كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

بارسلون

اخراجی موقت
پسر خوب این چیه گذاشتی ...
از نظر من هردوشون اینطورین ...
ما داماشیم داداشششششششششششششششش

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
IQ وقتی میگم سنگدلی قبول کن که سنگدلی ، دیگه لازم نیست نامه ی سرگشاده بنویسی!
اما یادت باشه ادبیات دوستت خیلی بدتر بود. برای صحبتای دیگت نه اینکه جواب ندارم منتها ارزشی قائل نیستم. صحبتای آدم سنگدل ارزشی نداره.:w19:

تو اگه اسلام سرت میشد که مارو تو آب نمک نمیخوابوندی!
برو نمازتو بخون بعد بیا حرفای قشنگتو بزن ، هر چند فکر نمیکنم تا حالا خونده باشی!
اون قضیه رو تو پیام خصوصی بهت توضیح دادم ، اما درکت نمیرسه!(منظورم اون IQ ته!)
اگه به این کاراتون ادامه بدین منم مثل آرمان میرم تا دور هم خوش باشین و اسم تاپیک بشه:"فقط استقلالیا بیان تو!"
اینم برای شماها:;)

ارمان که بخاطر حرفای تو رفت و حتما برمیگرده خودتو با ارمان یکی نکن متاسفانه تنها شباهتی که با اون داری پرس . پول .یسی بودنتونه وگرنه از درک اون که چیزی نصیبت نشده، مطمئنا زودتر از اینا باید میرفتی خوش اومدی...
در ضمن نیاز نیست در مورد نماز خوندن من نظر بدی داداش، اینجا واسه ما جا نماز اب نکش. نماز خونش که تو باشی دیگه هیچی، بازم میگم این کل کل رو در رو نیست وگرنه حرفایی که در مورد پیوند اسمونیو این چرتو پرتا گفتی چنان تو پاچت میکردم که نفهمی از کجا خوردی...
تو اگه IQ داشتی که فرقه کل کلو حرفای نامربوطو میفهمیدی چیه...
در مورد فوتبال اگه حرفی داری بزن و گرنه به سلامت...
واسه من میره اینورو اونور سرک میکشه مدرک جمع کنه...

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بد ندیدم بعد مدتها یک مطلب درست درمونی بنویسم:

می بینم که از اول فصل خیلی از بچه ها از کم گلزدن تیم و نحوه بازی مهاجمین(بخصوص عنایتی) گلایه داشتند و در مورد عنایتی آن را به حضور در امارات و نحوه بازی او در آنجا و همچنین بالا رفتن سن این بازیکن نسبت می دهند ولی در واقع اینجور نیست!!!استقلال در این 5بازی اغلب با شیوه تک مهاجمه(بقول مربیان که سه مهاجمه)بازی کرده!!!شیوه بازی با تراکتور آبی ها هم 1-3-2-4 بود.شکوری و صادقی در مرکز خط دفاعی و بیک زاده و منتظری در جناحین چپ و راست این خط.کاظمی و رحمتی به عنوان 2هافبک تدافعی،فرهاد به عنوان بازیساز یا PLAY MAKER .حیدری و برهانی به عنوان وینگرهای راست و چپ و عنایتی به عنوان تک مهاجم یا مهاجم مرکزی.حالا و با این مقدمه به position سه بازیکن(حیدری،برهانی و عنایتی)و ربط آن به نحوه کم گلزدن استقلال می پردازم:

1.خسرو حیدری (بازیکنی که بنظرم کلاسش یه سرو گردن از بقیه بالاتره حتی از فابیو و خدا بیامرز مجتبی جباری):عموما"ما دو نوع بازیکنان سرعتی در فوتبال دنیا داریم.کسانی که سرعت پا به توپ دارند و کسانی که سرعت بدون توپ دارند.از بازیکنان فعلی فوتبال ایران که سرعت بدون توپ یا اصطلاحا" سرعت انفجاری دارند میشه به کعبی و حیدری اشاره کرد.البته در فوتبال امروز دنیا عموما" بازیکن یک بعدی دیگه جایگاهی نداره شاید یکی از دلایلی که کعبی به عنوان یک بازیکن کناری در قیاس با مثلا" مهدوی کیا نتونست تو فوتبال اروپا دووم بیاره به همین یک بعدی بودنش برگرده!!چون کعبی با اینکه سرعت انفجاری بسیار بالائی داره ولی وقتی در حالت ساکن پابه توپ میشه و بازیکن مدافعی رو از نزدیک در کنار داره اصلا" نمی تونه از سرعتش استفاده کنه و چون تکنیک هم نداره و صرفا" یک بازیکن سرعتی هستش سریعا" توپ رو از دست میده.سرعت بالای کعبی زمانی به چشم میاد که از فاصله دور استارت بزنه و در این صورت در لحظه رسیدن به توپ چند متری بخاطر همین سرعت بالا از مدافع مقابلش جلو می افته که نمونه بارزش به جام ملتهای 2004 برمی گرده و صحنه گل اول ایران به کره جنوبی!!!حیدری هم درست مثل کعبی.سرعت بدون توپ او خیلی بیشتر از سرعت پا به توپش هستش منتهی چون تکنیک داره این عدم سرعت در حرکت پا به توپ خیلی بچشم نمی خوره!!!او از بازیکن مقابل عبور می کنه ولی چون پا به توپش سریع نیست و مدافع سریعا" بهش می رسه مجبوره سر توپ بزنه و توپ رو رو پای چپش بیاره (که بارها وبارها تو بازی با تراکتور اینو دیدین که چطور جن بار یاره مستقیمشو جا گذاشت) و به همین ترتیب از کیفیت سانترهاش کم میشه.ولی وقتی از عقب اضافه بشه چون سرعت بدون توپش یا سرعت انفجاریش بالاست براحتی از مدافع عبور می کنه و می تونه کار خودشو انجام بده که نمونه بارزش رو میشه در نیمه اول داربی رفت پارسال هم (اون یک و دو های قشنگش که یادتونه) دید.زمانیکه با یک دو با جباری چند متری از نوری جلو افتاد و یک پاس سانتر گونه برای برهانی کرد که ضربه ضعیف برهانی به واعظی خورد!!اگر می بینید بازی سال گذشته خسرو بیشتر به چشم می اومد بخاطر پستش بود که خسرو از عقب به حملات اضافه میشد و اصطلاحا" زمانی که به باکس تیم حریف می رسید حداکثر سرعتش رو داشت و کارائی بالاتری هم داشت.به همین منظور بهتره از خسرو در دفاع راست استفاده بشه بجای وینگر سمت راست

