بابا علي روي صحبت من و تو از اول فصل در مورد ليگ برتر بود قرار نبود كه يهو بپري تو جام حذفي چند سال پيش
ميشه بگي شما بعد از اون داربي چند تا بازي نتيجه گرفتيد يادت باشه بعد از داربي وضعيت هر دو تيم خراب شد
حرف آخرتم كه منو ياد حرفاي پيرواني تو برنامه نود انداخت كه فردوسي پور خنده اش گرفته بود بعد اومد بهش گير بده ديد افشين پيرواني داره گريه ميوفته ديگه كوتاه اومد
مي گفت پرسپوليس چون بازيكناي اسمي داره تيما جلوش خوب بازي مي كنن ولي استقلال نه عادل گفت بابا استقلال بهترين تيمه بهترين خط حمله قهرمانه چطور اين حرف رو ميزني...(ديگه بقيه رو نگم خودتون ديدين ديگه)
فعلا كه تا اينجا ديديم شاهين سرور پرسپوليس بوده تازه اگه داور نبود و اون صحنه ي خنده دار رو پنالتي نمي گرفت سرورتر هم ميشد
ما مخلص آبجي خودمونم هستيم شما هر چي بگي روي چشم ما
علي من قبلا هم گفتم از حرف هيچ كسي ناراحت نميشم ببين تو اين مدت خيليا از سر دوستي اومدن گفتن برگرد خيليا هم واسه خاطر همين استدلال ها اومدن گفتن برگرد در كل من از حرفاي ديگران در مورد خودم ناراحت نميشم حتي اگه فحش باشه ولي همون قدر بايد جواب بشنوه ديگه
1.فقط تو نخواستي كه برگردم خيليا بودن اينو خواسته بودن البته تو قبلا هم يه بار ازم خواسته بودي برگردم ولي وقتي اومدم اينجا وضع اسف باري رو بوجود اوردي
2.من كجا تورو تهديد كردم؟؟؟
3.پستت رو بخون خودت گفتي كم آوردم
4.من مهندس نيستم پسر جون من شيمي مي خونم اول برو مطالعه بعد حرف بزن
در پايان يه دوستي مي گفتي تو اول هر چي از دهنت در مياد ميگي بعد ميگي ببخشيد عين همين پستت اول توهين مي كني بعد ميگي كه من از همه عذر مي خوام
قبلا به آواتار و شخصيت آرتيميس گير داده بودي عذر خواهي كردي
يه توصيه بهت ميكنم هميشه سعي كن طوري رفتار كني كه مجبور به عذرخواهي نشي
البته لحن حرف زدنت كل كل كردنت همه چيز از همون اول نشون از تربيت و شعور تو مي داد ولي خب بچه ها مراعاتت رو كردن
ضمنا من آدم بي ادبي نيستم رك هستم ولي فحش نميدم ولي وقتي كه بي ادبي به خودم رو ببينم جواب ميدم
يعني سعي مي كنم كه با هر كسي مطابق فهم و شعور خودش و شان شخصيتي خودش برخورد كنم يعني احترام بذار تا احترام ببيني
من الان با رفتاري كه از علي مي بينم از خيلي از حرفايي كه بهش زدم پشيمانم يه زماني گفتم موقع كل كل فكر مي كردم 15،16 سال داري ولي 26 سالته و ... ولي حالا با يه سري رفتاراي عاقلانه و مدبرانه مي بينم كه تو اين زمينه واقعا نشون ميده كه از من بزرگتره