كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

gorgan89

عضو جدید
علی دایی : من مرد سال فوتبال آسیا شدم

علی کریمی : من هم مرد سال فوتبال آسیا شدم

مهدی مهدوی کیا : من هم مرد سال فوتبال آسیا شدم

فرهاد مجیدی : خوب من هم یه بار مرد هفته فوتبال امارات شدم
یه زمانی به کره شمالی میگفتن طوفان زرد آسیا ولی الان هیچکی تیم حسابش نمیکنه
پرسپولیس هم الان همین وضعیت رو داره:biggrin:

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
علی دایی : من مرد سال فوتبال آسیا شدم

علی کریمی : من هم مرد سال فوتبال آسیا شدم

مهدی مهدوی کیا : من هم مرد سال فوتبال آسیا شدم

فرهاد مجیدی : خوب من هم یه بار مرد هفته فوتبال امارات شدم
مُردم از خنده:w15:

آخرین ویرایش:

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه زمانی به کره شمالی میگفتن طوفان زرد آسیا ولی الان هیچکی تیم حسابش نمیکنه
پرسپولیس هم الان همین وضعیت رو داره:biggrin:
یه زمانی هم یه سری ها خیلی آسیا آسیا میکردن و هی رتبه های جهانی رو چک میکردنن که ببین چند صد هزارم دنیان الان تو آسیا یه نگاهی به گروه خودشون بندازن بد نیست....نرفتن تو آسیا با ارزشتر از اینه که بری و رسوایی به بار بیاری .. اونم تو گروه چهار تیمه

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه زمانی هم یه سری ها خیلی آسیا آسیا میکردن و هی رتبه های جهانی رو چک میکردنن که ببین چند صد هزارم دنیان الان تو آسیا یه نگاهی به گروه خودشون بندازن بد نیست....نرفتن تو آسیا با ارزشتر از اینه که بری و رسوایی به بار بیاری .. اونم تو گروه چهار تیمه

ولی یه تیم دیگه هست بر خلاف استقلال هر دفعه رفته آسیا افتخار آفرینی کرده

Untitled.jpg
در مورد اون جمله نرفتن به آسیا و رسوایی و ..... احتمالا واسه همینه چند وقته نمیرید آسیا

5 فصل هم بود طرفدارهای همون تیم دوست داشتن تو فاصله دو هفته مونده به آخر لیگ جز مدعیان باشن ، 2 هفته به آخر لیگ بالاتر از استقلال باشن ، بالاخره به آرزوشون رسیدن

آخرین ویرایش:

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
ولی یه تیم دیگه هست بر خلاف استقلال هر دفعه رفته آسیا افتخار آفرینی کرده

مشاهده پیوست 201853
در مورد اون جمله نرفتن به آسیا و رسوایی و ..... احتمالا واسه همینه چند وقته نمیرید آسیا

5 فصل هم بود طرفدارهای همون تیم دوست داشتن تو فاصله دو هفته مونده به آخر لیگ جز مدعیان باشن ، 2 هفته به آخر لیگ بالاتر از استقلال باشن ، بالاخره به آرزوشون رسیدن

البته اون سال وضع استقلال هم خیلی بهتر از پرسپولیس نبود .

و اینکه رکورد افتخارافرینی هنوز دست استقلاله
.

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته اون سال وضع استقلال هم خیلی بهتر از پرسپولیس نبود .

و اینکه رکورد افتخارافرینی هنوز دست استقلاله
.

منظورت از رکورد افتخار آفرینی همون بازی 5-1 با الغرافه هست که تو عکس هم افتاده؟؟؟
آفرین ، فعلا تیمی از ایران نتونسته اون رکورد رو بشکونه
مگر اینکه استقلال امسال بشکونه :D

aliiagh

عضو جدید
منظورت از رکورد افتخار آفرینی همون بازی 5-1 با الغرافه هست که تو عکس هم افتاده؟؟؟

اگه منظور از رکورد افتخارآفرینی همون امتیازهاست که جایگاه استقلال واضح و مبرهنه. :D

اگه منظور تعداد گل هاست چرا راه دور بریم . همین 6 تای خودمون. نیاز نیست راه دور بریم که. :D

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه منظور از رکورد افتخارآفرینی همون امتیازهاست که جایگاه استقلال واضح و مبرهنه. :D

اگه منظور تعداد گل هاست چرا راه دور بریم . همین 6 تای خودمون. نیاز نیست راه دور بریم که. :D

