كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

Saber-jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
صابر جون دوست گلم عزيز من همكلاسي خوبم خيلي پسر گلي هستي با هم خيلي دوست هستيم ولي اينجا نه تاپيك ادبياته كه داستان حماسي تعريف مي كني نه تاپيك جوك و لطيفه آخه اين پستي كه گذاشتي يعني چي؟؟؟
افشین جون دوست گلم عزيز من همكلاسي خوبم خيلي پسر گلي هستي با هم خيلي دوست هستيم ولي من هر چیزی رو که توش صحبتی از پرسپولیس و استقلال و فوتبال باشه رو اینجا میزارم .:smile:

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا
آدم هر وقت میاد اینجا از حرف زدن پشیمون می شه!:razz:
شما ها درست بلد نیستین کل کل کنید؟
آخه بابا جان اینجاکه میدون جنگ نیست! یکم رعایت کنید! یه جور دیگم می تونیدحرفاتونو بزنید که به کسی برنخوره ها!

Saber-jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورت از بازیکن کیه نکنه شما به توپزنایه دسته سه هم بازیکن میگین>؟
اگه افشین قطبی از یه بازیکنی که 2 روزه اومده پرسپولیس داره دفاع میکنه چرا از توره دفاع نمی کنه>؟
میدونی جالبیش کجاست؟
قطبی می گه من نمی خوای یه پرسپولیسی اخراج بشه اونوقت چرا استیلی رو عمرش تو پیروزی بود انداخت بیرون
اولا به نظر من دسته سه برزیل اگه سطحش از لیگ برتر ایران بیشتر نباشه کمتر نیست .
دوما چه دو روز چه یه سال ، مهم اینه که بازیکنه پرسپولیس هستش .
سوما کی گفته از توره دفاع نمیکنه ؟ وقتی فهمید توره واسه ازدواج رفته بود اونو بخشید و به تمرینات برگشت .
چهارم اینکه قطبی ، استیلی رو بیرون ننداخت ، استیلی دیگه نمیخواست تو لیگ برتر دستیار باشه به همین دلیل رفت بیرون تا بتونه تو یه تیم دیگه سر مربی باشه .
پیوست : شیث و مامانی رو هم اخراج کرد چون مشکل انضباطی داشتن ، هرکی بود همینکار رو می کرد ، بازیکنی که کوپن بی انضباطیش تموم بشه سرنوشتش همینه .
(تذکر : رنگ پستمم عوض نکن !!! )

کربلایی

مدیر بازنشسته
اوه اوه دیدین :w15:مهندس فردوسی پور:w15: چه نونی به :w15:مهندس مصطفوی:w15: قرض میداد:
اقای مهندس مصطفوی , کی گفته دی کارمو بده ,
من دلم واسش میسوزه
:w15:بیچاره خیلی هم بد نیست.:w15:
مهندس سیاه باز هم وقتی میبینه دیگه اچمز شده خوب نشون میده الکی مهندس نشده:
اره مهندس فردوسی پور , تا الان که 13 هفتس داوری کمر مارو شکسته حالا هم شما .
تاریخچه ی بازیکن مارو در اوردین , اگه خارجیا بفهمن توی ایران اینجوریه دیگه نمیان ایران.
خوب حالا ببینیم جریان چه جوریاس:
1. ما که نفهمیدیم ( بیچاره خیلی هم بد نیست ) یعنی چی؟
اگه منظورش این بوده که واسه تیم حریف خیلی بد نیست,که ما همگی با این نظر مهندس فردوسی پور موافقیم:w11:
2. اره دیگه باید واسشون مثل بازی اخر فصل پیش با سپاهان 7-8 دقیقه وقت اضافه بگیرن-
از بقیه تیما 5 امتیاز کم کنن-.....
تازه کمیته انظباتی هم یه قانون بزاره که :
اگه پرسپولیسیا به خودشون گل بزنن اون رو قبول نکنن:w15:
و فحاشی بازیکناشون به شهرستانیا رو نادیده بگیرن و ..... تا کمرشون نشکنه.
3.منظور این اقای مثلا محترم از جمله ی ( اگه خارجیا بفهمن توی ایران اینجوریه دیگه نمیان ایران ) اگه بازیکایی مثل اقای گل برزیله که ما خوشحال میشیم که نیان .
البته اگه میخوان
بیان پرسپولیس:w15: من شخصا واسشون بلیط میگیرم:w15:.
سلام
یادت نره این آقای مثلا مهندس بظاهر محترم یه اس تق لالی اصیله!
این آقا کسی هست که در مکتب اس تق لال بزرگ شده! نباید بیشتر از این هم انتظار داشت!

