كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

sasan-sasan

عضو جدید

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چه کثیف کردن این فوتبالو
یعنی احساسات اینهمه ملت براشون بازیچه هست. وقتی فکرشو میکنی میبینی خیلی تهوع آوره. چقدر از دوستام که با چه شور و شوقی رفتن استادیوم. حتی برای باختن مقابل نفت هم آماده بودند و مقام سومی.
اما هیچ فکرشو نمیکردند این بازی کثیف رو باهاشون بکنند.
برای اینکه فکر نکنید من چون طرفدار ترکتورم و این حرفا ر میزنم. میتونید به صحبتهای ناظران و منصوریان و سرپرست تیم نفت مراجعه کنید. اخبار هم امروز گفت.
دیگه این لیگ کثیف رو دنبال نمیکنم. مردم اصفهان هم مثل همه جای ایران برام عزیزن. اما به نظرم همه مون اشتباه کردیم. به جای اینکه به قلعه نویی بگیم مافیای فوتبال باید به تیم اصفهانی نهفته در فدارسیون میگفتیم مافیای فوتبال. از قهرامانی کاملا مشخص تیم فوتسال گیتی پسند اصفهان گرفته تا این آخرین قهرمانی سپاهان. مبارکشون باشه. ما کلا همه چیز ایران رو دادیم به اصفهان. مسئولین شهرای ما هم برن بخابن و مواقع انتخابات پاچه خواری ملت رو بکنن و بعد از رای آوردن در بدست آوردن بعضیا از جون مایه بزارن!
شرم آوره.
لیگ مال شما. ما هم رفتیم دنبال کار و زندگیمون.

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
روزی که خدا گریه کرد…

روزی که خدا گریه کرد…

جام آنها از جنس آهن بود، جنس ما از الماس است. صاف و تیز، بی آلایش، مثل دلهای کودکان روستایی. جاده ها پیموده، با لبان خشکیده بی جرعه ای نوشیده. صف به صف ایستاده، خسته اما عاشق. صحبت از یک بازی است! ملتی می آید تا بازی را ببیند حیف که نمی داند خود جزئی از این بازیست. تاب باختن داریم اما نه اینگونه. نه اینگونه!
روزی که تراکتور در تبریز ۲-۰ بازانده می شود و داور بازی راست راست راه می رود به قضاوت مشغول است باید هم فکر اینجا را می کردیم. روزی که یک داور ما را در اصفهان می بازاند و دوباره داور بازی فینال می شود و جیک کسی در نمی آید باید هم فکر اینجا را می کردیم. اصلاً داور را بیخیال، مطمئناً در شایعه پراکنی تساوی اصفهان، نه داور دخالت داشت، نه اصفهان و نه تهران! آن شایعه در تبریز، نیمکت و سکوهای یادگار را دو متر به هوا پراند! آن شایعه اندک کور سوی امید ما را نیز نقش بر آب کرد. آن شایعه تیمی که به حمله نیاز داشت را جانانه در دفاع فرو برد. آن شایعه و آن تعویض های پایانی… اصلا اینها هم بکنار! چرا با احساسات یک استادیوم پر بازی شد؟ آن هواداران و آن بازیکنان جوان تیم چه گناهی داشتند که به گمان قهرمانی دور افتخار زدند؟ آن هزاران نفری که در چمن سبز در شور و نشاط بودند چه گناهی داشتند؟ امروز هم تراختور برد هم مردم، اما شما بد باختید! بد باختید.
تراختور امروز قهرمان بود و نفت ِ شایسته، نایب قهرمان. فقط یک چیز نمی دانم چه کسی مهر برادری ما و شما را زد؟ اصلا کجا زد؟ ما مردمان جوانمردی هستیم و با ناجوانمردان نه حرف و سخنی داریم و نه برادری و برابری ای. امروز کاغذ این برادری خود ساخته را از هم می دریم. نه اشتباه نکنید. چون شایسته نبودید. با هیچ کس دشمنی نداریم، به احد الناسی خط و نشان نمی کشیم. روزی که ۱۰۰ هزار نفر بازیچه یک شایعه کثیف می شود مگر سخنی باقی می ماند. شما را به روزگار و صاحب روزگار می سپاریم. اگر این حق ما بود که هیچ و گرنه؛ آقای تاج، آقای فغانی، آقای عسگری، آقای گردانی، آقای مسؤل شایعه پران خودی! و … همه شما را به برادر علی می سپاریم. به عباس قسم که اگر حق خوردید بد خواهید دید. نه از جانب این مردم همیشه مظلوم، اما این مردم از قسم عباس هراس دارند. به عباس قسم که میان ما و شما او قضاوت خواهد کرد.
امروز یک روز بیاد ماندنی بود، روزی که در پس خیانت خودی و ناخودی یک پیرمرد اجنبی بالا پایین می پرید، یک مسیحی جانانه جنگید و دو اجنبی و چند جوان. در مقابل شما با این مردم چه کردید؟ آسمان ما دیگر آبی نیست. نم نم باران و ابرهای تیره و تاریخ شهر مه آلود. امروز خدا هم گریه کرد.

nina_taknam

عضو جدید
شرمنده ایم "تبریز"!

شرمنده ایم "تبریز"!

طرفداری- ساعت 1 ظهر بود. خبر می رساندند که یادگار امام پر شده است. نگاه ملتمسانه آن هایی که پشت در مانده بودند هم چاره نمی کرد و 80 هزار عاشق از ساعت ها مانده به بازی آمده بودند تا قهرمانی تیمشان را ببینند. همان تراختوری که پرچمش هیچ گاه نخوابیده. اقلا برای خود آذری ها. حالا چه کسی کار داشت دربی چند چند شده، قلعه نویی می ماند یا نه یا سرنوشت پرسپولیس و هدایتی چه می شود؟ ساعت هفت و نیم بود. یک ایران، یک جام و یک تبریز.
سوت آغاز بازی به صدا در آمد و هنوز هیچ نشده تراکتور گل اول را می خورد. ورزشگاه ساکت نیست. قرار نیست این پرچم امشب پایین بیاید. شب شبِ تبریز است. تراختور با تشویق هوادارانش، با غیرت بازیکنانش به بازی برمی گردد و قهرمان به رختکن می رود. حالا یک نیمه مانده و ورزشگاه غرق شادیست. از موج مکزیکی بگیر تا رقص محلی و یاشاسین و آذربایجان. چه چیزی بهتر از تحقق یک رویای 45 ساله.

