آره ما 4 ثانیه 4 ثانیه بازیِ لنگ رو دنبال میکردیم
آره مهم ... چون دارم مقدمات مربیگری رو از اسطوره تیم ... یاد میگیرم
.
.
.
پ.ن : خدایش مهندس این بازی ثانیه به ثانیه نه اصلاً دیدن داشت؟
مهندس تو دو تا بازی قبل ترکیبو یه جور چیده این بازی تازه یادش اومده هجومی بازی کنه؟
خوبه 4 ثانیه دنبال کردید 4 تا پست درموردش ارسال کردید .. فکر کن 90 دقیقه دنبال میکردید چه فاجعه ای بار میومد تو تاپیک

ای بابا شما که دیگه باید عادت داشته باشید به دیدن این بازیای علی اصغری .. 3 ساله دارید به این شکل بازی میکنید حتی 91 که قهرمان شدید همه بازیاتون این ریختی بود .. البته الانم بازیتون اصلا تعریفی نداره 90 دقیقه مقابل اس خوزستان تو قوطی تشریف دارید ولی چون به دیدن اینجور بازی کردن تیمتون عادت کردید ایرادی از بازی تیم خودتون نمیگیرید .. ولی به دیدن پرسپولیس این شکلی عادت ندارید واسه همین براتون جالب بوده ..

نصف تیم ما رفتن نصف دیگشم از دسته یک اومدن نباید توقع داشته باشیم از بازی اول تیکی تاکا بازی کنن هرچند خودم خیلی انتقاد دارم به بازی پرسپولیس اما حق بهش میدم با این داشته هاش .. ولی شما بگو که با این تیم 30 میلیاردی که بهترینا رو گلچین کرده چرا 90 دقیقه تو قوطی اس خوزستان هستین و دقیقه 3 از راه اهن گل میخورین و از سپاهان 3 تا میخورین 6 تا هم نمیخورین ؟
من بازی یی رو که ارزش دیدن نداشته باشه نگاه نمیکنم نه اینکه ثانیه به ثانیه شو با جزییات دنبال کنم و هر لحضه براش پست ارسال کنم