، درخواست ( پروژه هاي درسي ) مطرح کنید سریع تر جواب میگیرین . ضمن اینکه ارسال پست نا مرتبط به تاپیک خلاف قوانین هست که شما اینکار رو در خیلی از تاپیک ها انجام دادین...
به دلیل مشکل سیستممم نتونستم لینک تاپیک هایی که مرتبط با درخواست شما هست رو قرار بدم . اما در تالار مقالات معماری . اگر سرچ کنید. تعداد زیادی مقاله در رابطه با تنظیم شرایط محیطی و موارد مرتبطش هست از قبیل گلخانههاي خورشيدي راهكاري مناسب براي بهينه سازي مصرف سوخت - معماری پایدار - بررسی آبگرمکن خورشیدی ترموسیفون با توزیع دمای خطی - تحلیل فنی- اقتصادی یک خانه خورشیدی نمونه در تهران و............. خیلی مطالب زیادی در اون تالار هست که به دردتون میخوره...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
plz help meeee | سوالات و درخواست های معماری | 2 |