سوت نیمه دوم هم به صدا در می آید. نفت که چیزی برای از دست دادن ندارد پیش می کشد. سپاهان گل دوم را هم زده و نفت می داند حتی تساوی هم به کار این تیم نخواهد آمد.پس زردپوشان برای یک گل جلو می آیند و غافلگیر هم می شوند. تیر خلاص شلیک شد. گل سوم به ثمر رسید. رویا حالا حقیقت است. گزارش گر تبریزی مستانه نعره می زند. حق هم دارد. خودمان را جای یک تراختوری گذاشته ایم؟ یا فقط پای تلویزیون حرص می خوریم و خودخوری می کنیم از صدای گزارشگری که حق دارد هوادار تیم شهرش باشد؛ عشق دوران کودکی اش. در هیاهوی همین خوشحالی ها نقطه عطف بازی اتفاق می افتد: فغانی، رو به روی تیموریان؛ کارت قرمز!
اما کسی اهمیتی نمی دهد. نه دلهره ای به دل راه دارد نه حتی شعاری و اعتراضی سر داده می شود. از دنیا چی می خواهد یک تراختوری. نتیجه سه بر یک است و تنها 20 دقیقه مانده و هشتاد هزار پرشوری که در آسمان ها به سر می برند. اما کسی نمی داند که تا دقیقه 80 ورق باز می گردد. حالا همه چیز عوض شده. تراکتور قهرمانی را از دست داده است. کم کم همه یاد همان اخراج عجیب می افتند. یاد پنالتی که روی احمد کامدار نگرفتند. کم کم فغانی می شود متهم ردیف اول. حالا نفت تهران است که پیش کشیده تا کار را تمام کند. حمله پشت حمله. صدا از کسی در نمی آید. هر چه باشد بعضی ها 12 ساعت است که اینجا، در یادگار نشسته اند و قهرمانی هم از دست رفته است.
یک نفر گوشی اش را بیرون آورده. هرچه تماس می گیرد آنتن نمی دهد. نفر بعدی و بعدی و بعدی هم همینجور. هر کسی به بغل دستی اش می گوید بازی سپاهان چند چند است. دلهره صد برابر شده.اما کنار زمین انرژی موج می زند. هواداران هم فهمیده اند خبری شده. ناگهان بلندگوی ورزشگاه فریاد می زند سپاهان 2 - 2 سایپا! یکی تبریز را بگیرد. استادیوم نگهان منفجر می شود. نفت احساسی تر حمله می کند. با هر توپی که روی پل می آید نیمکت و هواداران چشم ها را می بندند. ادینیو بالا و پایین می پرد. گیانی تیم را آرام می کند. چشم های تونی برق می زند. تونی که حتی پس از نتیجه3 بر 1 و ده نفره شدن هم عقب نکشید و ضد فوتبال بازی نکرد... و تمام!

من و تو پای تلویزیون نشسته ایم. یک چشممان تبریز است و یک چشم به سپاهان؛ اما ناگهان کانال را کاملا عوض می کنیم. در تبریز چه خبر است؟ دعواست؟ نه! جشن قهرمانی است. انگار در تبریز تراکتور قهرمان شده است. باز هم به اصفهان می رویم. در اصفهان سپاهان دور افتخار می زند. اینجا واقعا چه خبر است؟
سپاهان قهرمان شده و تراکتور نایب قهرمان؛ اما در تبریز جشن است. مجری تلویزیون به هواداران تراکتور آفرین می گوید که با وجود دومی خوشحالند. ولی ما که دیوانه نشده ایم! کدام عقل سالمی در این شرایط خوشحال می شود؟ این ور و آن ور را چک می کنیم تا خبری بگیریم. آخرش می خندیم. حریصانه می خندیم. شاید یکی دو صفت هم می بندیم به نافشان. این ها را ببین. به شبکه های اجتماعی می رویم و مسخره بازی در می آوریم. جوک می سازیم ترول می سازیم. و مستانه می خندیم و می خندیم و می خندیم. مگر نایب قهرمانی خوشحالی هم دارد؟

همکارم را می گیرم. هنوز آنتن نمی دهد. جمعیت وسط زمین دیگر خوشحالی نمی کنند. یکباره آنتن های یادگار باز می گردد. تماس برقرار می شود. صدایی با استرس آن ور خط می گوید: "مگر سپاهان مساوی نکرده؟" جواب می دهم: "کدام مساوی؟ سپاهان برد و قهرمان شد!" از آن ور خط دیگر صدا نمی آید. فقط صدای گریه های انبوهی از هواداران می شنوم. و دنیا دور سرم می چرخد. حالا همه آب ها از آسیاب افتاده است. حالا فهمیدم چه شده است.قهرمانی 15 دقیقه ای هدیه ما به احساسات میلیون ها علاقمند به تراکتور بود.
تا همین یک دقیقه پیش "احساسات پاک تبریز" مضحکه من بود. داشتم می خندیدم به بالا و پایین پریدنشان پس از نایب قهرمانی. آن ها با تئوری حال به هم زنِ "شرایط حساس ایجاب می کرد" یا شاید هم "حفظ جان داوری" رکب خورده بودند. و من داشتم می خندیدم. اولین راه حل بازی با احساسات ده ها هزار نفر در ورزشگاه و میلیون ها نفر در سراسر ایران بود. و من داشتم می خندیدم. همه ریخته بودند وسط زمین و مانند کودکانی که به استقبال تابستان می روند می رقصیدند و من همچنان می خندیدم. این ها همان هایی بودند و برایشان جوک و اس ام اس هم ساختم. ای وای...ببین چه سوژه هایی به دستم رسید. داشتم می خندیدم. آن ها از 1 ساعت قبل با همان احساسات پاکشان، آمده بودند تا از تیم محبوبشان حمایت کنند.من هنوز و هنوز و هنوز میخندیدم. وای برمن، وای برمن و وای بر من...

