بارسلون
اخراجی موقت
ایولا منم همینو میگم...سلام من که اصلا حوصلم نمیشه این همه رو بخونم اما بحث در این موردو بی فایده میددونم چون 2تاشون تیم نیسن![]()
دنیا داماش...
ایولا منم همینو میگم...سلام من که اصلا حوصلم نمیشه این همه رو بخونم اما بحث در این موردو بی فایده میددونم چون 2تاشون تیم نیسن![]()
پسر خوب این چیه گذاشتی ...
IQ وقتی میگم سنگدلی قبول کن که سنگدلی ، دیگه لازم نیست نامه ی سرگشاده بنویسی!
اما یادت باشه ادبیات دوستت خیلی بدتر بود. برای صحبتای دیگت نه اینکه جواب ندارم منتها ارزشی قائل نیستم. صحبتای آدم سنگدل ارزشی نداره.
تو اگه اسلام سرت میشد که مارو تو آب نمک نمیخوابوندی!
برو نمازتو بخون بعد بیا حرفای قشنگتو بزن ، هر چند فکر نمیکنم تا حالا خونده باشی!
اون قضیه رو تو پیام خصوصی بهت توضیح دادم ، اما درکت نمیرسه!(منظورم اون IQ ته!)
اگه به این کاراتون ادامه بدین منم مثل آرمان میرم تا دور هم خوش باشین و اسم تاپیک بشه:"فقط استقلالیا بیان تو!"
اینم برای شماها:![]()
اولاً فکر کنم از عصبانیت همچین حالتی داشته باشی:ارمان که بخاطر حرفای تو رفت و حتما برمیگرده خودتو با ارمان یکی نکن متاسفانه تنها شباهتی که با اون داری پرس . پول .یسی بودنتونه وگرنه از درک اون که چیزی نصیبت نشده، مطمئنا زودتر از اینا باید میرفتی خوش اومدی...
در ضمن نیاز نیست در مورد نماز خوندن من نظر بدی داداش، اینجا واسه ما جا نماز اب نکش. نماز خونش که تو باشی دیگه هیچی، بازم میگم این کل کل رو در رو نیست وگرنه حرفایی که در مورد پیوند اسمونیو این چرتو پرتا گفتی چنان تو پاچت میکردم که نفهمی از کجا خوردی...
تو اگه IQ داشتی که فرقه کل کلو حرفای نامربوطو میفهمیدی چیه...
در مورد فوتبال اگه حرفی داری بزن و گرنه به سلامت...
واسه من میره اینورو اونور سرک میکشه مدرک جمع کنه...
بد ندیدم بعد مدتها یک مطلب درست درمونی بنویسم:
می بینم که از اول فصل خیلی از بچه ها از کم گلزدن تیم و نحوه بازی مهاجمین(بخصوص عنایتی) گلایه داشتند و در مورد عنایتی آن را به حضور در امارات و نحوه بازی او در آنجا و همچنین بالا رفتن سن این بازیکن نسبت می دهند ولی در واقع اینجور نیست!!!استقلال در این 5بازی اغلب با شیوه تک مهاجمه(بقول مربیان که سه مهاجمه)بازی کرده!!!شیوه بازی با تراکتور آبی ها هم 1-3-2-4 بود.شکوری و صادقی در مرکز خط دفاعی و بیک زاده و منتظری در جناحین چپ و راست این خط.کاظمی و رحمتی به عنوان 2هافبک تدافعی،فرهاد به عنوان بازیساز یا PLAY MAKER .حیدری و برهانی به عنوان وینگرهای راست و چپ و عنایتی به عنوان تک مهاجم یا مهاجم مرکزی.حالا و با این مقدمه به position سه بازیکن(حیدری،برهانی و عنایتی)و ربط آن به نحوه کم گلزدن استقلال می پردازم:
1.خسرو حیدری (بازیکنی که بنظرم کلاسش یه سرو گردن از بقیه بالاتره حتی از فابیو و خدا بیامرز مجتبی جباری):عموما"ما دو نوع بازیکنان سرعتی در فوتبال دنیا داریم.کسانی که سرعت پا به توپ دارند و کسانی که سرعت بدون توپ دارند.از بازیکنان فعلی فوتبال ایران که سرعت بدون توپ یا اصطلاحا" سرعت انفجاری دارند میشه به کعبی و حیدری اشاره کرد.البته در فوتبال امروز دنیا عموما" بازیکن یک بعدی دیگه جایگاهی نداره شاید یکی از دلایلی که کعبی به عنوان یک بازیکن کناری در قیاس با مثلا" مهدوی کیا نتونست تو فوتبال اروپا دووم بیاره به همین یک بعدی بودنش برگرده!!