كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
آره ما 4 ثانیه 4 ثانیه بازیِ لنگ رو دنبال میکردیم
آره مهم ... چون دارم مقدمات مربیگری رو از اسطوره تیم ... یاد میگیرم

.
.
.
پ.ن : خدایش مهندس این بازی ثانیه به ثانیه نه اصلاً دیدن داشت؟
مهندس تو دو تا بازی قبل ترکیبو یه جور چیده این بازی تازه یادش اومده هجومی بازی کنه؟

خوبه 4 ثانیه دنبال کردید 4 تا پست درموردش ارسال کردید .. فکر کن 90 دقیقه دنبال میکردید چه فاجعه ای بار میومد تو تاپیک ;)
ای بابا شما که دیگه باید عادت داشته باشید به دیدن این بازیای علی اصغری .. 3 ساله دارید به این شکل بازی میکنید حتی 91 که قهرمان شدید همه بازیاتون این ریختی بود .. البته الانم بازیتون اصلا تعریفی نداره 90 دقیقه مقابل اس خوزستان تو قوطی تشریف دارید ولی چون به دیدن اینجور بازی کردن تیمتون عادت کردید ایرادی از بازی تیم خودتون نمیگیرید .. ولی به دیدن پرسپولیس این شکلی عادت ندارید واسه همین براتون جالب بوده .. ;)
نصف تیم ما رفتن نصف دیگشم از دسته یک اومدن نباید توقع داشته باشیم از بازی اول تیکی تاکا بازی کنن هرچند خودم خیلی انتقاد دارم به بازی پرسپولیس اما حق بهش میدم با این داشته هاش .. ولی شما بگو که با این تیم 30 میلیاردی که بهترینا رو گلچین کرده چرا 90 دقیقه تو قوطی اس خوزستان هستین و دقیقه 3 از راه اهن گل میخورین و از سپاهان 3 تا میخورین 6 تا هم نمیخورین ؟
من بازی یی رو که ارزش دیدن نداشته باشه نگاه نمیکنم نه اینکه ثانیه به ثانیه شو با جزییات دنبال کنم و هر لحضه براش پست ارسال کنم
;)

A1300

عضو جدید
کاربر ممتاز
آبجی یه چی بگو بگنجه
ترس؟ اونم از لنگ

انکار واقعیت از طرف شما استقلالیا چیز جدیدی نیست....
ولی از حق نگذریم امسال ظرفیت 6تایی شدن 2باره را داریدااااااااااااااااااااااااااااااااا
بازی با سپاهان ک پا چشتون خورد 6تا روشاخش بود....

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز
انکار واقعیت از طرف شما استقلالیا چیز جدیدی نیست....
ولی از حق نگذریم امسال ظرفیت 6تایی شدن 2باره را داریدااااااااااااااااااااااااااااااااا
بازی با سپاهان ک پا چشتون خورد 6تا روشاخش بود....
چی میگین؟صداتون نمیات.....اخه ته جدولین ته....:w25:
وختی اومدین یکم بالاتر وبه مانزدیک شدین اون موقع حرف بزنید ارع
:w12:

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
چی میگین؟صداتون نمیات.....اخه ته جدولین ته....:w25:
وختی اومدین یکم بالاتر وبه مانزدیک شدین اون موقع حرف بزنید ارع
:w12:
خوشم میاد هنوز توهم بازی با سپاهان رو دارید...وسط جدول رو با ته جدول اشتباه میگیرین...!!
تازه سه هفته از لیگ رفته...یادش بخیر زمانی که دسته 3 بودین :D

GAME_OVER

کاربر ممتاز
؟؟؟
بحث نمیکنم چون خودمو میشناسم(نمیخام اخراج بشم)(ولی فهمیدم که لنگی استادِ خودزنیه) و مطمئنم که داستان هلند و یونان (اطلاعات فوتبالیِ سرشار) تو اون تاپیک حذف شده پیش میاد
آخ آخ پس بدجور عصبانیت کرد این پست خخخ
من هیچ اطلاعات فوتبالیی ندارم شما اخر اطلاعات فوتبالی هستی فقط اینقد خودتو ناراحت نکن :biggrin:
ببین این طرز صحبت کردن لنگی و اینا همش از حرص و عصبانیته شماها اینقد پرسپولیس زده هستین که کلا رو زندگی و اخلاقتون تاثیر گذاشته .. خوشحالم که اینقد پرسپولیس زده ها زیادن :)

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بازی پرسپولیس دقیقاً سبک علی اصغری بود و آرزوی موفقیت روزافزون دارم برا این تیم.
پیروزی سه تیم با هدایت آبی ها (نفت تهران - استقلال - صبا)
رده 7+4 تیم حریف هم بهشون تبریک میگم
.
.
.
جالب اینجاس که یه اسطوره رفته از مربیش شکایت کردِ و حتی راضی شده اونو زندان بندازه

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نزدیک 5:30 رفتم ورزش 3 رو یه سر زدم ترکیب تیم ...ها اومدِ بود
همون لحظه تیمهای فولاد یزد و ایران جوان بوشهر رو دعا کردم (قابل توجه دوستان این تیم ها در لیگ آزادگان حضور داشتند)

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اخ اخ اخ عجب باختی بود...به کوری چشم بعضیا برا برد رفته بودین انزلی دیگ اره؟؟ خخخ

zalzalak_amir

عضو جدید
به نام خدا...

طرفدار تراختور هستم...
طرفدار گالاتاسارای نیز میباشم...
اتلتیکو مادرید را نیز دوست میدارم...

نمیری یه هو تراختور رو تو لیست نظر سنجی نمیزاری؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعاً حیف شد
اون بازی با سپاهانو میگم
وگرنه میتونستیم 7 بازی 7 برد باشیم

پ . ن : جوجه رو آخر پاییز میشمورن و میزنن پرپرش میکنن

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز

GAME_OVER

کاربر ممتاز
خوشم میاد پرسپولیس زده ها اینقد که از باخت پرسپولیس خوشحال میشن از برد خودشون خوشحال نمیشن .. :biggrin:
ما با بردای خودمون خوشیم شماها با باختای ما .. همه چی پرسپولیسه و این وسط حرفی از نایب قهرمان جام شهدا نیست خخخخخ

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوشم میاد پرسپولیس زده ها اینقد که از باخت پرسپولیس خوشحال میشن از برد خودشون خوشحال نمیشن .. :biggrin:
ما با بردای خودمون خوشیم شماها با باختای ما .. همه چی پرسپولیسه و این وسط حرفی از نایب قهرمان جام شهدا نیست خخخخخ

خوشم میاد خیلی باهوشی داداش:w15::w15::w15::w15::w15::w15:

میلیشیا

عضو جدید
کاربر ممتاز

بذا خوش باشن ... از هفته دیگه که بازیای اصلیشون شروع میشه میخوام ببینم چیکار میکنن
آخه بردن نفت مسجد سلیمانو گسترش فولاد انقد خوشحالی داره:surprised:

shahab.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بذا خوش باشن ... از هفته دیگه که بازیای اصلیشون شروع میشه میخوام ببینم چیکار میکنن
آخه بردن نفت مسجد سلیمانو گسترش فولاد انقد خوشحالی داره:surprised:

نه باختن به تراکتور تو ورزشگاه آزادی انقدر خوشحالی داره:biggrin:

بالا