خودم را جای آن ها می گذارم، خودت را جای آن ها بگذار. پایان یک حسرت 45 ساله، رویای 10 دقیقه ای قهرمانی، وسط هلهله و شادی باشی و به تو بگویند شرایط ایجاب می کرد که به شما دروغ بگوییم. برای حفظ امنیت. لعنت به این حفظ امنیت. می توانی تصورش را بکنی؟ من که نمی توانم. برای یک بار هم که شده مرد باش. بلند شو، چشم در چشم همه آن هایی که امروز به آن ها خندیدی، همه آن هایی که روز به روز از تو دور می شوند و تو هم با سرعت بیشتر از آ نها فاصله می گیری بایست و بگو "شرمنده ایم تبریز" شرمنده تو و همه آذری زبان ها. شرمنده ایم که امروز و هر روز به شما خندیدیم. شرمنده ایم که در تلخ ترین شب زندگی شما هم باز به شما خندیدیم. شرمنده ایم که نژادپرست ترین مردم دنیاییم. شرمنده ایم که حتی پس از اینکه فهمیدیم اوضاع از چه قرار است دنبال راه در رو گشتیم. تا ثابت کنیم حق با شما نیست. ثابت کنیم حق با ماست. نژاد پرست ترین ملت دنیا.
شرمنده ایم که می گوییم "خودتان نتوانستیم بازی با ببرید" یا " خودتان نتوانستید قهرمان شوید و اصلا قهرمانی حق شما نبود." شرمنده ایم که به شما "دروغ" گفتیم. ما نه مسلمانیم و نه دروغ گناه کبیره است. شرمنده ایم که فردا و فرداها همه در این باره سکوت می کنند. از فدراسیون و سازمان نشینانمان گرفته تا خودمان ماست مالی می کنند. حقشان بود. چرا صندلی شکاندند. چرا فحاشی کردند. اصلا چرا اینقدر آدم به ورشگاه آمد که حفظ امنیت سخت شود...
و تو می مانی و همان حسرت 45 ساله ای که 46 ساله می شود. یا شاید هم بیشتر. ما همان ملتِ جوک و اس ام اسیم که دنبال حقمان هم نمی رویم. مگر در همین کامنتا ها و استتوس ها!

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه کثیف کردن این فوتبالو
.

جام آنها از جنس آهن بود، جنس ما از الماس است. صاف و تیز، بی آلایش، مثل دلهای کودکان روستایی. جاده ها پیموده، با لبان خشکیده بی جرعه ای نوشیده. صف به صف ایستاده، خسته اما عاشق. صحبت از یک بازی است! ملتی می آید تا بازی را ببیند حیف که نمی داند خود جزئی از این بازیست. تاب باختن داریم اما نه اینگونه. نه اینگونه!

طرفداری- ساعت 1 ظهر بود. خبر می رساندند که یادگار امام پر شده است. نگاه ملتمسانه آن هایی که پشت در مانده بودند هم چاره نمی کرد و 80 هزار عاشق از ساعت ها مانده به بازی آمده بودند تا قهرمانی تیمشان را ببینند. همان تراختوری که پرچمش هیچ گاه نخوابیده. اقلا برای خود آذری ها. حالا چه کسی کار داشت دربی چند چند شده، قلعه نویی می ماند یا نه یا سرنوشت پرسپولیس و هدایتی چه می شود؟ ساعت هفت و نیم بود. یک ایران، یک جام و یک تبریز.
البته این تاپبک جاش نیست .... اما خوب دیگه این تاپیکم رسیده به آخرش
من بازیهای دیروز رو ندیدم حتی بازی استقلال - پرسپولیس رو .... اما از یه چیزی تعجب کردم .... اینکه بازیها هم زمان شروع شدن .... حتی نیمه دوم هم تقریبا همزمان بوده .. شاید با یکی دو دقیقه اختلاف ..... و چرا رو نیمکت تراکتور کسی تعجب نکرد که از اینکه 8 دقیقه قبل از اتمام بازی تبریز ...... بازی اصفهان تموم شده باشه؟؟ چون اینجور که میگن حدود دقیقه 82-83 خبر میاد که سپاهان سایپا 2 - 2 شدن و تموم شده بازیشون. یا من دارم اشتباه میکنم؟؟
اونجایی که عنوان شده در تبریز تراکتور 2-0 بازانده میشود .... واسه کدوم بازیه؟؟

parsa913

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته این تاپبک جاش نیست .... اما خوب دیگه این تاپیکم رسیده به آخرش
من بازیهای دیروز رو ندیدم حتی بازی استقلال - پرسپولیس رو .... اما از یه چیزی تعجب کردم .... اینکه بازیها هم زمان شروع شدن .... حتی نیمه دوم هم تقریبا همزمان بوده .. شاید با یکی دو دقیقه اختلاف ..... و چرا رو نیمکت تراکتور کسی تعجب نکرد که از اینکه 8 دقیقه قبل از اتمام بازی تبریز ...... بازی اصفهان تموم شده باشه؟؟ چون اینجور که میگن حدود دقیقه 82-83 خبر میاد که سپاهان سایپا 2 - 2 شدن و تموم شده بازیشون. یا من دارم اشتباه میکنم؟؟
اونجایی که عنوان شده در تبریز تراکتور 2-0 بازانده میشود .... واسه کدوم بازیه؟؟

سلام و تبریک بابت اول شدنتون!!

بله منم دیروز بازیها رو ندیدم و اتفاقا تعجب کردم چون به فرض بازی 2-2 ساهان سایپا هم هرلحظه ممکن بوده سپاهان گل بزنه..... البته امروز خوندم خبر 2-2 رو هم پسر تونی داده!! ولی اینکه موبایلا آنتن نمیداده مسلما درسته چون حتی بازیای آسیایی سپاهان توی ورزشگاه 15 هزار نفری من رفته بودم آنتن نمیداد!!

و البته باز تکرار میکنم:
سپاهان در مجموع توی بازیای قبلی از داوری کمتر سود برده تا تراکتور و بخصوص نفت تهران!! و البته چطور همه میگن داوری (که البته من بازی رو ندیدم نمیدونم!!) به نفع سپاهان بوده و کسی نمیگه به نفع نفت بوده؟؟؟ به هر حال نفت فرصت داشته یکی دیگه بزنه و قهرمان شه!!

دوستان تراکتوری عزیز سعی کنن صبر داشته باشن و خودشون رو خارج از هیجانات معمول درگیر فوتبال نکن... من به شخصه به همون اندازه ای که از قهرمانی سپاهان خوشحال شدم از قهرمان نشدن تراکتور هم ناراحت شدم... حیف این همه تماشاچی بود!! امیدوارم به زودی به موفقیتهای آسیایی برسین و این فرهنگ درست بشه که تیمها آسیا رو فدای لیگ نکنن....

