كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

SAMI.J

عضو جدید
شاه از بهلول پرسید ارزش من جقدره
بهلول گفت خیلی زیاد
شاه گفت مثلا چه قدر
بهلول گفت نمیشه گفت زیاده
شاه اصرار کرد
بهلول گفت 5 دینار
شاه گفت احمق 5 دینار فقط پول کمربنده منه
بهلول گفت من هم ارزش همونو گفت

منظورت اینه که خود من بی ارزشیم:w27:
منم اين thank رو به خاطر ارزشي كه خودت داري دادم .البته ارزش شما خيلي بيشتر از اين thanks هاست .ولي چون خودت معيار قرار دادي منم گفتم . دليل نميشه چون تو اين تاپيك كلكل ميكنيم دشمن باشيم . همه بچه هاي اين باشگاه دوستان من هستند و براي من قابل احترام .ولي يادتون نره پرسپوليس سرور استقلال .

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی تیم شما داشت ته جدول یه قل دو قل بازی می کرد کجا بودید .... سوراخ موش دونه ای ده هزار تومن .... :w15:
....
تا وقتی سرورتون پرسپولیس هست مام هستیم .... :w16:
....
از نظر ما همین الانشم اسی شما تو لیگ برتر نیست ..... :w15:
....
کدوم افتخارات ...رده سیزدهم جدول ...:w15:
....
امپراتور میتونه میره دبی ..... امیر شما هم اگه میتونه بره ..... حیف اسم امیر :crying2:

اولا كه منظور از افتخارات رو مي توني تو پستي كه چند روز قبل گذاشتم بخوني و بدوني منظور بچه ها از افتخارات چي هست

ثانيا امير ما نميره با عرباي سوسمار خور خوش بگذرونه امير ما ميره يه جايي كه بفهمن فوتبال چي هست و اونجا اموزش ببينه

ok من واست میگم... ما 5 تا بازی بیرون از خونه کردیم 1 برد 1 مساوی و 3 باخت داریم و شما کیسه حمومی ها فقط 1 بازی بیرون از خونتون رو بردید و بقیش رو باختید که اگه کمی از فوتبال سر رشته داشته باشی مفهمی که ما 1 امتیاز بیشتر از شما گرفتیم تو بازیهای خارج از خونه
در مورد قهرمانی : پرسپولیس کلا" 9 بار قهرمان لیگ ایران شده و کیسه حمومی ها کلا" 6 بار که ازین 6 بار 1 بارش مربوط به سال 75 میشه که پرسپولیس از لیگ کنار کشیده بود پس تو این مورد هم فانوس به دستید در برابر ارتش سرخ ...:w15::w15:

در لیگ برتر هم 2 بار قهرمان شدیم و شما کیسه حمومی ها 1 بار پس بازم :biggrin::biggrin::biggrin:

در ضمن پرسپولیس حتی رنگ دسته 1 و 2 رو هم ندیده اما باز هم کیسه حمومی ها در این زمینه هنر به خرج دادن و به دسته 3 هم سقوط کردن...:w15::w15:

پائین ترین رتبه ای هم که پرسپولیس از بدو تولد تا الان داشته رتبه 9 بوده اما بازهم
کیسه حمومی ها هنر به خرج دادن و افتخار کسب رتبه 13 و همچنین 17 رو داشتن...

اگرهم باز میخوایید درباره قهرمانی آسیاتون صحبت کنید ذکر این نکته واجبه که تو همون سال 1352 که قهرمان آسیا شدید 6-0 از پرسپولیس خوردید:w15::w15:

اگه سوال دیگهای هم داشتی بیا از خودم بپرس عزیزم و حرفی نزن که خودت رو ضایع کنی:biggrin::biggrin:;)

خب عزيز من شما از 5 بازي خارج از خونه 3 باخت و يه برد و يه مساوي داري
ما از 4 تا بازي خارج از خونه يه برد و 3 باخت داريم
اگه بنا به اين باشه كه امتياز شماري كني بايد بدوني كه شما با يه بازي بيشتر فقط يه امتياز بيشتر گرفتي بهت توصيه مي كنم واسه اينكه اين آمارت دقيقتر بشه بازي هاي پنجشنبه رو ببيني

جالبه هر چيزي ميگين يه بهونه اي دارين 6 بار قهرمان شدين يه بارش ما نبوديم:biggrin::biggrin::biggrin:خب اون 5 باري كه بودين چيكار كردين؟؟؟

با اين اوصاف شما 9 بار رفتين آسيا ولي آبروي ما رو بردين و يه بارم فينال نرفتين ولي ما 6 بر رفتيم 4 بار رفتيم فينال و دو بار قهرمان شديم و دو بار نايب قهرمان دو بار ديگه هم كه يه بارش تو استخر آزادي به آنيانگ باختيم و سوم شديم و يه بار ديگه هم بازم بين 4 تا بوديم با تعداد كمتر از شما بازم پرافتخار ترين تيم آسيا هستيما
راجع به سال 52 هم خوب اومدي يعني چون ما قهرمان شديم و شما 6 تا به ما زدين پس شما قهرمان آسيا هستين؟؟؟يعني ما 5 تا مقاومت رو زديم شما يكي خوردين يعني ما 6 تا شما رو زديم؟؟؟به نظر تو شرايط بازي ها يكيه؟؟؟به نظر تو هر تيمي كه منچستر رو پارسال زده قهرمان واقعي اروپاست؟؟؟اينهمه سوال ازت پرسيدم اميدوارم جواب بدي

کربلایی

مدیر بازنشسته
...
جالبه هر چيزي ميگين يه بهونه اي دارين 6 بار قهرمان شدين يه بارش ما نبوديم:biggrin::biggrin::biggrin:خب اون 5 باري كه بودين چيكار كردين؟؟؟

با اين اوصاف شما 9 بار رفتين آسيا ولي آبروي ما رو بردين و يه بارم فينال نرفتين ولي ما 6 بر رفتيم 4 بار رفتيم فينال و دو بار قهرمان شديم و دو بار نايب قهرمان دو بار ديگه هم كه يه بارش تو استخر آزادي به آنيانگ باختيم و سوم شديم و يه بار ديگه هم بازم بين 4 تا بوديم با تعداد كمتر از شما بازم پرافتخار ترين تيم آسيا هستيما
راجع به سال 52 هم خوب اومدي يعني چون ما قهرمان شديم و شما 6 تا به ما زدين پس شما قهرمان آسيا هستين؟؟؟يعني ما 5 تا مقاومت رو زديم شما يكي خوردين يعني ما 6 تا شما رو زديم؟؟؟به نظر تو شرايط بازي ها يكيه؟؟؟به نظر تو هر تيمي كه منچستر رو پارسال زده قهرمان واقعي اروپاست؟؟؟اينهمه سوال ازت پرسيدم اميدوارم جواب بدي

سلام
گفتی اون 5 باری که بودیم چکار کردیم؟
خب معلومه! همون کاری رو کردیم که شما تو 9 بار قهرمانی پرسپولیس کردید:redface:(اون سال پرسپولیس تیم خیلی آماده ای داشت، اگه اجازه میدادند بازی هاشو ادامه بده(اگه اشتباه نکم همین مصطفوی نامرد نذاشت) حتما قهرمان میشد.