2.آرش برهانی:اصلی ترین خصوصیت بازی آرش به سرعت بالای او و ویژگی های اون درون محوطه جریمه برمی گرده!!!آرش جزء بازیکنانی هستش که هر چی از محوطه دور باشه و به کناره ها متمایل بشه ویژگی های مثبتشه از دست میده!!!پست او هم اصلا" مناسب ویژگی های آرش نیست!!!اصولا" کسانی که در پست وینگرهای جناحین بازی می کنند باید حفظ توپ خوبی(منظور تکنیک)داشته،سرعت بالا و سانترهای خوب از دیگر خصوصیات بازیکنان این پست است که می توان به مسی و هانری در فوتبال دنیا و مهدوی کیا و علیرضا اکبرپور(یادش بخیر)در فوتبال خودمون اشاره کرد.آرش صرفا" بازیکنی سرعتی هستش و تکنیک آنچنانی نداره که مطمئن باشه 1 در مقابل 1 رو راحت رد می کنه و نه سانتر کننده خوبی هستش.آرش در کناره هم زمانی می تونه از سرعتش استفاده کنه که با بازیکن روبرو فاصله داشته باشه وگرنه در صورتیکه بازیکن مقابل بهش چسبیده باشه خیلی راحت توپشو از دست میده!!!برای آرش بهترین مکان حضور در نوک حمله هستش ولاغیر

3.رضا عنایتی:بیشترین ایراد رو از بین مهاجمین می بینم به عنایتی گرفته میشه در صورتیکه سیستم باعث این امر شده!!!عموما" در سیستم تک مهاجمه مهاجمی مورد نیاز هستش که هم بدن قوی داشته باشه و بتونه فضاسازی کنه،هم دو پا باشه!!!از این سبک مهاجمان میشه به لوکا تونی،ابراهیموویچ در فوتبال دنیا و علی دائی و در مقیاس کوچکتر ادموند بزیک (این یکیم یادش بخیر) در ایران اشاره کرد. ولی عنایتی بدلیل فیزیک لاغر بدنیش نمی تونه همچین بازیکنی باشه.همیشه در مورد عنایتی در سالهای گذشته این سوال بود که چرا عنایتی در سطح ملی همون بازیکن باشگاه نیست!!!در صورتیکه این به تفاوت سیستم هر دو تیم برمی گشت!!!در باشگاه و با سیستم 2مهاجمه قلعه نوعی،اکبرپور جنگها رو انجام می داد و عنایتی که انرژی ذخیره داشت کار رو تمام می کرد ولی در تیم ملی و در سیستم تک مهاجمه برانکو ،دائی و قلعه نوعی, عنایتی نیمی از انرژیش صرف جنگ با مدافعین میشد و همین میشد که نتونه کارائی باشگاه رو در تیم ملی داشته باشه.در سیستم امروز استقلال هم به همین ترتیب.او باید نیمی از توانش را صرف جنگ با دو مدافع مرکزی حریف کند و این امر با توجه به فیزیک لاغر بدنیش و همچنین سن بالایش برای او امری طاقت فرسا هستش.بهترین روش برای احیای مجدد رضا عنایتی،برگشت به سیستم 2 مهاجمه سابق و قرارداد او در کنار مهاجمی مثل اکبرپور هستش

نکته اضافی:
4.تعدد مهاجمین نام آور:شاید در نگاه اول این امر یک موهبت برای یک سرمربی باشه ولی برای کسی که تازه سرمربیگری رو شروع کرده و از نظر شخصیتی هم کسی هستش که با بازیکنش رودربایستی داره داشتن این تعداد مهاجم نام آور و مدعی حضور در ترکیب اصلی نوعی عذاب هم باشه!!!بخاطر اینکه به نیمکت نشینی اعتراضی نکنند مجبوره در هر بازی دقایقی بهشون بازی بده که این امر 2 تا مشکل بوجود میاره:

الف)عدم ثبات در خط حمله و در نتیجه عدم هماهنگی

ب)گرفتن تمرکز از بازیکنی که داره فیکس بازی می کنه چون هر لحظه از نیمه دوم منتظر بالا رفتن تابلوی تعویض از سوی سرمربی هستش!!!!!

نتیجه:استقلال با ادعای آقای واعظ آشتیای در اول فصل به سراغ حرکت به سمت مدرنیته رفت(پارسال با بیشترین امتیاز ممکنه در میان قهرمانان دوره های مختلف و با بیشترین گل زده در تاریخ لیگ برتر قهرمان شد و سنتی بوده.امسال که مدرن شدن گمونم غوغا کنه)اولین کارشم برکناری محترمانه قلعه نوعی و جایگزینی مرفاوی و روته مولر با او و در بعد فنی تعویض سیستم 3 مدافع با 4 مدافع بود!!!ولی سرمربی جوان استقلال وقتی تصمیم به تغییر سیستم می گیره باید به این نکته هم توجه کنه که آیا ابزارهای لازم برای این تغییر رو هم داره یا نه؟؟به نظر من استقلال ابزار لازم (بجز هافبک های دفاعی و play maker)برای اجرای سیستم 1-3-2-4 یا بقول آقای مرفاوی 3 مهاجمه رو نداره و بهترین کار براش برگشت به سیستم 2مهاجم ثابت هستش
فقط دوس دارم یه بارم جایه غلام عنایتی به سید صالحی از اول بازی بده، تو بازی با سایپا تو اون دقایقی که اومد خیلی پر تلا ش ظاهر شد و پاس گله قشنگیم داد
حالا یه سواله کسی میدونه عکس زیر واسه چه سالیه؟ (چنگیز که تو عکس تابلوئه)

همه جا ابیته

آخرین ویرایش:

fifa09

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بابا!

نه بابا!