کربلایی

مدیر بازنشسته
ای بابا
آدم هر وقت میاد اینجا از حرف زدن پشیمون می شه!:razz:
شما ها درست بلد نیستین کل کل کنید؟
آخه بابا جان اینجاکه میدون جنگ نیست! یکم رعایت کنید! یه جور دیگم می تونیدحرفاتونو بزنید که به کسی برنخوره ها!
سلام
خب راس میگه دیگه!
توهین نکنید به هم!!!
اگر هم کسی نتونست جلو نفسش رو بگیره و خواست توهین کنه! به علی دایی توهین کنید! اینجوری نه سیخ میسوزه نه کباب:surprised:(الانه که سوگول با چوب دستیش بیاد سراغم!!!) (این فقط شوخی بودا)

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
يكي نيست به اين اسي ها بگه چقدر بايد تاريخو براتون تكرار كنم اي بابا

يادشون رفته فصل پيش همين اقاي برهاني چند تا موقعيت گل رو در هر بازي خراب مي كرد اگه ارش برهاني اين همه موقعيتو فصل پيش خراب نمي كرد شايد فصل قبل اين افتضاخ به بار نمي اومد سيزدهم نمي شديد حالا اين بازيكن خارجي دو تا بازي براي پرسپوليس بازي نكرده مي خواهن 20 تا گل بزنه امپراطور كه مربي اين تيم داره به اين بازيكن فرصت مي ده بقيه شدن نخود اش

مشكل نه بازيكن خارجي نه مربي خارجي نه بازي پرسپوليس مشكل اينجاست كه تو مملكت ما در هر زمينه كه بخواهي كار كني اگه خوب باشي و سعي كني بهترين باشي ديگران تمام تلاششونو مي كنن تا بكشند پائين و اگر خوب نباشي سعي مي كنن ببرنت بالا حالا امپراطور موقعيت اولو داره همه تو فوتبال ايران مي خواهن دست به دست هم بدن كه اين مربي رو خراب كنن كه مبادا جاي اقايون بگيره

من خودم واقعا از بازيهاي پرسپوليس لذت مي برم شايد بعضي بازيها خوب بازي نكنه و ببازه ولي هيچ تيمي در ايران نمي تونه مثل پرسپوليس بيشتر لحظات بازي رو حمله كنه حالا هر چي مي خواهيد بگيد

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
لنگیای عزیز یکم اروم تر گریه کنین صدای گریه و هق هقتون داره تا 7 تا تالار اون طرف تر داره میاد.
اشکال نداره بزرگ میشین یادتون میره.
:w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15:
راستی لنگیای عزیز شما دیشب به کدوم گزینه ی مسابقه ی مهندس فردوسی پور رای دادین؟
:w42::w42::w42::w42::w42:

babyspooney

عضو جدید
حالا استقلالیا هی بشینید عینه خاله زنکا بگید دی کارمو فلان کارمو بهمان چی به شما می رسه؟
قطبی اینجور مصطفوی اونجور فک کنم رفقا قبلا گفتن جوجه رو آخر پاییز میشمرن!

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا خواهیم دید اون موقه که صدای گریتون اومد میبینمتون ما پارسال 4 تا بازی مونده بود 7 امتیاز غقب بودیم 6 امتیاز هم کم شده بود اومدیم و قهرمان شدیم سال قبل ترش شما دو سه امتیاز میخواستین قهرمان بشین 5 تا بازی هم مونده بود ما نهم بودیم اومدیم شدیم سوم اونوقت شما شدین چهارم خجالت هم خوب چیزیه مگه نه پس هنوز یه نیم فصل مونده

amarjani200

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا خواهیم دید اون موقه که صدای گریتون اومد میبینمتون ما پارسال 4 تا بازی مونده بود 7 امتیاز غقب بودیم 6 امتیاز هم کم شده بود اومدیم و قهرمان شدیم سال قبل ترش شما دو سه امتیاز میخواستین قهرمان بشین 5 تا بازی هم مونده بود ما نهم بودیم اومدیم شدیم سوم اونوقت شما شدین چهارم خجالت هم خوب چیزیه مگه نه پس هنوز یه نیم فصل مونده