خوبه حالا این 2 بار قهرمانی آسیا رو دارید! وقتی کم میارید می چسبید به اون!
در مورد استخر! مگه تیم حریف تو استخر بازی نمی کرد؟
تازه تا جایی که یادم میاد اون بازی شما میزبان بودید نه حریف:biggrin: یادش بخیر صدای یا حسین نتون بلند بود!
ضمنا بحث سر قهرمانی ایران بود نه آسیا! عوضش نکن(بچه زرنگ);)
موفق باشید

کربلایی

مدیر بازنشسته
...در ضمن درباره پست قبلیت باید بگم که کسی به افشین جونت فحش نداده
تو شان استقلال نیست اینکارا چون همشون باشعور و تحصیل کرده اند
سلام
فکر کنم این حرفو قبلا چند باری گفتم! ولی دوباره و چندباره گفتنش خالی از لطف نیست!
طرفدارای اس تق لال همشون با شعور و تحصیل کرده هستند! با کت شلوار و کراوات و لب تاپ میان ورزشگاه!
ولی بعد از گل این افراد با شعور و بافرهنگ و تحصیل کرده! آبروی هرچی محصل هست رو هم میبرند و با تنی لخت! مقابل دوربین هایی که تصاویرشون رو به اقصا نقاط جهان مخابره می کنند! میرقصند!!!:eek:(یه فلش بک به بازی امسال تیمتون با پرسپولیس بزن)
تا بدین طریق شعور بالای خودشون رو به معرض نمایش بزارند! :surprised:
این کاروشن ایول داره بخدا!!!

Amirofff

عضو جدید
سلام
خب معلومه! همون کاری رو کردیم که شما تو 9 بار قهرمانی پرسپولیس کردید:redface:(اون سال پرسپولیس تیم خیلی آماده ای داشت، اگه اجازه میدادند بازی هاشو ادامه بده(اگه اشتباه نکم همین مصطفوی نامرد نذاشت) حتما قهرمان میشد.

تازه تا جایی که یادم میاد اون بازی شما میزبان بودید نه حریف:biggrin: یادش بخیر صدای یا حسین نتون بلند بود!
موفق باشید

جواب بی نقصی دادی ... حال کردم :heart::gol:

Amirofff

عضو جدید
1: امير ما نميره با عرباي سوسمار خور خوش بگذرونه امير ما ميره يه جايي كه بفهمن فوتبال چي هست و اونجا اموزش ببينه

2: خب عزيز من شما از 5 بازي خارج از خونه 3 باخت و يه برد و يه مساوي داري
ما از 4 تا بازي خارج از خونه يه برد و 3 باخت داريم
اگه بنا به اين باشه كه امتياز شماري كني بايد بدوني كه شما با يه بازي بيشتر فقط يه امتياز بيشتر گرفتي بهت توصيه مي كنم واسه اينكه اين آمارت دقيقتر بشه بازي هاي پنجشنبه رو ببيني

3: جالبه هر چيزي ميگين يه بهونه اي دارين 6 بار قهرمان شدين يه بارش ما نبوديم خب اون 5 باري كه بودين چيكار كردين؟؟؟

4: راجع به سال 52 هم خوب اومدي يعني چون ما قهرمان شديم و شما 6 تا به ما زدين پس شما قهرمان آسيا هستين؟؟؟يعني ما 5 تا مقاومت رو زديم شما يكي خوردين يعني ما 6 تا شما رو زديم؟؟؟به نظر تو شرايط بازي ها يكيه؟؟؟به نظر تو هر تيمي كه منچستر رو پارسال زده قهرمان واقعي اروپاست؟؟؟اينهمه سوال ازت پرسيدم اميدوارم جواب بدي

پستت رو شماره گذاری کردم و به ترتیب به همشون جواب میدم ;)

1: امیر شما همین جاها رو رفت که تیم ملی رو به خاک سیاه نشوند و باعث شد اوجوری پرتش کنن از تیم ملی بیرون :biggrin::biggrin: همین امیر شما 2 سال پیش هم از باشگاه منتخب کیسه حمومی ها و 6 تایی ها پرتاب شد بیرون اما خب شماها عادت دارید که یه مربی رو با رکیک ترین الفاظ از تیمتون بیرون کنید و چند سال بعد دوباره با سلام و صلوات و قربانی کردن گوسفند برش گردونید و دوباره با فحش و نا سزا بیرونش کنید ... اتفاقی که بارها سر مثلث همیشگی مربیاتون یعنی پورحیدری , حجازی و قلعه نویی افتاده و حتی زمانی که مربیان با دانشی مثل رولاند کخ و فیروز کریمی وارد کادر فنی تیمتون میشن اینقدر کیسه حمومی ها رو حقیر و ضعیف میبینن که فرار رو بر قرار ترجیح میدن :biggrin:

2: اون دوست عزیز کیسه حمومیمون که در این باره صحبت کرده بود اشاره ای به تعداد بازی ها نکرده بود و منم فقط جواب ایشون رو در راستای سوالی که مطرح کرده بود دادم و ایشون هم بعدش سکوت اختیار کردن و در جواب دادن عاجز شدن ;) توصیه من هم به شما اینه که زیاد تند نری و پیشاپیش خودتون رو برنده فرض نکنی چون اگر ببازید مطابق معمول اینجا ضایع خواهید گشت...:biggrin::w15:

3: جواب این قسمت رو دوست عزیزم زکریا در پست قبلی داده و من هم کمی تکمیلش میکنم : در رقابت های دسته 1 انگلیس تیمی به اسم ناتینگهام فارست وجود داره که 2 بار قهرمان جام باشگاهای اروپا شده و از طرفی در لیگ برتر همین کشور تیمی به اسم چلسی وجود داره که تا حالا رنگ قهرمانی اروپا رو به خودش ندیده ... اما نکته این آماری که من به شما دادم همون طور که متوجه شدید اینه که الان کسی برای ناتینگهام فارست تره هم خورد نمیکنه اما همه چلسی رو جزو بهترین باشگاهای اروپا حساب میکنن و از تیمش می ترسن ... پس به 2 بار قهرمانی آسیاتون دل خوش نکنید چون پشیزی ارزش نداره و ملاک نیست :biggrin::w15:

4: من نگفتم که ما چون 6 تا به شما در اون سال زدیم قهرمان آسیا هستیم , منظور من این بود که سالی که مایه افتخار کیسه حمومی هاست دقیقا" مصادف شده با سالی که اوج حقارتشون هم هست :biggrin::biggrin: اما هیچ موقع فکر نمی کردم که تحصیلکرده این مملکت اینقدر ضعیف , سطحی و بی منطق جواب من رو بده , سبک جواب دادنتون دقیقا" مشابه جواب دادن های کودکان شیرین سخن گروه سنی " الف " هست که تنها باعث میشه لبخندی نمکین روی صورت آدم نقش ببنده :biggrin::biggrin: بابا تورو خدا قبل از فرستادن پستت یه دور به صورت اجمالی مرورش کن , آخه یعنی چی که چون شما 5 تا به سپاسی زدید و ما یکی خوردیم پس شما 6 تا به ما زدید ؟!!! :biggrin::biggrin::w15: آخه کدوم ادم عاقلی میاد کیسه حمومی ها رو با سرخ پوشان منچستر مقایسه میکنه ؟!! آخه مگه میشه فرقون رو با مرسدس بنز مقایسه کرد ؟!!!!!

