كمك ،HELP ، سئوالات، FAQ ، درخواست ( پروژه هاي درسي )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ساسان666

عضو جدید
سلام

سلام

دوستان سلام
من دنبال مفاهیم معماری دیکانستراکشن هستم کسی می تونه به من کمک کنه؟

ATA KHAN

عضو جدید
به نظرات صادقانه شما نیازمندیم!

سلام این اولین کامنت منه !! من از این که این سایت رو با این همه صاحب نظر در رشته ی خودم پیدا کردم واقعا خوشحالم . :cry:خدای من !!!! داره از خوشحالی گریم می گیره .
حالا یه در خواست داشتم از شما دوستای عزیز که در مورده اولین کاره من نظر بدید . خیلی برام مهمه و حکم مرگ و زندگی داره چون من هفته ی پیش با نماینده ی استاد سر این موضوع حرفم شده :mad: پس خواهش می کنم عمق فاجعه را درک کنید . من ترم یکم و این دومین کارمونه که ارایه دادیم.موضوع طراحی یک المان در یک میدان در یه جای شهر . المان طراحی شده باید با فضای اطراف مرتبط باشه. میدان من در ورودی شهر بوشهر است و عکس هاش در پایین اومده . اول در مورده ایده و خود طراحی ازتون نظر می خوام و دوم یک اسم مناسب برای این میدان. من این المان رو بر این مبنا طراحی کردم : بوشهر از قدیم تا حالا به شهر آب و آفتاب معروفه و بوشهر رو با این اسم میشناسند. المان من از دایره ی شیب دار به سمت بالا و اشعه های خورشیدی که به موج های دریا تبدیل شدند تشکیل شده . فکر می کنم چیزی رو از قلم نیانداخته باشم . ممنون می شم اگه نظراتتون رو شرح بدید.:)

ATA KHAN

عضو جدید

سلام این اولین کامنت منه !! من از این که این سایت رو با این همه صاحب نظر در رشته ی خودم پیدا کردم واقعا خوشحالم . :cry:خدای من !!!! داره از خوشحالی گریم می گیره .
حالا یه در خواست داشتم از شما دوستای عزیز که در مورده اولین کاره من نظر بدید . خیلی برام مهمه و حکم مرگ و زندگی داره چون من هفته ی پیش با نماینده ی استاد سر این موضوع حرفم شده :mad: پس خواهش می کنم عمق فاجعه را درک کنید . من ترم یکم و این دومین کارمونه که ارایه دادیم.موضوع طراحی یک المان در یک میدان در یه جای شهر . المان طراحی شده باید با فضای اطراف مرتبط باشه. میدان من در ورودی شهر بوشهر است و عکس هاش در پایین اومده . اول در مورده ایده و خود طراحی ازتون نظر می خوام و دوم یک اسم مناسب برای این میدان. من این المان رو بر این مبنا طراحی کردم : بوشهر از قدیم تا حالا به شهر آب و آفتاب معروفه و بوشهر رو با این اسم میشناسند. المان من از دایره ی شیب دار به سمت بالا و اشعه های خورشیدی که به موج های دریا تبدیل شدند تشکیل شده . فکر می کنم چیزی رو از قلم نیانداخته باشم . ممنون می شم اگه نظراتتون رو شرح بدید.:)

1.JPG

2.JPG

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
دوست عزیزم سلام
صادقانه بهت میگم اصلا خودتو عذاب نده . برای خودت فاجعه نساز و با اطمینان و ارامش خاطر سعی کن طرحهای زیادی رو مرور کنی و برای کرکسیون ببری. مهم اینه که تو توی کرکسیون از استادت حرف بشنوی . یادت باشه همه دوست دارن طرح بدن و روی طرح غلط یا درستشون پا فشاری کنن که این منتهای اشتباهه. سعی کن رو نظراتت زیاد پافشاری نکنی و با کار بیشتر نواقص کارت رو رفع کنی و اطلاعات بیشتری رو به دست بیاری . در ضمن ترم 1 وقت این همه بحرانی شدن نیست . این بحرانیکه تو الان درگیرش شدی مال پایان نامه است . مهم ترین کارت باید شکل گرفتن اصول طراحیت باشه نه اینکه به جواب برسی یا نه . فراموش نکن این یه اصیه . تا وقتی پی رو نساختی نمی تونی نما ی زیبایی بسازی ....
در ضمن عکسی هم ندیدم !!!
به هر حال موفق و پیروز باشی .