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
رتبهنام کاربریامتیاز هفته
1gharybeh24
2محمد ساوه21
33ctor17
4ali hoseini16
5shahab15
6امین پرسپولیسی14
7مریدا13
8polymer770
9ex5*ser9
10fati249

رتبهنام کاربریامتیاز کلقهرماني هفتهامتیاز هفتهامتیاز قبلي
1gharybeh239*****24215
2parsa913220***0220
3shahab213**15198
4fati24154*9145
5امین پرسپولیسی154*14140
6ساناززز1400140
7میلیشیا131*0131
8puyan khan1150115
9مریدا1041391
10ali hoseini102*1686
11pesare abidell99099
12abolfaZZzl94094
13محمد ساوه78**2157
14SunYar Architect60*060
15ex5*ser69960
16AL!veL0rd52052
17فرزانه 34338038
18Mr. Lawyer32032
193ctor271710
20hesam7221*021
21ataata 11316016
22dvb59595913013
23polymer7711110
24sanijoon10010

دوستان عزیز ممنون از شرکت و همکاریتون...

gharybeh عزیز هم قهرمان نیم فصل دوم شدن که احتمالا بهشون امتیاز تعلق میگیره!!!

در ضمن دوستانی که اعتراضی به فوتبال دارن لطف کنن دامنه صحبتهاشون در حد فوتبال باشه و نه مسائل کشوری، شهری و اجتماعی !!!!!!

سلام. اول از همه دوباره بابت اینهمه زحمتتون تو این تایپیک واقعا تشکر میکنم.
برسیم به قضیه ای که گفتین!
دوست عزیز کثافت و مافیای فتبال هیچ وقت به فوتبال مربوط نمیشه. اقتصاد! سیاست! و خیلی چیزای دیگه هست که باعث این کثافت میشه. شما که از این صحبتهای ما برآشفتید بهتر بود که کمی هم حس دیروز و دیشب ما رو درک کنید. شاید 100 هزار نفر رفته باشند اساتدیوم. اما مطمئن باشید میلیونها نفر (مطمئن باشید بیشتر مردم کل شهرهای آزربایجان) دیروز کل حواسشون به این بازی بود. همه حتی برای باخت هم آماده بودیم. اما برای این بازی کثیف آماده نبودیم. من از شما انتظار دارم بازی خوردن احساست و غیرت رو در این موقع درک کنید. برای این کار به صحبتهای هیچ ترک و آزربایجانی و تراکتوری هم استناد نکنید .اصلا نخونید. شما ببینید منصوریان و قنبرزاده (سرپرست نفت) و شمس (ناظر لیگ) در این مورد چی گفتند.
دوباره از زحمات شما تشکر میکنم.
سلام و تبریک بابت اول شدنتون!!

بله منم دیروز بازیها رو ندیدم و اتفاقا تعجب کردم چون به فرض بازی 2-2 ساهان سایپا هم هرلحظه ممکن بوده سپاهان گل بزنه..... البته امروز خوندم خبر 2-2 رو هم پسر تونی داده!! ولی اینکه موبایلا آنتن نمیداده مسلما درسته چون حتی بازیای آسیایی سپاهان توی ورزشگاه 15 هزار نفری من رفته بودم آنتن نمیداد!!

و البته باز تکرار میکنم:
سپاهان در مجموع توی بازیای قبلی از داوری کمتر سود برده تا تراکتور و بخصوص نفت تهران!! و البته چطور همه میگن داوری (که البته من بازی رو ندیدم نمیدونم!!) به نفع سپاهان بوده و کسی نمیگه به نفع نفت بوده؟؟؟ به هر حال نفت فرصت داشته یکی دیگه بزنه و قهرمان شه!!

دوستان تراکتوری عزیز سعی کنن صبر داشته باشن و خودشون رو خارج از هیجانات معمول درگیر فوتبال نکن... من به شخصه به همون اندازه ای که از قهرمانی سپاهان خوشحال شدم از قهرمان نشدن تراکتور هم ناراحت شدم... حیف این همه تماشاچی بود!! امیدوارم به زودی به موفقیتهای آسیایی برسین و این فرهنگ درست بشه که تیمها آسیا رو فدای لیگ نکنن....

دوست عزیز طرفداری از سپاهان و هواداری رو بزارید کنار. همه ی اینها وقتی در داخل بجثهای فوتبالی باشه حتی کل کلش هم شیرینه. طرفداری شما از سپاهان نباید که باعث بشه حس اونهمه جمعیت رو درک نکنید. من به شمما میگم باور کنید ما برای مقام سوم (یعنی نفت اول و سپاهان دوم) هم آماده بودیم. اینها کار دیگه ای کردند اونجا.

جناب پارسا و خانم غریبه:
امیدوارم بدونید که مسئولین تو اخبارها اون موقع دنبال توجیه کارهای خخودشون هستند. قضیه فقط مساوی تمام شدن بازی سپاهان نبود. از اسکوربرد ورزشگاه اعلام کردن آماده جشن قهرمانی باشید. کلا فضا رو جوری کردند که همه فکر کردن تراکتور قهرمان شده. شما بازی رو ندیدید. تراکتور که مساوی کرد تونی دو تا مهاجم کشید بیرون. کلا بازی شد دفاعی. معلوم بود اخبار نادرست میدن.