تا اونجایی که یادمه شما همون کسی بودید که با زدن تاپیک از عموم کیسه حمومی های عزیز درخواست کردید که دیگه جواب من رو ندن , درسته که هیچ کس به درخواست شما توجهی نکرد و اهمیتی به حرفاتون نداد اما حداقل خودت واسه حرفت ارزش قائل میشدی و جواب من رو نمی دادی ... :biggrin::w15:

ای بابا , از دست این کیسه حمومی ها :heart::w24:

آخرین ویرایش:

Sharif_

مدیر بازنشسته

1: امیر شما همین جاها رو رفت که تیم ملی رو به خاک سیاه نشوند و باعث شد اوجوری پرتش کنن از تیم ملی بیرون :biggrin::biggrin: همین امیر شما 2 سال پیش هم از باشگاه منتخب کیسه حمومی ها و 6 تایی ها پرتاب شد بیرون اما خب شماها عادت دارید که یه مربی رو با رکیک ترین الفاظ از تیمتون بیرون کنید و چند سال بعد دوباره با سلام و سلوات و قربانی کردن گوسفند برش گردونید و دوباره با فحش و نا سزا بیرونش کنید ... اتفاقی که بارها سر مثلث همیشگی مربیاتون یعنی پورحیدری , حجازی و قلعه نویی افتاده و حتی زمانی که مربیان با دانشی مثل رولاند کخ و فیروز کریمی وارد کادر فنی تیمتون میشن اینقدر کیسه حمومی ها رو حقیر و ضعیف میبینن که فرار رو بر قرار ترجیح میدن

2: اون دوست عزیز کیسه حمومیمون که در این باره صحبت کرده بود اشاره ای به تعداد بازی ها نکرده بود و منم فقط جواب ایشون رو در راستای سوالی که مطرح کرده بود دادم و ایشون هم بعدش سکوت اختیار کردن و در جواب دادن عاجز شدن توصیه من هم به شما اینه که زیاد تند نری و پیشاپیش خودتون رو برنده فرض نکنی چون اگر ببازید مطابق معمول اینجا ضایع خواهید گشت...

3: جواب این قسمت رو دوست عزیزم زکریا در پست قبلی داده و من هم کمی تکمیلش میکنم : در رقابت های دسته 1 انگلیس تیمی به اسم ناتینگهام فارست وجود داره که 2 بار قهرمان جام باشگاهای اروپا شده و از طرفی در لیگ برتر همین کشور تیمی به اسم چلسی وجود داره که تا حالا رنگ قهرمانی اروپا رو به خودش ندیده ... اما نکته این آماری که من به شما دادم همون طور که متوجه شدید اینه که الان کسی برای ناتینگهام فارست تره هم خورد نمیکنه اما همه چلسی رو جزو بهترین باشگاهای اروپا حساب میکنن و از تیمش می ترسن ... پس به 2 بار قهرمانی آسیاتون دل خوش نکنید چون پشیزی ارزش نداره و ملاک نیست :biggrin::w15:

4: من نگفتم که ما چون 6 تا به شما در اون سال زدیم قهرمان آسیا هستیم , منظور من این بود که سالی که مایه افتخار کیسه حمومی هاست دقیقا" مصادف شده با سالی که اوج حقارتشون هم هست :biggrin::biggrin: اما هیچ موقع فکر نمی کردم که تحصیلکرده این مملکت اینقدر ضعیف , سطحی و بی منطق جواب من رو بده , سبک جواب دادنتون دقیقا" مشابه جواب دادن های کودکان شیرین سخن گروه سنی " الف " هست که تنها باعث میشه لبخندی نمکین روی صورت آدم نقش ببنده :biggrin::biggrin: بابا تورو خدا قبل از فرستادن پستت یه دور به صورت اجمالی مرورش کن , آخه یعنی چی که چون شما 5 تا به سپاسی زدید و ما یکی خوردیم پس شما 6 تا به ما زدید ؟!!! :biggrin::biggrin::w15: آخه کدوم ادم عاقلی میاد کیسه حمومی ها رو با سرخ پوشان منچستر مقایسه میکنه ؟!! آخه مگه میشه فرقون رو با مرسدس بنز مقایسه کرد ؟!!!!!

تا اونجایی که یادمه شما همون کسی بودید که با زدن تاپیک از عموم کیسه حمومی های عزیز درخواست کردید که دیگه جواب من رو ندن , درسته که هیچ کس به درخواست شما توجهی نکرد و اهمیتی به حرفاتون نداد اما حداقل خودت واسه حرفت ارزش قائل میشدی و جواب من رو نمی دادی ... :biggrin::w15:

با اجازه اقا افشین بند اخرتو جواب میدم بقیه رو میسپارم دست افشین چون دوست ندارم با شما عزیز یه کل دو کل کنم:w02:
افشین نگفت به پست های تو هیچ کس جواب نده گفت اگه تو پستش توهین بود جواب ندین
بهتر قبل از پست دادن به قول خودت یه بار مرور کنی
به قول داش زکریات بحث درباره جام باشگاه های اروپا نبود(پسر زرنگ)
اخر یه خط اضافه می کنم
دوست عزیز شخصیت شما و تیمتون مورد احترامه پس یه پیشنهاد میکم که قبول کنید بهتره که این احترام دو طرفه باشه بهتره:smoke:

Amirofff

عضو جدید
با اجازه اقا افشین بند اخرتو جواب میدم بقیه رو میسپارم دست افشین چون دوست ندارم با شما عزیز یه کل دو کل کنم:w02:
افشین نگفت به پست های تو هیچ کس جواب نده گفت اگه تو پستش توهین بود جواب ندین
بهتر قبل از پست دادن به قول خودت یه بار مرور کنی
به قول داش زکریات بحث درباره جام باشگاه های اروپا نبود(پسر زرنگ)
اخر یه خط اضافه می کنم
دوست عزیز شخصیت شما و تیمتون مورد احترامه پس یه پیشنهاد میکم که قبول کنید بهتره که این احترام دو طرفه باشه بهتره:smoke:

سبک پستهای من از اول تا الان یکجور بوده و هیچ تغییری نکرده , اگه اون موقع توهین میکردم پس هنوزم دارم این کار رو ادامه میدم در نتیجه شما باید به واسه دوستتون ارزش قائل شید و جواب من رو ندید :biggrin:;)

دقیقا" بحث درباره جام باشگاه های اروپا نبود و من فقط یه مثال زدم براتون که شما کیسه حمومی ها رو در فهم دقیق اون موضوع یاری کنه :smoke:

شخصیت شما و تیمتون برای من هم قابل احترامه و به همین دلیل درخواست میکنم که واسه حرفای هم قطاراتون حداقل یه کوچولو ارزش قائل شید ;):)