ارمان که بخاطر حرفای تو رفت و حتما برمیگرده خودتو با ارمان یکی نکن متاسفانه تنها شباهتی که با اون داری پرس . پول .یسی بودنتونه وگرنه از درک اون که چیزی نصیبت نشده، مطمئنا زودتر از اینا باید میرفتی خوش اومدی...
در ضمن نیاز نیست در مورد نماز خوندن من نظر بدی داداش، اینجا واسه ما جا نماز اب نکش. نماز خونش که تو باشی دیگه هیچی، بازم میگم این کل کل رو در رو نیست وگرنه حرفایی که در مورد پیوند اسمونیو این چرتو پرتا گفتی چنان تو پاچت میکردم که نفهمی از کجا خوردی...
تو اگه IQ داشتی که فرقه کل کلو حرفای نامربوطو میفهمیدی چیه...
در مورد فوتبال اگه حرفی داری بزن و گرنه به سلامت...
واسه من میره اینورو اونور سرک میکشه مدرک جمع کنه...
اولاً فکر کنم از عصبانیت همچین حالتی داشته باشی:
ببین:

من خودمو باهاش یکی نگرفتم ، حالا نمیخواد کاسه ی داغتر از آش بشی آق مهندس!:biggrin:
فعلاً که شما بالا خونتو اجاره دادی ، هر وقت با اجاره نشینش تصفیه کردی بیا حرف بزن!:thumbsdown:
پس تو برو آب بکش ، کسی جا نماز آب نکشید
دیگه داری شورشو در میاری ، حرفاتو مزه کن بعد بده بیرون باقالی;):victory:
چار دیواری اختیاری ، دوست نداری به سلامت:w01::cool:
تازه فیفا 09 با کلاستر از 10 هست ، یکیم از بی خبری شانسی نگو اومده تا اواخر مهر نمیاد افتاد؟!

fifa09

عضو جدید
کاربر ممتاز
بد ندیدم بعد مدتها یک مطلب درست درمونی بنویسم:

می بینم که از اول فصل خیلی از بچه ها از کم گلزدن تیم و نحوه بازی مهاجمین(بخصوص عنایتی) گلایه داشتند و در مورد عنایتی آن را به حضور در امارات و نحوه بازی او در آنجا و همچنین بالا رفتن سن این بازیکن نسبت می دهند ولی در واقع اینجور نیست!!!استقلال در این 5بازی اغلب با شیوه تک مهاجمه(بقول مربیان که سه مهاجمه)بازی کرده!!!شیوه بازی با تراکتور آبی ها هم 1-3-2-4 بود.شکوری و صادقی در مرکز خط دفاعی و بیک زاده و منتظری در جناحین چپ و راست این خط.کاظمی و رحمتی به عنوان 2هافبک تدافعی،فرهاد به عنوان بازیساز یا PLAY MAKER .حیدری و برهانی به عنوان وینگرهای راست و چپ و عنایتی به عنوان تک مهاجم یا مهاجم مرکزی.حالا و با این مقدمه به position سه بازیکن(حیدری،برهانی و عنایتی)و ربط آن به نحوه کم گلزدن استقلال می پردازم:

1.خسرو حیدری (بازیکنی که بنظرم کلاسش یه سرو گردن از بقیه بالاتره حتی از فابیو و خدا بیامرز مجتبی جباری):عموما"ما دو نوع بازیکنان سرعتی در فوتبال دنیا داریم.کسانی که سرعت پا به توپ دارند و کسانی که سرعت بدون توپ دارند.از بازیکنان فعلی فوتبال ایران که سرعت بدون توپ یا اصطلاحا" سرعت انفجاری دارند میشه به کعبی و حیدری اشاره کرد.البته در فوتبال امروز دنیا عموما" بازیکن یک بعدی دیگه جایگاهی نداره شاید یکی از دلایلی که کعبی به عنوان یک بازیکن کناری در قیاس با مثلا" مهدوی کیا نتونست تو فوتبال اروپا دووم بیاره به همین یک بعدی بودنش برگرده!!چون کعبی با اینکه سرعت انفجاری بسیار بالائی داره ولی وقتی در حالت ساکن پابه توپ میشه و بازیکن مدافعی رو از نزدیک در کنار داره اصلا" نمی تونه از سرعتش استفاده کنه و چون تکنیک هم نداره و صرفا" یک بازیکن سرعتی هستش سریعا" توپ رو از دست میده.سرعت بالای کعبی زمانی به چشم میاد که از فاصله دور استارت بزنه و در این صورت در لحظه رسیدن به توپ چند متری بخاطر همین سرعت بالا از مدافع مقابلش جلو می افته که نمونه بارزش به جام ملتهای 2004 برمی گرده و صحنه گل اول ایران به کره جنوبی!!!حیدری هم درست مثل کعبی.سرعت بدون توپ او خیلی بیشتر از سرعت پا به توپش هستش منتهی چون تکنیک داره این عدم سرعت در حرکت پا به توپ خیلی بچشم نمی خوره!!!او از بازیکن مقابل عبور می کنه ولی چون پا به توپش سریع نیست و مدافع سریعا" بهش می رسه مجبوره سر توپ بزنه و توپ رو رو پای چپش بیاره (که بارها وبارها تو بازی با تراکتور اینو دیدین که چطور جن بار یاره مستقیمشو جا گذاشت) و به همین ترتیب از کیفیت سانترهاش کم میشه.ولی وقتی از عقب اضافه بشه چون سرعت بدون توپش یا سرعت انفجاریش بالاست براحتی از مدافع عبور می کنه و می تونه کار خودشو انجام بده که نمونه بارزش رو میشه در نیمه اول داربی رفت پارسال هم (اون یک و دو های قشنگش که یادتونه) دید.زمانیکه با یک دو با جباری چند متری از نوری جلو افتاد و یک پاس سانتر گونه برای برهانی کرد که ضربه ضعیف برهانی به واعظی خورد!!اگر می بینید بازی سال گذشته خسرو بیشتر به چشم می اومد بخاطر پستش بود که خسرو از عقب به حملات اضافه میشد و اصطلاحا" زمانی که به باکس تیم حریف می رسید حداکثر سرعتش رو داشت و کارائی بالاتری هم داشت.به همین منظور بهتره از خسرو در دفاع راست استفاده بشه بجای وینگر سمت راست

2.آرش برهانی:اصلی ترین خصوصیت بازی آرش به سرعت بالای او و ویژگی های اون درون محوطه جریمه برمی گرده!!!آرش جزء بازیکنانی هستش که هر چی از محوطه دور باشه و به کناره ها متمایل بشه ویژگی های مثبتشه از دست میده!!!پست او هم اصلا" مناسب ویژگی های آرش نیست!!!اصولا" کسانی که در پست وینگرهای جناحین بازی می کنند باید حفظ توپ خوبی(منظور تکنیک)داشته،سرعت بالا و سانترهای خوب از دیگر خصوصیات بازیکنان این پست است که می توان به مسی و هانری در فوتبال دنیا و مهدوی کیا و علیرضا اکبرپور(یادش بخیر)در فوتبال خودمون اشاره کرد.آرش صرفا" بازیکنی سرعتی هستش و تکنیک آنچنانی نداره که مطمئن باشه 1 در مقابل 1 رو راحت رد می کنه و نه سانتر کننده خوبی هستش.آرش در کناره هم زمانی می تونه از سرعتش استفاده کنه که با بازیکن روبرو فاصله داشته باشه وگرنه در صورتیکه بازیکن مقابل بهش چسبیده باشه خیلی راحت توپشو از دست میده!!!برای آرش بهترین مکان حضور در نوک حمله هستش ولاغیر

