1.براي اطلاعت ميگم دو سال پيش امير قلعه نوعي بخاطر پيشنهاد مربيگري تيم ملي از استقلال رفت (خودش رفت بيرونش نكردند بخاطر بي تعصب بودنش رفت) ولي فكر كنم يه نگاه به نتايج تيم ملي تو زمان مربي گريش بندازي ديگه از كلمه خاك سياه استفاده نمي كني عزيز من در مورد مربي بادانش اگه اين دو مربي با دانشي كه نام بردي بخاطر همون دلايل قشنگ تو رفتن پس اري هان كه به نظرم بهترين مربي اي بوده كه تا حالا ايران اومده واسه چي فرار كرد؟؟؟در ضمن پارسال كه فيروز كريمي استقلال بود بازم اعتقاد داشتي اون با دانشه؟؟؟
2.اون دوستمون در مورد كسب امتياز هم صحبتي نكرده بود كرده بود؟؟؟ايشون فقط بهتون گفتن به بازي هاي خارج از خانه خودتون يه نگاه بنداز
درباره ي توصيه ات هم بايد بگم كه من فقط ازت خواستم بازي هاي پنجشنبه رو ببيني
3.الان استقلال رو با ناتينگهام و پرسپوليس رو با چلسي قياس كردي؟؟؟لااقل واسه حرف خودت ارزش بذار و در مورد مقايسه
راجع به ارزش قهرماني آسيا هم فقط ميشه به حرفت خنديد خب دوست عزيز اگه آسيا ارزشي واستون نداره چرا تو ليگ ايران بازي مي كنيد؟؟؟بابا تو ديگه آخر فوتبالي يعني ناتينگهام دو بار قهرماني اروپاش هيچ ارزشي نداره؟؟؟يعني چلسي دوست نداره قهرمان اروپا بشه و از اينكه يه عده بگن كه چلسي يكي از بهترين هاي اروپاست خوشحال ميشن و به قهرماني فكر نمي كنن؟؟؟تازشم كي شما رو جزو بهترين هاي آسيا قرار داده آخه بابا چلسي بارها خودش رو تو اروپا نشون داده و هميشه بخت قهرماني بوده كه ميگن يكي از بهتريناست ولي شما كه هر وقت رفتين جز آبروريزي كاري نكردين
ضمنا چرا قهرماني هاي استقلال رو با ناتينگهام مقايسه كردي و با يه تيم كه دو بار قهرمان اروپا شده و هنوزم تو كشورش مدعي هست مقايسه نمي كني؟؟؟
4.اوج حقارت ما رو شما تعيين مي كني؟؟؟منم هيچوقت فكر نمي كردم كه يه تحصيل كرده ممكلت
لحن صحبتش آدم رو ياد .......بي خيال
ولي به نظر من عين يه بچه كه معمولا حرف راست رو ميزنه حرف بزني بهتره تا اين مدلي صحبت كني در ضمن اين طرز جواب دادن من فكر نكنم به اندازه ي اين جملات شما كه:قهرماني آسيا پشيزي ارزش نداره،ما به اون تيمي كه قهرمان آسيا شد 6 تا زديم(ربطي بينشون نمي بينم)
شما پست منو دقيق نخوندي منظور من اين نبود كه چون 5 تا به مقاومت زديم و شما يكي خوردين پس ما 6 تا زديم من گفتم اين كه شما به قهرمان آسيا 6 تا زدين هيچ دليلي نميشه كه قهرماني آسيا بي ارزش باشه اين حرف شما از حرف من خنده دار تر بود؟؟؟
ممنون از اينكه منو بي عقل و بچه فرض كردي ولي اينم ميذارم به همون حساب لحن صبحتاي .........
در مورد اين پست قرمزي هم كه نوشتي بايد بگم كه ردهت خوب جوابتو داد من گفتم تو پستايي كه توهين كردي جوابت رو ندن(دستور نبود كه همه اطاعت كنن يه خواهش بود)فكر هم نكنم كسي به پستاي داراي توهين شما توجهي كرده باشه اگه مي خواي از اين به بعد تو پستات يه توهين بكن تا كسي جوابت رو نده اينطوري ديگه هيچ موقع كم هم نمياري
ضمنا مثلا خواستين با اين حرف من از بچه ها ناراحت بشم مگه من اينجا چيكارم كه حرفمو گوش بدن به عنوان يه دوست خواهش كردم در جواب شخصي كهبا اين لحن توهين مي كنه نه تنها از توهينات كم نميشه بلكه بيشتر هم ميشه