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

موفق باشید

من كي گفتم اون 9 سال كه شما قهرمان شدين واسه اين بود كه استقلال نبود دوست عزيز شما گفت يه سال ما نبوديم شما قهرمان شدين اين خيلي خنده داره به خدا خب اون 9 سال آماده بودين قهرمان شدين حالا چه استقلال بود چه نبود اون يه بارم كه ازش دوست خوبمون حرف زد بود و نبود شما فرقي نمي كرد ما قهرمان شديم

اون بازي ايران ميزبان بود نمي خواي بگي ورزشگاه آزادي مال استقلاله كه؟؟؟يعني كوتاهي از ايران بود نه استقلال و هنوزم من تو اين موندم چطور داور اجازه بازي داد حتما اون بازي يادتون هست ديگه يه كم منصف و منطقي باشيد

ضمنا من تا جايي كه يادمه بحث افتخارات و قهرماني بود هيچ اسمي از قهرماني تو ايران برده نشد پستا رو يبار نگاه كن عزيز من

راستي اينو جواب ندادين از بين پستاي من كه ما 6 بار رفتيم و 4 بار رفتيم فينال حالا سومي رو ميذارم كنار شما 9 بار رفتين چي كردين؟؟؟

تازه به ما ميگي كم ميارين مي چسبين به آسيا بابا حرف قهرماني تو يه قاره ي بزرگه شما چي كه هميشه مي چسبين به 6 تا گلي كه زدين

1: امیر شما همین جاها رو رفت که تیم ملی رو به خاک سیاه نشوند و باعث شد اوجوری پرتش کنن از تیم ملی بیرون :biggrin: همین امیر شما 2 سال پیش هم از باشگاه منتخب کیسه حمومی ها و 6 تایی ها پرتاب شد بیرون اما خب شماها عادت دارید که یه مربی رو با رکیک ترین الفاظ از تیمتون بیرون کنید و چند سال بعد دوباره با سلام و صلوات و قربانی کردن گوسفند برش گردونید و دوباره با فحش و نا سزا بیرونش کنید ... اتفاقی که بارها سر مثلث همیشگی مربیاتون یعنی پورحیدری , حجازی و قلعه نویی افتاده و حتی زمانی که مربیان با دانشی مثل رولاند کخ و فیروز کریمی وارد کادر فنی تیمتون میشن اینقدر کیسه حمومی ها رو حقیر و ضعیف میبینن که فرار رو بر قرار ترجیح میدن :biggrin:

2: اون دوست عزیز کیسه حمومیمون که در این باره صحبت کرده بود اشاره ای به تعداد بازی ها نکرده بود و منم فقط جواب ایشون رو در راستای سوالی که مطرح کرده بود دادم و ایشون هم بعدش سکوت اختیار کردن و در جواب دادن عاجز شدن ;) توصیه من هم به شما اینه که زیاد تند نری و پیشاپیش خودتون رو برنده فرض نکنی چون اگر ببازید مطابق معمول اینجا ضایع خواهید گشت...:biggrin::w15:

4: من نگفتم که ما چون 6 تا به شما در اون سال زدیم قهرمان آسیا هستیم , منظور من این بود که سالی که مایه افتخار کیسه حمومی هاست دقیقا" مصادف شده با سالی که اوج حقارتشون هم هست :biggrin: اما هیچ موقع فکر نمی کردم که تحصیلکرده این مملکت اینقدر ضعیف , سطحی و بی منطق جواب من رو بده , سبک جواب دادنتون دقیقا" مشابه جواب دادن های کودکان شیرین سخن گروه سنی " الف " هست که تنها باعث میشه لبخندی نمکین روی صورت آدم نقش ببنده :biggrin: بابا تورو خدا قبل از فرستادن پستت یه دور به صورت اجمالی مرورش کن , آخه یعنی چی که چون شما 5 تا به سپاسی زدید و ما یکی خوردیم پس شما 6 تا به ما زدید ؟!!! :biggrin::w15: آخه کدوم ادم عاقلی میاد کیسه حمومی ها رو با سرخ پوشان منچستر مقایسه میکنه ؟!! آخه مگه میشه فرقون رو با مرسدس بنز مقایسه کرد ؟!!!!!

1.براي اطلاعت ميگم دو سال پيش امير قلعه نوعي بخاطر پيشنهاد مربيگري تيم ملي از استقلال رفت (خودش رفت بيرونش نكردند بخاطر بي تعصب بودنش رفت) ولي فكر كنم يه نگاه به نتايج تيم ملي تو زمان مربي گريش بندازي ديگه از كلمه خاك سياه استفاده نمي كني عزيز من در مورد مربي بادانش اگه اين دو مربي با دانشي كه نام بردي بخاطر همون دلايل قشنگ تو رفتن پس اري هان كه به نظرم بهترين مربي اي بوده كه تا حالا ايران اومده واسه چي فرار كرد؟؟؟در ضمن پارسال كه فيروز كريمي استقلال بود بازم اعتقاد داشتي اون با دانشه؟؟؟

2.اون دوستمون در مورد كسب امتياز هم صحبتي نكرده بود كرده بود؟؟؟ايشون فقط بهتون گفتن به بازي هاي خارج از خانه خودتون يه نگاه بنداز
درباره ي توصيه ات هم بايد بگم كه من فقط ازت خواستم بازي هاي پنجشنبه رو ببيني

3.الان استقلال رو با ناتينگهام و پرسپوليس رو با چلسي قياس كردي؟؟؟لااقل واسه حرف خودت ارزش بذار و در مورد مقايسه
راجع به ارزش قهرماني آسيا هم فقط ميشه به حرفت خنديد خب دوست عزيز اگه آسيا ارزشي واستون نداره چرا تو ليگ ايران بازي مي كنيد؟؟؟بابا تو ديگه آخر فوتبالي يعني ناتينگهام دو بار قهرماني اروپاش هيچ ارزشي نداره؟؟؟يعني چلسي دوست نداره قهرمان اروپا بشه و از اينكه يه عده بگن كه چلسي يكي از بهترين هاي اروپاست خوشحال ميشن و به قهرماني فكر نمي كنن؟؟؟تازشم كي شما رو جزو بهترين هاي آسيا قرار داده آخه بابا چلسي بارها خودش رو تو اروپا نشون داده و هميشه بخت قهرماني بوده كه ميگن يكي از بهتريناست ولي شما كه هر وقت رفتين جز آبروريزي كاري نكردين
ضمنا چرا قهرماني هاي استقلال رو با ناتينگهام مقايسه كردي و با يه تيم كه دو بار قهرمان اروپا شده و هنوزم تو كشورش مدعي هست مقايسه نمي كني؟؟؟

4.اوج حقارت ما رو شما تعيين مي كني؟؟؟منم هيچوقت فكر نمي كردم كه يه تحصيل كرده ممكلت
لحن صحبتش آدم رو ياد .......بي خيال
ولي به نظر من عين يه بچه كه معمولا حرف راست رو ميزنه حرف بزني بهتره تا اين مدلي صحبت كني در ضمن اين طرز جواب دادن من فكر نكنم به اندازه ي اين جملات شما كه:قهرماني آسيا پشيزي ارزش نداره،ما به اون تيمي كه قهرمان آسيا شد 6 تا زديم(ربطي بينشون نمي بينم)

شما پست منو دقيق نخوندي منظور من اين نبود كه چون 5 تا به مقاومت زديم و شما يكي خوردين پس ما 6 تا زديم من گفتم اين كه شما به قهرمان آسيا 6 تا زدين هيچ دليلي نميشه كه قهرماني آسيا بي ارزش باشه اين حرف شما از حرف من خنده دار تر بود؟؟؟
ممنون از اينكه منو بي عقل و بچه فرض كردي ولي اينم ميذارم به همون حساب لحن صبحتاي .........