3.رضا عنایتی:بیشترین ایراد رو از بین مهاجمین می بینم به عنایتی گرفته میشه در صورتیکه سیستم باعث این امر شده!!!عموما" در سیستم تک مهاجمه مهاجمی مورد نیاز هستش که هم بدن قوی داشته باشه و بتونه فضاسازی کنه،هم دو پا باشه!!!از این سبک مهاجمان میشه به لوکا تونی،ابراهیموویچ در فوتبال دنیا و علی دائی و در مقیاس کوچکتر ادموند بزیک (این یکیم یادش بخیر) در ایران اشاره کرد. ولی عنایتی بدلیل فیزیک لاغر بدنیش نمی تونه همچین بازیکنی باشه.همیشه در مورد عنایتی در سالهای گذشته این سوال بود که چرا عنایتی در سطح ملی همون بازیکن باشگاه نیست!!!در صورتیکه این به تفاوت سیستم هر دو تیم برمی گشت!!!در باشگاه و با سیستم 2مهاجمه قلعه نوعی،اکبرپور جنگها رو انجام می داد و عنایتی که انرژی ذخیره داشت کار رو تمام می کرد ولی در تیم ملی و در سیستم تک مهاجمه برانکو ،دائی و قلعه نوعی, عنایتی نیمی از انرژیش صرف جنگ با مدافعین میشد و همین میشد که نتونه کارائی باشگاه رو در تیم ملی داشته باشه.در سیستم امروز استقلال هم به همین ترتیب.او باید نیمی از توانش را صرف جنگ با دو مدافع مرکزی حریف کند و این امر با توجه به فیزیک لاغر بدنیش و همچنین سن بالایش برای او امری طاقت فرسا هستش.بهترین روش برای احیای مجدد رضا عنایتی،برگشت به سیستم 2 مهاجمه سابق و قرارداد او در کنار مهاجمی مثل اکبرپور هستش

نکته اضافی:
4.تعدد مهاجمین نام آور:شاید در نگاه اول این امر یک موهبت برای یک سرمربی باشه ولی برای کسی که تازه سرمربیگری رو شروع کرده و از نظر شخصیتی هم کسی هستش که با بازیکنش رودربایستی داره داشتن این تعداد مهاجم نام آور و مدعی حضور در ترکیب اصلی نوعی عذاب هم باشه!!!بخاطر اینکه به نیمکت نشینی اعتراضی نکنند مجبوره در هر بازی دقایقی بهشون بازی بده که این امر 2 تا مشکل بوجود میاره:

الف)عدم ثبات در خط حمله و در نتیجه عدم هماهنگی

ب)گرفتن تمرکز از بازیکنی که داره فیکس بازی می کنه چون هر لحظه از نیمه دوم منتظر بالا رفتن تابلوی تعویض از سوی سرمربی هستش!!!!!

نتیجه:استقلال با ادعای آقای واعظ آشتیای در اول فصل به سراغ حرکت به سمت مدرنیته رفت(پارسال با بیشترین امتیاز ممکنه در میان قهرمانان دوره های مختلف و با بیشترین گل زده در تاریخ لیگ برتر قهرمان شد و سنتی بوده.امسال که مدرن شدن گمونم غوغا کنه)اولین کارشم برکناری محترمانه قلعه نوعی و جایگزینی مرفاوی و روته مولر با او و در بعد فنی تعویض سیستم 3 مدافع با 4 مدافع بود!!!ولی سرمربی جوان استقلال وقتی تصمیم به تغییر سیستم می گیره باید به این نکته هم توجه کنه که آیا ابزارهای لازم برای این تغییر رو هم داره یا نه؟؟به نظر من استقلال ابزار لازم (بجز هافبک های دفاعی و play maker)برای اجرای سیستم 1-3-2-4 یا بقول آقای مرفاوی 3 مهاجمه رو نداره و بهترین کار براش برگشت به سیستم 2مهاجم ثابت هستش
فقط دوس دارم یه بارم جایه غلام عنایتی به سید صالحی از اول بازی بده، تو بازی با سایپا تو اون دقایقی که اومد خیلی پر تلا ش ظاهر شد و پاس گله قشنگیم داد
حالا یه سواله کسی میدونه عکس زیر واسه چه سالیه؟ (چنگیز که تو عکس تابلوئه)

همه جا ابیته

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اولاً فکر کنم از عصبانیت همچین حالتی داشته باشی:
ببین:

من خودمو باهاش یکی نگرفتم ، حالا نمیخواد کاسه ی داغتر از آش بشی آق مهندس!:biggrin:
فعلاً که شما بالا خونتو اجاره دادی ، هر وقت با اجاره نشینش تصفیه کردی بیا حرف بزن!:thumbsdown:
پس تو برو آب بکش ، کسی جا نماز آب نکشید
دیگه داری شورشو در میاری ، حرفاتو مزه کن بعد بده بیرون باقالی;):victory:
چار دیواری اختیاری ، دوست نداری به سلامت:w01::cool:
تازه فیفا 09 با کلاستر از 10 هست ، یکیم از بی خبری شانسی نگو اومده تا اواخر مهر نمیاد افتاد؟!
اغا جون اینقد تیکه اینو اونو قرقره نکن.
تا حال که میخواستی بری سیرابی چی شد پس...
ببین تصفیه نه تسویه:biggrin: ... گفتن از نهضت جیم شدیا باور نکردم.

fifa09

عضو جدید
کاربر ممتاز
پسر خوب این چیه گذاشتی ...
از نظر من هردوشون اینطورین ...
ما داماشیم داداشششششششششششششششش
کاملاً درسته ، اصلاً میدونی چیه کل تیمای ایرونی از ریشه مشکل دارن
به نظر منم هیچ کدوم سرور هم دیگه نیستن ، به داماش شما هم احترام زیادی میذاریم
در کل حرفاتو قبول دارم;)

fifa09

عضو جدید
کاربر ممتاز
اغا جون اینقد تیکه اینو اونو قرقره نکن.
تا حال که میخواستی بری سیرابی چی شد پس...
ببین تصفیه نه تسویه:biggrin: ... گفتن از نهضت جیم شدیا باور نکردم.
آخ میبخشی حواسم نبود آخه نیست حرفات باحال بود حواسم پرت شد
آره تسویه کن ، منتها یادت نره اون محرکه که نوشته بودی غلط بود باید مینوشتی معرکه نهضتی!:biggrin::w11:
البته جاشو اشتباه نوشتی! باید مینوشتی تسویه نه تصفیه! ها ها
اینم عکس غلط املاییت!:

مگه نیروی محرکست که میگی محرکه!