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ خبر كذبی كه به نیمكت تراكتورسازی داده شد، باعث شد این تیم در دقایق پایانی بازی با نفت سعی به كنترل كردن بازی داشته باشد تا مسابقه با همان نتیجه مساوی به پایان برسد. آن‌هایی كه از تلویزیون بازی را نگاه می‌كردند متعجب بودند كه چرا تراكتورسازی می‌خواهد بازی مساوی شود، اما خود تراكتوری‌ها در ورزشگاه دنبال این بودند كه با این مساوی قهرمان شوند.
خبر دروغی كه به نیمكت تراكتورسازی داده شد این بود كه مسابقه سپاهان - سایپا مساوی شده و تراكتورسازی با همان تساوی 3-3 قهرمان می‌شود. اما حالا اصلا مشخص نیست این شایعه كه سرنوشت لیگ را تغییر داده توسط چه كسی منتشر شده و هدف از آن چه بوده.
غلامرضا بهروان عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال و مسئول برگزاری مسابقات لیگ كه مسئول عالیرتبه فدراسیون برای بازی تبریز بود در این مورد می گوید: « داخل ورزشگاه موبایل های تبریز آنتن نمی دادند اما موبایل های ما آنتن می دادند. مشکلی نداشتیم. تازه ما اتاقی در دسترس داشتیم که بازی های لیگ را از تلویزیون می دیدیم. ما می‌دانستیم نتیجه مسابقه سپاهان چیست اما فقط آخر کار انگار کنار زمین یکی نتیجه دیگری را به نیمکت تیم ها گفته بود. ناظر بازی ما آقای شمس بود و او هم این حرف را نزده است.»
مهدی تاج رئیس سازمان لیگ هم درباره این اتفاقات می‌گوید: «واقعا این اتفاقات تلخ و کثیف بود. سازمان لیگ این تصمیم را محکوم می کند و خواهان پیگیری جدی ماجراست. تمام زحمات یکسال همکاران من در برگزاری یک لیگ عالی با آن اتفاق تحت الشعاع قرار گرفت. واقعا این شایعه کثیف بود. ولی با قطعیت به شما می گویم هیچ یک از همکاران من در این اتفاق نقشی نداشتند. حرف های آقای بهروان را که شنیدید ، آقای شمس هم اصلا در جریان این ماجرا نبوده و چیزی به کسی نگفته است و قطعا اگر کسی حرفی درباره آنها زده ، اشتباه کرده است. اصلا ما همه برنامه ریزی مان این بود که قهرمان در تبریز معرفی شود ، استیج اصلی آنجا بود. کفاشیان در تبریز بود و همه چیز را آماده جشن کرده بودیم.»
تا به حال مشخص نشده كه چه كسی نتیجه بازی اصفهان را اشتباه به اطلاع تبریزی‌ها رسانده و این بازی كثیف را به راه انداخته است. اما بدون شك با گذشت زمان مشخص خواهد شد كه این موضوع زیر سر چه كسی بوده است.

http://khabaronline.ir/(X(1)S(k0ofdau04sllc352l5yabixt))/detail/416982/sport/premiere-league

دوست عزیز هنوز فکر میکنی ا داستان میبافیم. خیلی عذر میخام اما اینا گفته های مسئولین اصفهانی لیگمون هست.

parsa913

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. اول از همه دوباره بابت اینهمه زحمتتون تو این تایپیک واقعا تشکر میکنم.
برسیم به قضیه ای که گفتین!
دوست عزیز کثافت و مافیای فتبال هیچ وقت به فوتبال مربوط نمیشه. اقتصاد! سیاست! و خیلی چیزای دیگه هست که باعث این کثافت میشه. شما که از این صحبتهای ما برآشفتید بهتر بود که کمی هم حس دیروز و دیشب ما رو درک کنید. شاید 100 هزار نفر رفته باشند اساتدیوم. اما مطمئن باشید میلیونها نفر (مطمئن باشید بیشتر مردم کل شهرهای آزربایجان) دیروز کل حواسشون به این بازی بود. همه حتی برای باخت هم آماده بودیم. اما برای این بازی کثیف آماده نبودیم. من از شما انتظار دارم بازی خوردن احساست و غیرت رو در این موقع درک کنید. برای این کار به صحبتهای هیچ ترک و آزربایجانی و تراکتوری هم استناد نکنید .اصلا نخونید. شما ببینید منصوریان و قنبرزاده (سرپرست نفت) و شمس (ناظر لیگ) در این مورد چی گفتند.
دوباره از زحمات شما تشکر میکنم.

دوست عزیز طرفداری از سپاهان و هواداری رو بزارید کنار. همه ی اینها وقتی در داخل بجثهای فوتبالی باشه حتی کل کلش هم شیرینه. طرفداری شما از سپاهان نباید که باعث بشه حس اونهمه جمعیت رو درک نکنید. من به شمما میگم باور کنید ما برای مقام سوم (یعنی نفت اول و سپاهان دوم) هم آماده بودیم. اینها کار دیگه ای کردند اونجا.

جناب پارسا و خانم غریبه:
امیدوارم بدونید که مسئولین تو اخبارها اون موقع دنبال توجیه کارهای خخودشون هستند. قضیه فقط مساوی تمام شدن بازی سپاهان نبود. از اسکوربرد ورزشگاه اعلام کردن آماده جشن قهرمانی باشید. کلا فضا رو جوری کردند که همه فکر کردن تراکتور قهرمان شده. شما بازی رو ندیدید. تراکتور که مساوی کرد تونی دو تا مهاجم کشید بیرون. کلا بازی شد دفاعی. معلوم بود اخبار نادرست میدن.

ممنون از لطفتون... بابت پاسخ به احترام بعضی از دوستان بود.....

من حس شما رو درک میکنم چون من هم زمانی که خیلی هیجانی تر از این بودم دقیقه 97 بازی با پرسپولیس قهرمانی رو از دست دادیم... من وقتی میگم همون قدری که از قهرمانی سپاهان خوشحال شدم از اول نشدن تراکتور هم ناراحت شدم یعنی واقعا ناراحت شدم....

اما من یه سوال کوچیک دارم از شما: این حرکت از طرف سپاهانی ها بوده؟؟ آخه این خیلی مسخره ست که کسی بگه از طرف سپاهان اومدن این حرف رو زدن!! اگه فدراسیون میخواست کمک سپاهان کنه پارسال یه کم تو داوری ها اذیت نمیکردن سپاهان قهرمان میشد...

به هر حال اتفاق بدی توی تبریز افتاد ولی مطمئن باشین اشتباه از مسئولین باشگاه یا ورزشگاه تبریز بوده و نه جای دیگه!! منصوریان هم حق داره ناراحت باشه چون اگه تراکتور حمله میکرد شاید نفت میبرد و قهرمان میشد....

به نظرم بد نیست صحبت های خطیبی رو هم بخونین.... هرچند یه کم غرض ورزی کرده!!

یه چیز دیگه اینکه اونجایی که کفاشیان اهل اونجاست کسی طرفدار سپاهان نیست... اونجا بیشتر استقلالین!!! یه خورده هم پرسپولیسی....

در هر حال من بعد از 90 باید نظر بدم!!!

آخرین ویرایش:

polymer77

عضو جدید

من حس شما رو درک میکنم چون من هم زمانی که خیلی هیجانی تر از این بودم دقیقه 97 بازی با پرسپولیس قهرمانی رو از دست دادیم... من وقتی میگم همون قدری که از قهرمانی سپاهان خوشحال شدم از اول نشدن تراکتور هم ناراحت شدم یعنی واقعا ناراحت شدم....