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
دوستان سلام
من دنبال مفاهیم معماری دیکانستراکشن هستم کسی می تونه به من کمک کنه؟

سلام .
1- کتاب مبانی و مفاهیم در معماری معاصر غرب - دکتر وحید قبادیان صفحه 140تا 150 اطلاعات مورد نیاز شما رو داره
2- کتاب از زمان و معماری - دکتر منوچهر مزینی . صفحه 289 تا 302
3- یه کتاب هم با اسم دیکانستراکشن هست که من نام نویسده رو نمی دونم . اطلاعاتش خوبه .
توی این سه کتاب مفاهیم اسمی کلمه و مفهوم معماری و زمان آغاز و پایان ، دوره اوج و معماران برجسته این سبک معرفی شده .
امیدوارم موفق باشی

zhsaffar

عضو جدید
اول سلام و اینکه خیلی خوش اومدی.
دوم اینکه منم نمی تونم عکسها رو ببینم. و اینکه کاملا با نظر دومان عزیز موافقم.
روی اینکه حتما طرحت درسته اصرار نداشته باش. همیشه بیشتر از اینکه به دفاع از طرحت توجه داشته باشی به حرفهای استاد تو کرکسیون های کارهای خودت و باقی بچه ها توجه کن. هر چه بیشتر با اشکالاتی که ممکنه پیش بیاد آشنا بشی بیشتر کمکت می کنه.باید عادت کنی تا بتونی با طرحات بازی کنی. انواع راهها رو برای رسیدن به چیزی که توی ذهنته رو امتحان کن حتی اگه توی طرحهای اول نتونی به چیزی که می خوای برسی. و خیلی مهمه که اطلاعاتی رو که استادت میده تو ذهنت نگه داری و سرسری از اونها نگذری.
همیشه موفق باشی.

erick

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان كسي يه پرو‍ژه واسه تنظيم شرايط داره؟؟؟
اگه داره بذاره تا من و بقيه ي بچه ها استفاده كنن.

سعیده معمار

عضو جدید
از تمامی دوستان عزیز میخوام که هرگونه سئوال و درخواست مطالب در زمینه درس و پروژه های خودشون رو در این تاپیک مطرح کنند . هرگونه تاپیک مشابه ای به این تاپیک منتقل خواهد شد .[/
تو را خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
لطفا کمکم کنید میخواهم یه میدان به نام میدان موسیقی طراحی کنم تو رو خدا خیلی وقتم کمه.
یه زحمت دیگه هم دارم که اگه کمک کنید خیلی ممنون میشم اگه یه پلان از گالری برام بذارید یا یه المانی از زمان چون نام کانسپتم برای گالریم زمان یا به تعبیری گذر عمر انسان است.تورا خدااااااااااااااااا

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام .
بچه ها من در مورد نور در معماری بخش تاسیسات :surprised:دو تا مسئله دارم کسی می تونه حلش کنه؟:que: کجا بگم ؟ :(به کی بگم؟ البته تا یه جاهایی حل کردم :confused:

نگین جاهد

عضو جدید
سلام پروژه کارگاه ساخت ما ماکت ویلا ساووا هستش ازتون عاجزانه میخوام برام مراحل ساختش رو بگین ....... اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم :cry:

kavoosrahmani

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام پروژه کارگاه ساخت ما ماکت ویلا ساووا هستش ازتون عاجزانه میخوام برام مراحل ساختش رو بگین ....... اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم :cry:
چند تا از دوستام ترم پیش همین ماکتا ساختن و اتفاقا خوب هم نتیجه گرفتن.
اگه عجله نداری ازشون بپرسم و کامل بهت توضیح بدم.

ali arch

عضو جدید
فوری : دوستان با اطلاع از ساختار شهری

فوری : دوستان با اطلاع از ساختار شهری

لطفا" اگه اطلاعی از ساختار خوشه ای یا شاخه ای شهر دارید به من بگید!