در مورد اين پست قرمزي هم كه نوشتي بايد بگم كه ردهت خوب جوابتو داد من گفتم تو پستايي كه توهين كردي جوابت رو ندن(دستور نبود كه همه اطاعت كنن يه خواهش بود)فكر هم نكنم كسي به پستاي داراي توهين شما توجهي كرده باشه اگه مي خواي از اين به بعد تو پستات يه توهين بكن تا كسي جوابت رو نده اينطوري ديگه هيچ موقع كم هم نمياري

ضمنا مثلا خواستين با اين حرف من از بچه ها ناراحت بشم مگه من اينجا چيكارم كه حرفمو گوش بدن به عنوان يه دوست خواهش كردم در جواب شخصي كهبا اين لحن توهين مي كنه نه تنها از توهينات كم نميشه بلكه بيشتر هم ميشه

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما نگران تیم ما نباش ... بهتره یه فکری به حال این حقارتی که تو این 2 سال باهاش زندگی کردید بکنید :biggrin:

سال اول : شاهکار ژنرال مافنگیتون در زمینه فرستادن اسامی "منتخب کیسه حمومی ها و 6 تایی ها" به AFC...:biggrin::w15:

سال دوم : شاهکار بی مثل و مانند کیسه حمومی ها در کسب عنوان سیزدهمی لیگ برتر که واقعا لیاقت شما و تیم سوژه خندتون بود که حتی کسی اینقدر واستون احترام قائل نشدو اینقدر تیمتون رو آدم حساب نکرد که بازی آخرتون رو تو استادیوم تختی نندازن :biggrin::w15:

آره عزیزم , جای اینکه به سه چهارتا بازیه بد ما بخندید و کلی بالا پائین بپرید و عقده های 2 سالتون رو خالی کنید و به افشین قطبی فحش بدید بشینید فکری به حال این 2 سال حقارتتون کنید که هنوزم که هنوزه ملت دارن بهتون می خندن ...:gol::heart:

شعار کیسه حمومی ها تا دو سه هفته دیگه : ناصر حجازی برگرد به تیمت امیر قلعه نویی ... تو تیمت

:w15:
;)

یادش بخیر اون زمانی که این قلعه نویی یادش رفت لیست بازیکناتون رو بفرسته به جد و آبادش فحش می دادید اما حالا ... :biggrin:

دورو بودن چیزه بدیه , نکنید این کارارو ;)
راستی اگه کمی به آمار رجوع کنی میفهمی که خدا کدوم تیم رو زده : تیمی که شیش هیچ باخته , تیمی که به دسته 3 هم سقوط کرده , تیمی که فصل پیش سیزدهم شده ...:biggrin:

به دلیل درخواست یکی از دوستان ویرایش شد...

این عکس یکی از هواداران 6تایی ها هستش که پارسال به خاطر اینکه کیسه حمومی ها به دسته پائین تر سقوط نکردن کلی ذوق مرگ شده :biggrin:;):thumbsup2::w15:

راستی این مربی سوژه خندتون که کلا 2 کلاس سواد داره نمی خواد فکری به حال اون شکم ضایش بکنه ؟!!!! :biggrin: هردفعه که تو TV نشونش میده کل ایران قهقهه میزنن از دیدن هیکلش :biggrin:;)

تو توهيناتي كه تو اين سه پست كردي رو با پستاي الانت مقايسه كن البته تو اينا رو توهين نمي دوني بلكه يه نوع كل كل مي دوني ولي اين مدل كل كل رو همه بلدن فقط همه ي اينا مي دونن هر سخن جايي و هر نكته مكاني دارد حالا خوشحالم كه به درخواست يكي از دوستان پست دومت رو ويرايش كردي ولي خوبه قبل از نوشتن بهش فكر مي كردي

من خيلي تفاوت بين اين حرفا و حرفاي الانت مي بينم البته با همون لحن سابق اين نشونه ي پيشرفت مطمئن باش اگه بازم عين سابق صحبيت كني بازم همون خواهش رو دارم كه كسي جوابت رو نده و حداقل خودم جوابت رو نميدم

Saber-jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
طنز :
بچه ها نمیدونم چند نفرتون نوسترآداموس رو میشناسید و پیش بینی هاش رو شنیدید .
نوستر آداموس توی یکی از فصل های کتاب نوشته که :
در پرشیا مردی ظهور خواهد کرد ملقب به امپراتور (افشین قطبی) و او فرمانده گلادیاتورهای سرخ (تیم فوتبال پرسپولیس)خواهد شد در همان سال سپاه او تمام دشمنان ( استقلال ، سپاهان و . . .) را کنار خواهد زد و بر قله افتخار (قهرمانی لیگ برتر) خواهد نشست ولی امپراطور تصمیم می گیرد از سپاه گلادیاتورهای سرخ خارج شود و به بابل شرقی (دبی) برود ولی شخصی ثروت اندوز (هدایتی) با پیشنهاد 800 کیسه طلا (800 هزار دلار) او را به فرماندهی باز می گرداند در همین زمان یکی از بهترین گلادیاتورهای سرخ به نام خلیلیوس ( محسن خلیلی) از اسب به زمین افتاده پایش آسیب میبیند و از سپاه سرخ خارج می شود و به این واسطه سپاه گلادیاتورهای سرخ در یک سال بعد شکست های پیاپی می بیند و یکی از رقیبانش به نام سپاه تاج (استقلال) روز به روز قویتر شده و شورشیان را به خاک سیاه می نشاند ولی سپاه تاج به علت بی لیاقتی و غرور فرمانده خود (قلعه نوعی)به یکباره کله پا شده و با سر به زمین می خورد و سر انجام به واسطه شکست از سپاه گلادیاتورهای سرخ و شورش مردم آن دیار (طرفدارای استقلال ) فرمانده تاج فرار کرده و به سرزمین های مجاور پناه برده و سپاه گلادیاتورهای سرخ دوباره به قدرت رسیده به قله های افتخار (قهرمانی لیگ برتر و آسیا ) خواهد رسید .