چون کعبی با اینکه سرعت انفجاری بسیار بالائی داره ولی وقتی در حالت ساکن پابه توپ میشه و بازیکن مدافعی رو از نزدیک در کنار داره اصلا" نمی تونه از سرعتش استفاده کنه و چون تکنیک هم نداره و صرفا" یک بازیکن سرعتی هستش سریعا" توپ رو از دست میده.سرعت بالای کعبی زمانی به چشم میاد که از فاصله دور استارت بزنه و در این صورت در لحظه رسیدن به توپ چند متری بخاطر همین سرعت بالا از مدافع مقابلش جلو می افته که نمونه بارزش به جام ملتهای 2004 برمی گرده و صحنه گل اول ایران به کره جنوبی!!!حیدری هم درست مثل کعبی.سرعت بدون توپ او خیلی بیشتر از سرعت پا به توپش هستش منتهی چون تکنیک داره این عدم سرعت در حرکت پا به توپ خیلی بچشم نمی خوره!!!او از بازیکن مقابل عبور می کنه ولی چون پا به توپش سریع نیست و مدافع سریعا" بهش می رسه مجبوره سر توپ بزنه و توپ رو رو پای چپش بیاره (که بارها وبارها تو بازی با تراکتور اینو دیدین که چطور جن بار یاره مستقیمشو جا گذاشت) و به همین ترتیب از کیفیت سانترهاش کم میشه.ولی وقتی از عقب اضافه بشه چون سرعت بدون توپش یا سرعت انفجاریش بالاست براحتی از مدافع عبور می کنه و می تونه کار خودشو انجام بده که نمونه بارزش رو میشه در نیمه اول داربی رفت پارسال هم (اون یک و دو های قشنگش که یادتونه) دید.زمانیکه با یک دو با جباری چند متری از نوری جلو افتاد و یک پاس سانتر گونه برای برهانی کرد که ضربه ضعیف برهانی به واعظی خورد!!اگر می بینید بازی سال گذشته خسرو بیشتر به چشم می اومد بخاطر پستش بود که خسرو از عقب به حملات اضافه میشد و اصطلاحا" زمانی که به باکس تیم حریف می رسید حداکثر سرعتش رو داشت و کارائی بالاتری هم داشت.به همین منظور بهتره از خسرو در دفاع راست استفاده بشه بجای وینگر سمت راست
2.آرش برهانی:اصلی ترین خصوصیت بازی آرش به سرعت بالای او و ویژگی های اون درون محوطه جریمه برمی گرده!!!آرش جزء بازیکنانی هستش که هر چی از محوطه دور باشه و به کناره ها متمایل بشه ویژگی های مثبتشه از دست میده!!!پست او هم اصلا" مناسب ویژگی های آرش نیست!!!اصولا" کسانی که در پست وینگرهای جناحین بازی می کنند باید حفظ توپ خوبی(منظور تکنیک)داشته،سرعت بالا و سانترهای خوب از دیگر خصوصیات بازیکنان این پست است که می توان به مسی و هانری در فوتبال دنیا و مهدوی کیا و علیرضا اکبرپور(یادش بخیر)در فوتبال خودمون اشاره کرد.آرش صرفا" بازیکنی سرعتی هستش و تکنیک آنچنانی نداره که مطمئن باشه 1 در مقابل 1 رو راحت رد می کنه و نه سانتر کننده خوبی هستش.آرش در کناره هم زمانی می تونه از سرعتش استفاده کنه که با بازیکن روبرو فاصله داشته باشه وگرنه در صورتیکه بازیکن مقابل بهش چسبیده باشه خیلی راحت توپشو از دست میده!!!برای آرش بهترین مکان حضور در نوک حمله هستش ولاغیر