بی خیال زیاد حرص نخور
حالا امسال چندم میشین؟

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
من موندم که این استقلالی ها چقدر دوست دارن آقای قطبی رو یه بی شخصیت و نشون بدن ! فکر کنم دلیلشم به خاطر صحبت ها و طرز برخورد آقای قلعه نوعیه که داغ دو کلمه صحبت با ادبانه رو ، رو دل استقلالی ها گذاشته .به نظر من آقای قطبی هرچی هم باشه دیگه از آقای قلعه نوعی که با فرهنگ تر و با شخصیت تره . دیگه فکر کنم این حرف منو همه استقلالی هم قبول داشته باشن . اینطور نیست ؟:gol:

قلعه نوعي هر چي باشه جلو اون همه خبر نگار نميگه حيوون به داور نميگه كرازي تو برنامه زنده نود نميگه سگدوني هر چي باشه اينجا ايرانه خوبه قبل از حرف زدن يه كم سبك و سنگين كنه امير خان حال كسي كه خوب نباشه رو ميگيره نه اينكه بازيكن بعد از تعويض بهش فحش ميده همه مي بينن ميگه من اون رو توهين حساب نمي كنم يه بازيكن 20 روز شما رو مسخره كرده و رفته و برگشته بعد با يه جريمه همه چي تموم؟؟؟من ترجيح ميدم كه امير صادقي و وحيد طالبلو رو بخاطر حضور بدون اجازه تو تمرينات تيم ملي چند جلسه از تمرين استقلال محروم يه بازي كنارشون گذاشت تا عذر خواهي كنند
ما اينو بيشتر دوست داريم تا مربي مون به ظاهر خودشو بسازه آخرشم در بياد كه بابا جلو 70 ميليون دروغ گفته آقاي گل برزيل در دو سال اخير 13 و 15 گل زده دي كارمو كجا مي تونه 17 گل زده باشه!!!

اولا به نظر من دسته سه برزیل اگه سطحش از لیگ برتر ایران بیشتر نباشه کمتر نیست .
دوما چه دو روز چه یه سال ، مهم اینه که بازیکنه پرسپولیس هستش .
سوما کی گفته از توره دفاع نمیکنه ؟ وقتی فهمید توره واسه ازدواج رفته بود اونو بخشید و به تمرینات برگشت .
چهارم اینکه قطبی ، استیلی رو بیرون ننداخت ، استیلی دیگه نمیخواست تو لیگ برتر دستیار باشه به همین دلیل رفت بیرون تا بتونه تو یه تیم دیگه سر مربی باشه .
پیوست : شیث و مامانی رو هم اخراج کرد چون مشکل انضباطی داشتن ، هرکی بود همینکار رو می کرد ، بازیکنی که کوپن بی انضباطیش تموم بشه سرنوشتش همینه .
(تذکر : رنگ پستمم عوض نکن !!! )

ادامه اون توضيح در مورد تيم دسته سه برزيل رو خوندي؟؟؟شركت تو اين ليگ هيچ محدوديتي نداره يعني تو ايران ليگاي پايين تر از دسته سه داريم و تيماي خيلي داغون تو رده هاي محلات هم بازي مي كنن ولي ليگ دسته سه برزيل اينطوري نيست فردوسي پور گفت كه تو ادامشم نوشته كه هر كي بخواد مي تونه تو اين ليگ تيم بده!!!واقعا فكر مي كني چنين تيمي از ليگ برتر ايران بالاتره؟؟؟يعني ما اينقدر حقيريم بابا اشتباه نكن عزيز من پس چرا اينهمه بازيكن از ليگ برتر برزيل ميان ايران و موفق نميشن چرا آقاي گل برزيل مياد ايران و در بازي ضعيف ترين مهاجم ايران نشون ميده؟؟؟

ولي دور از شوخي زشته چون اونا برزيل هستن بگيم كه بهترن

سلام
یادت نره این آقای مثلا مهندس بظاهر محترم یه اس تق لالی اصیله!
این آقا کسی هست که در مکتب اس تق لال بزرگ شده! نباید بیشتر از این هم انتظار داشت!