کربلایی

مدیر بازنشسته
با سلام
قابل توجه همه دوستان عزیز
این پست رو بحساب کل کل نزارید
کم کم این تایپیک هم داره به سرنوشت تایپیک قبلی کل کل دچار میشه، بهتره تا اساتید(مدیران) بلوکه اش نکرده اند! مسیر بحث رو عوض کنیم!
بابا جان بشینیم باهم کل کل کنیم، و احترام هم رو هم داشته باشیم! فکر نمی کنم این کار زیاد سختی باشه!
من امیر ، افشین، علی، کلاه قرمزی، صابر و بقیه رو از دوستان خوبم می دونم! دوستانی که بواسطه این کل کل باهاشون آشنا شدم! و خیلی چیزا هم از بین حرفایی که اینجا مطرح کرده اند یاد گرفته ام! مواردی که علاوه بر فوتبال در زندگی هم بهم کمک میکنه! حیفه بخدا اینجا با سهل انگاری خودمون بسته بشه
موفق باشید

کربلایی

مدیر بازنشسته
طنز :
در پرشیا مردی ظهور خواهد کرد ملقب به امپراتور (افشین قطبی) و او فرمانده گلادیاتورهای سرخ (تیم فوتبال پرسپولیس)خواهد شد در همان سال سپاه او تمام دشمنان ( استقلال ، سپاهان و . . .) را کنار خواهد زد و بر قله افتخار (قهرمانی لیگ برتر) خواهد نشست ولی امپراطور تصمیم می گیرد از سپاه گلادیاتورهای سرخ خارج شود و به بابل شرقی (دبی) برود ولی شخصی ثروت اندوز (هدایتی) با پیشنهاد 800 کیسه طلا (800 هزار دلار) او را به فرماندهی باز می گرداند در همین زمان یکی از بهترین گلادیاتورهای سرخ به نام خلیلیوس ( محسن خلیلی) از اسب به زمین افتاده پایش آسیب میبیند و از سپاه سرخ خارج می شود و به این واسطه سپاه گلادیاتورهای سرخ در یک سال بعد شکست های پیاپی می بیند و یکی از رقیبانش به نام سپاه تاج (استقلال) روز به روز قویتر شده و شورشیان را به خاک سیاه می نشاند ولی سپاه تاج به علت بی لیاقتی و غرور فرمانده خود (قلعه نوعی)به یکباره کله پا شده و با سر به زمین می خورد و سر انجام به واسطه شکست از سپاه گلادیاتورهای سرخ و شورش مردم آن دیار (طرفدارای استقلال ) فرمانده تاج فرار کرده و به سرزمین های مجاور پناه برده و سپاه گلادیاتورهای سرخ دوباره به قدرت رسیده به قله های افتخار (قهرمانی لیگ برتر و آسیا ) خواهد رسید .

سلام صابر جون من هم این داستان رو خوندم:surprised:
ولی با چیزی که نوشتی یه خورده تفاوت داشت:
... و سپاه گلادیاتورهای سرخ با وحد و حفظ آرامش و بازگشت سربازان فداکاری چون خلیبیوس و کریمیوس به اوج همه گلدرهای زمان را نابود می کنند و به قله های افتخار میرسند!
در مورد سرنوشت ژنرال فراری قلعه نوییوس چیز چندانی در دست نیست! اما بنا به گفته مردم دیار شش تاییوس
امیر قلعه نوییوس سرور هر چی لنگیوس;)

Amirofff

عضو جدید
طنز :

وای خدا بودددددد :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: ایول داداش :heart::gol:

Amirofff

عضو جدید
1.براي اطلاعت ميگم دو سال پيش امير قلعه نوعي بخاطر پيشنهاد مربيگري تيم ملي از استقلال رفت (خودش رفت بيرونش نكردند بخاطر بي تعصب بودنش رفت) ولي فكر كنم يه نگاه به نتايج تيم ملي تو زمان مربي گريش بندازي ديگه از كلمه خاك سياه استفاده نمي كني عزيز من در مورد مربي بادانش اگه اين دو مربي با دانشي كه نام بردي بخاطر همون دلايل قشنگ تو رفتن پس اري هان كه به نظرم بهترين مربي اي بوده كه تا حالا ايران اومده واسه چي فرار كرد؟؟؟در ضمن پارسال كه فيروز كريمي استقلال بود بازم اعتقاد داشتي اون با دانشه؟؟؟

2.اون دوستمون در مورد كسب امتياز هم صحبتي نكرده بود كرده بود؟؟؟ايشون فقط بهتون گفتن به بازي هاي خارج از خانه خودتون يه نگاه بنداز
درباره ي توصيه ات هم بايد بگم كه من فقط ازت خواستم بازي هاي پنجشنبه رو ببيني

3.الان استقلال رو با ناتينگهام و پرسپوليس رو با چلسي قياس كردي؟؟؟لااقل واسه حرف خودت ارزش بذار و در مورد مقايسه
راجع به ارزش قهرماني آسيا هم فقط ميشه به حرفت خنديد خب دوست عزيز اگه آسيا ارزشي واستون نداره چرا تو ليگ ايران بازي مي كنيد؟؟؟بابا تو ديگه آخر فوتبالي يعني ناتينگهام دو بار قهرماني اروپاش هيچ ارزشي نداره؟؟؟يعني چلسي دوست نداره قهرمان اروپا بشه و از اينكه يه عده بگن كه چلسي يكي از بهترين هاي اروپاست خوشحال ميشن و به قهرماني فكر نمي كنن؟؟؟تازشم كي شما رو جزو بهترين هاي آسيا قرار داده آخه بابا چلسي بارها خودش رو تو اروپا نشون داده و هميشه بخت قهرماني بوده كه ميگن يكي از بهتريناست ولي شما كه هر وقت رفتين جز آبروريزي كاري نكردين
ضمنا چرا قهرماني هاي استقلال رو با ناتينگهام مقايسه كردي و با يه تيم كه دو بار قهرمان اروپا شده و هنوزم تو كشورش مدعي هست مقايسه نمي كني؟؟؟

4.اوج حقارت ما رو شما تعيين مي كني؟؟؟منم هيچوقت فكر نمي كردم كه يه تحصيل كرده ممكلت
لحن صحبتش آدم رو ياد .......بي خيال
ولي به نظر من عين يه بچه كه معمولا حرف راست رو ميزنه حرف بزني بهتره تا اين مدلي صحبت كني در ضمن اين طرز جواب دادن من فكر نكنم به اندازه ي اين جملات شما كه:قهرماني آسيا پشيزي ارزش نداره،ما به اون تيمي كه قهرمان آسيا شد 6 تا زديم(ربطي بينشون نمي بينم)

شما پست منو دقيق نخوندي منظور من اين نبود كه چون 5 تا به مقاومت زديم و شما يكي خوردين پس ما 6 تا زديم من گفتم اين كه شما به قهرمان آسيا 6 تا زدين هيچ دليلي نميشه كه قهرماني آسيا بي ارزش باشه اين حرف شما از حرف من خنده دار تر بود؟؟؟
ممنون از اينكه منو بي عقل و بچه فرض كردي ولي اينم ميذارم به همون حساب لحن صبحتاي .........