باید از game over سوال کنید که منظورش از رکورد چی بوده ، بازی 5-1 یا امتیاز استقلال ؟؟
من مثل همیشه بهتون حق میدم به اون 6 تا حالا حالا ها افتخار کنید ، بزرگترین افتخار تاریخ باشگاهتونه

آخرین ویرایش:

aliiagh

عضو جدید
باید از game over سوال کنید که منظورش از رکورد چی بوده ، بازی 5-1 یا امتیاز استقلال ؟؟
من مثل همیشه بهتون حق میدم به اون 6 تا حالا حالا ها افتخار کنید ، بزرگترین افتخار تاریخ باشگاهتونه

نه دیگه نشد. منصفانه نگفتی .یعنی قهرمانی هامون توی ایران جزو افتخاراتمون نیست؟؟؟!!!!!! یعنی قهرمانی و هم چنین نایب قهرمانی تو جام حذفی باشگاه های آسیا جزو افتخاراتمون نیست؟؟؟؟!!!!

اما واسه شما دوبار قهرمانیتون تو جام باشگاه های آسیا ( نه لیگ قهرمانان آسیا ) اون هم در شرایطی که تیم های قدر آسیای شرقی توی اون جام نبودند و بازیها هم تو خود ایران برگذار شده بود کلی افتخار محسوب میشه نه .

اون 6 تا خودش یه حس و حال و کیف دیگه ای داره . یه چیز دیگه هست برا ما پرسپولیسیا.

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه دیگه نشد. منصفانه نگفتی .یعنی قهرمانی هامون توی ایران جزو افتخاراتمون نیست؟؟؟!!!!!! یعنی قهرمانی و هم چنین نایب قهرمانی تو جام حذفی باشگاه های آسیا جزو افتخاراتمون نیست؟؟؟؟!!!!
اما واسه شما دوبار قهرمانیتون تو جام باشگاه های آسیا ( نه لیگ قهرمانان آسیا ) اون هم در شرایطی که تیم های قدر آسیای شرقی توی اون جام نبودند و بازیها هم تو خود ایران برگذار شده بود کلی افتخار محسوب میشه نه .
اون 6 تا خودش یه حس و حال و کیف دیگه ای داره . یه چیز دیگه هست برا ما پرسپولیسیا.

چرا اونا هم افتخاره ، من نگفتم نبوده ، فقط گفتم بزرگترین افتخار تاریخ باشگاهتون این بوده ، اونا بعد از این بوده

GAME_OVER

کاربر ممتاز
میبینی که با وجود خوردن اون 5 گل بازم پرسپولیس بعنوان تیم اول صعود کرده و چهارم نشده ..

از این لحاظ هم سابقه دارید .. استقلال هم 4 تا از یه تیم گمنام ازبکستانی نوف باخور خورد .

aliiagh

عضو جدید
چرا اونا هم افتخاره ، من نگفتم نبوده ، فقط گفتم بزرگترین افتخار تاریخ باشگاهتون این بوده ، اونا بعد از این بوده

یه چیز میگم ربطی به تاپیک نداره. فک کنم مثل خودم تا الان داشتی نگاه بازی منچستر بایرن میکردی الان حوصلت سر رفته و خوابت نمیاد . کاش یه تاپیک واسه فوتبال اونور آب هم ردیف میکردیم یه کل کلی هم اونجا راه مینداختم. یه تاپیک کمه عامو.........:)

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
میبینی که با وجود خوردن اون 5 گل بازم پرسپولیس بعنوان تیم اول صعود کرده و چهارم نشده ..

از این لحاظ هم سابقه دارید .. استقلال هم 4 تا از یه تیم گمنام ازبکستانی نوف باخور خورد .

عجب ...
از اونور اون سال که شما 5 امتیاز گرفتید و آخر شدید رو با 8 امتیاز ما و حذف بخاطر تفاضل گل تقریبا یکی دونستی ... اما 4 امتیاز ما با اون 5 امتیاز شما شد فاصله ماه و زمین و رکورد ما
اما دوباره از اینور باخت 5-1 شما به الغرافه و 4-1 ما به نوف باخور یکی شدن و نشد رکورد شما (در ضمن نوف باخور اون زمان بهترین تیم ازبکستان بود)
پرسپولیسی هستی دیگه :D

