از این به بعد با تیمهای دیگه صحبت میکنیم توی بازی با پرسپولیس روی چمن دراز بکشند شاید پرسپولیس بتونه ببره...
بازم از این تیکه های بیست تومنی....

از این به بعد با تیمهای دیگه صحبت میکنیم توی بازی با پرسپولیس روی چمن دراز بکشند شاید پرسپولیس بتونه ببره...
مي بينم كه باز اين اسي ها اومدن تو تاپيك ما
همیشه زیبایی در کنار زشتی و خوبی کنار بدی معنا پیدا میکنه!
پس ما باید باشیم که پرسپولیس معنی پیدا کنه!
از ما گفتن بود به عنوان يه خواهر بزرگتر
كجان اين استق لاليا كه حرف از بازيه خارج خونه ميزدند ؟
سیلاماينجاييم عزيزم چي شده؟؟؟بازي هاي خارجي كه تعدادشون مساوي شد و امتيازاشم مساوي مي مونه بازي هاي داخلي بابا شما امتيازاتون كمتره با بحث بازي هاي داخل و خارج خونه چي رو مي خواين اثبات كنين امتيازات بيشترتون رو؟؟؟هر جور حساب كنين تو جمع كردن امتياز از ما ضعيف ترين بودين
آخی بمیرم براشسیلام
بابا افشین اینا فقط حرف می زنن... امتیاز جمع کردن و بازی قشنگ کار استقلاله!
خيلي جالبهسیلام
بابا افشین اینا فقط حرف می زنن... امتیاز جمع کردن و بازی قشنگ کار استقلاله!
اينجاييم عزيزم چي شده؟؟؟بازي هاي خارجي كه تعدادشون مساوي شد و امتيازاشم مساوي مي مونه بازي هاي داخلي بابا شما امتيازاتون كمتره با بحث بازي هاي داخل و خارج خونه چي رو مي خواين اثبات كنين امتيازات بيشترتون رو؟؟؟هر جور حساب كنين تو جمع كردن امتياز از ما ضعيف ترين بودين
اين شانساي استقلال رو اگه يه تيم دسته دومي هم داشت الان صدر جدول بود
ولي استقلال همون سوم هم زياديه از سرش!!
هنوز موندم با چه شانسي از ملوان مساوي گرفت
عزيز دلم شانس منظورت چيه اينكه دقيقه 94 گل زديم؟؟؟اگه منظورت اينه كه بايد يه نگاه به قهرماني دقيقه 97 پارسال خودتون بندازي و شانسا رو مقايسه كني عدد 97 كه بايد واستون آشنا باشه 7 دقيقه وقت اضافه و اين جور چي
چرا نمی شه....اینجا کل کل آبی و قرمز ایرانه؟
نمیشه آبی و قرمز انگلیس هم اینجا کل کل کنن؟![]()
در درستی حرف شما که شکی نیستچرا نمی شه....
مهم اینه که در هر حال آبی سروره...![]()
نكته: تا كي مي خواهيد دلتان را به قهرماني شانسي پارسال خوش كنيدنقطه.گذشته ديگه نقطه. تمومش كنيدنقطه.![]()
اینجا کل کل آبی و قرمز ایرانه؟
نمیشه آبی و قرمز انگلیس هم اینجا کل کل کنن؟![]()
چرا نمی شه....
مهم اینه که در هر حال آبی سروره...![]()
ثانيا ما تمام سعي خودمون رو مي خوريم تا وقتي پول نداريم پامون رو اندازه ي گليممون دراز كنيم و بدهي بالا نياريم پول مردم رو نخوريم امتيازم كم نشه ازمون
ميگن هر كي خربزه مي خوره بايد پاي لرزش بشينه پول يارو رو خوردين يه آبم روش بعدا مي خواستين همينطوري بدون جريمه ادامه هم بدين فكر كردين فيفا هم عين فدراسيون خودمونه ولي اي دل غافل فيفا فيفاست عزيز من شوخي نداره
دقیقا" حرفت رو قبول دارم , چون حضور استقلال در رتبه ای بالاتر از پرسپولیس واقعا" یک جوک محسوب میشه و میدونم که این موضوع واقعا" عجیب و خنده دارهفعلا جدول لیگ برتر جوک خنده دار تری رو تعریف میکنه![]()
من با تیم های ایران کاری ندارم درمورد انگلیس میگمدقیقا" حرفت رو قبول دارم , چون حضور استقلال در رتبه ای بالاتر از پرسپولیس واقعا" یک جوک محسوب میشه و میدونم که این موضوع واقعا" عجیب و خنده داره![]()
بابا اینجا کل کل کیسه حمومی ها با ارتش سرخی ها ست ... لیگ استکبار جهانیها رو بیخیالمن با تیم های ایران کاری ندارم درمورد انگلیس میگم![]()
هر چی داریم از اون استکبار جهانی داریم و اگر نه جای فوتبال باید مسابقه ی خروس جنگی هارو میدیمبابا اینجا کل کل کیسه حمومی ها با ارتش سرخی ها ست ... لیگ استکبار جهانیها رو بیخیال![]()
اگه میدونستم بکهام مال کدوم کشوره خیلی خوب میشد