javad-68
عضو جدید
یعنی عقدهای که بر دلتون مونديعنی حقارت در مقابل 6
یعنی عقدهای که بر دلتون مونديعنی حقارت در مقابل 6
سایت فدراسیون آمار و تاریخ اعلام کرد/استقلال همچنان بهترین تیم ایران است |
Click here to view the original image of 814x343px and 108KB. ![]() |
راستي چي شد از قلعه نوئي نااميد شدي يه چيز ديگه رو وسط كشيدي؟ از هوتي چه خبر؟
اون هواداري هم كه كتك خورده يه ساده اي بوده مثل شما
حتما يه سر برو سر تمرين اونجا "علي ها" منتظرتونن
اما ما نميذاريم عقده 6 خيلي تو دلتون بمونه... هر فصل دو سه تا تيمو بهتون پيوند ميديم تنها نباشيد
جدا به چیتون مینازید
چرا متعصبانه قضاوت میکنید آماررو ببینید اس اس سرتر بوده یا شما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فعلا برید افتضاح شیث وممد نصرتیتونو جمع کنییدبه اينكه:
1. سيزدهم شديم
2. دسته سه رفتيم
3. 6 تايي شديم
4. قهرماني با جك تري دي داشتيم
6. كاشكي ما هم يه لژيونر درست درمون داشتيم... فقط يكي... اينقدر خوار نبوديم
به احترام 6 برمي خيزم و كلاه از سر برميدارم
مطمن باش اون هوادار توهین کرد بدم توهین کرده بود در ثانی قلعه نوعی عشق ماس
برید سردارتون جمع کنید پول کشورو داره به فنا میده
نصرتي و شيث كه مثل مرد پاي كارشون وايسادن... هر دوشون اينجان... از افتضاح خذيراوي بگو ... رفت و تبعه ايتاليا شد و ديگه برنگشت... بگو ديگهفعلا برید افتضاح شیث وممد نصرتیتونو جمع کنیید
از یه عددی حرف بزن که به سن و سالت بخوره اونم 44444444444444444444444444444444 کوچولوی لنگیيعنی حقارت در مقابل 6
یا ما دیگهجدا به چیتون مینازید
چرا متعصبانه قضاوت میکنید آماررو ببینید اس اس سرتر بوده یا شما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بنام خداﺑﻨﺎﻡ ﺍﺳﺘقلال ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻗﻬﺮﻣﺎﻥ
¤*¨¨*¤.¸¸…¸.¤\
\¸..ESTEGHLAL..\
.\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤*
..\
…\☻
…..▌\
…./.\..
با سلام به دوستان
ببینید جای هیچ بحث و کلکلی نیست این رو آمار نظرسنجی نشون میده
پرسپولیس سرور استقلاله.................................. .................................................. ...تا ابد
واقعا چه جوري روتون ميشه درمورد داوري حرف بزنيد آخه ؟اينجاست كه ميگن كافر همه را به كيش خود پندارد. نه عزيزم اون شماييد كه به كمك داور مساوي گرفتيد و يا برديد نه ما.برد تیم پرسپولیس در برابر تیم گهر زاگرس را با کمک داور و زمین و زمان و شانس و اقبال به عموم هواداران پرسپولیس تبریک گفته و صعود این تیم به نیمه اول جدول را بعد از 25 هفته به فال نیک میگیریم.![]()
با کمک داور...!برد تیم پرسپولیس در برابر تیم گهر زاگرس را با کمک داور و زمین و زمان و شانس و اقبال به عموم هواداران پرسپولیس تبریک گفته و صعود این تیم به نیمه اول جدول را بعد از 25 هفته به فال نیک میگیریم.![]()
برد تیم پرسپولیس در برابر تیم گهر زاگرس را با کمک داور و زمین و زمان و شانس و اقبال به عموم هواداران پرسپولیس تبریک گفته و صعود این تیم به نیمه اول جدول را بعد از 25 هفته به فال نیک میگیریم.![]()
خیلی برام جالبه که تو این چند هفته خیلی از تیمها اعتقاد دارند که داورا به سود استقلال سوت میزنند.یه نمونش علی دایی بود تو بازی استقلال راه آهن.حالا من به این کاری ندارم که درست هست یا نه ولی نکته ای که اینجا وجود داره این هست که پرسپولیسیا هیچ صحبتی در رابطه با این قضیه انجام نمیدند.که مثلا استقلال با کمک داور راه آهن رو برد و بز این تیپ صحبت ها!!!!
ولی خب برخی از استقلالیهای عزیز تا پرسپولیس یه بازی رو میبره شروع میکنند به کمرنگ کردن بردای پرسپولیس.متاسفانه نمونشم خیلی زیاده!!!بازی با داماش -ملوان -گهر-ذوب آهن و...
نمیدونم چرا اینقدر از پرسپولیس میترسند!!!! حالا جالب اینه که تیمشون فعلا هم اول هستش و ما قبل این بازی 11 بودیم!!!!
ولی در کل اگه صحنه مورد نظر که تو ذهنتون هست رو بگید تا ما هم بدونیم؟؟؟!!!! ولی خب بیشترین اعتراضشون به گل دوم پرسپولیس بود که توپ 1 متر تو دروازشون بوده.
در کل بگم که زدن گل تو دقایق آخر همین مصیبتارو داره!!!یکی برای تیم حریف.یکیشم برام استقلالیا!!!!