اما من یه سوال کوچیک دارم از شما: این حرکت از طرف سپاهانی ها بوده؟؟ آخه این خیلی مسخره ست که کسی بگه از طرف سپاهان اومدن این حرف رو زدن!! اگه فدراسیون میخواست کمک سپاهان کنه پارسال یه کم تو داوری ها اذیت نمیکردن سپاهان قهرمان میشد...

به هر حال اتفاق بدی توی تبریز افتاد ولی مطمئن باشین اشتباه از مسئولین باشگاه یا ورزشگاه تبریز بوده و نه جای دیگه!! منصوریان هم حق داره ناراحت باشه چون اگه تراکتور حمله میکرد شاید نفت میبرد و قهرمان میشد....

یه چیز دیگه اینکه کجای کفاشیان اصفهانیه؟ اونجایی که کفاشیان اهل اونجاست کسی طرفدار سپاهان نیست... اونجا بیشتر استقلالین!!! یه خورده هم پرسپولیسی....

داوری های سپاهان خب آخرا نیگاه کنید ( همه پنالتی میگیرن واسش ) بازی تراکتور که شاهکار یود . . .
فوتبال سیاسی هسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسست . .. خدا بزرگه مبارکتون . . . آهن پاره واسه شما . . . یاشاسین آزربایجان . ..
آزربایجانی ائل ایستر . .. شرفلی میلت ایسلر

sasan-sasan

عضو جدید
یک میلیارد قیمت رضایت نامه بیرانوند!
خرابتم به مولا
یه عمر زحمت کشیدی نوش جونت

parsa913

عضو جدید
کاربر ممتاز
داوری های سپاهان خب آخرا نیگاه کنید ( همه پنالتی میگیرن واسش ) بازی تراکتور که شاهکار یود . . .
فوتبال سیاسی هسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسست . .. خدا بزرگه مبارکتون . . . آهن پاره واسه شما . . . یاشاسین آزربایجان . ..
آزربایجانی ائل ایستر . .. شرفلی میلت ایسلر

خب دوست عزیز من، مگه بازی سپاهان-نفت، دقیقه 86 برد سپاهان نشد مساوی؟؟؟
مگه بازی سپاهان-ذوب دقیقه 10 پنالتی اخراج دروازه بان ذوب گم نشد و 15 دقیقه بعد دروازه بان سپاهان اخراج نشد؟؟؟
نیم فصل اول که کرانچار بود توی 3-4 تا بازی که سپاهان باخت یا مساوی کرد (و منجر به رفتن کرانچار شد )هر بازی 2-3 تا تک به تک سپاهان رو آفساید گرفتن!!

تراکتور هم مثل سپاهان داوری ها هم به ضررش بود هم به نفعش، چیزی که بود آقای فردوسی پور و رسانه ها توی بوق و کرنا نکردنشون...
مثل بازی سایپا که دقیقه 91 اوت منجر به گل برتری تراکتور خطا بود...
یا مثل همین بازی استقلال دقیقه 15 و 80 که دو تا اخراج گم شد...

راجع به نفت تهران اما من به یاد ندارم داوری به ضررشون بوده باشه، از بازی سپاهان گرفته تا نفت مسجد سلیمان و استقلال و هفته قبل صبا و این هفته هم تراکتور و حتی بازی ذوب آهن هم 2 تا از 3 گلشون اشتباه داور بود!!

خداییش هوادارای سپاهان که تراکتور رو دوست داشتن... تراکتوری ها هم همین رو میگفتن (تراکتور، سپاهان، دو قهرمان ایران)!!
ناراحت شدن اون همه هوادار داخل و بیرون ورزشگاه تبریز خیلی ناراحت کننده بود، حتی برای سپاهانی هایی که تیمشون قهرمان شد... ولی اگه اشتباه داوری بوده و اگه به نفع تیمی هم بوده باشه اون تیم نفت تهران بوده که هر وقت اشتباه داوری بود به نفعش بود و نه سپاهانی که مثل تراکتور یه روز به نفعش بود و یه روز به ضررش!!!

ما آهن پاره نمیخوایم، ولی میخوایم جام بیرون تهران باشه... چه تبریز، چه اصفهان و چه اهواز...

یاشاسین آذربایجان، یاشاسین تراکتور... امیدوارم تیم شما و تیم ما هم مثل شهرهامون همیشه افتخارآفرین باشن... و امیدوارم نیمه نهایی سال بعد لیگ قهرمانان هم رو ببینیم...:smile:

shahab.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درود بر دوستان عزیز مخصوصا مدیرای تاپیک که زحمت کشیدن...
تبریک به غریبه عزیز بابت اول شدنش همچنین آقا پارسا...
دوست نداشتم چیزی بگم چون ربطی به موضوع تاپیک نداره ولی چون تاپیک به حاشیه رفت ترجیح میدم نظرمو بگم...
اولا تیم سپاهان یه تیم خیلی خوب با مدیریت خیلی قویه که به نظر من از تیمای ایرانی در خیلی از موارد حرفه ای تره و حقش قهرمانی بود...
در مورد تراکتورم باید بگم که دوستان تبریزی یادشون نره که مافیای اصلی خود مدیران عامل تیمن...
من نمیخوام به کسی تهمت بزنم ولی خودتون یک بار دیگه برکناری خطیبی و جایگزینش یعنی تونی رو به یاد بیارین...
خطیبی در حالی از تراکتور رفت که هنوز تراکتور تو جام حذفی بود جام باشگا هارو شروع نکرده بود و شرایط لیگ هم براش نسبتا خوب بود...
تونی که اومد هم از جام حذفی حذف شد و هم با بدترین نتایج از جام باشگاه ها و هیچ کس کوچک ترین انتقادی بهش نکرد...
هیچ فکر کردین چرا خطیبیو ورداشتن و تونی رو که بیشتر یه بازیگر خوبیه تا یه مربیه خوب رو آوردن جاش؟؟؟
کی این داستانایی که بازیکنا و کادر فنی تراکتور تعریف میکنن رو باور میکنه؟؟؟
بهتره خودتونو گول نزنید تازه اگر هم یه همچین اتفاقی افتاده بود هرگز رفتار تماشاگرا توجیه نداشت...
اصلا این رفتار در شان تبریز و فوتبال ایران نبود این تماشاگرایی که ریختن وسط زمین هم آبروی تبریزو بردن هم فوتبال ایرانو...