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجب ...از اونور اون سال که شما 5 امتیاز گرفتید و آخر شدید رو با 8 امتیاز ما و حذف بخاطر تفاضل گل تقریبا یکی دونستی ... اما 4 امتیاز ما با اون 5 امتیاز شما شد فاصله ماه و زمین و رکورد ما اما دوباره از اینور باخت 5-1 شما به الغرافه و 4-1 ما به نوف باخور یکی شدن و نشد رکورد شما (در ضمن نوف باخور اون زمان بهترین تیم ازبکستان بود)پرسپولیسی هستی دیگه :D
ببخشید که تو بحثون وارد میشم.فقط اینو بگم که اگه اشتباه نکرده باشم استقلال با نف باخور سال 75 بازی کردند که از سری رقابتهای جام حذفی آسیا بود نه جام باشگاه های آسیا.تیم نف باخور قویترین تیم ازبکستان نبود و تیم اول جام حذفی ازبکستان بود و آلیما قویترین تیم ازبکستان و قهرمان ازبکستان (که البته به نظر من تو اون مقطع تیمای ازبکستانی خیلی قوی نبودند.البته شاید تیمای ما قوی بودند)که اتفاقا با پرسپولیس بازی کرد و رفت و پرسپولیس 0-3 باخت و برگشت رو 5-0 برد (یادش بخیر اون بازی رو تو استادیوم بودم) و در مجموع 5-3 صعود کرد و تو اون سال تیم ما با وجود اینکه پتانسیل قهرمانی داشت سوم آسیا شد

GAME_OVER

کاربر ممتاز
عجب ...
از اونور اون سال که شما 5 امتیاز گرفتید و آخر شدید رو با 8 امتیاز ما و حذف بخاطر تفاضل گل تقریبا یکی دونستی ... اما 4 امتیاز ما با اون 5 امتیاز شما شد فاصله ماه و زمین و رکورد ما
اما دوباره از اینور باخت 5-1 شما به الغرافه و 4-1 ما به نوف باخور یکی شدن و نشد رکورد شما (در ضمن نوف باخور اون زمان بهترین تیم ازبکستان بود)
پرسپولیسی هستی دیگه :D
شما به کنایه گفتی که تیم شما برعکس استقلال هر دفعه رفته اسیا افتخارافرینی کرده !

منم فقط میخواستم بگم افتخار آفرینی های تیم شما هم کم نبوده

قبل اینکه بیای یه جدول بزاری و بنویسی برخلاف استقلال تیمتون خیلی افتخار افرینی کرده بد نیست یه نگاهی به گذشته تیمت هم بندازی

تو هم وقتی بحث رتبه جدوله بحث الغرافه رو پیش میکشی ! وقتی بحث الغرافه و نوف باخوره میگی نوف باخور بهترین تیم بود !!!

در کل استاد مغلطه و مغالطه و اینا هم هستی :دی

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید که تو بحثون وارد میشم.فقط اینو بگم که اگه اشتباه نکرده باشم استقلال با نف باخور سال 75 بازی کردند که از سری رقابتهای جام حذفی آسیا بود نه جام باشگاه های آسیا.تیم نف باخور قویترین تیم ازبکستان نبود و تیم اول جام حذفی ازبکستان بود و آلیما قویترین تیم ازبکستان و قهرمان ازبکستان (که البته به نظر من تو اون مقطع تیمای ازبکستانی خیلی قوی نبودند.البته شاید تیمای ما قوی بودند)که اتفاقا با پرسپولیس بازی کرد و رفت و پرسپولیس 0-3 باخت و برگشت رو 5-0 برد (یادش بخیر اون بازی رو تو استادیوم بودم) و در مجموع 5-3 صعود کرد و تو اون سال تیم ما با وجود اینکه پتانسیل قهرمانی داشت سوم آسیا شد

خواهش میکنم
آلیما قزاقستانی بود
ما هم دور برگشت همون بازی رو 3-0 بردیم و صعود کردیم

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما به کنایه گفتی که تیم شما برعکس استقلال هر دفعه رفته اسیا افتخارافرینی کرده !
منم فقط میخواستم بگم افتخار آفرینی های تیم شما هم کم نبوده
قبل اینکه بیای یه جدول بزاری و بنویسی برخلاف استقلال تیمتون خیلی افتخار افرینی کرده بد نیست یه نگاهی به گذشته تیمت هم بندازی
تو هم وقتی بحث رتبه جدوله بحث الغرافه رو پیش میکشی ! وقتی بحث الغرافه و نوف باخوره میگی نوف باخور بهترین تیم بود !!!
در کل استاد مغلطه و مغالطه و اینا هم هستی :دی