آخرین ویرایش:

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
گزيده اي از توهين ها و حرفاي فيفا

گزيده اي از توهين ها و حرفاي فيفا

اول يه نكته اي رو بگم من كلا اينجا يه پست غير آبي دارم اونم بعد از فوت پدر بزرگوار پيروز قرباني بوده اينم دوميش فقط بخاطر اينكه مسئله ي مهمي هست و بايد همه چيز مشخص بشه تا بعضي از دوستان كه بخاطر جو اينجا رفتن برگردن

تو جواب افشين و خوشه جان باید بگم فعلاً دلیلی برای کل کل نمیبینم ، چون هنوز بازیا به اون صورت گرم نشده در ضمن افشین من هیچ وقت کم نمیارم که حالا شما میگی" من میذارم به حساب کمآوردن"
صبر کن بازیا داغ بشه و بعدشم من وقت بکنم بیام اینجا اونوقت در عینرفاقت کل کل جانانه میکنم باهات بهت نشون میدم که همیشه برنده هستم!
تازه منتظر فرشيد هم هستم(2452)

اينجا قرار بود كه بياد و كل كل فوتبالي كنه ولي ...

پس لطفاً منطقي تر پست بزنین چون منم مثل شما جوابای اشتباه رو نقل قول میکنم(2470)

اينجا ميگه جواب پستاي اشتباه رو نميدم ولي در جاي ديگه چيزاي ديگه رو بيان مي كنه مثلا ميگه جواب ... خاموشيست يا ميگه پستا ارزش ندارن يا ميگه وقت ندارم و ...

در ضمن یه علت دیگه هم داره كه جواب نميدم اونم اینه که من به گفته های بی منطق جواب نمیدمو فقط كل كل مي كنم(2506)

اينم يه نمونه اش و جالب تر اينكه ميگه من به پستاي بي منطق جواب نميدم و فقط كل كل مي كنم:biggrin::biggrin::biggrin:

اولا كسي با شما نبود تا بياي واسه ما كاسه ي داغتر از آش بشي شما بريد آواتارتون رو عوض كنيد چون پررويي از آواتارتون مي باره

توهين به آرتيميس كه البته از نظر خودش توهين به عكس ايشون اصلا كار اشتباهي نيست اصلا اين توهين نيست

دوما جواب يه دنده ها(حالا لطف كرديم و نگفتيم ابلهان) خاموشيست

سوما من هميشه سعي كردم به پستاتون جواب ندم اما شما انگاري ول كن ما نيستي در ضمن با گفته هايي كه از پيشنهاد شيطان صادر ميشه و شما اونا رو به زبون مياريد چيزي عوض نميشه و من خودم تصميم ميگيرم كه برم يا نه (ديگه هم با من كاري نداشته باشين من با شما حرفي ندارم يادآواري: جواب يه دنده ها(حالا لطف كرديم و نگفتيم ابلهان) خاموشيست

اتفاقا اين شماها بودين كه بحث رو منحرف كردين تو چندتا پست قبلي رو نگاه كني مي فهمي كه من داشتم استقلال رو توصيف مي كردم،همين

وجدانتون هم خراب نيست فقط درست ازش كار نمي گيريد(2516)

توهين مستقيم به آرتيميس و ...

جواب فيفا به آرماني كه الان ازش تعريف مي كنه: من شما رو تا حالا نديده بودم شما اگه واقعا پرسپوليسي هستين پس چرا نمياين تاجواب استقلاليا رو بديم از اينكه شما جلوي اينا سوتي ميديد واقعا متاسفم

الان كه داره سنگ قهر كردن آرمان بخاطر سنگ دلي مارو به سينه ميزنه ولي وقتي آرمان يه جا اومد مارو آشتي بده اين بود طرز برخوردش

شما واقعا هر چي شيطان بهتون امر فرمودن جواب به زبون مياريد يه وقت شرمنده نشين جواب ابلهان خاموشيت مخصوصا در رابطه با شما

جواب به آرتيميس:شما هر جور دوست داري فكر كن شايد به نظر شما من كم آورده باشم ولي من هيچ وقت كم نميارم

در ضمن ادبياتتون خيلي تنده مخصوصا كلمه ي ساكت و پسر كوچولو اين جور حرف زدن در شان يه مهندس نيست درسته من به آواتارتون گير دادم ولي فحش ندادم بازم ميگم كسي كه به من و علي گير بده معلومه كيه

جوابش به من :تعداد ما از شماها بيشتره اما نميدونم چرا نميان (البته بعيد نيست چون جواب يه دنده ها خاموشيست)(2526)

توهين مجدد به استقلالي ها و مخصوصا آرتيميس

ميگم علي اينا كم آوردن جواب پستاتو نميدن

اين يه تيكه خيلي جالبه وقتي ما جواب نميديم كم اورديم ولي وقتي خودش جواب نميده يعني همون دلايلي كه اول گفتم

به افشين بايد بگم داري از آب گل آلود ماهي مي گيري اين تاپيكو خودت زدي بايد خودتم جمعش كني اصلا عنوان تاپيك ناجوره كل كل چرا بايد كل كل باشه آخر و عاقبت كل كل همينه

در مورد فرشيد هم بگم اون گير داده بود به من

در مورد آرتيميس هم بايد بگم كه با گفتن اين جمله مي خواد كوچولو گفتنش رو سرپوش بذاره شما هم بريد پي خوش گذرونيتون روي نيمكتي كه باهاش عكس انداختيد

بازم توهين به آرتيميس و حرفايي كه به من وفرشيد نسبت داد

ميگم علي جون بيا ما اين تاپيك رو ترك كنيم تا فقط اينا بيان

يكي از اون خداحافظي هاي پرتعداد كه چند دقيقه بعدش پست بعديش مي خوره

علي جان من ديگه رفتم تو هم بيا با هم بريم چون اينجا يه عده دارن فرمانروايي ميكنن اونم از نوع افشين و فرشيد سالاري من كلا از توهين خوشم نمياد(شماره پست نيست از نقل قول برداشتم چون پست پاك شده بود حالا چه پستاي ديگه اي پاك شده بماند)