در مورد اين پست قرمزي هم كه نوشتي بايد بگم كه ردهت خوب جوابتو داد من گفتم تو پستايي كه توهين كردي جوابت رو ندن(دستور نبود كه همه اطاعت كنن يه خواهش بود)فكر هم نكنم كسي به پستاي داراي توهين شما توجهي كرده باشه اگه مي خواي از اين به بعد تو پستات يه توهين بكن تا كسي جوابت رو نده اينطوري ديگه هيچ موقع كم هم نمياري

ضمنا مثلا خواستين با اين حرف من از بچه ها ناراحت بشم مگه من اينجا چيكارم كه حرفمو گوش بدن به عنوان يه دوست خواهش كردم در جواب شخصي كهبا اين لحن توهين مي كنه نه تنها از توهينات كم نميشه بلكه بيشتر هم ميشه

آخجون بازم تو :biggrin:

1: به نتایج تیم ملی در زمان مربیگری ایشون نظری بس عمیق افکندم و باز هم به این نتیجه رسیدم : باخت بهترین و پر مهره ترین تیم ملی کشورمون به ضغیف ترین تیم تاریخ کره ( این حرف من نیست بلکه حرف امیر حاج رضایی , عادل فردوسی پور , بیژن ذولفقارنسب , رسول کربکندی , هومن افاضلی , محمد مایلی کهن , خداداد عزیزی , حسن روشن , ناصر حجازی , جهانگیر کوثری , جلال چراغپور و... است که نحوه پرتاب کردن امیر قلعه نویی از تیم ملی به بیرون خود گواه این ادعاست.;)
بازهم بدون مطالعه اومدی در باره یک نفر سخن گفتی و باز هم باعث شدی پوزخندی نمکین بر لبانم نقش ببنده, عزیزم آری هان قبل از اینکه از پرسپولیس فرار کنه از باشگاه روداکرکراد و هیرنفین هلند , تیم ملی ایران و تیم ملی جامائیکا هم فرار کرده بود بعد از پرسپولیس هم ایشون مربیگری تیم ملی کامرون رو با قراردادی 2 ساله به عهده گرفت که بعد از 4 ماه نیمه کاره این تیم رو ول کرد و رفت , بارها در جراید نوشته شده که ایشون قرارداد میبندن و وقتی کل پول رو گرفتن شرایط رو جوری میکنن که طرف قرارداد مجبور به فسخ یک طرفه شه ...

2: چه ربطی داشت الان ؟ :biggrin: میخوای خودت رو گول بزنی یا مارو ؟!!! کسی که صحبت از برد و باخت میکنه مطمئنن منظورش امتیازاته چون همه چی تحت تاثیر همین امتیازاته و قهرمان و تیمهای سقوط کننده و حتی تیمهای حقیری که رتبه سیزدهم رو کسب میکنن همگی به وسیله همین امتیاز مشخص میشن :biggrin:

3: عزیزم تو پست قبلیم به این موضوع اشاره کردم که از اونجایی که انتقال مفاهیم به کیسه حمومی ها یکم سخته حتما" باید این کار رو با ذکر مثال انجام داد و منم هیچ مقایسه ای انجام ندادم فقط یه مثال گفتم که کمک حالتون شه ... ;) ( حالا بیا و خوبی کن ):biggrin:

4: والا نمیدونم یه تیم بره قهرمان آسیا شه بعد بیاد از بزرگترین رقیبش 6 تا بخوره اسمش رو چی میشه گذاشت ؟!!!!:biggrin::biggrin: این اوج حقارت نیست واقعا" ؟!!!!
خودت فهمیدی چی گفتی الان ؟!!! بابا یکی بیاد این پسر رو توجیح کنه :biggrin: خدایا دستم به دامنت , نظری به این جوون که دوست داره مثل بچه ها حرف بزنه بیفکن :biggrin: من گفتم چون ما 6 تا به شما زدیم قهرمانی آسیاتون بی ارزشه ؟!!!:eek: جونه افشین یکی داره اذیتت میکنه و نوشته های منو برات چپکی می خونه :biggrin: من گفتم این موضوعه قهرمانی آسیا ملاک برتر بودن تیم شما نیست گل پسر و مثال بند قبل هم در راستای همین موضوع بود ...;)
فکر کنم باید در مورد فوتبال با تو از پایه شروع کنم : ببین افشین جون فوتبال ورزشیه که شامل 2 تیم میشه که در هر تیم 11 بازیکن هست که هدفشون قرار دادن توپ در دروازه حریفه... رو این قسمت فعلا در جلسه اول کار کن تا جلسه بعد :biggrin::w15::w24:

این که تو صحبتهای من رو دیگه توهین تلقی نمیکنی خودش کلی پیشرفت حساب میشه برات چون من از اول هم توهین نمیکردم و فقط واقعیت رو میگفتم ... هنوزم میگم که اون عکسه یکی از کیسه حمومی ها هست که خیلی از باقی موندن 6تایی ها تو لیگ خوشحاله :w15::biggrin: :w15:
این که کسی به حرف و خواهشت اهمیتی نداد یه چیزه واضح و آشکاره و هر پستی هم که تا الان دادم دربارش بحث شده و اصلا" برام مهم نیست که شما از دست کسی ناراحت شی یا نه ... فقط اینو گفتم که بدونی با این مدل پست ها خودت رو ضایع میکنی چون کسی به این پستهات توجه نخواهد کرد ;)

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
طنز :

صابر جون دوست گلم عزيز من همكلاسي خوبم خيلي پسر گلي هستي با هم خيلي دوست هستيم ولي اينجا نه تاپيك ادبياته كه داستان حماسي تعريف مي كني نه تاپيك جوك و لطيفه آخه اين پستي كه گذاشتي يعني چي؟؟؟

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز

قهرمان آسیا در سال 1352 ؟!!!! یعنی تو همون سالی که قهرمان آسیا شدید 6 تا از ما خوردید ؟!!! :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: ای گل بگیرن این آسیا رو که قهرمانش به اسم 6تایی ها معروفه :biggrin::biggrin:

قضاوت راجع به نظرت درباره ي قهرماني تو آسيا رو ميذارم به حساب خوانندگان اين سايت و پستاي شما

راجع به امير خان هم بايد بگم كه چطور كره با اون همه ستاره از جمله پارك ميشه ضعيف ترين كره تاريخ و ولي براي ايران فقط به اينكه پرستاره بوده بسنده مي كنه ديگه به وضعيت فوتبال ايران توجهي نداري

خب پسر خوب كه دم از فوتبال فهمي مي زني وقتي هم از امتياز صحبت ميشه به تعداد بازي هم بايد توجه بشه ديگه مگه ميشه بگي فلان تيم يه امتياز بيشتر گرفته ولي تو به تعداد بازيا كاري نداشته باش؟؟؟

تو مي دوني مثال بياري ولي من رو واسه آوردن مثال منچستر سرزنش مي كني ميگي آدم عاقل اين حرف رو نميزنه

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد صحبتات در آخر پستت و كلا بعضي جاهاي پستت اصلا نبايد جوابتو ميدادم فقط واست متاسفم يه چيزي بهت بگم تو مي توني واسه شناخت بيشتر من از اين دوست همقطار خودتون يعني صابر جوجو يه پرسش به صورت خصوصي بكن بهت ميگه اگه بخوام جوابتو بدم ...........
بي خيال واسه اينكه اين تاپيك عين اون يكي درش تخته نشه ترجيح ميدم سكوت كنم به قول يه عزيزي كه خيلي دوستش دارم گاهي سكوت خيلي ارزشمندتر از حرف زدنه