3.رضا عنایتی:بیشترین ایراد رو از بین مهاجمین می بینم به عنایتی گرفته میشه در صورتیکه سیستم باعث این امر شده!!!عموما" در سیستم تک مهاجمه مهاجمی مورد نیاز هستش که هم بدن قوی داشته باشه و بتونه فضاسازی کنه،هم دو پا باشه!!!از این سبک مهاجمان میشه به لوکا تونی،ابراهیموویچ در فوتبال دنیا و علی دائی و در مقیاس کوچکتر ادموند بزیک (این یکیم یادش بخیر) در ایران اشاره کرد. ولی عنایتی بدلیل فیزیک لاغر بدنیش نمی تونه همچین بازیکنی باشه.همیشه در مورد عنایتی در سالهای گذشته این سوال بود که چرا عنایتی در سطح ملی همون بازیکن باشگاه نیست!!!در صورتیکه این به تفاوت سیستم هر دو تیم برمی گشت!!!در باشگاه و با سیستم 2مهاجمه قلعه نوعی،اکبرپور جنگها رو انجام می داد و عنایتی که انرژی ذخیره داشت کار رو تمام می کرد ولی در تیم ملی و در سیستم تک مهاجمه برانکو ،دائی و قلعه نوعی, عنایتی نیمی از انرژیش صرف جنگ با مدافعین میشد و همین میشد که نتونه کارائی باشگاه رو در تیم ملی داشته باشه.در سیستم امروز استقلال هم به همین ترتیب.او باید نیمی از توانش را صرف جنگ با دو مدافع مرکزی حریف کند و این امر با توجه به فیزیک لاغر بدنیش و همچنین سن بالایش برای او امری طاقت فرسا هستش.بهترین روش برای احیای مجدد رضا عنایتی،برگشت به سیستم 2 مهاجمه سابق و قرارداد او در کنار مهاجمی مثل اکبرپور هستش
نکته اضافی:
4.تعدد مهاجمین نام آور:شاید در نگاه اول این امر یک موهبت برای یک سرمربی باشه ولی برای کسی که تازه سرمربیگری رو شروع کرده و از نظر شخصیتی هم کسی هستش که با بازیکنش رودربایستی داره داشتن این تعداد مهاجم نام آور و مدعی حضور در ترکیب اصلی نوعی عذاب هم باشه!!!بخاطر اینکه به نیمکت نشینی اعتراضی نکنند مجبوره در هر بازی دقایقی بهشون بازی بده که این امر 2 تا مشکل بوجود میاره:
الف)عدم ثبات در خط حمله و در نتیجه عدم هماهنگی
ب)گرفتن تمرکز از بازیکنی که داره فیکس بازی می کنه چون هر لحظه از نیمه دوم منتظر بالا رفتن تابلوی تعویض از سوی سرمربی هستش!!!!!
نتیجه:استقلال با ادعای آقای واعظ آشتیای در اول فصل به سراغ حرکت به سمت مدرنیته رفت(پارسال با بیشترین امتیاز ممکنه در میان قهرمانان دوره های مختلف و با بیشترین گل زده در تاریخ لیگ برتر قهرمان شد و سنتی بوده.امسال که مدرن شدن گمونم غوغا کنه)اولین کارشم برکناری محترمانه قلعه نوعی و جایگزینی مرفاوی و روته مولر با او و در بعد فنی تعویض سیستم 3 مدافع با 4 مدافع بود!!!ولی سرمربی جوان استقلال وقتی تصمیم به تغییر سیستم می گیره باید به این نکته هم توجه کنه که آیا ابزارهای لازم برای این تغییر رو هم داره یا نه؟؟به نظر من استقلال ابزار لازم (بجز هافبک های دفاعی و play maker)برای اجرای سیستم 1-3-2-4 یا بقول آقای مرفاوی 3 مهاجمه رو نداره و بهترین کار براش برگشت به سیستم 2مهاجم ثابت هستش
فقط دوس دارم یه بارم جایه غلام عنایتی به سید صالحی از اول بازی بده، تو بازی با سایپا تو اون دقایقی که اومد خیلی پر تلا ش ظاهر شد و پاس گله قشنگیم داد
حالا یه سواله کسی میدونه عکس زیر واسه چه سالیه؟ (چنگیز که تو عکس تابلوئه)
همه جا ابیته
اغا جون اینقد تیکه اینو اونو قرقره نکن.اولاً فکر کنم از عصبانیت همچین حالتی داشته باشی:
ببین:
من خودمو باهاش یکی نگرفتم ، حالا نمیخواد کاسه ی داغتر از آش بشی آق مهندس!
فعلاً که شما بالا خونتو اجاره دادی ، هر وقت با اجاره نشینش تصفیه کردی بیا حرف بزن!
پس تو برو آب بکش ، کسی جا نماز آب نکشید
دیگه داری شورشو در میاری ، حرفاتو مزه کن بعد بده بیرون باقالی
چار دیواری اختیاری ، دوست نداری به سلامت
تازه فیفا 09 با کلاستر از 10 هست ، یکیم از بی خبری شانسی نگو اومده تا اواخر مهر نمیاد افتاد؟!