باز هم خداحافظي و توهين و نسبت خيالي دادن به ماها

منم روحمه داره جواب ميده چون جسمم از اينجا رفته(2535)

اينم توجيه اينكه چرا بعد از خداحافظي پست مي زنه:biggrin::biggrin::biggrin:

درسته كه پنالتي جزئي از بازي ولي اين شيوه قهرمانيتون رو به چالش مي كشه حالا افتاد يا بازم توضيح بدم (2655)

اين يه نمونه از توصيفات اين فرد فوتبالي هستش كه اطلاعاتش خيلي خوبه بخونين لذت ببرين و بعدشم كه طرز حرف زدنش رو مي بينيد : افتاد يا توضيح بدم

پنج تا اتفاقه اما حذف شدن عملکرده جناب به اصطلاح مهندس(2668)

بازم خطاب كردن بچه ها يعني فرشيد به القابي كه خودش دوست داره

اولا تيماي آفتابه سازي از شما بهترن

ادبيات قدرتمند ايشون

به فرشيد:يه كم شخصيت آواتارت رو نگه دار اعتقاد ندا آقا سلطان كجا و تو كجا

توهين به شخصيت فرشيد در حاليكه هيچ شناختي از اون و عقايدش نداره

در مقابل يه تازه وارد:اصلا شما كي باشي كه ديگرون رو امر و نهي كني تازه وارد اين همه كجا بودي ما خيلي وقته اينجائيم ولي تو تازه پريدي وسط بحث بيشتر از اين سوتي نده و با منطق حرف بزن(2686)

اينم طرز برخورد با يه پست يه تازه وارد

به فرشيد:مي دونم كم مياري و جواب پستامو نميدي اما اگه فكر مي كني ادبياتي كه بكار بردي سالمه بازم جرات داري بيا وسط و يه خرمن ديگه بار كن

درحاليكه از ادبيات سعيد انتقاد مي كنه ادبيات خودش رو ببينيد

مي خوام شخصيت فرشيد رو بهتون نشون بدم

شما كي باشي(2692)

بازم طرز حرف زدن جالبش كه به سعيد ميگه من توهين نكردم فقط گفتم شما كي باشي

آخرین ویرایش:

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
خودتون رو مي بريد زير علامت سوال اگه نفهميدين از اينا؟؟؟

هوشتون وافره

توهين مجدد به آرتيميس

ضمنا اگه كمبود نداشتين بازم به زبون نمياوردين كه تو پيام خصوصي

شما فكرتون عين فرشيده جواب دادن به شما معني اي نداره پس بريد با فرشيد پيوند هفت آسمون ببنديد

مهندسان شگفت انگيز و آرتيميس حساس و ...(2698)

بازم توهين به ايشون

خطاب به آرتيميس: سانسور چي شما از لحاظ مالي مطمئنم كه كمبود نداري ولي از لحاظ محبت چرا كمبود محبت داري واسه همين رو تفكراتت پافشاري مي كني

شما قبل از اينكه جوهر مدركت خشك شه لطف كن كرم ضد آفتاب بزن تا پوستت نخشكه چون تو اينجا با وجود افرادي مثل شما تنوره

تو قضيه ي من نبودم دستم بود تقصير آستينم بود رو راه بنداز

پس ديگه عصبي نشيد تا پوست حساستون خشك نشه(2709)

توهيناي خجالت آور بازم به اين خانوم خوندنشوم شرم آوره

خطاب به من: با عقده اي بودنت نشون دادي كه كم آوردي

حرفاي گنده تر از دهنت زدي(2726)

توهين به من

خطاب به من آرتيميس و فرشيد هم كه بارها گفتن سنگدل و از شيطان پيروي كن نمونه اش در پست 2745

تو پستاي آخرش ديگه همينطور مختصر اشاره مي كنم توهين به هوش و بي ارزش بودن حرفاي ما و سر در نياوردن فرشيد از اسلام و ... البته تو پست آخر صفحه ي 275 يه خداحافظي ديگه رو هم ديديم

خطاب به فرشيد: شما فعلا بالا خونه ات رو اجاره دادي هر وقت با اجاره نشينش تصفيه كردي بيا حرف بزن

حرفاتو مزه كن بعد بيرون بده باقالي،چارديواري اختياري دوست نداري به سلامت،فيفا 10 تا آخر مهر نمياد افتاد 2756

و توهين به من و فرشيد كه ديگه داره از حدش خارج ميشه

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا شرمنده خيلي مرتب نيستن ولي خب امروز يه وقت آزاد پيدا كردم تا اينا رو بنويسم
راستش دوستان اگه قرار باشه پستاي بي ربط اين تاپيك پاك بشه فكر كنم ايشون هيچ پستي اينجا نداشته باشه

حالا عزيز من تو خودت رو بذار جاي آرتيميس اين همه بهش توهين كردي و فحش دادي انتظار داري عذرخواهيت رو قبول كنه؟؟؟

ببين خواهشا جواب پستاي منو با پستاي خودم بده

ضمنا تو هر پستي كه زدي جز يكي دو مورد همش توهين داشت و يا خطاب كردن بچه ها به القاب مختلف اين شيطان و ... هم نمي دونم از كجا آوردي

نكته ي جالب اينكه تو اين 1 ماه اخير بيش از 5 بار خداحافظي كردي ولي حتي يه روزم دووم نياورده و فكر كنم هر روز هم مجبور به عذر خواهي شدي

بارسلون

اخراجی موقت
کاملاً درسته ، اصلاً میدونی چیه کل تیمای ایرونی از ریشه مشکل دارن
به نظر منم هیچ کدوم سرور هم دیگه نیستن ، به داماش شما هم احترام زیادی میذاریم
در کل حرفاتو قبول دارم;)

مرسی عزیز ...
در ضمن داش یکی از جذابیتهای فوتبال به کل کل کردنشه ...
اما یه مقدار فکر کنم پستهای این تاپیک تند شده ... من نمی خوام بگم باعثش تو بودی ... اما یکی از کسایی هستی که میتونی جو رو درستش کنی ...
تو این چند صفحه اخیر پستی مناسب اسم تاپیک پیدا نکردم...
تو این اوضاع گند سیاسی تنها دلمون به همین فوتبال خوشه و کل کلاش نه توهیناش...
مرسی...