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

یه چیز دیگه اینکه اونجایی که کفاشیان اهل اونجاست کسی طرفدار سپاهان نیست... اونجا بیشتر استقلالین!!! یه خورده هم پرسپولیسی....

سلام پارسای عزیز
باید عرض کنم که من حتی اگه به سپاهان هم شک کنم (که نمیکنم) به آقای فرکی به هیچ عنوان شک نمیکنم. مطمئنم ایشون هیچ وقت چنین ناجوانمردی رو قبول نمیکنه. به تیم سپاهان هم همچنین ، شکی ندارم. البته به برخی مسئولین مشکوک هستم، نه در این قضیه، بلکل. اما به تیم سپاهان و آقای فرکی بالاخصص شکی ندارم.

در مورد این قضیه باید دوباره عرض کنم که من دنبال متهم کردن کسی نیستم. تنها حرفی که همه ججا و بین دوستام حتی زدم این بود که باید به حال تمام هوادارانی که استادیوم بود گریه کرد. بازی خیلی کثیفی رو باهاشون انجام دادن. من درک میکنم چه کشیدند. منی که از عید امسال منتظر قهرمانی فنال بودم و باور کنید حتی آماده باخت تراکتور و مقام سومیش هم بودم، اما هیچ وقت فکرشو نمیکردم کسی اینچنین بتونه با احساسات این مردم بازی کنه. من فقط همینو میگم. باید مشخص بشه کی این کارو کرد. یه چیزی: شاید تنها تراکتوری باشم که حتی درصد کوچیکی هم احتمال شیطنت مسئولین خود تیم تراکتور رو میدم (حالا نمیدونم به چه دلیل). اما بالاخره شک میکنم. امیدوارم هرکی اینکار رو کرد مشخص شه.
ممنونم
قهرمانی هم مبارک باشه.

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درود بر دوستان عزیز مخصوصا مدیرای تاپیک که زحمت کشیدن...
تبریک به غریبه عزیز بابت اول شدنش همچنین آقا پارسا...
دوست نداشتم چیزی بگم چون ربطی به موضوع تاپیک نداره ولی چون تاپیک به حاشیه رفت ترجیح میدم نظرمو بگم...
اولا تیم سپاهان یه تیم خیلی خوب با مدیریت خیلی قویه که به نظر من از تیمای ایرانی در خیلی از موارد حرفه ای تره و حقش قهرمانی بود...
در مورد تراکتورم باید بگم که دوستان تبریزی یادشون نره که مافیای اصلی خود مدیران عامل تیمن...
من نمیخوام به کسی تهمت بزنم ولی خودتون یک بار دیگه برکناری خطیبی و جایگزینش یعنی تونی رو به یاد بیارین...
خطیبی در حالی از تراکتور رفت که هنوز تراکتور تو جام حذفی بود جام باشگا هارو شروع نکرده بود و شرایط لیگ هم براش نسبتا خوب بود...
تونی که اومد هم از جام حذفی حذف شد و هم با بدترین نتایج از جام باشگاه ها و هیچ کس کوچک ترین انتقادی بهش نکرد...
هیچ فکر کردین چرا خطیبیو ورداشتن و تونی رو که بیشتر یه بازیگر خوبیه تا یه مربیه خوب رو آوردن جاش؟؟؟
کی این داستانایی که بازیکنا و کادر فنی تراکتور تعریف میکنن رو باور میکنه؟؟؟
بهتره خودتونو گول نزنید تازه اگر هم یه همچین اتفاقی افتاده بود هرگز رفتار تماشاگرا توجیه نداشت...
اصلا این رفتار در شان تبریز و فوتبال ایران نبود این تماشاگرایی که ریختن وسط زمین هم آبروی تبریزو بردن هم فوتبال ایرانو...

این حرفای شما صحبت از چیز دیگه ای داره. من نه تنها حس میکنم شما در مورد فوتبال حرف نمیزنین، بلکه دارین مستقیما به شعور همه ما توهین میکنین و عامدانه دارین تراکتوریها رو عصبی میکنید با این حرفای به ناحق .
برام خیلی جالبه که همون چند ساعت بعد زا مسابقه اومده بودین تایپیک آزربایجان و یجواریی دلسوزانه داشتین میگفتین چی شده؟؟ و از ما حرف میکشیدین.معنی اینکارای شما رو نمیدونم. چون اولین برخوردم با شما همون چند روز پیش توتایپیک تبریز بود که از ما میپرسیدین چی شد تو روزشگاه.

parsa913

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام پارسای عزیز
باید عرض کنم که من حتی اگه به سپاهان هم شک کنم (که نمیکنم) به آقای فرکی به هیچ عنوان شک نمیکنم. مطمئنم ایشون هیچ وقت چنین ناجوانمردی رو قبول نمیکنه. به تیم سپاهان هم همچنین ، شکی ندارم. البته به برخی مسئولین مشکوک هستم، نه در این قضیه، بلکل. اما به تیم سپاهان و آقای فرکی بالاخصص شکی ندارم.

در مورد این قضیه باید دوباره عرض کنم که من دنبال متهم کردن کسی نیستم. تنها حرفی که همه ججا و بین دوستام حتی زدم این بود که باید به حال تمام هوادارانی که استادیوم بود گریه کرد. بازی خیلی کثیفی رو باهاشون انجام دادن. من درک میکنم چه کشیدند. منی که از عید امسال منتظر قهرمانی فنال بودم و باور کنید حتی آماده باخت تراکتور و مقام سومیش هم بودم، اما هیچ وقت فکرشو نمیکردم کسی اینچنین بتونه با احساسات این مردم بازی کنه. من فقط همینو میگم. باید مشخص بشه کی این کارو کرد. یه چیزی: شاید تنها تراکتوری باشم که حتی درصد کوچیکی هم احتمال شیطنت مسئولین خود تیم تراکتور رو میدم (حالا نمیدونم به چه دلیل). اما بالاخره شک میکنم. امیدوارم هرکی اینکار رو کرد مشخص شه.
ممنونم
قهرمانی هم مبارک باشه.