Arch-Azadeh

همکار مدیر مهندسی شهرسازی متخصص طراحی شهری
کتاب آقای دکتر شیعه ، مقدمه ای بر برنامه ریزی شهری، انواع شکل شهر را داره

سعید معمار

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیر ایا بزرگان معماری همچون استاد پیرنیا و استاد ایت الله زاده شیرازی و استاد میرمیران نقاش بودند؟

gol2khtar

عضو جدید
سلام دوستان خوب هستید من به کمکتون خیلی احتیاج دارم من ماکتم رو با چوب بالسا 1 میلی دارم می سازم و یک حجم مخروط برعکس توی حجمم فرو میره سطح مخروطمم بیضی من به شدت در ساختش دچار مشکل شدم .... خواهش می کنم مرا راهنمایی کنید:cry:

تبسم

عضو جدید
سلام بچه ها من پروژه عناصرم در مورد ايمن سازي ساختمان در برابر آتش هست كسي مطلب ديتايل عكس داره؟

تبسم

عضو جدید
بچه ها در مورد اكولوژي در معماري به شدت نياز دارم كمك كنين چرا جديدن هيچ كس كمك نمي كنه؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز

مشاهده پیوست 3537

مشاهده پیوست 3538

سلام
بالاخره این کار شما رو دیدم ...
نظرات شخصی خودم رو می گم .امیدوارم بهت ایده بده و بتونی با توجه به بضاعت و توانایی که داری ازش استفاده کنی .
1- مفهوم المان در معنای فیزیکی ، روح بخشیدن به یک مفعوم معنوی که میتونه در خودش یکسری رشته های تسلسل از خاطرات ، مضامین و افتخارات یا حتی انسانهای خاص باشه.
2- مفهوم وحدت در کثرت یکی از بزرگترین نیازهای یک سازه المانی به شمار میره . بنا براین تکثر در کار المان خود به خود رد میشه .
3- نیاز های معنایی با توجه به فرمها می تونه گویای واقعیتهایی باشه که در بعضی شرایط نه تنها نمی تونه گویای واقعیت اصلی مورد نظر طراح باشه بلکه کاملا مخالف با ایده و نظر ایشان برداشت بشه و این مهم نیازمند توجه بسیار قدرتمندانه ، متفکرانه و همه جانبه طراح یک المانه.
4- با توجه به نیاز های بومی منطقه و دید فرامنطقه ای ، دیدگاههای یک جانبه به هیج وجه نمی تونه جواب اصلی در یک طرح المان باشه .
5- شفافیت و سادگی ، وحدت در عین کثرت ، توجیه واقعی عناصر به کار رفته در طرح نباید مثل یک طرح معماری باشه که نیاز به توضیح داشته باشه و می بایست در یک نگاه درک بشه یا نشه . مفهوم خودش رو برسونه یا نرسونه و اینجاست که جواب طرح شما یک کلمه است بلی یا نه . به جواب رسیدی یا نرسیدی .
توصیه اکید می کنم کار معمارای بزرگ رو که المان کار کردن رو چند بار با فوم یا اکاستیو بساز و احجام رو درک کن . به روح فضا برس و با توجه به صورت مساله و نیاز ها شروع به طراحی مجدد کن . اولین جواب ، بهترین جواب نیست دوست خوب من ...
در ضمن خوندن کامل کتاب زیبا شناختی در معمار ی رو به همراه کتاب مفاهیم پایه در معماری بهت توصیه می کنم .
موفق و پیروز باشی

نیوشاشاد

عضو جدید
سلام بچه ها
کی میدونه که مشتق x بتوان x چند می شه ؟

خدا هیچ وقت محتاجتون نکنه . :w04::w20:
thank you :w40::w42:

سلام . y=xX .------> lny=xlnx حالا از طرفین مشتق میگیریم: y'/y=lnx+x--------> y'=(lnx+x)*y ---------> y'=(lnx+x)*xX امیدوارم کمکت کرده باشم.

آخرین ویرایش:

Naghshin

عضو جدید
با سلام .
بچه ها من در مورد نور در معماری بخش تاسیسات :surprised:دو تا مسئله دارم کسی می تونه حلش کنه؟:que: کجا بگم ؟ :(به کی بگم؟ البته تا یه جاهایی حل کردم :confused:
سلام:gol:
شاید من بتونم در مورد تاسیسات الکتریکی کمکتون کنم.می خواین یه امتحانی بکنیم؟

سمیرا

عضو جدید
اگه کسی در باره طراحی اکوستیک یک دانشگاه مطلبی داره یا میتونه کمکم کنه بگه.خیلی فوری نیاز دارم.بازم ممنون میشم کمکم کنید.