متشکریمبرد تیم پرسپولیس در برابر تیم گهر زاگرس را با کمک داور و زمین و زمان و شانس و اقبال به عموم هواداران پرسپولیس تبریک گفته و صعود این تیم به نیمه اول جدول را بعد از 25 هفته به فال نیک میگیریم.![]()
متشکریم
ولی یادت باشه ممکنه بعد از 34 هفته اول جدول بودن یدفعه بیاین سوم بشین 3 میشینا گفته باشم خدا نکنه سرنوشتتون دست پرسپولیس بیفته که داریم براتون
هفته 34 لیگ برتر
داماش – استقلال
فولاد – نفت تهران
آلومینیوم- سپاهان
سایپا– گهر
مس – صبا
راه آهن- فجر
پیکان – نفت آبادان
پرسپولیس – تراکتورسازی
ذوب آهن- ملوان
خلاصه مواظب باشین و این همه نگین با کمک داور که اگه اینجور بشه من داوری رو که به پرسپولیس کمک کنه اصلا نمی بخشم میدونم این بازی از خداتونه پرسپولیس ببره اگه کارتون به گدایی از در خونه پرسپولیس بیفته پس ساکت باشین
البته لطفا
من که خدمتتون گفتم که کاری ندارم که دایی اعتراضش درست بوده یا نه.ولی مهم برام این بود که بعد بازیهای استقلال کمتر پرسپولیسی دیدم که برد استقلال رو زیر سوال ببره(تو این چند هفته اخیر) و کاریم به بقیه سایتا ندارم و فقط منظورم همین سایت خودمونه چون من یکی دوتا سایت رو بیشتر نمیخونم ولی چیزی که مهم هست اینجا کمتر دیدم کسی برد شمارو زیر سوال ببره!! . تو قبل بازی استقلال پرسپولیس که استقلالیا کل داورا رو پرسپولیسی میدونستند!! و بعد بازی با استقلال معلوم شد این نظریه اصلا نمیتونه درست باشه .بازی پرسپولیس -گهر یکی از دوستان استقلالی برد مارو زیر سوال برد و ربطش داد به داوری!!! که من متوجه نشدم کجای داوری مشکل داشت!!! و گفتن شانس و زمین و زمان به کمک پرسپولیس اومده!!!! در حالی که من این سوال رو ازشون دارم که اگه گلهای ما شانسی بود پس گل مجیدی تو بازی با راه آهن چی بود؟؟!!! در کل یه سوالی ازتون دارم واین این هست که شما هم مثل دوست استقلالی عقیده دارید که برد ما به داور و شانس و زمین و زمان ربط داشت؟؟!!!علی دایی هر وقت که میبازه میگه داوری بر علیهش بوده ، این بازی و اون بازی هم نداشته ، کلا همیشه همین بوده نمیدونم شما چرا نظرات استقلالیا رو میبینید اما نظر پرسپولیسیا در مورد داوریهای بازیهای استقلال رو اصلا نمیبینید از مدیر عامل پرسپولیس تا روزنامه پیروزی تا هواداراتون همیشه اظهار نظر میکنند اما شما نمیبینید ، اما وقتی بر عکس میشه میاید و اینجوری میگید اینم لینک ویدئوی بازی استقلال - راه آهن ببینید چند تا از پرسپولیسیا از داوری گفتن. http://video.varzesh3.com/video/استقلال1-0راه-آهن/
من که خدمتتون گفتم که کاری ندارم که دایی اعتراضش درست بوده یا نه.ولی مهم برام این بود که بعد بازیهای استقلال کمتر پرسپولیسی دیدم که برد استقلال رو زیر سوال ببره(تو این چند هفته اخیر) و کاریم به بقیه سایتا ندارم و فقط منظورم همین سایت خودمونه چون من یکی دوتا سایت رو بیشتر نمیخونم ولی چیزی که مهم هست اینجا کمتر دیدم کسی برد شمارو زیر سوال ببره!! . تو قبل بازی استقلال پرسپولیس که استقلالیا کل داورا رو پرسپولیسی میدونستند!! و بعد بازی با استقلال معلوم شد این نظریه اصلا نمیتونه درست باشه .بازی پرسپولیس -گهر یکی از دوستان استقلالی برد مارو زیر سوال برد و ربطش داد به داوری!!! که من متوجه نشدم کجای داوری مشکل داشت!!! و گفتن شانس و زمین و زمان به کمک پرسپولیس اومده!!!! در حالی که من این سوال رو ازشون دارم که اگه گلهای ما شانسی بود پس گل مجیدی تو بازی با راه آهن چی بود؟؟!!! در کل یه سوالی ازتون دارم واین این هست که شما هم مثل دوست استقلالی عقیده دارید که برد ما به داور و شانس و زمین و زمان ربط داشت؟؟!!!
قبل بازی دربی استقلالیا همه داورها رو پرسپولیسی میدونستن ؟؟ این حرفتون رو اصلا قبول ندارم ، چون قبل و بعد دربی پرسپولیسیا میگفتن داورها استقلالین ، حتی بعد از دربی هر کارشناسی گفت پنالتی نبوده همه گفتید یا استقلالیه ، یا پول گرفته ، یا بله قربان گو هست و از این حرفها ، قبل اینکه شما بگی خودم بگم که بعضی از استقلالیا هم همین نظر رو در مورد کارشناسایی داشتن که گفتن پنالتی
حالا کاری ندارم ، در کل میگم هر دو مورد رو ببینید ، نه فقط نظر استقلالیا رو
نیمه اول بازی گهر و پرسپولیس رو کامل دیدم + 10 دقیقه آخر بازی رو ، داوری مشکلی نداشت