ممنون از منطقی بودن شما....
ولی واقعیتش این فقط حرف شماست!! امشب 90 رو ببینین و تیکه های فردوسی پور به سپاهان رو بشنوین... این رو میگم چون مطمئنم از قهرمانی سپاهان (و نه از قهرمان نشدن تراکتور) بی اندازه ناراحتند!!
بازم میگم متاسفم از اتفاقات تبریز، ولی بالای 90 درصد مقصر مسئولین باشگاه و ورزشگاه و ... بودن!!

متأسفانه اصلا کسی موافق قدرتمند شدن یک تیم خاص، اونم از نوع شهرستانیش! نیست.... خداییش ببینین هر بار که سپاهان موفق بوده چقدر در صدد کمرنگ کردنش بودند... یادم نمیره تلویزیون بازی برگشت سپاهان توی نیمه نهایی آسیا رو نشون نداد در حالی که روز قبلش بازی استقلال و یه تیم دسته2 رو توی حذفی پخش زنده کرد!! بعد از نایب قهرمانی آسیا هم اتفاقات بدی افتاد!! یه چیزی شبیه بلایی که امسال سر فولاد آوردند... ولی من مطمئنم فولاد هم مثل سپاهان از این مشکلات سربلند بیرون میاد.......

راجع به تراکتور هم به نظرم مدیریتش بسیار ضعیف، غیر ورزشی، بی تدبیر و پرحاشیه اند... ایشالا مشکل مدیریتشون حل شه پتانسیل موفقیت آسیایی رو هم دارند...

polymer77

عضو جدید
تو جایی که فوتبال شده وسیله سرکوب مردم و به جون هم انداختن مردم شهرها به هم و تفرقه انداختن . . . حقیقت معلوم نمیشه . . . مطمن باشین نه این اولین بار که اتفاق میفته ن آخرینش خواهد بود . . . خدا ب فریاد مون برسه از بی عدالتی . . .
یا ابوالفضل . . .
.
8_3.jpgnardoneh.jpg

آخرین ویرایش:

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون از منطقی بودن شما....
ولی واقعیتش این فقط حرف شماست!! امشب 90 رو ببینین و تیکه های فردوسی پور به سپاهان رو بشنوین... این رو میگم چون مطمئنم از قهرمانی سپاهان (و نه از قهرمان نشدن تراکتور) بی اندازه ناراحتند!!
بازم میگم متاسفم از اتفاقات تبریز، ولی بالای 90 درصد مقصر مسئولین باشگاه و ورزشگاه و ... بودن!!

متأسفانه اصلا کسی موافق قدرتمند شدن یک تیم خاص، اونم از نوع شهرستانیش! نیست.... خداییش ببینین هر بار که سپاهان موفق بوده چقدر در صدد کمرنگ کردنش بودند... یادم نمیره تلویزیون بازی برگشت سپاهان توی نیمه نهایی آسیا رو نشون نداد در حالی که روز قبلش بازی استقلال و یه تیم دسته2 رو توی حذفی پخش زنده کرد!! بعد از نایب قهرمانی آسیا هم اتفاقات بدی افتاد!! یه چیزی شبیه بلایی که امسال سر فولاد آوردند... ولی من مطمئنم فولاد هم مثل سپاهان از این مشکلات سربلند بیرون میاد.......

راجع به تراکتور هم به نظرم مدیریتش بسیار ضعیف، غیر ورزشی، بی تدبیر و پرحاشیه اند... ایشالا مشکل مدیریتشون حل شه پتانسیل موفقیت آسیایی رو هم دارند...

من راجع به فردوسی پور نظری نمیدم. چون ازش خوشم میاد و اگه بگم خوشم میاد از سوی همه تراکتوریها محکوم به خیانت میشم. فکر نمیکنم هواداران هیچ تیمی به اندازه تراکتوریها ازش متنفر باشن. مخصوصا از اون موقع که با پخش مصاحبه ترکها در مورد تراکتور ، وقتی با لهجه شیرین ترکی فارسی رو خوب حرف نمیزدن باعث شد که همه ایران یه مدت بهشون بخندن. خودم اون موقع کاشان دانشجو بودم و شاهد بودم چطور این ویدیو بین بقیه پخش میشه. ولی بازم آدم منطقی میدونمش. البته جنجالی!
اتفاقا درسته! سپاهان حسود زیاد داره. جدی میگم. اما من خودم به شخصه معتقدم سپاهان با اشیستگی اینجا جایگاه رو داره در فوتبال ایران. من همیشهههههه به مدیریت تیمهای سپاهان و ذوب غبطه خوردم. آرزو داشتم مدیر تراکتور مثل اونا باشه. تیمهای منظم و با برنامه بلند مدت. مخصوصا ذوب. یه خورده البته به بودجه ای که تو سپاهان خرج میشه شکوکم. واقعا بودجه خوبی دارن.

آره دیگه. باید هرکی این قضیه رو راه انداخت سریع شناخته بشه و قضیه مثل تمام قاضایای دیگه در کشورمون لوث نشه. امیدوارم!!!
مدیریت رو که نگو. میگم طرفدارای تراکتور همیشه از مدیریت این تیم ناراضی بودن.
ما همیشه به طرفدارامون میبالیم و به باشگاهی که با اینهمه حاشیه مدیریتی و سهم ناچیزش در بین اعضای فدارسیون و داوری و مسئولین همیشه به خاطر پشت گرمی این هوادارا نتایج عالی گرفته. سهم ما از باشگاهمون همون هواداریمون هست که این تیم رو اینجوری نگه داشتیم. طوری که همیشه در آسیا شگفت آور شده.
فقط امیدوارم با این قضایا دلسردی ها بیتشر از قبل نشه. اینجوری پیش بره دیگه تراکتور هیچ هواداری نخواهد داشت.
موفق باشین
صحبت آخر من تو این تایپیک سر این موضوع

petromech

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این متن و عکس بالای 150000 تا در فیسبوک یکی از صفحات هواداران تراکتور لایک خورده...
بحث لایک و اینا نیست....

بحث اینکه :
سیاست ما دیانت ماست
ورزش ما سیاست ماست

polymer77

عضو جدید
این متن و عکس بالای 150000 تا در فیسبوک یکی از صفحات هواداران تراکتور لایک خورده...
بحث لایک و اینا نیست....

بحث اینکه :
سیاست ما دیانت ماست
ورزش ما سیاست ماست

این قضیه ماست مالی میشه میره حتما. . . مثل همیشه . . .
یاشاسین آزربایجان

بالا