سلام این اولین کامنت منه !! من از این که این سایت رو با این همه صاحب نظر در رشته ی خودم پیدا کردم واقعا خوشحالم .

خدای من !!!! داره از خوشحالی گریم می گیره .
حالا یه در خواست داشتم از شما دوستای عزیز که در مورده اولین کاره من نظر بدید . خیلی برام مهمه و حکم مرگ و زندگی داره چون من هفته ی پیش با نماینده ی استاد سر این موضوع حرفم شده

پس خواهش می کنم عمق فاجعه را درک کنید . من ترم یکم و این دومین کارمونه که ارایه دادیم.موضوع طراحی یک المان در یک میدان در یه جای شهر . المان طراحی شده باید با فضای اطراف مرتبط باشه. میدان من در ورودی شهر بوشهر است و عکس هاش در پایین اومده . اول در مورده ایده و خود طراحی ازتون نظر می خوام و دوم یک اسم مناسب برای این میدان. من این المان رو بر این مبنا طراحی کردم : بوشهر از قدیم تا حالا به شهر آب و آفتاب معروفه و بوشهر رو با این اسم میشناسند. المان من از دایره ی شیب دار به سمت بالا و اشعه های خورشیدی که به موج های دریا تبدیل شدند تشکیل شده . فکر می کنم چیزی رو از قلم نیانداخته باشم . ممنون می شم اگه نظراتتون رو شرح بدید.
مشاهده پیوست 3537
مشاهده پیوست 3538
سلام
بالاخره این کار شما رو دیدم ...
نظرات شخصی خودم رو می گم .امیدوارم بهت ایده بده و بتونی با توجه به بضاعت و توانایی که داری ازش استفاده کنی .
1- مفهوم المان در معنای فیزیکی ، روح بخشیدن به یک مفعوم معنوی که میتونه در خودش یکسری رشته های تسلسل از خاطرات ، مضامین و افتخارات یا حتی انسانهای خاص باشه.
2- مفهوم وحدت در کثرت یکی از بزرگترین نیازهای یک سازه المانی به شمار میره . بنا براین تکثر در کار المان خود به خود رد میشه .
3- نیاز های معنایی با توجه به فرمها می تونه گویای واقعیتهایی باشه که در بعضی شرایط نه تنها نمی تونه گویای واقعیت اصلی مورد نظر طراح باشه بلکه کاملا مخالف با ایده و نظر ایشان برداشت بشه و این مهم نیازمند توجه بسیار قدرتمندانه ، متفکرانه و همه جانبه طراح یک المانه.
4- با توجه به نیاز های بومی منطقه و دید فرامنطقه ای ، دیدگاههای یک جانبه به هیج وجه نمی تونه جواب اصلی در یک طرح المان باشه .
5- شفافیت و سادگی ، وحدت در عین کثرت ، توجیه واقعی عناصر به کار رفته در طرح نباید مثل یک طرح معماری باشه که نیاز به توضیح داشته باشه و می بایست در یک نگاه درک بشه یا نشه . مفهوم خودش رو برسونه یا نرسونه و اینجاست که جواب طرح شما یک کلمه است بلی یا نه . به جواب رسیدی یا نرسیدی .
توصیه اکید می کنم کار معمارای بزرگ رو که المان کار کردن رو چند بار با فوم یا اکاستیو بساز و احجام رو درک کن . به روح فضا برس و با توجه به صورت مساله و نیاز ها شروع به طراحی مجدد کن . اولین جواب ، بهترین جواب نیست دوست خوب من ...
در ضمن خوندن کامل کتاب زیبا شناختی در معمار ی رو به همراه کتاب مفاهیم پایه در معماری بهت توصیه می کنم .
موفق و پیروز باشی