کاملاً درسته ، اصلاً میدونی چیه کل تیمای ایرونی از ریشه مشکل دارنپسر خوب این چیه گذاشتی ...
از نظر من هردوشون اینطورین ...
ما داماشیم داداشششششششششششششششش
آخ میبخشی حواسم نبود آخه نیست حرفات باحال بود حواسم پرت شداغا جون اینقد تیکه اینو اونو قرقره نکن.
تا حال که میخواستی بری سیرابی چی شد پس...
ببین تصفیه نه تسویه... گفتن از نهضت جیم شدیا باور نکردم.
کاملاً درسته ، اصلاً میدونی چیه کل تیمای ایرونی از ریشه مشکل دارن
به نظر منم هیچ کدوم سرور هم دیگه نیستن ، به داماش شما هم احترام زیادی میذاریم
در کل حرفاتو قبول دارم![]()
چي شده كي گفته واسه چي الكي گفته بابا من كه خسته شدم بزار پرسپوليس ببازه بزار بازي يه برنده داشته باشه هر كي هست خوبه بزار امسال شما باشين فوتبال همينه آخرش يكي بازنده ميشه هم شما به ما ميبازين هم ما به شما بايد اينجور باشهدربی امسال از اون بازیهاس که مطمئنم استقلال نمیبازه.
حالا یا با تبانی مساوی میشه یا هم یه بار از دستشون در میره و استقلال ایندفعه بازی برده رو تا آخر حفظ میکنه.
اگرم کسی به صحبتهای من شک داره و ادعاش میشه پرسپولیس حتما برنده میشه،بعد از بازی بیاد روی منو سیاه کنه![]()
ایسنا:تيم فوتبال پگاه گيلان در بازي رفت فينال جام حذفي استقلال تهران را شكست داد.
تيم فوتبال پگاه گيلان در بازي رفت فينال جام حذفي امروز در ورزشگاه سردار جنگل به مصاف استقلال تهران رفت و با تك گل "آگوستين گيلائوري" حريف خود را شكست داد.
پگاه گيلان 1
آگوستين گيلائوري (دقيقه 40)
استقلال تهران: صفر
تركيب تيم پگاه گيلان: علينظرمحمدي (زماني)، آگوستين گيلائوري، ابراهيمتقيپور، ويليام بيجونگو، محمد مختاري، محمدرضا مهدوي، مارتين آشيل، مهدي نوري، سيدرضا چاوشي، (حسين ملكي)، حسين ابراهيمي و هادي سهرابي.
تركيب تيم استقلال تهران:
وحيد طالبلو، بيژن كوشكي، اميرحسين صادقي، پيروز قرباني، پژمان منتظري، فرهاد مجيدي (محسن يوسفي)، محمد نوازي (مهدي اميرآبادي)، اميدرضا روانخواه، ميثم منيعي، محسن بياتينيا (آرش برهاني) و علي عليزاده.
كارت زرد:
پيروز قرباني، محسن يوسفي (استقلال تهران).
در نيمه نخست اين بازي تيم استقلال بازي را بهتر از حريف آغاز كرد و چندين فرصت گلزني را به دست آورد. در دقيقه 23 پرتاب اوت عليزاده با دفع ناقص بازيكنان پگاه همراه شد كه توپ برگشتي را پژمان منتظري به بيرون زد.
در دقيقه 26 شوت ميثم منيعي به تير دروازهي پگاه برخورد كرد و در دقيقه 35 محسن بياتينيا با پاس درعمق عليزاده را در موقعيت گلزني قرار داد كه ضربه اين بازيكن به بيرون رفت. اما در دقيقه 40 آگوستين گيلائوري با استفاده از يك ضربه ايستگاهي گل تيم پگاه را به ثمر رساند.
در نيمه دوم با وجود تغييراتي كه در تيم استقلال به وجود آمد اما پگاه توانست مديريت خوبي در ميدان داشته باشد. در شرايطي كه بازيكنان استقلال با استفاده از شوتهاي راه دور برهاني و يوسفي به دنبال باز كردن دروازه پگاه بودند بازيكنان پگاه نيز با استفاده از ضدحملات و نفوذهاي ملكي و ابراهيمي كار را بر استقلال سخت كردند.
