كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
همیشه زیبایی در کنار زشتی و خوبی کنار بدی معنا پیدا میکنه!
پس ما باید باشیم که پرسپولیس معنی پیدا کنه!

حالا ما نخوایم بدی و زشتی اینجا باشه باید کیو ببینیم ....:child:

آخرین ویرایش:

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
همين بگو
من نمي دونم اينها با افتضاحاتي كه تيمشون به بار مياره چطوري روشون ميشه بگن ما طرفدار اسي ها هستيم خيلي زشت بيد بريد تيمتونو عوض كنيد طرفدار تيم پيام خراسان بودن بهتر از اين تيم

از ما گفتن بود به عنوان يه خواهر بزرگتر

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
كجان اين استق لاليا كه حرف از بازيه خارج خونه ميزدند ؟

اينجاييم عزيزم چي شده؟؟؟بازي هاي خارجي كه تعدادشون مساوي شد و امتيازاشم مساوي مي مونه بازي هاي داخلي بابا شما امتيازاتون كمتره با بحث بازي هاي داخل و خارج خونه چي رو مي خواين اثبات كنين امتيازات بيشترتون رو؟؟؟هر جور حساب كنين تو جمع كردن امتياز از ما ضعيف ترين بودين

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
اينجاييم عزيزم چي شده؟؟؟بازي هاي خارجي كه تعدادشون مساوي شد و امتيازاشم مساوي مي مونه بازي هاي داخلي بابا شما امتيازاتون كمتره با بحث بازي هاي داخل و خارج خونه چي رو مي خواين اثبات كنين امتيازات بيشترتون رو؟؟؟هر جور حساب كنين تو جمع كردن امتياز از ما ضعيف ترين بودين
سیلام
بابا افشین اینا فقط حرف می زنن... امتیاز جمع کردن و بازی قشنگ کار استقلاله!

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
شندن رو كه شنيدي بابا همه خبرنگارا ميگن اين روزا و همه دارن از طوفان استقلال حرف مي زنن واسه ديدنش هم كافيه بازيهاي استقلال رو نگاه كني

aradan

عضو جدید
اين شانساي استقلال رو اگه يه تيم دسته دومي هم داشت الان صدر جدول بود
ولي استقلال همون سوم هم زياديه از سرش!!
هنوز موندم با چه شانسي از ملوان مساوي گرفت

SAMI.J

عضو جدید

نه عزيزم خيلي سنگ اين يه بازيه خارج از خونه رو به سينه ميزدي ! چي شد ؟! سر ما رو خورده بوديد كه اين چه وضع بازيه ؟
پرسپوليس سرورتونه استق لاليا.

آخرین ویرایش:

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
اين شانساي استقلال رو اگه يه تيم دسته دومي هم داشت الان صدر جدول بود
ولي استقلال همون سوم هم زياديه از سرش!!
هنوز موندم با چه شانسي از ملوان مساوي گرفت

عزيز دلم شانس منظورت چيه اينكه دقيقه 94 گل زديم؟؟؟اگه منظورت اينه كه بايد يه نگاه به قهرماني دقيقه 97 پارسال خودتون بندازي و شانسا رو مقايسه كني عدد 97 كه بايد واستون آشنا باشه 7 دقيقه وقت اضافه و اين جور چيزا

aradan

عضو جدید
عزيز دلم شانس منظورت چيه اينكه دقيقه 94 گل زديم؟؟؟اگه منظورت اينه كه بايد يه نگاه به قهرماني دقيقه 97 پارسال خودتون بندازي و شانسا رو مقايسه كني عدد 97 كه بايد واستون آشنا باشه 7 دقيقه وقت اضافه و اين جور چي

اون هفت دقيقه رو اولا نود به طور كامل نشون داد
درست بود
دوما ما اصلا پارسال قهرمان بوديم
خوبه كه چند امتياز هم ازمون كم شد
شما اين همه دارين به تيمتون مي نازين كه سومين
اگر اون قدر كه از ما امتياز كم شد از شما هم بشه كه ديگه مي رين رتبه ي سال قبلتون:D

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا من راجع به 7 دقيقه قبلا حرف زدم و الان اصلا بحث 7 دقيقه نيست بحث شانسه

ثانيا ما تمام سعي خودمون رو مي خوريم تا وقتي پول نداريم پامون رو اندازه ي گليممون دراز كنيم و بدهي بالا نياريم پول مردم رو نخوريم امتيازم كم نشه ازمون