HaQiQaT

عضو جدید
کاربر ممتاز
دربی امسال از اون بازیهاس که مطمئنم استقلال نمیبازه.

حالا یا با تبانی مساوی میشه یا هم یه بار از دستشون در میره و استقلال ایندفعه بازی برده رو تا آخر حفظ میکنه.

اگرم کسی به صحبتهای من شک داره و ادعاش میشه پرسپولیس حتما برنده میشه،بعد از بازی بیاد روی منو سیاه کنه :cool:

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دربی امسال از اون بازیهاس که مطمئنم استقلال نمیبازه.

حالا یا با تبانی مساوی میشه یا هم یه بار از دستشون در میره و استقلال ایندفعه بازی برده رو تا آخر حفظ میکنه.

اگرم کسی به صحبتهای من شک داره و ادعاش میشه پرسپولیس حتما برنده میشه،بعد از بازی بیاد روی منو سیاه کنه :cool:
چي شده كي گفته واسه چي الكي گفته بابا من كه خسته شدم بزار پرسپوليس ببازه بزار بازي يه برنده داشته باشه هر كي هست خوبه بزار امسال شما باشين فوتبال همينه آخرش يكي بازنده ميشه هم شما به ما ميبازين هم ما به شما بايد اينجور باشه

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایسنا:تيم فوتبال پگاه گيلان در بازي رفت فينال جام حذفي استقلال تهران را شكست داد.

تيم فوتبال پگاه گيلان در بازي رفت فينال جام حذفي امروز در ورزشگاه سردار جنگل به مصاف استقلال تهران رفت و با تك گل "آگوستين گيلائوري" حريف خود را شكست داد.

پگاه گيلان 1

آگوستين گيلائوري (دقيقه 40)

استقلال تهران: صفر

تركيب تيم پگاه گيلان: علي‌نظرمحمدي (زماني)، آگوستين گيلائوري، ابراهيم‌تقي‌پور، ويليام بيجونگو، محمد مختاري، محمدرضا مهدوي، مارتين آشيل، مهدي نوري، سيدرضا چاوشي، (حسين ملكي)، حسين ابراهيمي و هادي سهرابي.

تركيب تيم استقلال تهران:

وحيد طالب‌لو، بيژن كوشكي، اميرحسين صادقي، پيروز قرباني، پژمان منتظري، فرهاد مجيدي (محسن يوسفي)، محمد نوازي (مهدي اميرآبادي)، اميدرضا روانخواه، ميثم منيعي، محسن بياتي‌نيا (آرش برهاني) و علي عليزاده.

كارت زرد:

پيروز قرباني، محسن يوسفي (استقلال تهران).

در نيمه نخست اين بازي تيم استقلال بازي را بهتر از حريف آغاز كرد و چندين فرصت گلزني را به دست آورد. در دقيقه 23 پرتاب اوت عليزاده با دفع ناقص بازيكنان پگاه همراه شد كه توپ برگشتي را پژمان منتظري به بيرون زد.

در دقيقه 26 شوت ميثم منيعي به تير دروازه‌ي پگاه برخورد كرد و در دقيقه 35 محسن بياتي‌نيا با پاس درعمق عليزاده را در موقعيت گلزني قرار داد كه ضربه‌ اين بازيكن به بيرون رفت. اما در دقيقه 40 آگوستين گيلائوري با استفاده از يك ضربه ايستگاهي گل تيم پگاه را به ثمر رساند.

در نيمه دوم با وجود تغييراتي كه در تيم استقلال به وجود آمد اما پگاه توانست مديريت خوبي در ميدان داشته باشد. در شرايطي كه بازيكنان استقلال با استفاده از شوت‌هاي راه دور برهاني و يوسفي به دنبال باز كردن دروازه پگاه بودند بازيكنان پگاه نيز با استفاده از ضدحملات و نفوذهاي ملكي و ابراهيمي كار را بر استقلال سخت كردند.

در لحظات پاياني بازي، وحيد طالب‌لو با واكنش‌هاي خود بازيكنان پگاه را در رسيدن به گل دوم ناكام گذاشت و در نهايت اين ديدار با برتري يك بر صفر تيم پگاه پايان يافت.

ديدار برگشت فينال جام حذفي بيست و هفتم خردادماه در ورزشگاه آزادي تهران برگزار مي‌شود تا تيم قهرمان دراين بازي مشخص شود.

فارس: به محض باز شدن درهاي ورزشگاه، صندلي‌ها از مشتاقان پر شد؛ به طوري كه به سرعت جمعيتي بيش از 20 هزار نفر در ورزشگاه جاي گرفت.

* حدود 5 هزار نفر هوادار به دليل جا نبودن، پشت درهتي بسته قرار گرفتند. اين تعداد از سوي مامورين نيروي انتظامي از ورزشگاه به خارج هدايت شدند.

* به دليل ازدحام جمعيت مقابل در‌هاي ورودي ورزشگاه، عكاسان و خبرنگاران نزديك به يك ساعت براي ورود معطل شدند.
پس از اين معطلي، هنگامي كه داخل ورزشگاه شدند، مكاني براي استقرار نيافتند چرا كه جايگاهي مخصوص آنها وجود نداشت.

* رئيس كميته انضباطي همراه همراهنش و ناظران داوري به سختي فراوان موفق به حضور در ورزشگاه شد.

* فريدن معصومي، عضو تيم ملي كشتي از جمله تماشاگران ويژه اين مسابقه است.

* اسكوبورد ورزشگاه سردار جنگل دقايقي قبل از بازي اقدام به پخش بازي شب گذشته تيم آلمان مقابل لهستان و سپس مسابقه پگاه مقابل برق شيراز كرد.