ولي با مسخره بازي نميشه درپوش روي ايرادات گذاشت

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستي بچه ها نود رو ديدين؟؟؟عجب دروغ افتضاحي گفتن اين لنگيا

ديكارمو رو از يه تيم دسته اولي آوردن كه تو 19 بازي 17 گل زده در حاليكه آقاي گل 2007 ليگ برزيل 13 گل و 2008 هم 15 گل زده بود حالا ديكارمو تو يه تيم دسته سومي(پايين ترين ليگ برزيل كه هر تيمي مي تونه توش شركت كنه بازي مي كرده تو سال 2008)حالا اگه اين 17 گل زده بايد آقاي گل باشه اگه تو ليگ 1 بوده پس چرا آي تي سي اونو يه تيم دسته سومي صادر كرده؟؟؟

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
راجع به خطاي استقلال تو دقيقه 75 هم كه بچه ها حرف جالبي زده بودن ديدن همه 12 ثانيه توپ رو نگه داشته بود اين غير طبيعيه؟؟؟

majid hashemi

کاربر فعال

ديكارمو رو از يه تيم دسته اولي آوردن كه تو 19 بازي 17 گل زده در حاليكه آقاي گل 2007 ليگ برزيل 13 گل و 2008 هم 15 گل زده بود حالا ديكارمو تو يه تيم دسته سومي(پايين ترين ليگ برزيل كه هر تيمي مي تونه توش شركت كنه بازي مي كرده تو سال 2008)حالا اگه اين 17 گل زده بايد آقاي گل باشه اگه تو ليگ 1 بوده پس چرا آي تي سي اونو يه تيم دسته سومي صادر كرده؟؟؟
بابا افشین جون چرا گیر میدی شاید باهاش دشمن بودن این گلا رو ندید گرفتن . شاید هم لیگ1 محلات برزیل بوده:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

Amirofff

عضو جدید
در مورد صحبتات در آخر پستت و كلا بعضي جاهاي پستت اصلا نبايد جوابتو ميدادم فقط واست متاسفم يه چيزي بهت بگم تو مي توني واسه شناخت بيشتر من از اين دوست همقطار خودتون يعني صابر جوجو يه پرسش به صورت خصوصي بكن بهت ميگه اگه بخوام جوابتو بدم ...........
بي خيال واسه اينكه اين تاپيك عين اون يكي درش تخته نشه ترجيح ميدم سكوت كنم به قول يه عزيزي كه خيلي دوستش دارم گاهي سكوت خيلي ارزشمندتر از حرف زدنه

ولي با مسخره بازي نميشه درپوش روي ايرادات گذاشت

باشه دوست کوچولویه من , اصلا" تو خوبی... :w24: حله ؟!!! :biggrin::biggrin:
الانم می خوام برم بخوابم دیگه ... پس تا جلسه دوم آموزش فوتبال به تو, خدا نگهدار :w15:;)

Amirofff

عضو جدید

آره , چه کلاهی سرمون رفت ...:razz:
یاد دروغ های قلعه نویی تو همین برنامه 90 پیرامون ارسال لیست کیسه حمومی ها افتادم و اشکهایی که 6تایی ها بعدش ریختن :biggrin::biggrin:;)

کلا" دروغ گفتن خیلی بده ...:warn:

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اوه اوه دیدین :w15:مهندس فردوسی پور:w15: چه نونی به :w15:مهندس مصطفوی:w15: قرض میداد:
اقای مهندس مصطفوی , کی گفته دی کارمو بده ,
من دلم واسش میسوزه
:w15:بیچاره خیلی هم بد نیست.:w15:
مهندس سیاه باز هم وقتی میبینه دیگه اچمز شده خوب نشون میده الکی مهندس نشده:
اره مهندس فردوسی پور , تا الان که 13 هفتس داوری کمر مارو شکسته حالا هم شما .
تاریخچه ی بازیکن مارو در اوردین , اگه خارجیا بفهمن توی ایران اینجوریه دیگه نمیان ایران.
خوب حالا ببینیم جریان چه جوریاس:
1. ما که نفهمیدیم ( بیچاره خیلی هم بد نیست ) یعنی چی؟
اگه منظورش این بوده که واسه تیم حریف خیلی بد نیست,که ما همگی با این نظر مهندس فردوسی پور موافقیم:w11:
2. اره دیگه باید واسشون مثل بازی اخر فصل پیش با سپاهان 7-8 دقیقه وقت اضافه بگیرن-
از بقیه تیما 5 امتیاز کم کنن-.....
تازه کمیته انظباتی هم یه قانون بزاره که :
اگه پرسپولیسیا به خودشون گل بزنن اون رو قبول نکنن:w15:
و فحاشی بازیکناشون به شهرستانیا رو نادیده بگیرن و ..... تا کمرشون نشکنه.
3.منظور این اقای مثلا محترم از جمله ی ( اگه خارجیا بفهمن توی ایران اینجوریه دیگه نمیان ایران ) اگه بازیکایی مثل اقای گل برزیله که ما خوشحال میشیم که نیان .
البته اگه میخوان
بیان پرسپولیس:w15: من شخصا واسشون بلیط میگیرم:w15:.

Saber-jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من یه مربی خوب باید همیشه از بازیکنش دفاع کنه قطبی هم داره همین کار رو میکنه ، نه مثل قلعه نوعی بعد از دربی بیاد تو زمین و بازیکنش (کوشکی) رو به خاطر یه اشتباه فنی به باد فحش بگیره !

Saber-jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا معلوم شد افشين قطبي اون ادمي نبود كه نشون ميداد
ديكارمو 17 گل زده:D
من موندم که این استقلالی ها چقدر دوست دارن آقای قطبی رو یه بی شخصیت و نشون بدن ! فکر کنم دلیلشم به خاطر صحبت ها و طرز برخورد آقای قلعه نوعیه که داغ دو کلمه صحبت با ادبانه رو ، رو دل استقلالی ها گذاشته .به نظر من آقای قطبی هرچی هم باشه دیگه از آقای قلعه نوعی که با فرهنگ تر و با شخصیت تره . دیگه فکر کنم این حرف منو همه استقلالی هم قبول داشته باشن . اینطور نیست ؟:gol:

Sharif_

مدیر بازنشسته
به نظر من یه مربی خوب باید همیشه از بازیکنش دفاع کنه قطبی هم داره همین کار رو میکنه ، نه مثل قلعه نوعی بعد از دربی بیاد تو زمین و بازیکنش (کوشکی) رو به خاطر یه اشتباه فنی به باد فحش بگیره !
منظورت از بازیکن کیه نکنه شما به توپزنایه دسته سه هم بازیکن میگین>؟
اگه افشین قطبی از یه بازیکنی که 2 روزه اومده پرسپولیس داره دفاع میکنه چرا از توره دفاع نمی کنه>؟
میدونی جالبیش کجاست؟
قطبی می گه من نمی خوای یه پرسپولیسی اخراج بشه اونوقت چرا استیلی رو عمرش تو پیروزی بود انداخت بیرون

بالا