باید ببینی بحث رو کی شروع کرد و از نتایج بد همیشگی استقلال تو آسیا گفت و رسوایی و نرفتن بهتر از آسیا رفتنه که منم از چهارم شدن خودتون گفتم ، گویا اون دوستتون نتایج گذشته پرسپولیس رو فراموش کرده بودشما خودتون باید اینو بهش یاداوری میکردید ، اگه بحث رو من شروع میکردم حق با شما بود ، اما اگه من همینجوری بیام بگم شما پرسپولیسیا تو گروهتون آخر شدید همین خود شما نمیای بگی که خود شما هم یه بار چهارم شدید؟؟ من خواستم جای شما به اون دوستتون یادآوری کنم که مدام از جدول و چهارمی فعلی استقلال و رسوایی تیمی که پارسال تا نیمه نهایی آسیا رفت نگه در حالی که خودتونم ...
گفتم بهترین تیم ازبکستان ، چون شما گفتی از یه تیم گمنام 4 تا خوردید ، در حالی که اون سالها همیشه همین نوف باخور ونفتچی ... کروفچی ... از ازبکستان میومدن بالا (که فکر کنم کروفچی شده بنیاد کار) ، و نوف باخور الان برای شما گمنام شده

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهش میکنم
آلیما قزاقستانی بود
ما هم دور برگشت همون بازی رو 3-0 بردیم و صعود کردیم

درسته آلیما قزاقستانی بود.من اشتباه گفتم
اما نف باخور قویترین تیم ازبکستان نبود.این تیم قهرمان جام حذفی بود و به عنوان قهرمان حذفی ازبکستان تو جام حذفی آسیا با استقلال بازی کرد نه به عنوان بهترین تیم ازبکستان

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته آلیما قزاقستانی بود.من اشتباه گفتم
اما نف باخور قویترین تیم ازبکستان نبود.این تیم قهرمان جام حذفی بود و به عنوان قهرمان حذفی ازبکستان تو جام حذفی آسیا با استقلال بازی کرد نه به عنوان بهترین تیم ازبکستان
بله نوف باخور به عنوان قهرمان جام حذفی اومده بود بالا تو لیگشون هم سوم شده بود ، اما سال بعدش که با استقلال تو جام در جام بازی کرد تو لیگ ازبکستان قهرمان هم شد و دوره بعدی اومد تو جام باشگاههای آسیا پس خیلی بیراه نیست بگیم اون زمان(حداقل اون سال) بهترین تیم ازبک بوده
در کل من منظورم این بود که تیم گمنامی نبوده تو اون مقطع

gorgan89

عضو جدید
ولی امیدوارم هم استقلال و هم پرسپولیس سهمیه اسیا رو بگیرن
البته تیم های نفت و فولا حق قهرمانی دارن

aliiagh

عضو جدید
اهههههههههه مدیر این همه خشونت چرا. بابا حس وطن پرستیمون جنبید. حداقل میزاشتیش هر از گاهی نیگاش می کردیم اون حسه باز زنده میشد و خلاصه ........... چیز خوبی بود.

mehrce

کاربر فعال مهندسی عمران ,
کاربر ممتاز
استقلال 5 قهرمانی در لیگ برتر / واقعیت یا ...

آیا استقلال 5 بار در لیگ برتر قهرمان شده است؟

دوستان عزیز با مراجعه به تاریخچه لیگ برتر مشخص هستش که سپاهان با 4 قهرمانی در لیگ برتر بیشترین تعداد قهرمانی را دارد و استقلال 3 قهرمانی دارد.
حالا اگه دوستان عزیز متوجه این تیتر میشن برای ما هم توضیح بدن.
اینم لینک ویکیپدیا در مورد لیگ برتر
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%84%DB%8C%DA%AF_%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D8%B1_%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86

آخرین ویرایش:

mehrce

کاربر فعال مهندسی عمران ,
کاربر ممتاز
فک کنم جام آزادگان رو هم حساب کردن !
تو تیتر گفته لیگ برتر ولی اگر جام آزادگان و لیگ برتر رو باهم حساب کنن ، پرسپولیس با 6 قهرمانی بیشتر از 5 تا اونا میشه و نتیجه اونا بهترین نتیجه نمیشه.:surprised:

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
تو تیتر گفته لیگ برتر ولی اگر جام آزادگان و لیگ برتر رو باهم حساب کنن ، پرسپولیس با 6 قهرمانی بیشتر از 5 تا اونا میشه و نتیجه اونا بهترین نتیجه نمیشه.:surprised:
درسته لیگ برتر جام خلیج فارس،اونم لیگ برتر بوده ولی جام آزادگان...احتمالا:smile:

کلا تیتر عجیب زیاد میزنه

اگه اشتباه نکنم سردبیرش معاف شده از خدمت!

بالا