حرف خوبي نزديا عزيز من خب كه چي الان داره از فرهنگ مكتب پرسپوليس خرج مي كنه قبول داري كه مايلي كهن و علي دايي هم واسه مكتب پرسپوليسن و اونجا تربيت شدن؟؟؟

به قول رفقای عزیز کیسه حمومی ها دیدید دیشب:

داوری1 پرسپولیس 0

به جای

شاغلام 1 امپراطور0

كجا رو ميگي كدوم صحنه نكنه صحنه گل رو خودت كارشناسي داوري كردي؟؟؟اون نودي كه تلويزيون شما نشون داد واسه ما نشون نداد شرمنده

Sharif_

مدیر بازنشسته
اخه افشین یه چیز یادت رفت
مدیر عامل پرسپولیس گفت اگه توره خوب بازی کنه جریمشو حذف میکنن

Saber-jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
قلعه نوعي هر چي باشه جلو اون همه خبر نگار نميگه حيوون به داور نميگه كرازي تو برنامه زنده نود نميگه سگدوني هر چي باشه اينجا ايرانه خوبه قبل از حرف زدن يه كم سبك و سنگين كنه امير خان حال كسي كه خوب نباشه رو ميگيره نه اينكه بازيكن بعد از تعويض بهش فحش ميده همه مي بينن ميگه من اون رو توهين حساب نمي كنم يه بازيكن 20 روز شما رو مسخره كرده و رفته و برگشته بعد با يه جريمه همه چي تموم؟؟؟من ترجيح ميدم كه امير صادقي و وحيد طالبلو رو بخاطر حضور بدون اجازه تو تمرينات تيم ملي چند جلسه از تمرين استقلال محروم يه بازي كنارشون گذاشت تا عذر خواهي كنند
ما اينو بيشتر دوست داريم تا مربي مون به ظاهر خودشو بسازه آخرشم در بياد كه بابا جلو 70 ميليون دروغ گفته آقاي گل برزيل در دو سال اخير 13 و 15 گل زده دي كارمو كجا مي تونه 17 گل زده باشه!!!
یعنی چی امیر خان حالشو میگیره ؟!!! یعنی تو میگی بازیکنی که تو زمین یه اشتباه فنی می کنه باید بهش فحش داد و از تمرینات بیرون کرد ؟!!!:surprised: اگه اینطور باشه که بعد از چند تا بازی دیگه بازکنی نمیمونه که بازی کنه !! در مورد توره هم فکر کنم چون اول فصل استقلالی ها رو پیچوند و اومد پرسپولیس حالا شما خدا خدا می کردید که قطبی اونو به تمرین راه نده و از تیم بزاره کنار که آرزوش به دلتون موند .:biggrin:

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی چی امیر خان حالشو میگیره ؟!!! یعنی تو میگی بازیکنی که تو زمین یه اشتباه فنی می کنه باید بهش فحش داد و از تمرینات بیرون کرد ؟!!!:surprised: اگه اینطور باشه که بعد از چند تا بازی دیگه بازکنی نمیمونه که بازی کنه !! در مورد توره هم فکر کنم چون اول فصل استقلالی ها رو پیچوند و اومد پرسپولیس حالا شما خدا خدا می کردید که قطبی اونو به تمرین راه نده و از تیم بزاره کنار که آرزوش به دلتون موند .:biggrin:

شما فحش امير خان رو بايد شخصا شنيده باشيا صابر جون چون ما كه تو برنامه نود فقط ديديم كه جلو دهن نيكبخت رو شطرنجي كردن فحش كه ما نشنيديم ولي محروميت از تمرين باعث ميشه كه بازيكن بفهمه هر كاري بكنه بايد جواب پس بده و حواسش جمع ميشه

در مورد توره هم آخه عزيز دلم تيمي كه مهاجم تا حالا بهترين گلزن ليگ هست به توره كه 20 روز همه رو سركار گذاشته چه نيازي داره؟؟؟شما برين حسرت همين برهاني رو بخورين كه همين بلا رو فصل پيش سر شما اورد
در ضمن اقتدار يه مربي اينجا معلوم ميشه كه امير قلعه نوعي سال 84 در اوج ضعف دروازه باني استقلال طالبلو و صادقي رو گذاشت بيرون فقط واسه اينكه بدون اجازه تمرينات تيم ملي شركت كرده بودن خب از مربي اي كه بعد از اون همه فحش و دهن شطرنجي نيكبخت ميگه من توهيني نشنيدم انتظار بيشتري نميره

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ورمرزیار: شیث علاقه ای به بازی مقابل پرسپولیس ندارد!!