نتیجه اینه که استادیوم ما اگه بزرگتر بود بدون شک استقبال بیشتری میشد...
اینم لینکش:http://www.fardanews.com/fa/pages/?cid=53586

شما باید واقع بین باشی که طرفدار تراکتور از پگاه بیشتره.
البته من خودم پرسپولیسیم ولی خوب پگاه غیر از بازیهای جام حذفی و بازی با سرخابی ها بازیهای پرتماشاچی نبودن.
ولی تراکتور سازی تو بازی با راه آهن 60 هزار تماشاچی داشت.
ولی در کل همیشه دوست داشتم که استقلالو پرسپولیس هر موقع که میرن شهرای دیگه نهایتا 10%استادیومو پر کنند نه نصفشو.!!!!
ما برای چی میگیم استقلالو پرسپولیس پرطرفدارترینن ؟؟به خاطر جمعیت تهران واینکه تو شهرای دیگه هم طرفدارای زیادی دارن!!
اینکه میگیم تراکتور سومین تیم پرطرفدار ایرانه بخاطر اینکه طرفداراش فقط تو تبریز نیستن بلکه ارومیه و اردبیل و.... طرفدارشن
ولی در کل امسال وضعیت ورزشگاهامون از لحاظ تماشاچی ه خوب بوده
تو بازی پرسپولیس با مس اکثرا طرفدار مس بودن بازی با پاس اکثرا طرفدار پاس بودن
شما اگه لیگای اروپایی رو دقت کرده باشید تو بازی تیمای بزرگ اروپا مثل منچستر یا بارسا وقتی این تیما به شهرای دیگه میرن(حتی شهرای کوچک با تیمای ضعیف) میبینید که طرفداری ندارن

امیدوارم تو کشور ما هم همینطور بشه.

بارسلون

اخراجی موقت
آقا بیا اینم واسه اتحادتون ...
هم آبی داره هم قرمز...
زندگی کنین با پادشاه اروپا...

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
با تموم مشکلاتی که وجود داره غیرت بچه های تیم کمک میکنه تا این فصل استقلال راکنار بزنیم و قهرمان بشیم.

بارسلون

اخراجی موقت
شما باید واقع بین باشی که طرفدار تراکتور از پگاه بیشتره.
البته من خودم پرسپولیسیم ولی خوب پگاه غیر از بازیهای جام حذفی و بازی با سرخابی ها بازیهای پرتماشاچی نبودن.
ولی تراکتور سازی تو بازی با راه آهن 60 هزار تماشاچی داشت.
ولی در کل همیشه دوست داشتم که استقلالو پرسپولیس هر موقع که میرن شهرای دیگه نهایتا 10%استادیومو پر کنند نه نصفشو.!!!!
ما برای چی میگیم استقلالو پرسپولیس پرطرفدارترینن ؟؟به خاطر جمعیت تهران واینکه تو شهرای دیگه هم طرفدارای زیادی دارن!!
اینکه میگیم تراکتور سومین تیم پرطرفدار ایرانه بخاطر اینکه طرفداراش فقط تو تبریز نیستن بلکه ارومیه و اردبیل و.... طرفدارشن
ولی در کل امسال وضعیت ورزشگاهامون از لحاظ تماشاچی ه خوب بوده
تو بازی پرسپولیس با مس اکثرا طرفدار مس بودن بازی با پاس اکثرا طرفدار پاس بودن
شما اگه لیگای اروپایی رو دقت کرده باشید تو بازی تیمای بزرگ اروپا مثل منچستر یا بارسا وقتی این تیما به شهرای دیگه میرن(حتی شهرای کوچک با تیمای ضعیف) میبینید که طرفداری ندارن

امیدوارم تو کشور ما هم همینطور بشه.
همین پرسپولیس و استقلالی که میگید اگه دقت کرده باشید تو اواسط فصل واسشون نهایت 20 هزارتا تماشاچی میاد استادیوم با اینکه همیشه پخش زنده هستنو هزار امکانات دیگه...
اما تراکتور چی اون که قد این دوتا طرفدار نداره و پخش زنده هم نیست...
من میگم چون 8 سال بود تراکتور تو سطح اول فوتبال نبود واسش طرفدار میاد وگرنه شرایط اونم مثل باقی تیماست و شما اواسط فصل رو ببین اصلا نه بعد ماه رمضان وقتی بازیا ساعت 2 شروع شد ببین داش من...
و تو این فوتبال هر کاری میشه تا باقی تیما نفی بشن و فقط دوتا پایتختیا تو چشم باشن اصلا سیاست تربیت بدنی اینه...
در کل چیزی که مشخصه اینه که تراکتور با هواداراش جذابیت لیگو بیشتر کرده و غیر قابل انکاره ...
اما تجربه میگه نمیتونه این ریتم تماشاچیرو تا آخر حفظ کنه ...
در ضمن جمعت شهر ها رو هم در نظر بگیر واسه محاسبه تماشاگر این تعداد تماشاگر برای پگاه با این تعداد جمعیتش به نظرت چطوره؟
ابومسلم هم وقتی تازه استادیوم ثامن رو ساخته بودن هر بازی تماشاچی داشت اما الان چی ؟
امیدوارم تراکتور اینطور نشه اما...

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تکبیر...
هفتم جدول نبود رفتیما
تكبيرش رو من هم ميگم اما يادت باشه اختلاف امتيازش فقط با يه برو باخت حل ميشه پس تكبير تا باخت شما
اميدوارم مثل گذشته پرسپوليس و استقلال برگردن به كورس و همشه جزو مدعيان باشند با اين همه هواداراي خونگرمي كه داره

fifa09

عضو جدید
کاربر ممتاز
حقایق!

حقایق!

سری دوم اهانت های افشین و فرشید
نویسنده : افشین-فرشید-آرتمیس و...
کارگردان: فیفا 09
تهیه کننده: فیفا 09
و...
مستند افشاگری این هفته ساعت 20:30-23:00
حقایق از این قبیلند:
البته با اجازه ی بارسون و سایر رفقای قرمز ، این دفعه دیگه تمومه و بحث فوتبالیمونو میکنیم. هر جوابی هم داده بشه توجه نمیکنیم. ختم بحث همین جا اعلام میشه:w27:

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
تبریک به همه دوستان استقلالی علی رغم مسخره بازی صدا و سیما در پخش نکردن بازی موفق شدیم ماکت پرسپولیس رو ببریم...
ولی فک کنم صمد مرفاوی پست قبلیمو خوند و بهش لبیک گفت منظورم بازی دادن سید صالحی از اول بود رو گل اولم فک کنم تاثیر مستقیم داشت
به همتون تبریک میگم...

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
چي شده كي گفته واسه چي الكي گفته بابا من كه خسته شدم بزار پرسپوليس ببازه بزار بازي يه برنده داشته باشه هر كي هست خوبه بزار امسال شما باشين فوتبال همينه آخرش يكي بازنده ميشه هم شما به ما ميبازين هم ما به شما بايد اينجور باشه

منم باهات موافقم علی خسته شدیم از بس مساوی دیدیم...
یه بار ما شمارو ببریم دفعه بعد شما از ما ببازین بسه دیگه اقا... فوتبال با سیاست نمیخوایم نمیخوایم

بالا