سعید معمار

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام لطفا نرم افزارمعماری را به من معرفی کنید که قادر باشد پلانهای ترسیم شده در اتوکدرا با تمام جزییات ازقبیل نماها و برشها و پرسپکتیوها از قبیل دیمتریک و پلان تیرریزی را به ما تحویل بدهد

سعید معمار

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ببخشید که مزاحم شدم لطفا نرم افزار معماری به من معرفی کنید که بتواند تمام جزییات و نماها و پرسپکتیوهای پلان طراحی شده در اتوکد را به ما تحویل دهد

Arch-Azadeh

سلام
بچه ها احیانا کسی یک پروژه آماده تاسیسات شهری داره؟؟؟ در حد مطالعات ، مثل برق شهری، آب، فاضلاب، گاز و ....

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم!!:cry::cry::cry:

Arch-Azadeh

سلام لطفا نرم افزارمعماری را به من معرفی کنید که قادر باشد پلانهای ترسیم شده در اتوکدرا با تمام جزییات ازقبیل نماها و برشها و پرسپکتیوها از قبیل دیمتریک و پلان تیرریزی را به ما تحویل بدهد

سلام ببخشید که مزاحم شدم لطفا نرم افزار معماری به من معرفی کنید که بتواند تمام جزییات و نماها و پرسپکتیوهای پلان طراحی شده در اتوکد را به ما تحویل دهد

فکر نمی کنم هیچ نرم افزاری این کارها را انجام میده.. نرم افزار که فکر نداره که برای ما نما و مقطع طراحی کنه ;) ..آرچی کد تا حد ضعیفی این کار را انجام میده. ولی به نظر من بهتره خودتون بشینید و طراحی کنید :D و گرنه کار خوبی از آب در نمیاد

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام:gol:
شاید من بتونم در مورد تاسیسات الکتریکی کمکتون کنم.می خواین یه امتحانی بکنیم؟

مرسی عزیزم .اول از همه اینکه خوش اومدی این دو تا سوال قراره سوال امتحانی ما باشن تا یه جاهایی حل کردم اما نمی تونم تموم کنم یکیش اینه که: شار خروجی یک منبع نوری غیر یکنواخت با شدت I که دارای pattern تشعشعی به شکل یک مخروط با زاویه ی راس دو آلفا را حساب کنید . می خوام بدونم برا حساب کردن مساحت این مورد مساحت یه نیمکره رو باید حساب کنیم؟ قاعده ی مخروط مورد نظر رو یا اینکه مساحت مخروط رو؟ دومیش هم اینه:در یک لامپ فرضی توان الکتریکی ورودی 40 وات است نیمی به حرارت و نیمی به نور در طول موج 0.51 میکرون تبدیل می شود بهره روشنایی و بهره ی التریکی لامپ چقدر است؟( V برای لاندا ی 0.51 برابر با 0.5 است)

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوش اومدي.

خوش اومدي.

دوست عزيز احتمالا اونقدر تو فکر بودي تا يه متن تاثيرگذار بنويسي که يادت رفته عکسا رو بزاري. در ضمن يه سوال داشتم : تو که بوشهري هستي , چرا اسم ترکي گذاشتي(Ata Khan)؟

farnoosh-62

عضو جدید
سلام دوست عزیز

نسبت به اینکه اولین کارت هست خیلی خیلی امیدوارکننده ست و بهت تبریک میگم اما فکر میکنم خیلی باید روش کاربشه .پیترآیزمن میگه:" اولین ایده هیج وقت بهترین نیست،و میگه همبشه اولین ایده ها وکانسپتهایی که میسازه دور میریزه چون اونها اولین چیز هایی بودن که به مغزش خطور کردن ودر کل طرح نهاییش کلی با اون ایده ی اولیه تفاوت داره وپخته تره"
یه حرف صادقانه که میخوام بگم اینه که همیشه از اینکه کارت رو کسی نقد کنه وازش ایراد بگیره ناراحت نشو ،بدون که حتما کارت یه چیزی داشته که نظرشو جلب کرده و این باعث پیشرفته کارت میشه من اینو تجربه کردم چون اگر کسی ایرادها ی کارت رو نگه تو فکر میکنی
کامله و دیگه واسه بهتر شدنش تلاش نمیکنی
ببخشید خیلی حرف زدم:redface::redface::redface:
موفق باشی:gol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.