ميگن هر كي خربزه مي خوره بايد پاي لرزش بشينه پول يارو رو خوردين يه آبم روش بعدا مي خواستين همينطوري بدون جريمه ادامه هم بدين فكر كردين فيفا هم عين فدراسيون خودمونه ولي اي دل غافل فيفا فيفاست عزيز من شوخي نداره

melika62

عضو جدید
تقديم به همه لنگي ها با عقششششش
نخور غم گذشته
گذشته ها گذشته
هرگز به غصه خوردن گذشته برنگشته:w12:
نكته: تا كي مي خواهيد دلتان را به قهرماني شانسي پارسال خوش كنيدنقطه.گذشته ديگه نقطه. تمومش كنيدنقطه.:w12:

Amirofff

عضو جدید
نكته: تا كي مي خواهيد دلتان را به قهرماني شانسي پارسال خوش كنيدنقطه.گذشته ديگه نقطه. تمومش كنيدنقطه.:w12:

آره خوب ما لیگ قبل شانسی قهرمان شدیم , البته شما هم شانسی سیزدهم شدید چون لیاقت تیمتون سقوط به لیگ 1 بود ... ;) میشه لطف کنی بگی که الان شما کیسه حمومی ها دلتون به چی خوشه ؟ :biggrin:

اینجا کل کل آبی و قرمز ایرانه؟
نمیشه آبی و قرمز انگلیس هم اینجا کل کل کنن؟:D

پس شما هم جزو کسایی هستید که با اومدن آبراموویچ طرفدار چلسی شدن :biggrin:

چرا نمی شه....
مهم اینه که در هر حال آبی سروره... ;)

بسی خندیدم :biggrin::biggrin: البته این جوک رو قبلا" هم شنیده بودم اما خوب جوک خیلی خنده داریه :biggrin::biggrin:

ثانيا ما تمام سعي خودمون رو مي خوريم تا وقتي پول نداريم پامون رو اندازه ي گليممون دراز كنيم و بدهي بالا نياريم پول مردم رو نخوريم امتيازم كم نشه ازمون

ميگن هر كي خربزه مي خوره بايد پاي لرزش بشينه پول يارو رو خوردين يه آبم روش بعدا مي خواستين همينطوري بدون جريمه ادامه هم بدين فكر كردين فيفا هم عين فدراسيون خودمونه ولي اي دل غافل فيفا فيفاست عزيز من شوخي نداره

یه زمانی هست که یه تیم اونقدر قدرت داره که حتی وقتی 6 امتیاز هم ازش کم می کنن بازم قهرمان میشه و دقیقا" در همین زمان مذکور یه تیم دیگه وجود داره که حتی با وجود لطف داوران و عدم کسر امتیاز و دراز نکردن پا بیشتر از گلیم و نخوردن خربزه جهت دوری از لرزشه حاصله و با کلی هیاهو و کری خوندن میاد و عنوان برازنده سیزدهم رو که انصافا" لیاقتش رو هم نداشتن کسب میکنه و پایکوبان و هلهله کنان عدم سقوط به لیگ پائینتر رو جشن میگیره :biggrin::biggrin::w15:
این تفاوت ارتش سرخ و منتخب 6تایی ها و کیسه حمومی ها ست :w15::w15:

Amirofff

عضو جدید
فعلا جدول لیگ برتر جوک خنده دار تری رو تعریف میکنه:D
دقیقا" حرفت رو قبول دارم , چون حضور استقلال در رتبه ای بالاتر از پرسپولیس واقعا" یک جوک محسوب میشه و میدونم که این موضوع واقعا" عجیب و خنده داره :biggrin::biggrin:;)

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا" حرفت رو قبول دارم , چون حضور استقلال در رتبه ای بالاتر از پرسپولیس واقعا" یک جوک محسوب میشه و میدونم که این موضوع واقعا" عجیب و خنده داره :biggrin::biggrin:;)
من با تیم های ایران کاری ندارم درمورد انگلیس میگم;)

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا اینجا کل کل کیسه حمومی ها با ارتش سرخی ها ست ... لیگ استکبار جهانیها رو بیخیال :biggrin::biggrin:;)
هر چی داریم از اون استکبار جهانی داریم و اگر نه جای فوتبال باید مسابقه ی خروس جنگی هارو میدیم:D

بالا