ورمرزیار: شیث علاقه ای به بازی مقابل پرسپولیس ندارد!!

مربی تیم فوتبال صبا باتری قم گفت: شیث علاقه ای به بازی مقابل پرسپولیس ندارد!<SPAN class=newsbody><SPAN lang=FA style="FONT-SIZE: 8pt; FONT-FAMILY: Tahoma">

Saber-jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما فحش امير خان رو بايد شخصا شنيده باشيا صابر جون چون ما كه تو برنامه نود فقط ديديم كه جلو دهن نيكبخت رو شطرنجي كردن فحش كه ما نشنيديم ولي محروميت از تمرين باعث ميشه كه بازيكن بفهمه هر كاري بكنه بايد جواب پس بده و حواسش جمع ميشه

در مورد توره هم آخه عزيز دلم تيمي كه مهاجم تا حالا بهترين گلزن ليگ هست به توره كه 20 روز همه رو سركار گذاشته چه نيازي داره؟؟؟شما برين حسرت همين برهاني رو بخورين كه همين بلا رو فصل پيش سر شما اورد
در ضمن اقتدار يه مربي اينجا معلوم ميشه كه امير قلعه نوعي سال 84 در اوج ضعف دروازه باني استقلال طالبلو و صادقي رو گذاشت بيرون فقط واسه اينكه بدون اجازه تمرينات تيم ملي شركت كرده بودن خب از مربي اي كه بعد از اون همه فحش و دهن شطرنجي نيكبخت ميگه من توهيني نشنيدم انتظار بيشتري نميره

آره راست می گی فحش چیه ؟ امیر خان و فحش ؟!! فقط تو اون لحظه که خون جلوی چشاش رو گرفته بود حتما داشت میگفت کوشکی جان ، نازگلم ، جیگرتو بخورم ، عزیزم چرا اشتباه فنی کردی ؟! آره بابا همینو گفت !
شما از کجا می دونستید که آرش برهانی قراره این فصل اینطوری گل بزنه ، اون گندی که برهانی و بقیه مهاجمهاتون پارسال زدن و تیم رو به ته جدول فرستادن شما در به در دنبال توره بودید که بقیشو دیگه میدونی چی شد . . .
همچین میگی اقتدار که هر کی ندونه . . . !! اگه اقتدار داشت اون کاری که جباری کرد و به خاطر پول تمرین نمیکرد هم جباری رو میزاشت کنار . بازی بعدش بازی نداد به جباری تا دقیقه 35 دید وضع خیلی خرابه همونجا آوردتش تو .
قطبی هم پارسال با اینکه یه دفاع چپ درست و حسابی نداشت ولی به خاطر بی انضباطی شیث رو که دفاع راست ملی پوش بود از تیم انداخت بیرون . آره قربونش;)

amarjani200

عضو جدید
کاربر ممتاز
با عرض معذرت از استقلالیهای عزیز و پرسپولیسیهای محترم نه قلعه نوعی و نه قطبی لایق این همه جر وبحث نیستن ولی
همه به میتونین به پرافتخارترین تیم ایران تو آسیا افتخار کنین حتی شما amirof

کربلایی

مدیر بازنشسته
سلام
افشین جون حیفه بخدا مصطفوی رو با مایلی کهن یا دایی مقایسه کنی!
اصلا شما تا حالا یه حرف راست از این مصطفوی شنیدی؟
اون از اون زمان که بخاطر سکته قلبی از ریاست فدراسیون رفت کنار! اما بعدها اثری از اون سکته دیده نشد! اون از بلاهایی که در زمان ریاستش بر فوتبال ایران بر سر پرسپولیس آورد!
این هم از مصیبتهایی که با وجود این آقای مدیر(مدیریت بر پایه دروغ و خر کردن مخاطب) داره به سر پرسپولیس میاد!
این آقا کجاش پرسپولیسیه من نمی دونم؟
مگه همین مصطفوی نبود که پرسپولیس رو 3 بر صفر مقابل استقلال بازنده کرد(به نا حق)

مایلی کهن و دایی هر چی باشن از این مصطفوی خیلی خیلی بهترند! حتی قلعه نویی هم خیلی بهتر از مصطفوی هست.