در لحظات پاياني بازي، وحيد طالبلو با واكنشهاي خود بازيكنان پگاه را در رسيدن به گل دوم ناكام گذاشت و در نهايت اين ديدار با برتري يك بر صفر تيم پگاه پايان يافت.
ديدار برگشت فينال جام حذفي بيست و هفتم خردادماه در ورزشگاه آزادي تهران برگزار ميشود تا تيم قهرمان دراين بازي مشخص شود.
فارس: به محض باز شدن درهاي ورزشگاه، صندليها از مشتاقان پر شد؛ به طوري كه به سرعت جمعيتي بيش از 20 هزار نفر در ورزشگاه جاي گرفت.
* حدود 5 هزار نفر هوادار به دليل جا نبودن، پشت درهتي بسته قرار گرفتند. اين تعداد از سوي مامورين نيروي انتظامي از ورزشگاه به خارج هدايت شدند.
* به دليل ازدحام جمعيت مقابل درهاي ورودي ورزشگاه، عكاسان و خبرنگاران نزديك به يك ساعت براي ورود معطل شدند. پس از اين معطلي، هنگامي كه داخل ورزشگاه شدند، مكاني براي استقرار نيافتند چرا كه جايگاهي مخصوص آنها وجود نداشت.
* رئيس كميته انضباطي همراه همراهنش و ناظران داوري به سختي فراوان موفق به حضور در ورزشگاه شد.
* فريدن معصومي، عضو تيم ملي كشتي از جمله تماشاگران ويژه اين مسابقه است.
* اسكوبورد ورزشگاه سردار جنگل دقايقي قبل از بازي اقدام به پخش بازي شب گذشته تيم آلمان مقابل لهستان و سپس مسابقه پگاه مقابل برق شيراز كرد.
نتیجه اینه که استادیوم ما اگه بزرگتر بود بدون شک استقبال بیشتری میشد...
اینم لینکش:http://www.fardanews.com/fa/pages/?cid=53586
همین پرسپولیس و استقلالی که میگید اگه دقت کرده باشید تو اواسط فصل واسشون نهایت 20 هزارتا تماشاچی میاد استادیوم با اینکه همیشه پخش زنده هستنو هزار امکانات دیگه...شما باید واقع بین باشی که طرفدار تراکتور از پگاه بیشتره.
البته من خودم پرسپولیسیم ولی خوب پگاه غیر از بازیهای جام حذفی و بازی با سرخابی ها بازیهای پرتماشاچی نبودن.
ولی تراکتور سازی تو بازی با راه آهن 60 هزار تماشاچی داشت.
ولی در کل همیشه دوست داشتم که استقلالو پرسپولیس هر موقع که میرن شهرای دیگه نهایتا 10%استادیومو پر کنند نه نصفشو.!!!!
ما برای چی میگیم استقلالو پرسپولیس پرطرفدارترینن ؟؟به خاطر جمعیت تهران واینکه تو شهرای دیگه هم طرفدارای زیادی دارن!!
اینکه میگیم تراکتور سومین تیم پرطرفدار ایرانه بخاطر اینکه طرفداراش فقط تو تبریز نیستن بلکه ارومیه و اردبیل و.... طرفدارشن
ولی در کل امسال وضعیت ورزشگاهامون از لحاظ تماشاچی ه خوب بوده
تو بازی پرسپولیس با مس اکثرا طرفدار مس بودن بازی با پاس اکثرا طرفدار پاس بودن
شما اگه لیگای اروپایی رو دقت کرده باشید تو بازی تیمای بزرگ اروپا مثل منچستر یا بارسا وقتی این تیما به شهرای دیگه میرن(حتی شهرای کوچک با تیمای ضعیف) میبینید که طرفداری ندارن
امیدوارم تو کشور ما هم همینطور بشه.
با تموم مشکلاتی که وجود داره غیرت بچه های تیم کمک میکنه تا این فصل استقلال راکنار بزنیم و قهرمان بشیم.
تكبيرش رو من هم ميگم اما يادت باشه اختلاف امتيازش فقط با يه برو باخت حل ميشه پس تكبير تا باخت شماتکبیر...
هفتم جدول نبود رفتیما
چي شده كي گفته واسه چي الكي گفته بابا من كه خسته شدم بزار پرسپوليس ببازه بزار بازي يه برنده داشته باشه هر كي هست خوبه بزار امسال شما باشين فوتبال همينه آخرش يكي بازنده ميشه هم شما به ما ميبازين هم ما به شما بايد اينجور باشه