Amirofff

عضو جدید
لنگیای عزیز یکم اروم تر گریه کنین صدای گریه و هق هقتون داره تا 7 تا تالار اون طرف تر داره میاد.
اشکال نداره بزرگ میشین یادتون میره.
:w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15:
راستی لنگیای عزیز شما دیشب به کدوم گزینه ی مسابقه ی مهندس فردوسی پور رای دادین؟
:w42::w42::w42::w42::w42:

تو خوبی ... نازی نازی گوگولی مگولی :biggrin::biggrin: کلا" از دنیا آزادیا :biggrin:

Amirofff

عضو جدید

ایوللللل بازم تو :biggrin::biggrin:

فکر کن یه کیسه حمومی که مربیشون قلعه نویی هست بیاد درباره شخصیت , ادب و نزاکت صحبت کنه ...اگه یکم فکر کنی یادت میاد که بعد از اینکه قلعه نویی رو با لگد از تیم ملی پرت کردن بیرون تو یه برنامه زنده تلوزیونی چجوری با بیژن ذولفقارنسب که واقعا با ادب ترین مربی ایرانه صحبت کرد که تا مدتها همه تاسف میخوردن که این آدم مربی ملی کشورمون بوده :razz:
عزیزم doghouse یه اصطلاحه تو فوتبال که نباید به صورت لغوی معنی شه ... برو تو سایت www.goal.com و اونجا این کلمه رو سرچ کن تا حتی برای نمونه ببینی که مورینیو پارسال شوچنکو رو doghouse کرده بوده ... آخه تو چرا همیشه درباره چیزایی حرف میزنی که کوچکترین اطلاعی ازش نداری ؟ََ!! اگه دوست داری شماره حسابت رو بهم بده که من یکم پول بریزم تو حسابت که بتونی 4 تا روزنامه بخری و کمی به اطلاعاتت اضافه کنی... ;)
در ضمن افشین قطبی که خودش این بازیکن رو نیاورده , اون به دستیارش اعتماد کرده و الان هم داره چوبه اعتمادش رو می خوره اما اینقدر مرد هست که پشت بازیکنش رو خالی نکنه و هنوزم داره ازش حمایت میکنه چون افشین یه جنتلمن واقعیه...
دی کامو هرچی باشه از اون داسیلوایی که شما کیسه حمومی ها اوردید تو تیمتون بهتره...:biggrin:

كجا رو ميگي كدوم صحنه نكنه صحنه گل رو خودت كارشناسي داوري كردي؟؟؟اون نودي كه تلويزيون شما نشون داد واسه ما نشون نداد شرمنده

منم تا اونجایی که دیدم بازیکن سپاسی قبل از صحنه گل به گفته نصیر زاده باید اخراج میشد ... حالا ممیدونم منظور تو چیه

Amirofff

عضو جدید
بی خیال زیاد حرص نخور
حالا امسال چندم میشین؟

مطمئن باش که مثل 2 سال اخیر بازم بالا سر شما قرار میگیریم آخر فصل...;)

با عرض معذرت از استقلالیهای عزیز و پرسپولیسیهای محترم نه قلعه نوعی و نه قطبی لایق این همه جر وبحث نیستن ولی
همه به میتونین به پرافتخارترین تیم ایران تو آسیا افتخار کنین حتی شما amirof

مطمئنن همینطور که خودتم اعتقاد داری و قلعه نویی لیاقت این چیزا رو نداره اما خواهشن درباره افشین نظر نده چون واسه ما افت محسوب میشه که یه کیسه حمومی با اون مربی Low Level ای که دارن بیاد و درباره امپراتور نظر بده ...
در ضمن من به پرسپولیس خودمون افتخار میکنم که پر طرفدار ترین تیم ایران و آسیاست

majid hashemi

کاربر فعال
من موندم که این استقلالی ها چقدر دوست دارن آقای قطبی رو یه بی شخصیت و نشون بدن ! فکر کنم دلیلشم به خاطر صحبت ها و طرز برخورد آقای قلعه نوعیه که داغ دو کلمه صحبت با ادبانه رو ، رو دل استقلالی ها گذاشته .به نظر من آقای قطبی هرچی هم باشه دیگه از آقای قلعه نوعی که با فرهنگ تر و با شخصیت تره . دیگه فکر کنم این حرف منو همه استقلالی هم قبول داشته باشن . اینطور نیست ؟:gol:

نه!!!

babyspooney

عضو جدید

هه هه خندیدم چقدر از جوابی که دادی ذوق کردی؟ هان؟
اون مصطفی صبری که روی گل ما تاثیر مستقیم گذاشت چند دقیقه قبلش باید به خاطر خطایی که روی دی کارمو کرده بود اخراج میشد

amarjani200

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطمئن باش که مثل 2 سال اخیر بازم بالا سر شما قرار میگیریم آخر فصل...;)

بي خيال باشه آخر فصل ولي فعلا كه زيري البته تو جدول

مطمئنن همینطور که خودتم اعتقاد داری و قلعه نویی لیاقت این چیزا رو نداره اما خواهشن درباره افشین نظر نده چون واسه ما افت محسوب میشه که یه کیسه حمومی با اون مربی Low Level ای که دارن بیاد و درباره امپراتور نظر بده ...
در ضمن من به پرسپولیس خودمون افتخار میکنم که پر طرفدار ترین تیم ایران و آسیاست
من عادت ندارم با كسي تند حرف بزنم ولي...
اگه قلعه نوعي بي لياقته براي اينه كه بزرگش علي پروين بوده

اگه معني level اينه كه بعد هر بازي بگي ما بين المللي بوديم
ما از حريف موقعيت بيشتر گل داشتيم
داوريها هميشه به ضرر ماست
ما بدشانسي آورديم...
بايد بگم مخصوصا تو يكي ته ته level هستي.
ديگه حالا 17 گل و دي كارمو و طرفداري از ماركو و هزار تا ضايع بازي ديگه مربي و مدير عاملتون بماند.
شايد اگه اين پولا رو چغندر ميخريدن ميكاشتن از لبو فروشي جلو استاديوم بيشتر كاسب ميشدن تا فوتبال

لابد آمار پر طرفدارترينم قطبي بهت ياد داده كوچولو برو حالشو ببر

من از همه معذرت ميخوام
ميخواستم يه بار جواب اين جوجه شاخ شكن رو بدم آخه به قول خودش نبوده ما شاخ شديم
اينم يادت باشه اگه دوستان ديگه مثل خودت جوابتو نميدن به معني اين نيست كه نميتونن
مسواكتو بزن بگير بخواب
شب بخير

Amirofff

عضو جدید
من عادت ندارم با كسي تند حرف بزنم ولي...
اگه قلعه نوعي بي لياقته براي اينه كه بزرگش علي پروين بوده

اگه معني level اينه كه بعد هر بازي بگي ما بين المللي بوديم
ما از حريف موقعيت بيشتر گل داشتيم
داوريها هميشه به ضرر ماست
ما بدشانسي آورديم...
بايد بگم مخصوصا تو يكي ته ته level هستي.
ديگه حالا 17 گل و دي كارمو و طرفداري از ماركو و هزار تا ضايع بازي ديگه مربي و مدير عاملتون بماند.
شايد اگه اين پولا رو چغندر ميخريدن ميكاشتن از لبو فروشي جلو استاديوم بيشتر كاسب ميشدن تا فوتبال

لابد آمار پر طرفدارترينم قطبي بهت ياد داده كوچولو برو حالشو ببر

من از همه معذرت ميخوام
ميخواستم يه بار جواب اين جوجه شاخ شكن رو بدم آخه به قول خودش نبوده ما شاخ شديم
اينم يادت باشه اگه دوستان ديگه مثل خودت جوابتو نميدن به معني اين نيست كه نميتونن
مسواكتو بزن بگير بخواب
شب بخير

حرص نخور عزیزم واسه بچت بده :w15: 2 3 تا نفس عمیق بکش و چند بار پشت سره هم بگو : من می تونم من میتونم من میتونم :w24:
تو خوبی , من این رو میدونم ... پتانسیل بهتر شدن رو هم داری فقط باید بهتر فیزیوتراپی کنی و به حرفای دکتر هم قشنگ گوش بدی ...
به خدا توکل کن , اون خودش مشکل تورو حل می کنه ...:heart::gol:
چرت و پرتهایی هم که نوشتی رو نادیده میگیرم چون به هر حال قسمتت این بوده که این جوری شی :(
بازم میگم که زیاد حرص نخور , چون همه این حرفها 2 روز دیگه که حالت بهتر شه خاطره میشه برات.:gol:

بالا